Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szíveslátás, vendéghányás...

Szíveslátás, vendéghányás...

Ígéret szép szó!

2018. július 03. - Szerda Úr

Ígéret szép szó, ha betartják úgy jó. - Mondja a régi magyar közmondás. Június elsejétől 25 azaz huszonöt posztot írtam összesen 219.165 karakter terjedelemben. Ez megközelítőleg egy kisregény fele, ami tekintettel arra, hogy unique kontentről beszélünk, szerintem igen jó arány egy hónap alatt.

szerda_ur.jpg

Június elsején hoztam létre a PATREON oldalamat, ahol támogatni tudtok és azt ígértem, hogy ha összejön a 150 dollár támogatás, akkor megkapjátok a Gyula sztorikat összefűzve, e-könyv formájában. Már hó közepén amikor ezt a számot jócskán túl is léptük hála nektek, azt ígértem, hogy július hónap elején megkapjátok még BalatonSound előtt. Én a sztorit kibővítve összeraktam, megtördeltem, hozzáírtam, s május 30.-án már készen is volt. Viszont a Patreon rendszere az úgy működik, hogy hónap első napján elkezdi levonogatni a felajánlott támogatásokat, s ha azt mondjuk fedezethiány, lemondás miatt nem tudja teljesíteni, akkor értelemszerűen az a mérföldkő, ami teljesülni látszott addig, az fizetésnapon hiányt mutat. Ezért sem a Patreon szabályzata szerint, sem pedig a jóindulatom ellenére sem tudom teljesültnek elfogadni. Nem vagyok hálátlan ember, aki egy dollár teljesített támogatást is eljuttatott hozzám, azok a PATREON rendszerén keresztül hozzáférést fognak kapni a jövő hét vége környékén a könyvhöz. Azok se ijedjenek meg akik nem támogatók, hiszen organikusan növekszik a támogatók száma, úgy saccolom, hogy következő hónap elején már teljesülni fog. A könyv továbbra is ingyenes lesz, csupán aki támogatott az előbb olvassa. Ez szerintem fair. 

Amiért viszont most írok, hogy talán páran olvastátok, hogy felmondtam a gecibe, a tegnapi nappal pedig új munkahelyem lett, ahol igyekszek maximálisan teljesíteni, így ezért ezen a héten picit lájtosabban leszek jelen, de Jocóék mennek Soundra, amúgy is van sztori, úgyhogy azért nem maradtok olvasnivaló nélkül, csupán most az elmúlt hónap intenzitása egy-két hétig csökkenni fog. De két-három naponta így is lesz friss olvasnivalótok, ezt megígérem. Kérlek legyetek türelemmel, napi 3 órát utazok (odavissza), mellé igencsak meg kell erőltetnem a NER-ben töltött kokainos éveim alatt megrozsdásodott agytekervényeimet, új környezetet kell megszoknom olyan miliőben, ahol nem elfogadott a ribanc szó használata a nőkre szinonimaként (erről mondjuk szólhattatok volna az évek alatt, ma tudtam meg geci). 

Szóval lets rock, kis türelmet kedveskéim, jövök! A hányás nem jelent kizárást! 

vendeghanyas_patreon_big.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://vendeghanyas.blog.hu/api/trackback/id/tr5014091575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sólyom Tomi 2018.07.04. 01:20:34

Jó szerencsét az új melóhelyhez. Addig is várunk vissza, Májki!

szekőcei 2018.07.04. 06:20:03

sok sikert meg minden.

Bömbi tükör? :D

brumm.a.tejbe 2018.07.04. 08:57:03

Jaja, a Bömbi tükörre én is kíváncsi vagyok :D

Spiritmonger 2018.07.04. 10:02:25

Jocó bömösének mi lett a tükrével?
Editke volt, vagy Sanyát kiengedték az előzetesből?

Bicepsz Elek77 2018.07.05. 18:50:55

A Gyula meg aktiv a Balatonnal?

Megtalállak 2018.07.06. 10:31:19

Szerintem az öregasszony törte le, akinek ellopta a tábláját.
süti beállítások módosítása