Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szíveslátás, vendéghányás...

Szíveslátás, vendéghányás...

Jocóék a 'Sound-on - harmadik rész

2018. július 19. - Szerda Úr

Hiába csak az első nap telt el, mondhatni a srácok már most megütöttek egy olyan mércét, amit együttesen is ritkán szoktak. Pacsai biztos volt abban, hogy hosszú és komoly beszélgetés vár rá majd, pedig nem annyira szerette az ilyet. 

joco_a_balatonsoundon_vendeghanyas.jpg

Májki nem aludt az éjjel, nem is nagyon tudott volna. Az a közel két versenylovat instant megölő adag amit magába szippantott, bizony rendesen döngette a mellkasát. Leült a kertben az egyik koszos karosszékre, s fülébe bedugva az egyik ilyen ótvar tuc-tuc zenét, rendesen pöfékelte a Jocó kintfelejtett aranymalbiját. Azon morfondírozott, hogy hogyan lehetne úgy élni, ahogy ez a sok csávó az instán, hogy egész nap hajókról ugrálnak a vízbe, közben lófasznyi méretű trombitákat tekernek, s mellette olyan puncikban úszkálnak, akikhez képest még Klárika is csak egy rozzant csotrogány. Mire fejben végigvezette ezt a gondolatot, már túl volt a doboz cigi felén és arra eszmélt, hogy gecire szomjas, szinte érezte a vattakorongokat a szájában, amiktől nem tudott nyelni. Bebotorkált a konyhába ami nehéz dolognak tűnt, mert a bal lába az folyamatosan dobolásra késztette és nem szándékozott felvennie egyik férfivel sem a harcot a házból, hogy esetleg felkeltette vagy ilyesmi. Ahogy a hűtő előtt állt, azon gondolkodott, hogy jól esne valami burkolnivaló, mert régen evett, de nem talált semmi ehetőt, így a kalóriadús dobozos sört választotta reggeli gyanánt. Ahogy piszkos körmeivel próbálta felbontani a sört, lepillantott a lábaira, s szomorúan állapította meg, hogy retkesek mint az állat. A felbontott sörrel a kezében becsavart a fürdőszobába, s levetette a ruháit a földre. Beállt a zuhanykabinba, csak így lazán a sörrel, s elkezdte engedni magára az illatos vizet. Milyen jó szaga van a víznek. Olyan somlógaluskás, amiben nincs mazsola. Keveredve egy picit citrommal. Meg talán egy pici lila is, de abban nem volt biztos. Farka alig egy lóbab méretűre zsugorodott a sok speedtől, de ez nem volt újdonság számára. Megszokta. Tudja, hogy ha akció van, akkor megnő. Pont mint az égigérő babtesa. Szó se róla, kell egy kis zselé, de igazán nem nagy ár ilyen jó élményekért cserébe. 

Májki mindig az Axe másnaposságelleni tusfürdőt vette, már egészen tizenegy éves kora óta. Egyrészt azért mert talán ez az egyetlen tusfürdő ami 11 éve piacon van, másrészt meg simán beütött a placebo, hogy ez elűzi a másnaposságot. Persze, az idiótája permanensen be volt szívva, meg cuccozva, hogy a gecibe érezne bármi másnapot. Mikor végzett magára tekert egy törölközőt, a cuccait bebaszta a sarokba, a cipőjét meg bekúrta a zuhanytálcába, hogy majd kitisztul. Ilyen illatosan vétek lenne aludni, s ezért inkább kiment a kertbe, ahol még pont elcsípte a napfelkeltét. Sok napfelkeltét látott már, talán többet mint a csapat egész életében, de sosem tudta megunni. Mindig arra emlékeztette, hogy tökmindegy mi történik, a nap az fel fog kelni. Csak télen máskor. Vagy mi a geci. Eszébe jutott, hogy ezt az élményt megoszthatná valakivel. Mivel Pacsai valószínűleg a nem értene szót, Andris meg sanszosan hentesbárdot állítana a fejébe, így logikus döntésnek tűnt, hogy Klárikát hívja. Úgyis rég dumáltak. Elindult a szobája felé, s óvatosan kinyitotta az ajtót. Klári! -suttogta. Alszol? Semmi válasz. Elindult az ágy felé, s óvatosan elkezdte simogatni a szeretnivalóan halkan horkantgató Klárika vállait. Álmos kérdések moraja bújt elő a paplanból, leginkább arra irányulva, hogy Májki mi a faszt keres itt és miért van egy szál pöcsben. Nem igazán volt meggyőző a napfelte csak Káriads, napfelt! - amire csak egy takarodj innen volt a válasz. Úgyhogy Májki visszament a kertbe és valóban ottmaradt a fürdőlepi, de annyi baj legyen, megitta a sör maradékát, hozott még egyet és folytatta tovább a lábával a dobolást. Ő lepődött meg leginkább, mikor pár percre rá Klárika tényleg megjelent egy ilyen kis sportmelltartó szerű topban, ami mondjuk erőteljes belátást engedett az ipari méretű kannákra, meg mellé egy ilyen seggrefeszülős minisort, amit a magamutogató ribancok hordanak csak az edzőtermekben. Szerencsére Klárika mocskos szája nem Májki ellen beszélt, hanem csak az ébredés mindenkori velejárója, így mindenféle feszkó nélkül nézdték a már majdnem teljesen felkelt napkorongot, miközben megittak pár sört. 

