Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szíveslátás, vendéghányás...

Szíveslátás, vendéghányás...

ma van a szülinapom-pom-pom

2020. március 06. - Szerda Úr

Hajnali 5 óra volt, fájósat ásítva fordultam át a bal oldalamra és nem tudtam eldönteni, hogy az érlelődő másnapos, marhahúsban gazdag fingot kivegyem a szobából, vagy sunyin eldörrentsem a paplan alatt. Forgolódtam a kérdésen egy picit, de aztán a macska kifigyelve, hogy ébren vagyok, elkezdte harapdálni a lábujjamat, ezért úgy döntöttem, hogy összekötöm a kellemest a hasznossal, felkelek és adok enni ennek a követelőző dögnek. 

cover.jpg

Az én reggelem már 2006 óta úgy indul, hogy a felkelést követő tizedik másodpercben, cigi lóg a számból. A macska okos, tudja, hogy ez része a reggelnek, így ilyenkor leül a tálkája elé és kivár. Bármilyen más szituációban kaparófának használná a lábam az a szőrős rohadék, de ilyenkor nem. Sőt ha olyanja van, még oda is bújik, beugrik az ölembe és nyauzik mint valami golddigger picsa a bárpult szélén ülve, várva a nagy fogásra. Ilyenkor már rendesen beindul a bélműködésem is, ami az életemben az egyetlen biztos pont és svájci vonatokat igazítanak hozzá, de még vissza volt húsz másodperc ami pont elég arra, hogy a dögnek ételt adjak, majd kiengedtem magamból, aminek ki kell jönnie és szomorúan konstatáltam, hogy olyan cefreszagút még egy vidéki becsületvesztő hányósgödrében sem lehetne felfedezni. 

Dolgom végeztével, a tükörbe néztem és megcsodáltam az egyre ráncosabb, lelakottabb arcszerkezetem. A hajam és szakállam bár szép természetes gesztenyebarna, de egyre több helyen tarkítják ősz szálak, ami bár sovány vígasz, ha egyszer teljesen megőszülök majd jól fog állni. A fogkefe csiszitülése ismét némi vérrel jár az ínyemről, de szarni rá, mert eszembe jut, hogy baszki ma van a szülinapom. Van még erőteljes háromnegyed órám, míg a párom felkel, ez mondhatni rituálé mert ágyba kapja a kávét lassan öt éve, de elviekben megbeszéltük, hogy tíz évente cserélünk majd, szóval gecire várom, de a lényeg az, hogy volt időm leülni és kicsit visszatekinteni az elmúlt évekre, ami rohadt módon ijesztőnek hatott első pillantásra.

Anyám úgy nevelt, hogy ne igyak alkoholt 10 óra előtt, de én ezt mindig perspektíva kérdésének fogtam fel, hiszen egy erőteljesebb buli simán eltarthat bármeddig és öt óra 10 perc még azért egy afterpartyhoz is korán van, így simán felszisszentettem egy söcit, meg kihúztam egy egészséges csíkot a kólából, hogy valami legyen. Persze mivel az egészség fontos, így egy c vitamint lehúztam paradicsomlével és egy flektort a fájdalomra feloldottam vízben, de hát a folyadékbevitel gecire fontos az én koromban. Jöhet végre a narkó meg a sör, de biztos ami biztos alapon beverek egy páleszt is mégiscsak születésnapom van és elmerengek az elmúlt század egyharmadán, mert azért gecisok jó emléket őriz.

Hiszitek vagy, sem nem voltam mindig ekkora király per élet császára és a kamasz évek, rendkívül sok lemondással és fájdalommal jártak, főleg mert elállófülő kisgyerekként túl hamar szőrösödtem meg, ami az életre gyakorolt látásmódomat bizonyos vélemények alapján, erőteljesen torzította, de szerintem ez csak kamu duma, amivel a pszichomókusok próbálják igazolni a sok faszságaikat, mindenesetre az tény, hogy már elég korán szarul éreztem magam, mert olyan dolgokra vágytam, olyan dolgokat akartam tenni, amit életkoromból kifolyólag nem igazán tudtam megtenni és a véleményem sem igazán számított. Viszont a szülinapjaim azok királyok voltak.

12. 

Mit csinál a korai geek (akkor még nem volt menő) kiskamasz, amikor a haverjai átjönnek szülinapi partira? Kockulnak és pornót néznek. Egy képernyőn a számítógép, a másikon a playstation (még az első, nem slim kiadás) pörög, a Gábor Úr meg anyám könyvtárát túrja fel szexkönyveket keresve. Az idiótája persze talált, aztán kuncogva mutogatta a többieknek. Ennyi elég is.

13.

Itt már érettebbeknek gondoltuk magunkat ezért csajokat is hívtam, akik persze nem jöttek el, de hát érdemes már korán megtapasztalni a visszautasítást, hogy az ember később ne rokkanjon bele. Itt már nem szaroztunk, rendesen vettünk piát, ami kérlekszépen egy(!) üveg pannon likőrös gyümölcsvodka volt (sárgadinnyés) és hajnalig dübörgött az offspring meg a többi calipop, de ami fontos volt, hogy megfogadtuk mint az amerikai pitébeben, hogy idén kúrni fogunk, ami persze csak nekem jött össze, de hát az élet mindig kegyetlen.

