Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szíveslátás, vendéghányás...

Szíveslátás, vendéghányás...

Klárika szintet lép

2019. augusztus 10. - Szerda Úr

Klárika közel egy év alatt összeszedett annyi lóvét, hogy múlt hónapban fogta magát és kiment londonba melózni. Persze nem valami hotel szobáinak a csíkosra fosott wc-it csiszitüli hanem, egy zenés itatóban tolja a koktélokat. Két hete csinálja és már most bírja nagyon, de persze nem is Klárika lenne, ha nem hozna magával érdekes sztorikat. 

jhiipswox9yz.jpg

Az egész úgy indult, hogy mikor Májki temetése után elmentek megnézni a néhai Jocó éttermet, akkor felmerült a gondolat, hogy esetleg közösen újranyitják, de elég érdekesen alakultak az első tárgyalások. Fel akarták vázolni azt, hogy Andris, Pacsai és Ő egyenlő arányban lesznek vezetők, de már a fennmaradó 1%-on legalább két órát marakodtak. A következő kérdés eldöntése, miszerint, hogy nevezzék a helyet, szintén közel három órás vitát generált, pedig baszod még addig se jutottak el, hogy egyáltalán felhívják az objektum tulajdonosát, hogy kiadó még az épület. A Klárika volt az első aki bedobta, hogy neki gecire semmi szüksége nincs erre a sztresszre, ráadásul Pacsai folyton cuppogtatott neki, meg megpróbált alányúlkálni, ami csak még inkább kibaszta a biztosítékot. Pest jó, amúgy mármint Klárika szemszögéből. Mindig akad valami pénzes kis főfasz, aki elhiszi, hogy ha nagyokat jattol, akkor majd Klárika jobban fogja bírni és mindig vannak annyian, hogy a heti fodrász, a taxi és a gurméebédek ne jelentsenek problémát, már anyagi szempontból. 

Ez a london téma is onnan jött, hogy elkezdett udvarolni egy csávó, aki szokásos kéthetes holiday-ét töltötte pesten és full belebolondult a kis fekete, bögyös pultoslányba és feszt győzködte, hogy odakin' királyi élete lenne, ő segít, mert valami bar-menedzs'er és vagy hat diszkónak a főnöke és 1900 font alapbért plusz tipinget tud ajánlani. A csávó lepődött meg legjobban, mikor utolsó előtti napján Klárika bemondta neki, hogy jólvan menne. A srácban még a szar is megfagyott állítólag, de azért igyekezett a legjobb formáját hozni és beljebb szopni a pofáját, mert érezte, hogy az eddig sosem bejövő szövege most tán' mégis nyálkás húshoz juttathatja, így le is dumálták, hogy mik a feltételek, mik kellenek, meg úgy nagyjából Klárika hol fog lakni. A Klárika nem volt szívbajos, simán bekérdezte, hogy elalhatna a kanapén egy-két napig, míg nem talál valami értelmes albit, mert a londonimagyarok-os maffiáról már bőven eleget hallott ahhoz, hogy még az url-t is elkerülje. A csávó össze-vissza ködösített, hogy most a penthouse-ját éppen újítják fel ezért ő is szállodában lakik, aminek a válaszára maga sem volt felkészülve, miszerint "akkor nem flangálok bugyiban a kéródban". A csávó úgy harapott az öklére, ahogy DiCaprio tette a wallstreet-es filmben, de ez a hajó már elúszott. Rá egy hétre Klárika viszont tényleg ott volt londonban és mivel dellája van bőven, így komoly problémát sem okozott neki egy édzsenszín keresztül kérót szerezni. Én intéztem neki Revolut-ot, mert kapok referer jutalmat érte, így az angol bankszámla is rendben volt, a csávó meg állítólag sim kártyát, mert az is fontos. 

Klárika kérdezte, hogy melyik szállodában van a srác, mert akkor ő is oda foglal az első napokban, de itt már érezte, hogy a csávó valamit kamuzik, mert sehogy sem sikerült létező hotel nevet mondani. Amikor már túl volt az eNi námberen már tényleg rácsörgött a csávóra, hogy mivan Jancsika bazmeg, melót ígértél, akkor hol a geciben van a hat diszkó, meg sok lóvé, amiből végül tényleg lett egy lebeszélt interjú, meg egy cím, amire Klárika teljes mellbedobással érkezett. Mármint nem átvitt értelemben.

Az első húsz perc röhögéssel telt, mert kiderült Jancsika nem menáger, vagy mi a geci, hanem valami utolsó pohárszedő és egy wembley-i gettóban lakik két pakival. Minden nap meló után az icelandből viszi haza az egy fontos mirelit pizzát és egész évben arra spórol, hogy legalább nyaranta az otthonmaradt lúzerek szemében eljátszhassa a nagymenő világlátottat. Klárika mondta is neki, hogy ezért igazán kár volt közel két kilót elbasznia odahaza a gozsduban, mert még akkor sem nyúlt volna a csávó kráteres képéhez, ha a bákinghem pálászban lakna és két, hosszában egymáshoz ragasztott heinekenes doboz méretű lenne a pénisze. Azért a jattot megköszönte, mert pont fedezte a repjegy árát, meg egy éjszakát a canary wharf-ban. A kegyelemdöfés az volt, amikor még azt is betolta, hogy ennyiből azért még a kelemen annácska is meglett volna egy éjszakára, de ugye aki hülye haljon meg. 

A meló viszont bejött, mert a valós bár manager simán felvette a keleti szépséget koktélbárba, hogy a faszba ne, már első nap 10%-al több volt a forgalom abban a pultban. Pedig az egy kedd volt. Most már lassan egy hete nyomja és talált kecót is, a highgate-en, nem olcsó, de legalább pici és nincs lakótárs. 

cover_vendeghanyas_2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://vendeghanyas.blog.hu/api/trackback/id/tr8815002850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Draquar 2019.08.12. 17:41:45

Klárikának még a végén bejön az élet, de remélem csak akkor tolja a flegma pultoskurva-attitűdöt ha az Adjonisten is olyan volt.
Sajnálnám, az egyik kedvenc szereplőm.
süti beállítások módosítása