Pacsai volt az aki következőként csatlakozott közel két órával később. A hülyegyerek simán kijött álló fasszal, amit a szűk calvin klein alsó sem igazán tudott leplezni, s Klárika fantáziáját bizonyosság váltotta fel, már a méreteket illően. Májki nem is igazán tudta, hogy hogy takargassa babszemjankóját, ezért inkább kortyolt egy erőset a sörből és úgy volt vele, hogy ebbe a játszmába kár beszállni, így inkább csak élvezte a szép reggelt.  

Klárika rá is kérdezett, hogy hol van a szőke ciklon, amiből a Pacsai úgy vágta ki magát, hogy amikor az Ivett hazatántorgott jobbnak látta elküldeni a csajt a picsába, hogy főnöke nőjére kellően oda tudjon figyelni, nehogy gáz legyen. Az igazságról mélyen hallgatott, nem hiányzott még, hogy egy féltékeny kiscsaj, meg egy full drogos is képben legyen. Májki készletéből kihúztak egy kellemes kis napindító csíkot és élvezték ahogy a nap sugarai elkezdik felmelegíteni a testüket. Májki lopva nézegette Klárika egyre inkább vadítóan libabőrős, majd később a melegtől izzadó melleit, s belül elképzelte, ahogy közéjük fullad. Meg élvez. Majd ezeknek kombinációját. Órákig csinálták ezt, néha picit bealudva, de mindannyian élvezték a semmittevéssel egybekötött, napozós, piálós időt. Olyan tizenegy környékén Klárika úgy gondolta, hogy igazán nem számít ha villant a kollégák előtt, a nap pedig pont tökéletes szögben tűzött oda, így levette felsőjét, s úgy süttette magát, s a két kanos idióta megszólalni sem mert a továbbiakban. 

Andris olyan dél körül tántorgott ki, pont azután pár perccel, hogy a csaj hasra fordult, s dülöngélve próbálta felmérni a károkat. Átkozottul fájt a feje, s ezen a megszokott sör-unicum-flector sem segített egyelőre így az egyik mövenpick-es napernyőt felhúzta, s befeküdt alá, miközben úgy vette a levegőt, mint egy majdnem a tenger fenekén rekedt gyöngyhalász. Később mikor a fújtatás is abbamaradt, engedélyezett magának még egy gyógysört, s úgy nézett ki, hogy talán lassan készen áll majd a következő napra. Ki is találta, hogy csinál sajtos omlettet pirítóssal, az mindenkinek jól fog esni, kivéve a Májkinak aki időközben bealudt mint a szar. Pacsai mondta is, hogy segít, amire a Klárika is egyből felugrott, hogy a frászt hozza az amúgy is labilis Andrisra, akit a két mell hirtelen előbukkanása olyan szinten felébresztett, hogy már az álmosságot sem kellett a továbbiakban törölgetnie a szeméből. 

