Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szíveslátás, vendéghányás...

Szíveslátás, vendéghányás...

Emberi hülyeség határtalansága

2019. április 10. - Szerda Úr

Reggel munkába menet, a gúnyhatár szélén eső koszos kisvárosom vasútállomásán találkoztam Zsuzsával. Róla azt érdemes tudni, hogy mikor még a NER-nek gályáztam aprópénzért, akkor ő az egyik kiemelt aktivistája volt a körzetemnek, de olyan szintű elvakultságot még nem láttal, ahogy Zsuzsa nincstelen nyuggerként betartja a pártfegyelmet. Eleve ha meghallja Orbán Viktor nevét, feláll és tapsol, vagy éppen hangos éljenzéssel adja az ország-világ tudtára nemzeti hovatartozását. Éppen szívom a cigit, már a körmömig ér a parázs, mikor Zsuzsa váratlan megszólít. Jajj drágám, de jó, hogy látlak, úgy hiányoztál és hiányzol is, tudod most aláírást gyűjtünk a Viktornak és hát az utódod semmihez nem ért és amúgy is kellenének az ilyen okos emberek a pártnak mint én. Botoxolt arcú nyuszilányok mosolyához hasonló kifejezést felvevő arcom, mozdulatlanul tűrte az amúgy rém vicces információkat, míg nem bekérdezte, hogy amúgy én most hol dolgozom? Akaratlanul csúszott ki a számon, hogy a Gyuribácsinak írok jelentéseket, aminek hatására a sokmindent megélt Zsuzsa krokodilkönnyekkel az arcán rohant el a távolba, még azért gondosan utánam kiáltva, hogy hazaáruló vagyok. De ezzel még nincs vége.

vendeghanyas.jpg

Zsuzsával a 2016-os népszavazáson ismerkedtem meg, ahol én mint jegyzőkönyvvezető voltam, ő pedig fidesz által delegált szavazatszámláló. Kétféle szavazatszámláló létezik, van az önkormányzat által delegált és van a párt álltal delegált. Az önkormányzat által delegált s(z)avazóbiztos közel 20 rugót kap arra a napra, rendes leadózott jövdelemként, míg a párt által delegált semmit (illetve zsemlét, májkrémet, coop-os kappucsínóport és íztelen diákcsemegét, de ezt az önkoris társa is megkapja). Ezért a pártok rendszerint zsebbe fizetnek, hogy legyen minden szavazókörben emberük, aki tudja jelenteni a számokat. Zsuzsa annyira megdönthetetlen volt morális és erkölcsi szempontból is, hogy két társától eltérően nem fogadta el azt a huszast amit adni akartam, ő meggyőzésből van itt és azért, hogy a büdös komcsik ne tudjanak csalni. (Mondta mindezt jó hangosan, hogy a tőle egy asztallal arébb álló, szintén nyugdíjas mszp-s delegált is jól hallja.) Mivel én fizettem ki ezeket az embereket, így a huszas nálam maradt, amit este a jegyzőkönyvek fénymásolatával együtt szépen leadatam a helyi pártvezérnek. Zsuzsa még ide is elkísért, ha netán a mocskos kommunisták megtámadnának, hogy elvegyék vagy átírják a szavazólapokat, akkor ő majd a botjával meg tud védeni. 

Nade nem is ez a része volt érdekes, hanem az, hogy olyan délután négy körül, mikor egyre biztosabb volt az alacsony részvétel miatti érvénytelenség, elkezdett sírva telefonálgatni embereknek, hogy jöjjenek, mert különben mindenki meg lesz erőszakolva, ölve, kínozva, kirabolva, csak nem biztos, hogy ebben a sorrendben, meg amúgy is. Szerencsétlen némber olyan szinten pánikrohamot kapott este mikor a szavazókörömben lezártam a jegyzőkönyvet, hogy öt embernek kellett nyugtatgatnia. 

Vissza a jelenbe. 

