Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szíveslátás, vendéghányás...

Szíveslátás, vendéghányás...

Jocó és a másnap

2018. június 06. - Szerda Úr

Az addig rendben van, hogy az agysebészek hajnalig piáltak a csehekkel, de arra egyik idióta sem gondolt, hogy másnap is kell melózni, mert mondjuk hétköznap van. A Májki teljesen fitten jött, fütyörészve, vidáman, mert az éjjel mind a két kisgádzsit levarrta, közben meg tolták a gyorsat, mint Pintér Tibi kokszot. 

az-news-pic.png

Májkinak rég volt ilyen nagy éjszakája, pedig azért tudott sisteregni a női combok között idióta PUA tanácsok nélkül is. A két cseh kiscsaj rendesen ráizgult a Májki gyökkettes felsőtestére, azt zárás után, elcipelte őket magához és egy kamagrazselé után mehetett is a maszatolás. Oké, a két kislány sem volt szomjas, de hallod úgy mozogtak mint a pornós ribancok és az egyik még seggbe is hagyta a Májkinak. Andris szerint ez már csak a sztori vetítős része, de tényleg smároltak hármasban szóval lehetett valami. Amennyi usgyit ezek feltoltak az éjjel, Májki még fent lesz jövő héten is, de Jocó bazmeg sehol nem volt. Klárika a kempingben éjszakázott a Jakub gyerek sátrában, azt rendesen meghajtották az olcsó ufo-s sátrat. A linux-os pólós tagra viszont, baszki rázárták az éttermet, még mindig ott fetrengett az asztalon ahol tegnap ott hagyták. 

A brigádnak az a kurvanagy szerencséje, hogy a Teri meg a Gizus kibaszott lelkiismeretes és minden reggel rendbe rakják az előző napi romokat. Egyedül ők és a Sanya volt képben így és nagyban tócsit sütöttek a gyerekcsoportnak. Andris tömény borszagot árasztva, brutális migrénnel tántorgott be a konyhára és próbált összeszedett maradni, de saját bevallása alapján nem igazán sikerült neki. Májki bezzeg olyan karlendítésekkel törölte fel a placcot a felmosófával, mintha a réten kaszálni és ütemre dobolt a lábával. Rohadtul adta a napot. Abban viszont megegyeztek, hogy ma a rádiót is halkan hallgatják. Közel volt már a dél is, de Jocó még sehol, próbálták hívni, de semmi válasz. Meg is lepődtek, mert bár sűrűn volt ilyen, de azért a facsebúkon négy óránál tovább soha nem volt távol, most meg csak nézték, hogy 10 órája nem elérhető. Így viszont bárhogy is vesszük, keményen rábasztak, mert a nyolcvan fős csoportot Májkinak egyedül kellett elvinnie, ami oké, csumpi esetében nem olyan hatalmas bukó, de azért másnaposan még ha a szpíd pörget is valamit, azért erősen fájdalmas. Klárika ment is, hogy Májkiiiii nincs valamid amitől, tudod kicsit jobban bírnám? Májki meg kapásból betolta, hogy itt az anakonda, vedd csak be egyből jobb lesz - de erre a Klári olyan szemmel nézett rá, hogy szinte érezte a kriptoni lézerszem égető sugarait, úgyhogy gyorsban el is kezdte kihúzni az utcákat, amire Andris is bejelentkezett. Hogy a tegnapi kúrás, vagy a fáradtság juttatott vért a kis drogos agyába, azt nem tudni, de azt igen, hogy felcsattant belőle, hogy most már jó lenne ám, ha fizetnétek a motyóért, mert oké, nem sajnálom, csak ha napi szinten rájártok, akkor az már - és nagy hatásszünetet tartva látszott, hogy erősen gondolkodik - akkor az kurva sok. Andris valahol érezte, hogy igaza van és letett az asztalra egy húszast, hogy hozzon belőle gyorsat, amennyi kijön és mivel ismerte a drogosok észjárását, pontosan tudta, hogy ebből majd a Májki gyerek leveszi a sápot. Klárika viszont a morci csöcsiből átvedlett gyorsan aranyos csöcsibe, hogy Máááájkiiiiii, csak egy csííííkot és a két kezével nyomogatta össze a tejcsárdákat, hogy azok majdnem kibuggyantak a Joseph's Restaurant-os trikóból. És a Májki ilyen téren az a meggyőzhető típus.  Egy vállmasszázs lett beígérve azt is szigorúan csoport után, a pultban ülve. És semmi hepiend, ezt Klárika erőteljesen kihangsúlyozta, még mielőtt bármelyik meg kérdezte volna. 