Már bőségesen túl voltak a reggelin, mikor Jocó kurvaanyázását hallották a lenti fürdőből, amit mint később kiderült, egy túlságosan kiálló küszöb és nagylábujj találkozása okozott. Ivett még aludt, így ki lehetett tárgyalni, hogy mi a gecit kezdjenek a helyzettel, amire meglepő módon Májkinak volt a legépkézláb ötlete miszerint; hagyják a gecibe, nem kell lebaszni, kicsit túltolta, de hazajött, baja nem esett, nem kúrta seggbe senki (itt a Pacsai majdnem félrenyelte a sört), szóval legkevésbé az hiányzik, hogy itt csapatosan kérdéseket tegyenek fel neki, meg falhoz legyen állítva (Pacsai itt már ki is köpte). Meg lesz a csajnak amúgy is a lelkiismeretfurdalása, inkább segítsünk neki, hogy nincs para, mellette állunk. - Senki nem érti, hogy hogy tudta összerakni így ezt a két mondatot, de mindenki látta benne az igazságot, így abban maradtak, hogy így is fognak tenni. Ivett még közel két órát aludt és a körülményekhez képest, egész korrekt állapotban kelt fel, hogy szegény nagyon éhes. Mint öt kisgyerek mikor rosszat tesznek, s imponálni akarnak az anyjuknak, úgy ugrottak fel mindannyian, s rakták bele neki a serpenyőből a tányérba a rántottát. 

 

Viszont lassan négy óra lesz, ideje lenne megindulni gondolták többen is, amivel Ivett még várt volna, de gondolta majd bedől egy fehér kanapéra, iszik vizet, azt ellesz, így egy közel egy órás készülődős, fürdős, sminkelős, hajzselézős kör után ténylegesen megindultak a part felé, ahonnan már messziről lehetett hallani a varacskos basszust. Meg mellette a Májki cuppogós cipője, mert az idióta ki nem vette a zuhanytálcából, így ott ázott közel fél napon keresztül, váltáscsukát meg nem hozott, így vizesen vette vissza, szarni rá, gondolta majd megszárad. Hiába volt már viszonylag késő, a kapuknál még  mindig sor volt, de a csipet-csapat most a tegnapitól eltérően még nem érezte át a #festivalfeelinget, lehajtott kis búvalbaszott fejjel kódorogtak libasorban a beengedők felé. Egyedül a Pacsai gyerek volt vidám, mert érezte, hogy a tegnapinál már csak jobb jöhet. És tényleg, messzire se kellett mennie, a kapuk utána toi-toi sornál egy mutatós kis darab törölgette a könnyes szemeit, s ez az állat már ott is termett, hogy mi a baj szép hölgyem, tán elveszett a barátnőd?

Andris gyorsan lefarcolt a többiektől, van valami hangosító haverja aki itt melózik azt elviekben beengedi majd hátra, hogy ne a sok idióta között kelljen vedelni. Tódult át a hömpölygő embertömegen, s azon gondolkodott, hogy úristen, kik ezek az emberek, honnan jöhetnek és mit csinálhatnak. Elmélázott az undorító kék-fehér nejlon hawai nadrágokon, amik már tíz évvel ezelőtt is gáznak számítottak a strandod, de még most is minden szar kínai árusnál fellelhetőek ezerötér. Nézte ahogyan a sok szarrábaszott fiatal ugrál ritmustalanul valami olyan alapzajra, ami mellett egy magára valamit adó tücsök is azonnal megpusztul, s miközben mély megvetésében hasított át a humán masszán, az járt a fejében, hogy miért nem találta még ki valaki, hogy aláaknázzák a fesztivált a gecibe, vagy mustárgázt szórni drónnal, ami nem csupán olcsó is, de magyar népesség szempontjából kapásból hat dolgot oldana meg, a NAV átszámlázós problémáitól, a designerdrog kérdéseken át, a szar zene felvevőpiacáig. Persze mire a gondolatmenete végére ért, ő is érezte, hogy ez kicsit erős volt és igazságtalan, hiszen mindenkinek joga van hülyének lenni és szar zenét szeretni, de azt a gülüfejű, fanszőr hajú gyereket aki egyhelyben táncol kiakadt szemekkel, na azt azért tényleg feláldozná. Vagy valami. Meg is érkezett a közben a haver, aki már egy üveg jóféle hazaival várta a srácot, s miközben poharaztak, előkerült egy ac/dc-s polós, csöcskirálynő, ilyen feketére festett tépett frizkóval, olyan farmerral aminek a seggén szegecsek voltak és Andris menyasszony ide, menyasszony oda aznapra elveszett. 

