Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szíveslátás, vendéghányás...

Szíveslátás, vendéghányás...

Kedves pulton táncoló nőtársam!

2019. augusztus 26. - Szerda Úr

Mindenki ismer, vagy látott már bulikban, diszkókban vagy koktélbárokban olyan hölgyeményeket akik annyira jól érzik magukat, hogy a bulikázási lázukban feltétlen vágyat éreznek az asztalon, vagy pulton való táncolásra. Nem szabad rájuk haragudni, ugyanis ez pontosan olyan természetes, a fészekrakást elősegítő ösztönös viselkedési formula, ahogy mi faszik a szép nagymakkú péniszünket tesszük oldalra a farmerban, ahogy kocsikulcsot pörgetünk vagy éppen feszítjük izmoktól duzzadó karjainkat. Viszont az esetleges félreértések elkerülése végett, had' legyen néhány aprócska, ám mégis fontos kérésem hozzátok, akik hétvégéről hétvégére felálltok az asztalokra, neadjisten a pultra táncolni.

js138282763.jpgforrás: nemtudom honnan loptam

Először is engedd meg, hogy megköszönjem, hogy a pénzedet nálam vered el italozásra. Tekintettel arra, hogy a környék legjobb táncos koktélbárját vezetem (a tulaj is én vagyok), sőt az agglomerációban még olcsóbbak is vagyunk a konkurenciánál, s nem utolsó sorban mi nem spóroljuk ki a rövidet a színes koktéljaidból, ez nem túl meglepő. Ahogy az sem, hogy a hosztesszeim által kiszórt 50%-os koktélakciós kuponok hatására érkezel kvázi első-bálozóként és nagy valószínűséggel sosem látunk többet. Ezzel semmi gond nincsen, ilyen ez a buliturizmus. Ha mégis visszajössz annak nagyon örülünk, mindig is fontosak voltak számunkra a visszatérő vendégek. Kérlek ne vedd leereszkedésnek, hiszen tudom, hogy önérzetedet mennyire sérti, ha egy ócska mixer akar neked illendőségről beszélni, de kérlek fogadd meg tanácsaimat, hogy mire figyelj oda, amikor asztalon vagy a pulton táncolsz. 

Tudom, hogy ha elszabadul a partivonat akkor nincs kiszállás és mi lehetne izgibb, sőt kvázi vadabb, mintha kiemelkedvén a tömegből felállva táncolni, hogy mindenki lásson. Ahogy a bevezetőben írtam, tényleg nincs ezzel semmi gond, ilyen ez a fránya evolúció, nekünk férfiaknak is trükköket kell bevetnünk ahhoz, hogy lenyűgözzünk titeket, meg kell vernünk a gyengébbet bizonyítván erőnket, vagy villantanunk kell egy nagyobb házat/autót, hogy a konkurens faszinger labdába se rúghasson. Pávázunk. Mindannyian. Mi így, te pedig máshogy. Ezért is csodálatos a nemek örökös harca.

Szóval ha már felállsz az asztalra akkor első körben légy tekintettel arra, hogy ott mások általában véve isznak. Poharak, telefonok sőt még táskák is lehetnek ott. Ha egy-egy poharat lerúgsz, már az is épp elég feszültség, hiszen azon alaptevékenység után, ha az ital gazdája nem te voltál, úgy újat hozol a tulajdonosának, még le is önthetsz, fröcskölhetsz így másokat. A széleskörű tapasztalataink és az a tény, hogy nem ma kezdtük, bőven elég adatot szolgáltat arra, hogy tudjuk, ez mindig előfordul. Figyelj egy kicsit. A telefonokra főleg, manapság már egy középkategóriás telláért is elkérnek egy átlagfizetést, a helyem nívója pedig nem engedheti meg magának, hogy ha valakit ekkora sérelem ért, ne hívjak rendőrt. Ugye nem kell ez neked sem?

A pulton táncolást nem a sakáltanya című hollywoodi vígjáték bárgyúan elromantizált pultos világa honosította meg. Higgy nekem, már az átkosban is pörgették a szoknyájukat a nagyanyáink ott. Tehát a pult. Ez elsősorban nekem a munkaterületem és bár néha valóban ad némi fényt az éjszakában, ha ráállsz a comb felett végződő minidben, de nem mindig szeretem az ilyet. Ezt a részt rövid listába is foglalnám.