Alig telt el zötykölődő, alig egy órás vonat út (amit a MÁV-nak hála, közel két óra alatt abszolváltunk), néhai főnököm telefonál és én egyből sejtettem, hogy nem a prosztatám felől kíván érdeklődni (csak mondom, hogy amúgy rendben van), kaján vigyorral az arcomon vettem fel a telefont, hogy szevasz polgikám, mi a szitu, ha aláírás kéne akkor szorri de nem vagyok az országban, meg a kis narancsos gittegyletedbe amúgy sem adom többé a nevem - daráltam gyorsba' viccesen, mert mi ilyen spanban vagyunk, mire a fickó kimért hangon, de azért érezhetően némi mosollyal az arcán kérdezte, hogy mit mondtam a Zsuzsának, mert már 9-kor dörömbölt sírva a polgármesteri ajtón, hogy nemzetbiztonságot érintő információi vannak, amiket haladéktalanul közölnie kell! Akaratlanul is felnevettem, amellyel nem nyertem el a polgi tetszését, ugyanis tájékoztatott, hogy az akció miatt borult az egész délelőttje, de hát így jár az aki dilettánsokat fogad. Persze miután ezt mondtam neki, picit besértődött, de tovább érdeklődött, mert hozzá már az az információ jutott el, hogy én Soros ügynök vagyok és jelentéseket teszek az elmúlt hat évről. Nos, a helyzet az, hogy míg Zsuzsa hülyeségében biztos voltam, addig polgiéban azért picit kételkedtem, addig a pontig amíg megkérdezte, hogy ez tényleg igaz-e. Óvatosan visszakérdeztem, hogy mit gondol, amire határozott politikusi kitérő válasz érkezett, amivel lezártuk a beszélgetést. 

És tudod azt gondolnád, hogy ez vicc, de nem az. Ez ma Magyarország 2019-ben. 

vendeghanyas_patreon_big.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://vendeghanyas.blog.hu/api/trackback/id/tr7914753281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cyr · http://gyermekszoba.blog.hu 2019.04.10. 17:42:54

@MAXVAL bircaman közíró: Az baj. Nagy baj. Gyorsan kell másik közellenség.

tükörfúró 2019.04.10. 18:00:35

Néha már azt gondolom, túl jó volt nekünk kádár, és a ruszkik. Az emberek nagyrészének színvonala máig a família kft meg az üvegtigris, stb, nem úgy ,hogy megnézi és elröhög rajta, hanem ezen a színvonalon él és gondolkodik. Szart sem tud a világról, nem mint bolygóról, hanem arról ami tőle 5 méterre történik, arról. És nem is érdekli. Saját primitív elképzeléseibe van bezárva, annyi frusztrációval és gyűlölettel önismereti és világnézeti zavarral, hogy az evvel kapcsolatos magyar-viccek simán lehet, hogy túl jóindulatúak. Szomorúan merengek néha ezen, vajon mitől van ez, a csengőfrász, a módszeres teljes társadalmat átrostáló agyi elnyomás, a nagy megszállások, népirtások, az elit megalázása és az ország többszörös lefejezése vezetett ide, vagy mi?
Vagy csak egyszerűen mi eddig jutottunk a 19. század eleje óta, sosem nőttük ki a feudális cselédsor és hárommilliós szakadt egygúnyás koldus országának kínjait és szellemi állapotát. Fejben.

no.nick.today 2019.04.10. 18:11:44

Ha van az országban soros-bérenc, akkor azt a Fidesz/KDNP közelében kell keresni.
Ha Soros György úgy intézné a dolgokat, ahogy a propaganda mondja, akkor kisnyugdíjas lenne és nem milliárdos.
Ha Soros György olyan ember, mint amilyennek a propaganda beállítja, akkor biztos, hogy befolyásos embereket környékez meg.

katamara 2019.04.10. 18:27:07

Soha nem gondoltam hogy a magyar ember ennyire hülye ! Legszívesebben sírva fakadnék ! A legnagyobb baj az hogy nem csak egy ilyen ostoba és tudatlan Zsuzsa van ebben az országban. Olyan sötét mint az éjszaka. Az ilyenek miatt tart itt az ország és basáskodhat orbán és sleppje.