Májki és Klárika kitalálták, hogy Cloud9+ közepére még beérnek, amire tolnak egy fasza denszet, így Jocó és Ivett egyedülmaradtak. Jocó ugye nem az fajta ember, aki képes mély érzelmekből kifejezni a gondolatait így csont nélkül rákérdezett, hogy mi a geci volt tegnap, amire az Ivett jóval összeszedettebben válaszolt, mint ahogy azt elsőre várta. Mi lett volna? Bedrogoztatok én meg azt sem tudtam mi van. Utolsó erőmmel mikor nem találtalak hazamentem. - Olyan ügyesen játszott a szavakkal, hogy tulajdonképpen a végére még Jocó érezte szarul magát, hiszen tényleg ők itatták és tördelték a kezébe a cuccot, így ezen nem nagyon volt mit megbeszélni. Ivett egy picit adta a haragos, fáradt lányt, de úgy húsz perc múlva beleült a Jocó ölébe és ölelgetve mondta neki, hogy de semmi baj, itt vagyunk, nyaralunk, pihenünk élvezzük ezt ki. Majd egy olyan nyelvszopós csókot adott a srácnak, miközben takarásban egyik kézzel masszírozta a golyókat, hogy Jocó minden sértettsége elszállt, s azon imádkozott, hogy ne lőjje el a patront a gatyába. 

A Halott Pénz volt megbeszélve találkozási pontnak, ugyanis még kint a kertben megbeszélték, hogy ha együtt jöttek le, akkor illene együtt is bulizni, ami meglepő módon pontban 23:30-kor meg is történt, mindenki ott volt és Májki lájtos szipogásán kívül teljesen józannak is tűnt. Andrissal jött a seggszegecselt pina is, Glóriának hívták, valami metálújságíró és podcastet is csinál azt kapott sajtós jegyet és most gondolta megnézni már mi a pálya. Amúgy helyes kis csaj és látszik, hogy Andrissal nagyon megértik egymást meg a norvég nyelvet, nomeg egymás nyelvét is rendesen ingerelték. Ivett mint a büszke nőstényoroszlán, úgy vonult az alfa mellett, s Jocónak is kezdett minden rossz érzése elszállni, neki is állták veretni ezerrel erre a narancssárga hajú gyereknek a kattogós zenéjére, még a Májki is életre kelt és vagdosott a kezeivel mint a néger repperek. Pacsai is mozgott rendesen mint a higanyszál a szocreál hőmérőben, balkezében a sírós kisribanccal, aki már nem sírt, de valami gempa felvillant mindig a stroboszkóp fényénél ha megfelelő szögből nézted a csaj bal orcáját, de érted ez a Sound itt nem foglalkozik senki ilyesmikkel. Érezd a Yolo-t, érezd a fesztivált. 

Klárika viszont nem annyira érezte, mert Bence a tökéletes Bence nem igazán reagált semmire. Írt neki, hívta még egy posztot is kirakott fészre meg instára is, ahol felülről fotózta magát, s betaggelte rajta a csávót, hogy; "már csak te hiányzol" de ha azt hiszed, hogy a csávó engedélyezte az idővonalán, akkor el vagy tévedve barátom. Ráadásul tök feleslegesen villantott csöcsöt, hogy a Pacsai már megint valami idegen pinát szorongat, a Májkival meg köbö akkor sem, ha ő lenne az utolsó faszi és neki már annyira hiánya lenne, hogy el kéne gondolkodnia egy koszos, szálkás fa wc pumpa nyelén, akkor inkább azt választaná a drogos srác helyett. Addig-addig spanolta magát, míg két combosabb tyúkoskóla után írt egy sms-t a Bencének, hogy "másfél napja nem reagálsz, nem tudom mit gondoljak. Ha kicsit is fontos vagyok neked, írj vagy felejts el végleg" Mikor a harmadik tyúkoskóla végére érve sem érkezett válasz, akkor ott maradt a pultnál egy cigivel a kezében és várni kezdett. Igazi nő, pontosan tudta, hogy mire a cigi végére ér, már más ki fogja kérni neki az újabb kört. És természetesen most sem tévedett. Még a cigi fele sem kellett hozzá. 

