Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szíveslátás, vendéghányás...

Szíveslátás, vendéghányás...

Andris kibaszta a nőjét

2018. augusztus 24. - Szerda Úr

Nem kezdődött rosszul az első pár nap, ráadásul az Zéta zenekar is akkora bulit csapott, hogy csak úgy röpködtek a Széchenyis bankjegyek a pult felé, mintha csak Pacsai lengette volna meg a kolbászát, hogy abból, nyomás alatt lévő milliónyi apró cseppként spriccelne a világba. Ettől független Jocó nem volt boldog.

resized_99261-sons-of-anarchy_96-18750.JPG

Akiknek vaj van a fülük mögött, azok egy idő után megtanulják kezelni azt a fajta folyamatos stresszt, ami belsőből jön és soha nem lesz rá gyógyír. Persze csak az okosabbak. A butábbja simán megpróbálja leplezni valami másik gaztettel, ami ideig óráig feledteti az eredeti bűnt, hogy aztán arra pakolva az újabb mázsás súlyokat végül piramisban csúcsosodjon ki. Jocó a butábbik fajhoz tartozott, mert csak tetézte a dolgokat. Nem elég, hogy szerencsétlen egyetemistákat lehúzta, de azóta ha ő fizettet, simán ráver a számlára ilyen 15% szervízdíjakat, azt ha valaki nagyon pampog, akkor lehúzza, de érted ez max a 20%. A többi simán kifizeti. A pénztárgépet se nagyon ütögeti, ellenben a falat egyre sűrűbben olyannyira, hogy a váratlan dühkitörések miatt, a Májki szabadságot is kért.

Elég szarul indult a főszezon így, mert időben még csak a ‘Sound utáni hétvégében vagyunk és azért bőségesen jöttek a turisztok kitömött bukszákkal, zabára éhesen és bár Pacsai ügyes pincér, azért egyedül egy ekkora placcal még ő sem bírt, kiváltképp, hogy Jocó inkább hátráltatta mint segítette a pályán. Andris viszont feléledt baszod, mert mint kiderült kibaszta a csaját a gecibe.

Úgy volt a sztori, hogy valamelyik nap hazament, azt az édesburgonyát amit tegnap hazavitt, nem találta sehol és mikor kérdőre vonta párját, hogy az hol van, akkor csak egy üres tányérra mutatott az éjjeliszekrényen, hogy hát azt megette reggelire nasinak, egy míg nézte a Szolgálólány meséjét. Na több se kellett az Andrisnak, aki egész nap kajára éhes pofákat tömköd, s otthon nemhogy szeretettel készült meleg étel nem várja, de még az alapanyag se hozzá, hogy elkezdett üvölteni, hogy ő a kibaszott szolga, nem a kibaszott tévéműsor. “Különben is annyit zabálsz, hogy a picsád egy konvoj ifa platójára se férne fel, dolgozni baszol, főzni baszol, utánad is nekem kell eltakarítani a kurva anyádat! Az a szőrcsimbókos pállott valami a lábaid között, amit te pinának hívsz, meg már lassan be is pókhálósodik a gecibe, mert annyira nem vagy képes, hogy legalább valami elfogadható indokot kitaláljál arra, hogy miért nem akarsz kúrni, úgyhogy a faszom se vesz szürkemarhát, itt vagy te bazmeg, majd leváglak a gecibe, ha csak száz forintot kapok kilódért már megérte bazmeg.” - maga is meglepődött, hogy mennyire vulgárisan fogalmazott, bár azért ő is tudta, hogy Jocóék mellett megedződött. A csaj először csak nézett, hogy ez most mi a franc, nem igazán fogta fel a tényállást, mintha arra várna, hogy Andris idegtől remegő arca hirtelen huncut mosollyá alakuljon, hogy csak ugratja, de hiába várt rá percekig szótlanul, a feloldozást rejtő vigyorgás csak nem jött el, így krokodilkönnyeket hullatva azt kérdezte, hogy, mi a baj. “Most mondtam el, szóval takarodj innen, ki vagy rúgva, vége, over bazmeg!” - üvöltött immáron a viking, mintha csak ráérzett volna ahogy a gálya elejéből, hogyan is kell irányítani. “A hitelt majd megoldjuk, majd keres az ügyvédem a részletekkel.” - tette hozzá szelídebben, de idegen fülekben még mindig agresszívnak ható hanglejtéssel.

Megvárta míg, a csaja Yaris-a eltávolodik a birtokról, majd röhögött egyet, nyitott egy sört és hajnalig nyomatta a pornhubot, kizárólag kreppelt hajú gót csajokra szűrve.

Ez volt két napja, s bár picsafáradtan jött be melóba, láthatóan megkönnyebbült és boldogabb volt. Mondta is, hogy vasárnap délelőttöt vigyék el Gizusék, megy tetováltatni valami baszottnagy állat szarvaiból készült sisakos csókát a bal fülcimpájára, azt az idő míg elkészül, közben meg ezerre tolta a tindert, amiből már volt is egy lebeszélt randi, egy épp itt nyaraló csajjal, aki a barátnőivel van, s bár van otthon pali, meg puja is, de egy kis izgalom simán bejátszik nála és imádja a kemény csávókat.

A tinderezés amúgy szigorúan Pacsai felügyelete mellett történt, ahol simán lemásolták a Sons of Anarchy studiófotóit, azt kiengedett hajjal, a motoron támaszkodós gizdázós, távolba néző, cigifüstöt fújó profilképpel nem is igazán lőtt mellé az Andris, mert a 30 körüli csajok, akik a sorozat kezdete óta húznak nedves csíkot a Charlie Hunnam által megformált Jackson Tellerre, olyan szinten tűzbe jöttek, hogy nagyon vissza se kellett kérdeznie a srácnak. Az egyik fiatal anyuka például simán bejött munkaidőben, hogy a fején kék-zöld huplik nőjjenek, annyira kopogott a kobakja a hűtőajtón, ahogy Andriska hegesztette hátulról. A férjét meg ott pálinkáztatta a Pacsai a placcon. Beszarsz.

Pacsai amúgy nagyon komolyan vette a mentor szerepét, mert most, hogy van Klárika neki ugye nincs csajozás, viszont így minden egyes Andris által lekúrt nő után képzeletbeli strigulát rak a kis fekete noteszébe, ami viszont tele van nagyon is valós strigulákkal. Névvel, dátummal, pontszámmal, ami meg elérte a 8-at ott még telszám, vagy facebook elérhetőséggel is. Beteg ez a srác én mondom.

vendeghanyas_patreon_big.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://vendeghanyas.blog.hu/api/trackback/id/tr4514200353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2018.08.24. 20:29:22

télleg betegállat...:)

Kiskaresz 2018.08.24. 23:45:29

Pacsai for president!

fasznyak 2018.08.26. 01:21:06

sose tudjuk mar meg ki torte le a joco tukret

Péter Kulcsár 2018.08.26. 20:18:56

Te mit olvasol? Már rég kiderült!!!

Megtalállak 2018.08.27. 12:08:36

SPOILER ALERT!

A vendéglős nő törte le, akinek ellopták a tábláját.

bomberman 2018.08.28. 14:48:44

Ezek után, már biztos, hogy nem olvas utána.

Takony(Aki az élet vizet issza) 2018.09.04. 21:19:14

az a kecskeméti dinnyés ismerős :DDDDDD
igaz minden szó róla
:D
süti beállítások módosítása