BéLóg 2019.04.10. 18:27:37

Hát, ugye.

Azt olvastam a Sorosbérenc könyvben, ha valaki LEBUKIK, mondja azt hogy Soros ügynök és híresztelje el, mert ezt senki nem fogja elhinni neki.
Vagyis hát a Soros ügynök legprofibb rejtőzése ha magát Soros ügynöknek vallja.

Amint ezt poszter barátunk esete TÖKÉLETESEN szemlélteti.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2019.04.10. 18:40:09

@Cyr:

Soros egy jelkép. Nem ő személyesen az ellenség, hanem a háttérhatalom.

efi 2019.04.10. 18:48:46

Zsuzsa nem végzett jó munkát. Mégiscsak a büdös komcsik kerültek hatalomra.

kolomparlole1114 2019.04.10. 18:49:26

@MAXVAL bircaman közíró: Azokra a zsidókra célzol, akik Ráhelnek nevezik a purdéjukat? Igen, az egy ősi zsidó név, zsidó családokban szokták adni a Soros-ügynökök 2 pelenakadobálás között!

Cyr · http://gyermekszoba.blog.hu 2019.04.10. 19:01:58

@MAXVAL bircaman közíró: Nagyszerű. Tehát új szimbólumra lesz szükség. Miért van az az érzésem, hogy már nagy erőkkel faragják a NER műhelyében? (Egyébként legalább olyan lassan bukik Soros, meg a libsibolsik, mint Orbán. Pedig napi rendszerességgel teszi mind... :)

arabok balrol 2019.04.10. 19:21:19

Nagy kar hogy nem vetted fel, mert igy a zod dosszieba kerul a nagyi receptjei melle.

de legalabb alairtad a neved

ja, nem

Ha ha ha

Fülig José 2019.04.10. 19:36:25

nagy a baj narancskomcsiéknál, ha az egyik sorkatona má' bulgárbó' nyomatja, a másik meg london alsóró'... annak má_ ékezetes billentyűzet se jutott...elfogytak a hazaffyyk maradt a selejt vagy mi a tosz..?! ajjaj moré, baj lesz ebbű...

BitPork 2019.04.10. 20:16:39

@MAXVAL bircaman közíró: Mondogasd majd akkor is amikor a történelem sokadik hulláma újra el fogja törölni a fajtádat és nyilvános wc fog nyílni az összes hozzád hasonló és vérrokonaik sírján.

kolomparlole1114 2019.04.10. 20:37:21

@MAXVAL bircaman közíró: Pont ezért fogtok szopni a magyar nép ellen, ti hazaárulók.

Dubito 2019.04.10. 21:21:56

Soros már nagyon öreg, nem is tudom, mikor láttam utoljára megszólalni, pár éve biztosan. Mi lesz, ha meghal? Eltűnik a nép fényes iránycsillaga, az Ördög megtestesítője! Mitől fog rettegni utána a nép, amitől egyedül a Szeretett Vezér mentheti meg, főleg óriásplakátok megfelelő számú kihelyezésével? Belegondolni is rossz...Habár Vikort ismerve, biztosan megoldja

2019.04.10. 21:49:23

@Dubito:
Nagyon hamar felépítették ezt az ellenségképet, hamar fel tudnak építeni másikat. Az igény amúgy is megvan rá.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2019.04.11. 05:26:37

@Cyr:

Így igaz. Ezért s elesznek már töbé hatalmon a ballibek.

Indriq 2019.04.11. 07:19:31

Ez a nagy magyar valóság. Az ilyen Zsuzsa nénik miatt nem lóg ovi lámpavason.
Amúgy Zsuzsa néni birca álnéven? :)

Cyr · http://gyermekszoba.blog.hu 2019.04.11. 07:43:51

Én csupán tényt közöltem. Jóslásokba nem bocsátkozom.