14.

Itt már érdekesebb volt a szitu, mert a genetika az bár lehet, hogy geci dolog, de nekem ezidőtájt nagy haverom volt, mert nagyon hamar átestem a mutáláson, meg az összes szaron és jóval férfiasabb és sármosabb lettem mint a kortársaim, így a csajokat már unszolni se kellett, hogy jöjjenek, mert jöttek azok maguktól. Tekintettel felnöttkorom első lépcsőfokához vezető útralépés miatt erőteljesen készültünk. Rendesen betáraztunk olyan lájtosabb piákból mint csokilikőr, sör, martini, votka meg ilyen szarok, amin igazából úgy mentünk át, mint rothadt sünön az ifa és mire észbekaptunk, már közel járt az éjfél és mi Gábor Úrral útban voltunk két csajjal az egyik csehóba, ahol mai napig nem tudom, hogy miért szolgáltak ki minket, mert olyan részegek voltunk, hogy támogattuk egymást, az életkorunk pedig magáért beszélt, de azért kikértünk két tequilát meg két bélízt a csajoknak, amit meg is ittunk, majd gondoltuk, hogy megyünk vissza egy másik buliba, de hoppábazmeg nem volt nálam elég pénz. Arra emlékeztem, hogy születésnapomra kaptam egy rakat zsöcit, amiből frankón úgy emlékeztem, hogy egy tízest fogtam meg, de tévedtem mert egy ezres volt a pénztárcámban és erőteljesen vakartam a fejem, hogy hogy fogom megoldani a szitut, amit csak tetézett, hogy a két csaj jobbnak látta, ha kereket old. Végül az egyik srác a buliból jött el, hogy rendezze a számlánkat, de ezt is csak elmondásból tudom, mert úgy kellett vinni miközben azt üvöltöttem, hogy az összes rendőr dögöljön meg. 

15.

Ez már némileg izgalmasabb, mert a tizenötödik születésnapomat úgy ünnepeltem, hogy már törzsvendég voltam a helyi rockerkocsmában és fergeteges buli volt. Vagy húszan haverok és rendesen odatettük magunkat. Ha olvastad a könyvemet (töröm le a kezed ha nem), akkor tudhatod, hogy itt volt az, hogy anyámék éjfélkor beállítottak, egy tortával a kocsmába. Unikumkrémes torta volt baszod, a tetején pentragrammával mert már akkor is hail satan volt a menő és kifulladásig ittunk. Állítólag akkor én sokminden faszságot csináltam, de szerintem csak szivatni akartak. Viszont vannak képek baszod. Katt rá, h lásd az összeset.

16.

Mondhatni, ez volt az egyik legkomolyabban durvább szülinapom, mert mindenféle komolyabb szervezés nélkül kaptam meglepetést, még a pubban, vagy harmincan vártak és olyan gecidurván bekúrtam, hogy pár órával később a helyi diszkó pultján táncoltam két ribanccal majd a Rigi átvitt a club melletti sztriptízbárba (bloom nem röhög!) ahol lehánytam az épp öltáncot adó telepi kiscsajt, de még így sem dobtak ki a kidobók, mert a haverok bevédtek, de arra nagyon emlékszem, hogy másnap reggel tízkor felébredtem valami afterpartis házibulin. Ott volt a társaság krémje-java, meg három karton unicum, amit állítólag én vettem, de mai napig nem emlékszem, hogy miből, meg hogyan. Mindenesetre hazavittem és csak két gömbkóla tört el hazafelé. A zsebemben otthon találtam háromszáz rugót, ami mai napig foglalkoztat, mert elsőre azt hittem, hogy körözni fognak, de igazából azóta is vígan élek, a pénzt meg rég elszórtam. 


Folytatnám a sort, de így marad sztori jövőre is, meg ahogy írtam az elején eléggé be is basztam, ami vicces, mert most van tíz óra, szóval szerintem jól indul a nap, meg amúgy is az egész nap az enyém, szóval lehet mocskoskodni rendesen, amit ugye eleve szeretek is.

És mivel születésnap nincs ajándék nélkül, ezért aki lemaradt és ma megrendeli a könyvet, annak potom ötszáz forintért odaadom az ebookot >> klikk. (Tudom a zsidó kurva anyámat, de hát ez van, a vér nem válik boroskólává, bár most az enyémben csorog az egyik összetevő /kacsint .)

Szép hétvégét kívánok, basszotok oda, igyatok az egészségemre (már ami maradt belőle) és ne felejtsétek, hogy a hányás nem jelent kizárást!

Ahogy egy komment zseniálisan leírta;

Központi Hatalom pólóban feszíteni, olyan mintha rákos lennél.

Kívülről szomorúnak tűnik, de belül nevetsz.

ui: ha valaki hétvégén meg akar hívni inni, esztergomban vagyok, szóval hajrá

A bejegyzés trackback címe:

https://vendeghanyas.blog.hu/api/trackback/id/tr1515506896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bomberman 2020.03.06. 16:01:04

Még jó sok boldog szülinapot!

Burgermeister 2020.03.06. 18:41:47

es persze sok boldog szulinapot meg
sok hasonlo irast varunk
:)
süti beállítások módosítása