Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szíveslátás, vendéghányás...

Szíveslátás, vendéghányás...

Zoofília és gintonic

2019. március 25. - Szerda Úr

Középsuliban volt egy csaj, ilyen nagy húsos ajkai voltak, amit a suli férfállományának a fele összetejszínhabozott volna. A dolog akkor vált érdekessé mikor a celldömölki osztálytársam a Szabó össze is kente, ha a legendáknak hinni lehet még szimbázott is a csajjal, de amik utána történtek arra sem én, sem pedig a hozzám hasonlóan megborult elmék nem voltak még fölkészülve.

your-female-german-shepherd-sc-long.jpg

Persze a címben már félig meddig elárultam az epika bonyodalmát, ha mást nem, utaltam rá, de az odáig vezető cselekmény, na az legalább annyira izgalmas. Innentől tisztelettel kérem az olvasót, hogy csaj saját felelősségre, mer'én kibaszottul szó'tam, hogy durva dolgok jönnek. Így ha nem bizarr.puruttya.hu-n szocializálódtál és már attól rémálmaid vannak, hogy a 444 disznókúrós videót hoz le és a taxidermiától félsz mint fideszes kisnyugdíjas a soros tervtől, akkor a saját érdekedben ne görgess tovább.

.

.

.

.

.

.

Én szóltam!

.

.

.

.

Még csak álnévvel sem illetem a történetünk főhősnőjét - aki amúgy onnan jutott eszembe, hogy három napja a fattyjáról posztol képeket a fészbúkra -,  akit Szabó cimborám lelkesen kúrogatott úgy második környékén. Legnagyobb örömünkre nem volt rest megosztani velünk a részleteket, amiket kamerás mobil segítségével audióvizuális bizonyítékokkal is alá tudott támasztani. Már úgy körülbelül egy hónapja benne voltak ebben a járás témában, ami azt jelentette, hogy míg a Szabónak nem megy haza a busza Cell-be, na addig ezek kúrtak a csaj buszpályaudvarhoz közeli lakásán. Már lassan teljesen immunisak voltunk a villantós képek, vagy a szar minőségű .3gp formátumú kezdetleges szexvideók látványára (ha challange-et akarsz, próbálj ilyen régi videókra csiszolni), mikor az egyik reggel mélabúval keveredett zavartsággal az arcán köszöntött minket Szabó. A pillanatot nehéz elfelejteni, épp egy ragacsos linóleumpadlójú késdobálóban ittuk a vizetett kávénkat, miközben az uzsipénzünket éppen gyümölcsre váltottuk a kockás gépen, sőt akkor még cigizni is lehetett a krimókban baszod, na akkor jön a csávó és néz ránk, mint aki éppen felfedezőtúrát tett volna Theresa May vaginájában, de félúton visszafordult, mert rájött, hogy a csaj bármeddig képes nyújtani. Na ilyen arccal, plusz falfehéren áll előttünk, nyúlja is le cigivel a Szilajt, pedig mindannyian tudtuk, hogy neki is van egy full doboz kékszofija, csak minek szívja azt ha van másnak is? És akkor belekezdett. Motyogva, dadogva és akadozva. Az előadás módot nem szeretném a blog hasábjain visszaadni, de kb úgy képzeljétek el, mintha Németh Szilárd próbálna szemináriumot tartani a lacikonyhákról egy eladóteremnyi muszlimnak, szóval el tudjátok képzelni. A szavak kuszasága, a nem lineáris történetvezetés, heves gesztikulációk nem könnyítették meg a szövegértést, de amit ki tudtunk így hárman hámozni a mondandóból valami olyasmi volt, hogy ez kefél a kutyájával. Mármint a történet elején beharangozott ribanc. Ezt a Szabó onnan tudta meg, hogy feljött egy reggeli busszal, mert a csaj anyja délelőttősbe melózott és akkor már hattól mehet a kufirc. Izzít a csávó, markolja a répát meg minden, csaj is húzza le a laza pizsamanák használt minisortot, fekszek hátra, terpeszt, Szabó éppen futna lukra, mikor is beelőzi baszod a csaj ötven kilós, ordas németjuhásza kanja. De nem úgy mint egy kajla eb, hanem rendesen és mindenféle tanulási görbe nélkül azonnal be is vágta a csajnak. A Szabó (elmondása alapján) először fel sem fogta a történéseket, azt hitte, hogy a kutya csak úgy ráugrott a csajra, ilyen játékért, de amikor az összetéveszthetetlen kutyahegesztős mozdulatsor ismétlődött és a jány csak nagyon tessék-lássék módon próbálta elhessegetni magáról a kutyit, akkor tulajdonképpen leesett neki, hogy a csajt akit kúrni szokott, most épp egy kutya dugja. 

