Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szíveslátás, vendéghányás...

Szíveslátás, vendéghányás...

Bulinegyed - Klárika szemszögéből

2018. november 27. - Szerda Úr

Bulinegyed. A Károly körút - Király utca - Erzsébet körút - Rákóczi út határolta területet hívjuk így pár éve. Amióta a hajógyáriról kiszorultak a bulizni vágyó fiatalok, természetes volt, hogy a kereslet új kínálatot hoz majd létre. Aki nem egy burokban él (mármint nem a bulinegyed burkában, dupla nyelvi manír, érted burkában, haha, -elnézést) az nagyjából tudja, hogy mi lehet ott nagyjából. 

jhiipswox9yz.jpg

Klárika kedves augusztus közepétől dolgozik ott és nem volt rest megosztani tapasztalatait velem. Először is jól felháborodott, hogy az érzelmi analfabéta, szépszemű, de gyökér exbarátja, a Pacsai nagyban élvezi az életet és már neki is állt leírni, hogy hány nőt kúrt meg életében. Meg is írta nekem, hogy ellensúlyozva a sok lealacsonyító faszságot amit írtam róla, most beköszönne és leírná ő is a tapasztalatait, merthogy az van nem kevés, két hónap bulinegyed felér két szezonnal a Gyulánál, szóval át is adom neki a szót, de csak kézivezérelve, mert a gondolatai mint olyanok, hiába élesek, ha azok kuszaságát még maga Nagy Sándor is csak hagyná a faszba. (Tehát ide már a moderált, szerkesztett verzió kerül.)

Klárika most az egyik menő táncos itatóban húzza az igát, meg le a csávókat, akik rendesen be vannak indulva mikor éjféltájt meglátják a kannákat, aztán olyankor mindegyik beljebb szopja a pofáját, hogy valahogyan jobb benyomást tegyenek, először így, aztán meg úgy. Klárika szerint viszont rendesen lyukra futnak (bazmeg sziporkázok ma :D ), mert pinát egyik sem kap, marad a tántorogva hazacammogás, de a pofátlanabbja rendre megverekszik érte, hogy Hosszú, a kétméter harminc centis kidobó adjon neki egy taslit. 

A meló eleinte nehéz volt, de nem azért mert arrébb kellett tenni valamit, hanem azért, mert teljesen hozzá kellett szoknia a pesti miliőhöz. Tudniillik, Klárika mondhatni pucér seggel érkezett a fővárosba augusztus közepén. Amikor Jocó csehója a végét járta, a személyzet főszereplőnkkel az élen úgy hordta el a mozdítható értékeket, ahogy a hangyák mennek a kristálycukorra. Nem szaroztak, vitték a corneliust, a kávéfőzőt, de beszarsz, még a sörcsapot is, pedig az letétben volt ott a sörgyártól, persze ez nem zavarta az észlényeket, mire Jocó kijön a sitykóról, már el is fog évülni ez a téma, ha mást nem akkor picit visszamegy nosztalgiázni. Teljesen jogosan érezték úgy, hogy ez nekik jár, hiszen az uccsó fizujukat nem kapták meg, ráadásul Pacsai bele is fektetett két kilót az uccsó hónapba, de azért így utólag visszagondolva azt bőségesen kiszedte. Klárika megközelítőleg fél millát számolt a nyár végén, az okosítások, a kevés tartaléka és a fennmaradó kassza rá eső részével együtt ennyije volt. Tudta, hogy ez a pénz még vidéken sem sok, így egyből arra gondolt, hogy most van itt az ideje maga mögött hagynia ezt a lepratelep nyugatdunántúli kisvárost és felköltözni pöstre, ahol állítólag három kiló is összejöhet egy hónap alatt ha ügyes vagy. Azt jó előre elmondom, hogy Klárika számításait jóval felül is múlta a valóság, de ne szaladjunk annyira előre. 

Van egy rokona a Kázmér, ilyen magánakvaló fura figura, állítólag papírgyűjtésből szedte meg magát, azt most van vagy négy lakása azokat adogatja ki, így nyáron meg frankón üres volt az egyetemisták miatt. Na az egyik garzonba költözött be, a keleti mellett, rendes szerződéssel, két kiló kaukcióval, meg egy százas bérleti díjjal, ami tartalmazza a rezsit is. A rokonság miatt pedig úgy dealelték le, hogy szeptemberben már nem kell fizetnie a csajnak, csak októberben tiszta hónapot. A környék amúgy nem annyira fos, bár kicsit hátrébb már egész putris, meg gázos arcok is mászkálnak arra, de Klárikát se kell félteni, meg amúgy is az első ledolgozott hónapja óta taxival jár melózni, így attól sem kell tartania, hogy esetleg valaki rámozdul a piros metrón vagy valami. 

A melókeresés egy vicc volt, konkrétan kinyomtatott húsz darab önéletrajzot amit velem csináltatott meg (azóta is várom a jutalékot ám) és leszállt a Deák téren, majd elindult a Király utcán felfelé és minden olyan helyre bement ami szimpi volt neki. Úgy a hatodik helyen már el sem engedték, mondták neki, hogy holnap kezdhetsz kisanyám, mi a méreted? XS? Nemúgy, hanem mellméret, mert nálunk a munkaruhát derékbőségben mérjük, aztán kapott egy köldökigérő ilyen melltartóval összevarrt blúzt (faszomtudja hogy működik, én csak ahhoz értek, hogyan szaggassam le) és bemondták az órát, hogy másnap ötre gyere. Ha lehet, ne narkózz. 

Klárika nem is értette, hogy ezt miért mondták, hiszen nincs is vele a Májki akiről azért ránézésre is be lehet tépni, de sejtette, hogy na ez nem lesz egyszerű. Másnap délig aludt és vagy két órát készülődött, hajat vasalt, punit waxolt, körmöt reszelt, sminkelt, szóval gecire felszívta magát és rendesen akarta is a melót, mert azért a pultozást azt szerette. Egy szombat estével indult a móka, vágod az augusztus egyik uccsó hétvégéjén, amikor eleve meg volt bolondulva a fél város, Klárika csak a 24. legény és leánybucsúig tudta számolni a tömeget, de volt ott minden baszod, a transziktól kezdve, a látványgengeszterekig, a koszos hipsztereken át, a diszkópatkányokig, rendesen elfáradt hajnali ötre, de kemény csaj volt, rendesen odatette magát, csak úgy keverte a tyúkoskólát, mintha az folyt volna egyenesen a csapból és lám, az eredmény is hamar érkezett. Mikor hajnalban a pultfőnöke kicsapta a jattot, majd megállt benne az ütő, harminc rugó és csak az övé. Ezen felül meg majd jön a fizuja. Persze a pultfőnök mondta neki, hogy ne vegye ezt alapnak, kiemelkedő este volt és amúgy is szombat, de azért a napi 10 rugó jattokra lehet számítani per kopoltyú. 

Másnap pihenőnap volt, így Klárika elment a Westendbe és vett magának három olyan intimissimis bugyit, amire eddig ránézni is alig mert, de most nem számított, mert geciboldog volt. Meg is jegyezte, hogy azért a vidéki pultozás sem sokkal másabb, csak itt fele-fele arányban angolul kell beszélni, ami szerencsére nem vészes mert a sört meg a vodkát érti, az összeget meg amit kér, azt úgysem hallja, ezért mutatja a gépen, meg amúgy is kb mindenki kártyával fizet. Az viszont már meglepte, hogy a csávók rendesen adják az ötszázasokat, ezreseket a fizetésen felül, hogy ez a tiéd cicám, köszi. Az árszínvonalon is meglepődött, mert bár csicsásabb pohárban adják a jägert, de érted ezernyolcat elkérni négy centijéért, az túlzás, még akkor is ha mind a négy centet kitöltötte volna. Kacsint.

Szóval Klárika ismerkedett a pesti élettel, hipp-hopp megszokta a metrót, meg a négyeshatost, az apró zsúfolt boltokat, a pénzváltók előtti hatalmas sorokat, a gurulós bőröndös haspólós dagadt nőket akik papupcsban tolják még novemberben is. Egyszer még futni is elment a Margitszigetre, de miután nyolcan ciccegtek utána, abbahagyta és kinézett egy termet a lakásához nem túl messze, ahol békénhagyják. 

Azóta rendesen nyomja az ipart, keveri a koktélokat, önti a viszkikólákat és persze hajtja el a fiúkat a francba. Kicsit személyes kérdésemre még azt is elárulta, hogy ezidő alatt csak egyszer szexelt, azt sem melóhelyen kukázta össze, hanem tinderen, amin meg is lepődött, hogy mennyivel több ember van, mint odahaza. Persze már azért kezd ő is nagylány lenni és nem hiszi minden kósza dugásra azt, hogy holtodiglan, mint ahogy eddig tette, szóval fejlődik a kiscsaj rendesen. Akadt viszont pár cinkesebb sztori is, mert mint tudjuk, ahol pia van, ott részeg ember is van és ahol kanos részeg van, ott előbb utóbb valaki baszik, legfőképpen rá. 

Egyik lájtos csütörtök este egy magyar társaság mulatott éppen, sorra rendelték a viszkiredbullokat és már bőségesen túl voltak minden felszívhatón is, mikor a társaságban az egyik, addig csendesebb jólöltözött fickó el nem kezdett beszélgetni a lánnyal. Nem volt rámenős, sem udvariatlan, inkább csak tűnt olyannak, aki unatkozik és kezdi megelégelni a barátainak a viselkedését. Egy cigire közösen mentek ki, ilyenkor fullon van az egész utca, nem lehet baj, raádásul a Hosszú, a lapátkezű kidobó is frankón vizslatja a terepet, az a csávó meg olyan, hogy senki nem akar beleszaladni az öklébe, így kétszer is meggondolják, hogy mit és hogyan mondanak még az utca túlfelén is. Na nagyban cigiznek, csávókám érdeklődik immáron picit kacérabban, mire Klárika drága elneveti magát valami faszom flörtnek gondolt beszóláson, azt a következő kép az az, hogy a csávó az konkrétan benyúlt a blúzba is kibluggyantotta a bal mellett, de érted mintha hordó vízből vett volna ki valami súlyos idomot, azt elkezdte szívogatni, meg csókolgatni a mellbimbót. Klárikának több sem kellett, izomból térdelte pöcsön a csávót, aki olyan nyüszített, hogy az már a Hosszú fülét is megcsapta, aki pedig belső frusztrációit aznapra már levezethette így, hogy volt rá alany. 

A másik karcos sztori is hasonlóan indult, már annyiban, hogy kint cigiziett, mikor jött egy angol(ul beszélő) társaság akik hipp-hopp körbeállták a drágát és elkezdték a jóízlés határain túl moleszterálni, ami roppant nagy hibának bizonyult, ugyanis egy magyar csapat érkezett a nemes hölgy segítségére, amiből olyan street fight lett, hogy Van Damme azóta is spárgában maradt. Persze Klárika vidéki leány, nem áll tőle távol a búcsús balhék összetettsége és sokszínűsége, de azért az ilyen helyzetek rendre megrémítik. Ennek okán vásárolt is a plázában a késesnél egy paprika sprét, méghozzá azért, mert a nőnemű pulttársai kiokosították, hogy a gázspré drogos ellen szart se ér, ellenben a kapszaicin tartalmú apró dezodorokkal szemben, amik rendesen égetnek már az első perc után. Baszod három nap nem telt el, hogy megvásárolta ezt a kis piros dobozos deót, tücht belekötöttek a pultban. Egy önérzetes közgazdász egyetemista, aki rendre hangoztatta, hogy pultosgecik votkát, én pár év múlva diplomás közgazdász leszek és mikor sokallotta a macifröccséért és az unicumjáért felszámított két rugót, akkor csináltmellű, büdös kurva, karfiolos a picsád! felkiáltással egész egyszerűen két kézzel letépte főhősnőnkről a felsőt, vagyis tépte volna, ha a belső merevítő és pánt nem tart. Így viszont kiérdemelte a jutalmat, hogy ő legyen az első tesztalanya a paprikasprének, amit állítólag a lányok azóta is emlegetnek, mert ilyen keserves gyereksírást, még a végtagkaszabolós liveleaks videókon se nagyon hallottak. Állítólag ez a szitu fel is került a pesten hallottam csoportba videóba, de ezt nem tudom biztosan mondani, mert nem láttam. 

Klárika a káli medence koronázatlan csöcs és pultkirálynője viszont új terepen helyt állt, sőt mi több túl is teljesített és most boldogon él, dolgozik és azt ígérte, hogy néha ha történik vele valami faszaság akkor megírja. Ja és üzeni Pacsainak, hogy vékonyfaszú!

zavtra.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://vendeghanyas.blog.hu/api/trackback/id/tr4614397044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása