Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szíveslátás, vendéghányás...

Szíveslátás, vendéghányás...

El lehet menni dolgozni!

Faszt hisztizel a fészbúkon köcsög, lehet menni gyárba három műszak'ba

2021. február 16. - Szerda Úr

Bár az éttermek és kocsmák pultján rajzolni lehet a megült porban, nincs ez így egy budapesti autószalon kávézójában, ahol a tehetős ügyfelek két autólízing között azért csak-csak beverhetnek egy szusszanásnyi eszpresszót, festői környezetben, hatvanmillió forintos autók között mászkálva a duna part közvetlen szomszédságában.

A göndör hajú nő nagyot sóhajtott, miközben próbálta a kávégép karját begyömöszölni a foglalatba. Amióta a főnök Serrano Superior helyett Segafredot hoz, azóta folyamatosan megül az őrlemény a kar serpenyőjének oldalán és lehetetlen bepattintani a helyére. Persze az árát nem csökkentette a sóher geci - mosolygott szinte beletörődve a szebb napokat is látott szarkalábszemű. Ameddig a nyomáshibás eszpresszógép átpréselte a vizet a durva őrleményen, a göndörhajú egy szem olasz mogyorós édességet és két csomag nádcukrot illesztett a csészealjra, amire merőlegesen a kiskanalat fordította.

Ahogy feltette a pultra, egy hozzá képest feleannyi idős siheder csávó már le is kapta és miután feloldotta benne a még három csomag cukrot és a biztonság kedvéért a giottot is, elégedetten igazgatta meg napszemüvegét a frissen barbársoppolt séróján és olyan elégedettséggel tette közszemlére más emberek félévi keresetének megfelelő váltóért gyártatott csillámos fogszabályzóját mintha csak maga palvin barbi izgatta volna az ánuszrózsáját nyelvvel....

Tovább olvasom az új Vendéghányás blogon

A bejegyzés trackback címe:

https://vendeghanyas.blog.hu/api/trackback/id/tr6016429878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bandibacsi34 2021.10.29. 14:13:05

Mikor lesz folytatása a blognak?????
www.napi.hu/magyar-vallalatok/vendeglatas-munkaerohiany-magyarorszag-fluktuacio-felmondas.738980.html?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link

Már 40-50 ezer ember hiányzik a vendéglátásból, akik soha nem térnének vissza

járvány
előrejelzés
választás_2022
nav
nyugdíj
FacebookCsatlakozás
KeresésKeresés
KonferenciákKonferenciák
Buksza blogBuksza blog
napi.hu blognapi.hu videó
céginfó.hu
Már 40-50 ezer ember hiányzik a vendéglátásból, akik soha nem térnének vissza
Már 40-50 ezer ember hiányzik a vendéglátásból, akik soha nem térnének vissza
A koronavírus-járvány okozta bizonytalanságok legnagyobb kárvallottja a vendéglátás. A nyugati világban sorra mondanak fel az ágazatban dolgozók, és ez alól Magyarország sem kivétel. Már most 40-50 ezer ember hiányzik az ágazatból itthon, a felmondott dolgozók többsége teljesen más pályára váltott. Az éttermeket áremelésre kényszerítheti a szakemberhiány - mondta el a Napi.hu-nak Kovács László, a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke.

Szabó Dániel, 2021. október 29. péntek, 07:08
süti beállítások módosítása