  • Ha látod, hogy éppen töménytelen mennyiségű tömény (micsoda nyelvi bravúr), longdrink, sör vagy bármilyen ital várja éppen gazdáját, akkor meg se próbálj felmászni.
  • Ha a bármixer éppen valami show-t csinál, akkor annak szerves része a bárpult. Egy repülő bacardis üveg fejjel való leszedése bizony fáj és nem fog meghatni a perrel való fenyegetésed, ha az üveg azért tört szét a fejeden mert te éppen a bartenderünk munkaterületén próbáltál szexizni. 
  • A bárpult elsődlegesen ahogy több ízben írtam is, munkaterület. Ott cserél gazdát az isteni manna és a pénz. Bánj vele tisztelettel.
  • Ha miniben twerkelsz, szándékosan behajolsz, pucsítasz vagy bármilyen módon direkt belátást engedsz a lábaid közé, ne csodálkozz, ha lesznek emberek akik levideózzák, fotózzák a produkciódat. Csak mondom, a HD már a múltszázadi telókban is volt, már a valagad lyukán lévő seggszőröket is meg lehet számolni a redditen alig egy perccel a fotók elkészülte után. És nem drágám, az üzletemet ne akard belevonni a személyiségi jogaidról szóló perbe. Még ellened is fogok tanúskodni, ha mégis. 
  • Ha a mixer megkér, hogy szállj le, akkor leszállsz. Nincs még egy szám, nincs még egy seggrázás.
  • Se engem, se a pult többi tagját ne akard belevonni az olcsó játszmádba. Nem-nem fogunk azért potyapiát adni mert villantottál.
  • Mai napig megvan a 2007 augusztus feliratú, légmentesen lezárható nejlonzacskó, ami pontosan negyvenkilenc női tangát rejt, amiket koktélkészítés közben kaptam jattként, vagy vettem le a fajtádról, hogy szopassam miközben a shakerben csak úgy kocogtak a jégkockák. Négy szezont húztam le azon a helyen, szerinted szükségem van még egyre? Inkább a virítsd a lóvét. 
  • Ha beesel a pult mögé, még meg is rugdallak. (egyenjogúság powa')
  • Igen, alkalmazok lányokat, akik néha maguktól felmennek a pultra, önálló flair show-t adni, vagy éppen hangulatot kelteni miközben én előkészítem a terepet a tüzes show-hoz. Ők otthon vannak. Teljesen mindegy mit gondolsz arról, hogy ki a szebb, Te vagy ők, ez az ő területük. Csak megjegyzem, rafinált pultos csajaim vannak, ellenük nem lehet háborút nyerni. A csatát se kezd el. Tudod miről beszélek. 
  • Inkább kérj segítséget, mint önálló akcióba lendülj. Ha a szoros farmerod, vagy éppen túl rövid szoknyád miatt csak balesetet kockáztatva tudnál feljutni a bárpultra, inkább segítek én szívesen. Sőt, leszállni is. Ne úgy mássz fel, mint Lara Croft a himalájára és ne is úgy ugorj le, mint egy bázisugró. 
  • Végül és nem utolsósorban, tiszteld a bárpultot. Ott készül a Te italod is.

Ennyi lett volna, kérem, látják hölgyeim, nem is olyan vészes. A kölcsönös tisztelettel sokkal közelebb tudunk kerülni egymáshoz, ugye?

ui.: Tisztes magyar, keresztény, Heteró Fehér Férfiként had' köszönjem meg neked, hogy nem dőlsz be mindenféle olyan kapitalista nyugati eszméknek, hogy a pulton táncolás lealacsonyító, a nőt tárgyiasító magatartás és ha véletlenül odatévedne az egyik vendég keze, akkor is csak kacér "A-a azt neeem lehet!"  mondattal zárod rövidre, s így nem generálsz olyan balhékat amibe még olimpikonok is belebuknak manapság. Szóval pacsi és gyere csak picit hátra a raktárba. Keverek neked egy ingyen Orgazmust. /kacsint

====================

Változik a Patreon oldalam. Jövő héttől minden 5$-os támogatóm kap heti egy exklúzív sztorit, plusz hamarosan megtellik élettel a fal ott is valamennyi prémium támogatómnak. Érdemes lehet feliratkozni még most.
Pre-sztorik, képek várhatóak első körben.

vendeghanyas_patreon_big.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://vendeghanyas.blog.hu/api/trackback/id/tr9415025128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Takony(Aki az élet vizet issza) 2019.08.27. 13:38:06

Azért egy Alkonyattól pirkadatigos Salma Hayek-showra mindig vevő lennék felebarátom :D
süti beállítások módosítása