Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szíveslátás, vendéghányás...

Szíveslátás, vendéghányás...

Klárika kalandjai Londonban

2019. augusztus 23. - Szerda Úr

Mindenki kedvenc pultos csaja, Klárika egyáltalán nem bánja, hogy full egyedül él a nagyvárosban, ahol állandóan esik az eső. Mondjuk mióta kint van tök jó az időjárás, s ő ezt saját érdemének is fogja fel, hiszen eddig bárhová ment sütött a nap, miért pont most lenne másképp. 

jhiipswox9yz.jpg

Klárika egy táncos itatóban mérgezi a parasztokat mindenféle delíriummal. Gintonic alap, meg a vodkákat is nyelik a zergék mint a frissen harmatos szavannai füvet, de azért a szénsav nélküli sörre is rámennek ami adott némi fejvakarást a nagymellű bigének, mert kapásból akkora sörpulttal mennek, hogy annyi márkát köteles megjegyezni, amennyit tán magyarországon se forgalmaznak összesen. Ettől független hamar sikerélményekben gazdagodott a kishölgy, a beltenyészetes angolok közül néha elő-előbukkanó keleti barbár horda által is sűrűn látogatott objektum karizmáját rendesen megdobta a push-uppal polcolt csöcs. A faszik nem győzték tolni egymást, hogy Klárikánál kérhessenek így az est végére olyan jattot is szedett össze, hogy az első heti lakbérjének a nagyrésze szinte meg is volt. 

Természetesen ha már itt van ebben a szigetországban akkor illő volna tán körbe is nézni, így rá is írt az egyik szlovák kolleginájára aki ilyen mély hangon tudott magyarul is és elég csinos volt ahhoz, hogy mutatkozzon vele, de annyira nem, hogy elnyomja az ő szépségét keddre össze is hoztak egy városnéző túrát, minden sablonos faszsággal karöltve. A Big Bang után megnézték a mádám tüszót, amit én speciel mai napig értelmezni sem tudok, mert mégis ki a faszom akar viaszbábúkat nézegetni úgy, hogy még élethű genitáliák sincsenek bennük, így meggátolva mindenféle keresztényi erkölcsön alapuló maszatolást. Mindenesetre Klárika vagy 180 képet töltött fel a fészbúkjára ahogy ezeréves leharcolt celebek merev tekintetének szinkronjával tartotta ajkait picsaszájra. Nem mondom a galériára végülis ki lehetne verni, de a viaszbábúk sokat rontanak a helyzeten. Voltak még a camdeni piacon ami lényegében Klárikát is megrémítette pedig a szülőfaluja melletti meggyeserdőben lomispiac cigányai azért megedzették rendesen, meg hát még annó józsefvárosi piacra is járt olcsó puma cipőket, meg fehér cicanacikat venni, így volt viszonyítási alap rendesen. A piac oldalában lévő lángosostól kapott pacsmaggal rendesen össze is kente a száján a rúzst, de mielőtt rosszra gondolnánk; már félúton kiköpte, mert a sour creme azért nem ugyanaz mint egy jó otthoni piros tejföl. 

A következő megálló stílusosan a 9 és 3/4 vágány volt ahol Klárika majdnem megcsinálta tudjukki harmadik eljövetelét mikor kiderült, hogy a befalazott tescos bevásárlókocsihoz lóvéért lehet odaállni és a két kis faszcimpáló még a sálat is úgy tartja mintha lobogna a szélben. Az érces hangú kurvaanyázás mellett még azt is a srácok fejére olvasta két cruciatus átok között, hogy ugyanazt a zsíros sálat akasztják mindenki nyakába, hát nem félnek e a tetvektől, de az újdonsült barinő elrángatta mert a biztiőrök már nagyon megindultak és a csaj tudta, hogy ez nem magyarország, itt úgy odabasszák a korláthoz, hogy csak úgy nyekken csöcs ide-vagy-oda. 

Ezután szinte csak a város sétálóutcáin mászkáltak, meg a hídon fotózkodtak miközben jól kitárgyalták a jövőt, hogy hol lehetne értelme még dolgozni, mert az a mondás, hogy egykét komolyabb helyen a pincérek-bartenderek akár 3-4000 fontot is megkapnak alaphangon, Klárika pedig nagyon szereti a pénzt így már el is képzelte, hogy egy éven belül simán süttetheti a seggét valami olyan távoli szigeten aminek a nevét sem tudná kimondani úgyhogy meg is fogadták, hogy utánamennek a dolognak, amíg meg nem lépnek tovább, addig teljesen jó a táncos itató.

Kis szusszanásra be is ültek ott a nemzetközi pályaudvar mellett egy kis kávézóba, ahol a megegyeztek abban, hogy bizony rá kell feküdni az angolra, mert oké Klárika azért nem beszél rosszul meg a másik csaj a Gitta sem, de azért protokollpincérként ezzel a nyelvtudással nem fognak elmenni. Ahogy ezt épp tárgyalták Klárika ismerős hangot hallott és baszod nem Ivett ült a szomszéd asztalnál?

következik: 
- csak egy fing
Klárika és Ivett 

==============================

Nagyon kéne nekem Revolut Black Card. Szóval ha éppen azon gondolkodsz, hogy hogyan asszimilálódj a 21. század egyik legjobb találmányához a Fintech bankokhoz, akkor katt a refer linkemre, vagy a képre. Tök ingyen kapsz egy dombornyomott VISA kártyát, végtelen deviza, kriptovaluta, minden kutya fasza.
Megéri neked is, nekem is. Katt »»
Ha most regelsz kapsz 3000 forintot tök ingyér! (azaz ingyér volt a könyv, vagy épp megveheted belőle az eBookot. Win-Win biznic.) Mire vársz? KATT

d_lviomxkaywil7.png

A bejegyzés trackback címe:

https://vendeghanyas.blog.hu/api/trackback/id/tr5315021212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PartyMikee 2019.08.24. 08:59:23

A könyvről valami hír esetleg? 9-e már jócskán elmúlt. Kapta már meg valaki?

p44 2019.08.26. 16:45:20

@PartyMikee: nekem ma dobta be a postás
süti beállítások módosítása