HussarX 2019.04.11. 10:36:56

Akkor most írtál jelentéseket vagy nem?:)

Én is voltam 2-3 alkalommal szavazatszámláló bizottságban, de tök ingyen (balek vagyok?). Azonban nem az ingyen szendvicsek miatt nem bántam meg, hogy elmentem, mert amúgy nálunk a faluban ez egy jó kis ismerkedős beszélgetős buli és betekintést is nyer az ember egy sokak által rejtélyesnek, esetenként gyanúsnak is gondolt folyamatba. A mi kis falunkban szerencsére kedélyesen viccelődik egymással DK-s és Jobbikos és mindenki más legalábbis abban a szavazó körzetben, ahol én is megfigyelhettem és számlálgathattam. Akár érdemes is lenne az ottani élményekről hosszabban írni, mert akadnak néha a dögunalmat megtörő érdekes jelenetek ("nagy az Isten állatkertje").

Az én esetem azért nem általános, mert a 29 választó körzetünk béli település közül egyedül itt nincs narancs többség, és így még ilyen túlfüggetlen, de legalább inkább jobboldali gondolkodókat is felkérnek a FIDESZ-ből, csak hogy valahogy feltölthessék a létszámot (főleg ha ingyen lehet). Amúgy engem minden politikai hívő támad, mert minden ügyet egyenként vizsgálok és a habár a véleményem inkább a jobbos pártokkal szokott egybe esni, azért korántsem mindig és soha nem lépek egyszerre így rétest sem kapok soha, ami nekem így nagyon meg is felel. Olyan Schiffer Bandi féle jobboldali vagyok inkább, kár hogy már ő sincs.

Szóval igen, minden oldalon vannak idióták, nálunk pl. korán reggel első szavazóként megjelent egy ismert gyümölcs tolvaj DK-s kitűzővel hogy kiderítse hová rejtettük a rejtett kamerát a szavazó fülkében. De igen, hihetetlen érzelmeket tud kiváltani néhány "hasznos idiótából" a politikusok uszítsa. Lassan jó ha 3-4 havonta írok csak kommenteket is, annyira fölöslegesnek érzem már a a cikkben említett minden pártban előforduló aktivisták által használt homokozók látogatása.

Lehet, hogy egyszer valami elit blogot kellene egyszer létrehozni, aminél a regisztráció előtt egy IQ teszten is át kellene mennie a potenciális vitapartnereknek. Persze akkor talán én sem tudnék hozzászólni, na mind1.

PartyMikee 2019.04.14. 15:17:40

@MAXVAL bircaman közíró: a szektás, narancsos, geci kurva anyádat. Minden blogot összehányt a szarságaiddal te fos. Van végtelen mennyiségű fidesznyik oldal, takarodj oda. Itt senki nem kíváncsi az olyan egybites seggekre, mint te. Jobb ha belenyugszol faszfejű, minden diktatúra végetér egyszer. Addig is nyalj be csontig a leszakadt szemű Rogán tóninak, miközben rezsiszili szedi a hátadra a pürkültet. Baromallat.

2019.04.17. 17:31:43

@HussarX:
Schiffert miért gondolod jobboldalinak? Mert szerintem hagyományos beosztás alapján ő erősen baloldali, sokkal balrább áll, mint a "baloldali" pártok. Vagy a jobboldalit abban az értelemben érted ez esetben, hogy a Fideszéhez sokban közel álló nézetek, csak nem velük van? Mert a Fidesz nagyjából 94-2006 között volt jobboldali, azóta inkább szélsőbal kombinálva néhány szélsőjobbos elemmel.

vackor1 2019.07.23. 13:47:42

Kérlek mondd, hogy EZ - igen, "ez" - a zsuzsa valóban létezik és a történet nem fikció... :)))))
Még akkor is letális ha nem valós a sztori, de ha megtörtént, akkor szavak sincsenek rá.. :))))))
süti beállítások módosítása