Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szíveslátás, vendéghányás...

Szíveslátás, vendéghányás...

Klárika megcipőzött egy kikent plázapicsát

2019. május 03. - Szerda Úr

Klárikának hallod rendesen fut a szekér, konkrétan már BKV-ra fel se teszi a lábát, kizárólag taxival jár melóba. Mondjuk az igaz, hogy az egyik udvarlója taxikártyáját használja, aki valahol a graphisoft parkban tolja, de ez Klárika szerint igazán nem nagy ár, azért cserébe, hogy néha foglalkozik a csávó kóró lelkével, mert fizikai érintés a köszönéskor kapott béna puszit kivéve, az nincsen. 

bar-fights.jpg

Most már arra is rászokott, hogy nem is mos otthon hajat, mert háromnaponta megcsinálja neki az Orsi, aki az egyik legjobb fodrász a városban (szerinte). Közben éli vidám életét, ízesen kacagva gondol vissza a vidéki életre és  annyira akklimatizálódott a pesti létformához, mint Habony az ibizai klubokhoz. Közben megtanult okosítani itt is, ami első néhány alkalommal elképzelhetetlennek tűnt, mikor látta, hogy milyen pörgés van a bulinegyedben, de azért napról napra okosabb és merészebb lett, ami bizony kifizetődőnek bizonyult. Ezt csak ilyen sejtelmesen volt hajlandó elárulni, szakmai titkokra hivatkozva baszik se részletesen beszámolni róla, de annyit mondott, hogy nem ő találta fel a spanyol viaszt, jól bevált trükköket alkalmaz és tutira buktamentes az ügymenet. 

Viszont mivel már rendesen berendezkedett, ezért nem is igazán hagyja magát. A múltkor például ahogy áll a westendben és épp azon gondolkozott, hogy a sokat sejtető csipkés, vagy a márkaneves vastag gumis szélű bugyit vegye le a polcról, mikor egy ilyen tipik falusi buflákfejű így konkrétan nekiment oldalról. Klárika csak féloldalt fordult és felvonta a szemöldökét, amit a szakirodalom a homo ribancus támadóállásaként ismer. A szerencsétlen tirpák a leárazott cuccaival gyorsan el is hordta magát. 

Aztán mostanában egyre többször veszi fel a támadóállást, legutóbb például épp sétált a király utcában, ment volna melózni, mire ott az anker köznél egy ilyen csapat disznó ácsorgott, de valami külföldiül beszéltek, azt hiába próbálta volna a csepel felé kerülni a röfögő különítményt, azok állandóan akadályozták a nemtőrődümségükkel, mire klárika olyat ordított, hogy még a tatabányai turul is összehúzta a szárnyait ijedtében. 

Most faszt se tudja mi van vele, de legutóbb az volt a sztori, hogy éppen melózik egy ilyen veretős hétvégén, tele is volt az egész gozsdu, teljesen meg volt hülyülve mindenki. Szerinte tuti telihold lehetett, mert a csajok úgy tekerték a valagukat, hogy fél óra forgatásból egy egész albumnyi niki minázs videóklippet lehetne leforgatni. Töltögeti a rumokat, meg a tyúkoskólákat, de egyre inkább megakadt a szeme, egy kisribancon, aki piros lakknadrágban és ilyen apró topban forgott a placcon a pasik körül és bár természetesen nem tekintette kihívójának, de rendesen bántotta a lelkét, hogy nem rá irányul minden figyelem. 

Az önérzeten kívül nem esett kár másban, egészen addig, míg a csaj oda nem libbent a pulthoz és odaszólt Klárikának, hogy egy vodkaszóda. Klárika a már megismert bájos vigyorát vicsorgásra cserélte és odaszólt, hogy talán kérekszépenfaszombazmeg, anyád parittyával küldte a pofádba a kecsketejet a tanyán? Erre a csaj is visszaosztott valamit, de Klárika nem értette a tuctuc-tól, de jó emberismerőként a lakknacis csaj metakommunikációjából ügyesen kikövetkeztette, hogy nem a frissen festett haját dícsérte meg. A pontot az i-re az tette fel, hogy a csaj fogott egy ezrest és bekúrta a pultba, ami vörös posztó lett Klárika számára, s kenneléből kitört bikaként rontott rá a csajra, de baszod így pulton keresztül. Egy ütés a gyomorszájba, egy gáncsolás és már a földön fekvő visítózó picsának a fejét rugdtalta a vacsiúj mintás converse-ében, ami rendesen véres is lett a csaj spriccelő orra miatt. A szekusoknak kellett szétszedniük őket, amire a lakkospicsa, elkezdett rendesen fenyegetőzni, amire a még ütőtávolságban lévő Klárika olyan karmolást baszott a csaj bal orcájára, hogy ríviai gerált is kutya fasza ahhoz képest. 

Állítólag a szekusok meggyőzték, hogy nem nagyon kéne ugrálnia a kisribancnak, mert ő fogja megütni a bokáját, de ez már ilyen tipikusan fasztudja részlet, vagy megtörtént vagy nem. Az viszont biztos, hogy Klárika azóta picit visszavett az arcából, mert be lett hívva rapportra, hogy ez volt az utolsó dobás és nem mintha nem találna egy perc alatt másik melót, de azért jobbnak érzi a békét. Azt viszont a sztori mesélése közben megüzente, hogy ettől független nem kéne ott ribanckodni ahol ő melózik, mert meg lesz baszva az arcotok. Jelentsen ez bármit is. 

vendeghanyas_patreon_big.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://vendeghanyas.blog.hu/api/trackback/id/tr3414436114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bomberman 2019.05.07. 09:15:23

Szépen sorjáznak az új sztorik, köszönjük. Mi volt veled, alkotói válság, vagy új meló?

bomberman 2019.05.07. 09:17:42

Szépen sorjáznak az új sztorik, köszönjük. Mi volt ez a nagy kihagyás, alkotói válság, vagy új meló?

Bicepsz Elek 2019.05.15. 22:23:34

Azt persze kihagyta a kiscsaj, hogy a főnöknek rendszeresen kell hanyatt fekve tuloraznia, de persze az rontana, nem javitana az imidzsen...
süti beállítások módosítása