Ez a Sanya gyerek egyre gyanúsabb volt amúgy Andrisnak, ez nagyon meg akarja húzni magát, minden túl jól csinál, nem iszik, nem fikázódik csak melózik és hát sok szakáccsal dolgozott már együtt, ilyet azért még ő sem látott. Közben a csoport lassan lement és egykét À la carte is becsúszott, de azon kívül, hogy nyugdíjas sebességgel intézték el a dolgot, nem igazán történt semmi. Sanya megkérdezte, hogy maradhat-e délutánra, mert nem igazán tudja lekötni magát és hát ugye neki csak a csumpira kell bejönnie, Andris meg még hálás is volt, mert akkor megfőzeti vele a húsalaplevet, amit csirkefarhátból csinálnak, egy rakat borssal és belekúrnak vagy harminc velős csontot így az a mondás, hogy marhahúsleves. De csináltak még chili con carne-t okosan fele marha, fele sertéslapocka, azt ha a szósz jól meg van csinálva, meg csíp rendesen, akkor a parasztok úgyse vágják le, hogy fel van ütve a cucc. Amikor a húsleves kész, akkor a csirkefarhátról a Gizusék lefejtik a cuccot, azt rostlapon némi fűszer segítségével isteni finom gyrost vagy dürümöt varázsolnak belőle, csak a tzatzikinek kell ütnie és máris spóroltak egy csomót. 

Mondjuk Gizusékat se kellett okosságért a szomszédba küldeni, olyan lecsót csináltak a díszítésekből visszajött paprika-paradicsomból, hogy rendesen csillagot kéne rá baszni a Sanya szerint. Játszott még a szokásos karaj tejbeáztatása borjúbécsinek, illetve a visszamaradt húsokat rendesen bedarálták bologniainak. Nem nagy truváj, csak le kell szedni a panírt, de ha rendesen ki van szikkadva akkor egy húzásra lejön. Ezt már a Teri mondta a többieknek miközben csinálta. 

Szép lassan elment a délután is, Klárika megmasszírozta a Májkit, aztán mivel az Andris is bekönyörögte magát, így őt is. Eszetlen durva a gádzsi, nem több mint 165, meg 60 kiló (amiből csak a csöcsei nyomnak ötöt darabonként) azt olyan ujjai vannak, hogy a vasbetont fellazítja. Mindkét csávó rendesen kimasszírozott háttal ment a raktárhoz, hogy toljanak rá egy fasza lelazulós dzsoját, úgyis lassan zárás van. Ment is körbe az ultraslimre tekert cigi, mikor kijött a Sanya, hogy ha nincs rá szükség akkor ő lépne lassan. Andris mondta is, hogy menjé' nyugodtan tesa, király voltál, büszke vagyok rád. Úgy húsz percig sztorizgattak még, vendég sehol, meg az a kis eső is betett az estének ami tegnap volt, szóval eléggé úgy állt a dolog, hogy ma elfeküdhetnek pihenni. Megy is vissza a Klárika, gondolja leszámol gyorsba, de látja, hogy baszki tök üres a brifkó. Miageci?! Kiáltott fel, mire Májki, mint valami panelhuszár, már ott is termett, hogy megvédje a gyámoltalan királylányt a teleprűl. 

Ennek viszont már fele sem volt tréfa, mert oké, nem a szezon legjobb napját csinálták meg, de gép szerint 170 kilót, ha pedig azt is hozzávesszük amit nem ütöttek, akkor 240-et. Baszod ez a Sanya volt - szólalt meg az Andris. És tényleg. Mindenki gyorsan megpróbálta magában lepörgetni a napi eseményeket, baszod Sanya húsz perce ment el, Klárika meg fél órája még fizettetett egy magyar családnál, közvetlen utána mentek ki spanglizni. 

Baszki ez egyre inkább nézett ki nyúlásnak, Andris először gondolta, hogy valami kamu indokkal felcsörgeti a Sanyát, de nem vette fel, közvetlen utána meg már kis se csengett. Cink van baszki, nagyon mondogatták, nem volt más út, mint felhívni a Jocót, amit kurvára nem akartak. 

Jocó hajnaltól aludt, egyszer kelt fel hányni, meg fosni, de azóta flektor+advil+cataflán kombóval tolta a napot, mondjuk ha ivott volna rá egy decinél több vizet lehet, hogy nem fájt volna annyira a feje, de most már öt percen belül harmadszor hívta az Andris, muszáj volt felvenni, hiszen legbelül tudta, hogy nélküle nem megy a biznic. Jocó, mondjad! - szólt bele a telefonba. Figyi Jocó, van egy kis gáz! - Milyen gáz? 

Andris itt vett egy kibaszott mély levegőt, érezte most igazat kell szóljon;
- Úgy néz ki, hogy a Sanya lelépett a napi bevétellel. 

Jocó akkor sem ugrott volna ki gyorsabban az ágyból, ha maga Megan Fox küldött volna neki pinás képet a snapchat-en, olyan felirattal, hogy gyere kúrjál meg. Két perc nem telt el és már repült a zöld nyíl a resztoránt felé és bár gecire fájt mindene, az adrenalin az most kurva erős volt. Közben próbálta hívni folyamatosan a Sanyát, de csak egy ribanc szólt bele a tellába, hogy a hívott szám jelenleg nem elérhető.  

vendeghanyas_patreon_big.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://vendeghanyas.blog.hu/api/trackback/id/tr3414027484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása