Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szíveslátás, vendéghányás...

Szíveslátás, vendéghányás...

Pacsainál sem tejfel az élet

2018. augusztus 29. - Szerda Úr

Azt gondolhatnánk, hogy egy olyan jóképű srác, mint Pacsai igazán nem küzd problémákkal. Van egy tekintélyes megjelenése, egy még tekintélyesebb dekoltázsú nője, melója, alfa romeoja szóval minden klappolhat, de az átlagemberek sosem fogják fel a korona súlyának terhét.

portrait-nice-man-about-studio-light-story-of-1253004.jpg

Pacsai baszottul jól néz ki. Ezt úgy kell érteni, hogy azok a nők is megfordulnak utána, akik ahhoz vannak szokva, hogy utánuk fordulnak meg. Ez pedig a magyar középosztályban baszottul nem megszokott. A srác amúgy jól elvan egy pinával is, amióta 'sound után csak a Klárikát húzogatja, de a világ még nem állt készen arra, hogy Pacsai foglalt legyen. Ebből is lett a gond. 

Az első ilyen például abból fakadt, hogy Klárika egyre többször kelt fel éjszaka arra, hogy a srácnak pittyeg a telefonja. Persze csak horkolt tovább kielégülten, abban a feszes fehér CK alsóban amit Klárika úgy imádott és a hold által félhomályba borított szobában, csak vágyat táplált benne, ahogy megfeszült a fiú formás seggén. Ettől független kevésbé volt nyugodt attól, hogy random időközönként újabb pittyenés zördült fel a maroktellából. Hajnali négy lehetett mikor egy pisiléssel egybekötött csekkolást tartott, hogy ugyan ki a fasz írhat éjnek évadján, s bár hiába sejtett valamit Pacsai temperamentumából, az igazsázságra ő sem volt felkészülve;

#Lány1: Ciiiaaaaaaa, van kedved átjönni dugni?

#Lány2: Hétvégén nincs itthon. Átjössz, hogy rommá kúrj?

#Lány3: /pinás kép/

#Lány4: Hiááányzol. Mikor látogatsz meg?

#Lány5: /pinás kép/

#Lány6: /pinás kép/

#Lány7: Szia szívem, nagyon vágyom rád. Mit szólnál ha megint kivennénk azt a romantikus kis hétvégi házat és eltűnnék egy pár napra? ui.: akárhova beteheted

#Lány8: /csöcsös kép/

#Lány9: Kívánlak!!! +/pinás kép/

S bár Klárika edzett csaj volt, ezt a sok infót feldolgozni ő sem tudta. Mitévő legyen? A srác egy üzenetre sem válaszolt, s láthatóan ő sem indított beszélgetést 'Sound óta. Ettől független nem volt nyugodt. Vissza sem tudott aludni, s halkan pityeregve szívott el öt szál ultra slim cigit a ház előtt kisköntösben. Hitte, sőt biztos volt benne, hogy Pacsai nem hűtlen, de az üzenetek és a sok csúnya, buta kurva képei mégsem hagyták nyugodni. Mi van akkor, ha a kedvese egyszer ráun. Ha egyszer nem ér rá és akkor más csajokba mártogatja majd a farkát? A kiszáradáshoz is közel volt már mire észrevette, hogy a srác átöleli hátulról. Mi a baj kedves? - kérdezte halkan. Kezébe nyomta a telefont, mintegy jelezvén, hogy a probléma onnan fakad. Óóó, hát csupán ennyi? - könnyebbült meg Pacsai, mintha csak egy orgiából feleszmélve sikeresen tagadta volna le, hogy ő is benne volt. Klára, én szeretlek téged. Nem mondom, hogy nem voltam csibész pár héttel ezelőttig, de ennek már vége. Most veled vagyok és ha valaki, akkor egy olyan fullos nő mint Te, pontosan tudja, hogy a múltat és az utánunk sóvárgó selejteket, nem egyszerű levakarni magunkról. - mondta teljesen átszellemülve. Bízz bennem és hagyd, hogy boldoggá tegyelek... - s mire ezt kimondta, a jobb keze már rendesen szkreccselte Klárika vékony tangájában lévő diszket, hogy pár másodperccel később síkosan vonyítós orgazmussá váltsa a kiállást. 

A lány pedig hitt neki, mert a lányok ilyenek. Amikor a szépfiú halkan tagolva mondja azt, amit a lány hallani akar, akkor az biztosan igaz. Ilyen az élet és ezt minden lány érzi legbelül, hiszen jó emberismerők és a srác a szemükbe is nézett. Tuti így van. 

Másnap kézenfogva mentek be dolgozni, s a köztes időben Pacsai még figyelmesebb volt mint eddig szokott, simogatta, a bárszéken megmasszírozta, kávét és limonádét hozott neki, retekcsírát készíttetett Andrissal, szóval csupa olyan dolgot, amit a férfiak akkor csinálnak, mikor vaj van a fülük mögött szerelmesek. Klárika pedig repesett a boldogságtól, hogy az összes buta kúrva elbújhat mögötte és ő a legboldogabb nő a világon. Ennek bizonyítékaként egészen pontosan három képet és egy instasztorit is felbaszott tökéletes párjával.

Pacsai is mosolygott, főleg a képeken, de a sűrű alibi WC-re járás közben rendesen némítgatta a messenger és instapartnereket, meg tolta nekik a reply-t, hogy baszod óvatosba írjál, oldalborda van gecc. Közben pedig már fogalmazta is a sztorit, hogy miért kell hétvégén majd egyedül mennie Kecskemétre a családhoz péntektől vasárnapig...

vendeghanyas_patreon_big.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://vendeghanyas.blog.hu/api/trackback/id/tr1114210867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tohonyagenny 2018.08.29. 23:23:06

naes mivan a joco autojanak a tukrevel? picsaba mar

Facelessbook · www.dont.think.so 2018.08.30. 16:53:06

Maestro!

A patreon-os extra kontenttel kapcsolatban van valami haladas, fejlemeny?

Spiritmonger 2018.08.30. 16:56:20

Pacsai élete bizony fenékig tejfel.
Nem kell, sőt, nem szabad sajnálni.
Nem érdemli meg a jó dolgát, még akkor sem, hogy csak fiktív személy.

Bicepsz Elek77 2018.09.01. 22:29:10

A Gyularol hallanek inkabb. Meg mindig a Balatonnal pancsolja a bort meg csinalja az egyebeket? A vendeglatosok uj generacioja nem nyomta meg le?
süti beállítások módosítása