Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szíveslátás, vendéghányás...

Szíveslátás, vendéghányás...

a tékozló andris kalandjai

2019. március 21. - Szerda Úr

Gyenge ez a speed! Kiáltott fel a hosszú szőke hajú srác, miközben szipogva az orra egyik oldalát az ujjával tartotta. Azért mert ez kóla te fasz! A szipogós lassú fejbiccentéssel nyugtázta az információt majd az öszetekert tíz euróssal felszívta a másik csíkot is. 

andris_majki_cocaine_vendeghanyas.jpg

Andris amióta kint tolja az osztrákoknál, kevés problémája akad. Minden nap van narkó és steak, fasza sörök vannak, azt csinálja amit szeret; reggeltől estig füstöl, pácol meg grillezik. Nem kell szopkodnia fél adag somlóikkal, meg háromfelé tálalt húslevesekkel amiket szívószállal kell szervírozni. Ő csak kigondolja, hogy mi legyen az adott tag spezialität-ent aztán feldolgozza, egész nap lazul a smoker mellett este meg felveszi a hímzett szakácskabátját, amire cirádás betűkkel rája van írva, hogy T. Andras, a belső zsebében meg pont elfér egy kék Gauloise, meg néhány előre betekert dzsaja. Amióta kint van, a haját oldalt felnyiratta mint Ragnar Lothbrok, csak a viking harcosnak nem volt nikotintól besárgult bajsza, meg ragyái se a képén, de nagyon adja még mindig az északi nomád fájter feelinget, azt ha jönnek a nyugger házaspárok fotózkodni a grill mellett lazuló ősrockert, akkor még rá is játszik a husvágóbárddal egy kis pózolást. Beszarsz, imádják. 

Most ilyen caravan tours-os geciputtonyokkal van tele a pension, holland meg belga kriptaszökevények, akik valamiért jó bulinak tartják, hogy hetven felett körbekerékpározzák európát, esténként meg úgy bekúrjanak, hogy az még a csepeli disznóvágásokat is megszégyeníccse. Az a téma, hogy reggel elindulnak egyik panzióból a másikba, egy fullos lakóbusz meg megy velük a cuccokkal. Most egy héten keresztül napi váltás van, mert reggel elmegy az első turnus, este már jön a másik, ami ritka nagy szopás, mert van a Julcsa aki takilány és néha engedi Andrisnak, hogy taperássza a mellét, meg egyszer részegen le is szopta a vízágyas szobában, amit csak ritkán felárért adnak ki, de így, hogy nincs szabadideje a kisgádzsinak, nem igazán van lehetőség többre, pedig már pinás képet is küldött messengeren, hogy egy jó dugásra benevezne. Mondjuk ez valahol érthető, ha napi 12 órát kéne wc-t meg ágyat sikálnom holland nyuggerek után, akkor nekem is minden kedvem elmenne a kúrástól. A holland nyanyák ráadásul eleve brutál módban tolják, hiába a lógó és ráncos bőr, simán aktívak szexuálisan, ezt pedig rendesen lehet hallani az alsó szinten, ahol az Andris gyereknek a szobája van. Bár nem látott semmit a saját szemével, a hangok alapján keményebb orgia lehetett, mintha összeengednénk bonnie rottent, veronica avluvot, roccot meg hat hentai polipot, ebből kifolyólag Andris nem is nagyon pedzegette a témát, nem akart olyat látni/tudni ami még az ő kóró lelkét is megbassza. 

Persze Julcsa tudott volna mesélni a testnedvektől csepegő textíliák rendbetétele után, de ugye nem nagyon van idejük kommunikálni. Van még rajtuk kívül két magyar, egy pocakos felszolgáló fickó a Sanyibá, ő ilyen régivágású pesti pincér faszi, miliméter pontosra nyírt bajusszal meg bőrmellénnyel. Picit alkesz a figura, nem igazán van élő rokona, így tökéletes választás, mert nagyon haza se akar menni. Évente egyszer mikor teljes leállás van, akkor elmegy valahova nyaralni, azt elvan azzal, néha meg a régimódi udvairas modorával elcsábít egykét unatkozó feleséget, de amúgy békés az arc és lehet rá számítani. Ami miatt Andris viszont legjobban őt szereti az az, hogy nem hoz be a konyhára mindenféle faszságot mint például a Zsani, aki szintén felszolgáló. 

Andris először őt akarta lekúrni a tálalópulton, mert a csaj olyat tud domborítani, hogy félő volt, hogy 2007-ben lenyúlja megan fox elől a transformers főszerepet, de mellé legalább annyira eszetlen is. Meg beképzelt is. Az ő specialtásia a gyros nokedlivel, mert valami stikk miatt folyton ezt ajánlja a vendégeknek, de baszod se gyros, se nokedli nincs az étlapon, na ilyenkor az Andris átmegy pusztítóba és rendesen eltervezi, hogy a hatszázhatvanhat felé vagdalt Zsani hulláját hogyan fogja még csúfabbra kúrni, de általában elszív egy vicces pöfit hátul, azt lenyugszik. 

Valamelyik este nagy mókamester csapat jött ezekkel a karavános buznyákokkal, aztán csak nem akartak éjfél után se menni aludni, cd-ről az anthon-anthon, meg a 99 luftballon amíg az egyik nagyi az elfogyasztott marille-k hatására sugárban le nem hányta a másikat, ami majdnem járókeretcsatát eredményezett, de végül erre nem került sor, mert az öreg Hans közbelépett és megtáncoltatta a lehányt nénikét, míg a bajszos kolléga felvitta a hányóst a szobájába. Közben arra lett figyelmes viking hercegünk, hogy ismerős illatok cirógatják pattanásos orrát, hát figyeli is, hogy odakint egy kisebb férficsapat klikkesedik hátul a télikonyha mellett. Mivel ott tartja a cuccaid, ilyen drága hajtogatott acél kések, meg minden kutyafasza, kavar is oda gyorsba, hogy nehogy véletlen lába kéljen azoknak, érzi ám már a rosszkisfiú csoport bűnét. Hát nem ott spangliznak baszod? Megkönnyebbültséggel vegyes örömmel fogadta a társaságot és ha már ott volt ő is olt egyet, mikor ismerős hang kíséretében vágták hátba. Fordul meg, hogy ki a kurva anyád vagy, meg beléd vágom a nagykést, hát nem a Májki gyerek vigyorog ott előtte akkora pupillákkal, hogy amy schumer is bőven el tudna bújni mögöttük. 

Kiderült, hogy a kis csíra két faluval arrébb melózik, azt átugrott a szabadnapján hátha van kedve az Andrisnak picit lazulni meg mozogni valamerre az éjszakában. Mondjuk erre még a viking csávó is felkapta a fejét, hogy milyen éjszakára gondol itt a hegyekben baszod, ahol a falu összlétszáma 78, de erre már nem nagyon tudott válaszni, viszont hozott magával egy kisebb hátizsáknyi drogot, amit szíves örömest megoszt Andrissal ha eljátsszák a félelem és rettegés bécsben című darabot egy hétvége erejéig. 

Nem gondolkodott olyan nagyon sokat, főleg mikor a Julcsa sajnálkozva adta tudtára messengeren, hogy most sem lehet, mert megjött neki. Gyenge ez a speed! kiáltott fel Andris. Azért mert az kóla te fasz!

vendeghanyas_patreon_big.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://vendeghanyas.blog.hu/api/trackback/id/tr7714707296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

banshee 2019.03.21. 17:20:17

Nabazz, végre...azt hittem, ez a blog már meghótt, már kérni akartam, hogy legalább a bőrit lenyúzhatnám...

bomberman 2019.03.22. 07:54:10

Üdv. újra, már vártuk a bejelentkezést.

Péter Hugyecz 2019.03.22. 09:52:58

Hónapok óta erre vártam

Takony(Aki az élet vizet issza) 2019.03.24. 19:03:40

Végre már, faszom a füledbe ;)) jóféle megint, várjuk a folytatást :D

Jossarian 2019.03.30. 02:33:32

Udv ujra, milyen volt az elvono?
süti beállítások módosítása