A srác aki kikérte az italt, nem volt csúnya, sőt. Egész helyes volt. Igaz alacsony, amit Klárika nem szeretett. Viszont szép fogai, dús haja és tiszta cipője volt, ami enged egyfajta igényességet feltételezni első blikkre. Klárika nem akart kúrni ma. Legalábbis akárkivel nem. Ez a srác az értékítélete szerint pontosan olyan kaliber akivel kedvesen elflörtöl és rossz helyzetekben menekülővágányt jelenthet. Most viszont nincs szüksége menekülésre, bízott a kollégáiban, hogy ha cinkesre fordul a szitu akkor kimentik. Beszélgetett vele egy darabig, de a srác egyre erőszakosabb lett, próbált fizikai kontaktust kierőszakolni; a vállára tette a kezét, végigsimította az arcát, meg megpróbált kezet csókolni, amivel csak a kezdetben felépített szimpátiát rombolta le földig. Mondjuk sorra itta a viszkiket tisztán, ami még egy gyakorlott ivót is földre tud kényszeríteni, de itt szó sem volt ivós tapasztalatról, ez a csávó zöldfülü, ez már a harmadik mondat után látszódott. Amikor harmadjára próbálta meg átkarolni a derekát és úgy magához húzva csókra kényszeríteni, unta meg Klárika s az egyik kidobó srácnak akivel már szemmel lemetakommunikálta, hogy itt lehet, hogy elkél a segítség, intett egy gyorsat, s a csávó hamarabb került vízszintesbe mint azt ő maga várta, persze merőben más keretek között. Klárika pedig jókislány módjára átlépett rajta, s visszament a többiekhez. Át is indultak Radio Stage-re ahol hamarosan a Hamvai fog fellépni, s be is indult a funky ezerrel nyomták a táncot, persze olyan kis fáradtan, még a Májki sem tolt rá semmit és körbeállva bolondkodtak, meg csinálták a figurákat. Még az Andris és a Pacsai újdonsült csaja is. 

A lájtos kis sulibuli után az embereink álló faszokkal és nedves bugyikkal hazafelé vették az irányt, beszarsz mert még az ujj csajok is rendesen mentek, egyedül a Májki fűzte meg a Klárikát, hogy mivel ők úgysem fognak egymással kúrni, így mi lenne ha maradnának afterezni az arénában, amiben a csajszi benne is volt, így könnyes búcsúk nélkül, de elváltak egymástól. Jocó rendes volt, mert mondta, hogy ha valami gáz van azért csörrententsenek, meg szólt a portás spanjának, hogy figyeljenek oda a két fiatalra. 

A hazafelé út viszonylag csendesen, de jó hangulatúan telt el, s mikor a házhoz érve a Pacsai meg az Ivett valahogy előre keveredett ajtót nyitni, a csaj csak finoman annyit mondott, hogy csak ketten hallják, hogy figyu, szerintem vágd le a körmeidet. Majd kacsintott és pár perc múlva három szobából, háromból különböző frekvencián és ritmusban üvöltöttek a csajok az élvezettől. 

 

vendeghanyas_patreon_big.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://vendeghanyas.blog.hu/api/trackback/id/tr8714121683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tohonyagenny 2018.07.20. 01:18:41

es mivan a visszapillantotukorrel?

szekőcei 2018.07.20. 09:26:45

@tohonyagenny: az már kiderült régen. ;)

Bicepsz Elek77 2018.07.20. 22:37:19

A Gyula sarcolja meg a turistakat?

felhőkergető 2018.07.25. 13:40:10

"ujj" csajok az milyen? akiket már megujjaztak? muhahaha
"új" akart az lenni nem?
süti beállítások módosítása