Hagyok időt, hogy megemésszétek.

Közben a kevésbé bátor kalandóznak elmesélem, hogy az internet nem is annyira sötét bugyraiban viszonylag igen könnyen hozzáférhetőek az olyan anyagok, amelyekben a fiatal lányok basznak mindféle állattal. A sláger a kutya és a ló, de léteznek kecskés sőt disznós filmek is. (beszarsz a disznó a rendes sertés, amit alapvetően megeszel, na az kúrja a csajt) Arcátlanság lenne azt állítani ha azt mondanám sosem láttam ilyen anyagot, hiszen minden magyar fiúnak a nevelésébe beletartozik az a történelmi tétel, hogy Cicciolina kúrt lóval, ezért kis tökös korunkban mi is összekuncogva küldözgettük egymásnak az ilyen jellegű rövid videókat. Persze az, hogy egy egészséges férfi egy kéjsóvár féreg lesz úgy 14 éves korában és ha minden jól megy az is marad, még nem jelenti egyértelműen azt, hogy ilyenekre élvezkedik. Egyszerűen fő a tájékozottság. /kacsint

(*Fun fact: Cicciolina amúgy nem kúrt lóval, pár éve végignéztem az összes filmjét, három teljes munkanap ment rá az adófizetők pénzéből, de biztosan állíthatom, hogy nem. Van egy scene, ahol három nő, két faszi meg egy ló van, de ott csak egy hozzá hasonló szőke nő kefél a pacival. Ez speciel engem konkrétan keményebben érintett, mint a Jézuska és a Télapó valóság ráeszmélése, tulajdonképpen az egész gyerekkorom hazugságban telt el. Brühühü, sajnáljatok.)

Amúgy a lovas és kutyás filmek terén Magyarország jobban teljesít, amíg be nem tiltották az ilyeneket, kis hazánk egyik zászlóshajója volt a szcénának alapanyag terén, lovastanyák álltak rá a filmezésre és bizarr párok neveltek kutyákat kifejezetten pornózásra. Parancsszóra nyaltak, beszarsz. 

Vissza a bonyodalomhoz.

Szabó barátunk ugye ilyet eddig max filmen látott, sosem gondolta volna, hogy egy fiatal, ráadásul nem is csúnya lány ilyet nem pénzért, hanem direkt magától enged. Mit enged? Szabályosan akar! Először menekült is volna, de a csaj kapcsolt és nem engedte ki amíg meg nem beszélik, mert hát ezt nem érthetik az átlagemberek ezért megtudniuk sem szabad. Aztán úgy lemélytorkozta Szabót, hogy kb húsz percig tényleg nem mondott semmit a dologgal kapcsolatban, de ez szerintünk inkább azért lehetett, mert ennyi időbe telt a csajtól eljutnia hozzánk a kocsmáig. 

Ment is a tanakodás, hogy mi a sárga geci legyen, mert ez a téma rendesen kiverte a biztosítékot a srácnál. Persze mi könnyesre röhögtük magunkat, hogy mikor kinyalta az vajon, az előtt vagy az után lehetett, de ezt persze nem mertük a szerencsétlen fasz szemébe mondani. Aznap még nem, de a héten szakított is a csajjal, valami kam fasz dumával, de a hallod a kisribancot se kellett okossággért a szomszédba küldeni, rendesen felszívta magát a méltatlan kikosarazáson.

Pár hét múlva találkozóra hívta Szabót és könnyes szemmel előadta, hogy ez csak egyszeri alkalom volt és nagyon bánja és nem akarja elveszíteni blablabla, tipik hisztis ribanc sírás, el tudjátok képzelni, amit a fasz celli gyökér simán be is kajált aztán pár óra múlva már nagyban ment is a töcskölés kutyamentesen. Folytatták is ahol abbahagyták, azaz jártak. A szörnyű titokról meg egyelőre csak mi tudtunk, mi meg szokásunktól eltérően nem nagyon pofáztuk el senkinek. Ennek több oka is van, de a legfőbb az, hogy akkor voltunk 16 évesek és egy pápai lánykollégiumból kiszivárgó enyhén szofterotikus videó miatt pontosan tudtuk, hogy milyen meghurcolás várhat még arra is aki nem terjeszt ilyen videót, hanem csak szerepel rajta. Nem akartunk ilyen balhéba keveredni, csináltunk magunknak másmilyeneket. 

Szabó aztán mindenféle komolyabb szexuális abberráció nélkül lehúzott még pár hónapot, amikor is meghívást kapott a csajszi kutyás egyesületének egy nagy bemutatójára, aminek a vezetője egy szintén a sulinkba járó csúcspicsa volt. Tudo az a minden suli díszribanca, mint a csaj nem jár egyedülben Taylor Vaughan, afféle érinthetetlen királykisasszony akit pont nem érdekelt, hogy ő még nincs 18 már egy 33 éves faszival tolta éllettársi módban. Szabó hallod kiöltözött mint szaros pista jézus neve napján, még az okádék skodriját is kipuceválta baszki, úgy készült egyetlen szerelme nagy napjára, ahol majd az a büdös, loncsos dög ugrál párat amiért kap ajd egy díjat. Egy borzasztóan unalmas és öltönybe belebüdösödő délután után végül a díj valóban a kiscsajhoz került, ami után lehetett azonnal húzni lezuhanyozni, plusz beinni kettesben, amitől a perverz kisribanc nyelve olyan szinten megeredet, mintha csak a C.I.A. igazságszérumát nyelte volna be, aztán elkezdett karattyolni arról, hogy a kutyával való szexet eredetileg az egyesületis csajtól tanulta el, merthogy egészen tini koruk óta barinők és olyan 13 évesek lehettek mikor a másik először leszopta a kutyát, aztán ez az élmény tudatossá vált és később már a behatálások is rendszeresek lettek, eleinte közösen hárman, egymást segítve, aztán már csak ki-ki a maga kutyájával. A csaj bizonyítván állításait majdnem öt giga videós anyagot is mutatott hősünknek, aki megitta a maradék gintonicot és mély abszurd rémálumba merült. Mikro felébredt, a csaj még aludt, s mivel nem hitt a részeg emlékeinek ezért a számítógép megfelelő mappáját túrva elkezdte sorra nézni a vidiket. Már az első "Én_és_rex.avi" is felkavarta de ahogy egyre mélyebbre ment úgy talált olyan anyagokat is, ahol már nem csak egyedül, hanem a már említett egyesületi csaj is főszerepet kapott. 

Ez még erőteljesen az az időszak, amikor a mobilrack ment pendrive helyett, s az internet mint olyan egykét burzsuj gyerek kívételével lakossági szinten csak internet kávézókból volt elérhető, így Szabó fogta és egyszerűen átmásolta a saját vinyójára a témát, s úgy ahogy volt félrészegen hazavezetett a picsába. Hogy miket csinált a videókkal arról pontos infóm nincs, de azt tudom, hogy pár apró snittet nekünk is megmutatott, amitől frankón kiégtem és azóta is csak annyit tudok az egészről, hogy már nem csak állítólag, hanem tényleg vannak olyan nők, méghozzá nem is feltétlen kiégett vén szatyrok, hanem rendes, feszes tinik is, akik arra gerjednek, hogy kutyával kúrjanak. 

Tanulság, na az nincs, az elbeszélés öncélú, lehet, hogy elgondolkodom, hogy terápiára járjak. Ja nem, jó vagyok én így beteg állatként is. 

ui.: ahogy az lenni szokott, néhány videó (hogy a forrástól közvetlen, Szabó kezétől, vagy más pasitól azt nem tudni) később kikerült a netre, presztizsvesztésen kívül nem lett komolyabb cink, illetve annyi, hogy az egyesületis csajt bírósági határozat tiltja a kutyatenyésztéstől. Ezért a faszija nevén megy tovább a biznic. 

vendeghanyas_patreon_big.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://vendeghanyas.blog.hu/api/trackback/id/tr5814714961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sóskatáska 2019.03.26. 19:07:22

Cicciolina kígyóval kúrt.

Szerda Úr · http://vendeghanyas.blog.hu 2019.03.27. 11:11:15

@sóskatáska:
nem kúrt vele, csak simogatta, meg odadörgölte.
már ha a kúrást behatolásként tekintjük, akkor legalábbis nem volt kúrás :D
süti beállítások módosítása