Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szíveslátás, vendéghányás...

Szíveslátás, vendéghányás...

Jocó és a pörköltszaftos kenyér

2018. június 27. - Szerda Úr

Klárika sűrűn él azzal a szófordulattal, hogy "csinos kis popsim". Nagyjából bármilyen élethelyzetbe be tudja rakni, például amikor mesélte, hogy a Bencével (a srác akivel randzizik) mentek és akkor beraktam a csinos kis popsim abba a szép fehér autóba, vagy mikor bulikázni van a csajócákkal és akkor ott a táncparketten hűde fancy volt és csak ráztam a csinos kis popsimat, de simán használja szexuális helyzetben is, hogy például használd a csinos kis popsimat! Az biztos, hogy a legutóbbi kalandra, nem fogja ezt kedves kis monológot, pedig Andrisnak voltak tippjei, hogy mit élhetett át az a csinos kis popsi. Mondjuk belegondolni annyira azért nem akart.

joco_etterme_balaton.jpg

Andris nagyban kussolt, mikor Klárikát futni látta hátra a személyzeti öltöző felé, egy másodperccel később pedig az illemhely ajtaját hallotta bebaszódni, de olyan erővel, mint mikor a Jocó haverjai a Siófoki korzón a boxgépet ütlegelik, de szerény számításai szerint, a budiajtó csapódása simán kiakasztotta volna az ötven forintos érmével működő gépet. A séf úr óvatosan kislisszolt a gazdasági bejáratnál, ami az épület mögé vezetett, s egyben volt egy féltetős kocsibeálló és személyzeti dohányzó. Újabban baszoda is, mióta Jocónak van csaja, azt csak slendriánul a falnak döntve szokta műtögetni a kis Ivettet akinek utána mindig problémát jelent, az ezeréves meszet, meg kavicsokat lesöpörni a ruhájáról. Szóval megy ki, nézi a csírákat és így legyen négyese a lottón baszod, mert persze, hogy a babcsíra hiányzott, Klárika ultraslim rózsaszín cigis doboza pedig bizonyító erejű tárgyként ontotta a helyes következtetést, a babcsíra elfogyasztását illetően. Pacsai is kimászott és vígan kérdezte a vikinget, hogy mi a pálya, miközben pár darabot arc mögé dobott a retekcsírából. Andris érezte, hogy most van itt az ideje az elkussolásnak és inkább becsavart a konyhába, mielőtt esetleg bárki rábizonyítja az előre megfontolt szándékot. 

Jó is, hogy bement, mert a kiadópulton várt vagy négy cetli amiből kettőn már megint pörköltszaftos kenyér állt, amit valamelyik este adtak a belga fiataloknak, mert kurvára nem volt kedve már újabb adag csirkeszárnyat csinálni, azt bemondta, hogy hángörien háuz szpesöliti szájdfúd azt azóta ezt zabálják a srácok ha jönnek sörözni meccshez. Májki amúgy kurva rondán ír, Jocó azzal szokta ugratni, hogy egyiptomi régészek nem képesek kibogozni a kibaszott hierogfáit, azt erre mindig az volt a mondás, hogy mert olyan geci spúr vagy, hogy nem veszel számítógépes rendelésfelvevő rendszert, amire hümmögés meg mindjárt picsánrúglák szokott lenni a válasz. Andris is jelezte, hogy jó lenne már, mert össze lehetne kötni a raktárkészlettel, de az a havi 10 rugó valóban soknak tűnt így első hallásra főleg, hogy a hitelkártya megint ki volt mínuszolva és szinte csak a hétvégi esküvő, amelytől már most felállt a szőr a hátán, hoz majd valami pluszt a konyhára. Arról nem is beszélve, hogy a vodások rendszeresen hívogatják, hogy van valami faszom elmaradt számla és ki fogják kapcsolni a szolgáltatást és akkor elveszíti a készülékbiztosítást is, amit mondjuk elkerülni kívánt volna. 

Megközelítőleg egy óra jól hallható nyöszörgés után, Klárika kitántorgott a wc-ből és megivott vagy egy liter vizet húzóra, de hallod a csaj ránézésre is odavolt, izzadt, de az arca ki volt száradva, remegett és minden egyes megtett lépése bizonytalan volt. Ha Andris nem tudta volna mi van vele, azt hinné, hogy Májki valamelyik designer cuccától ütötte ki magát. Azt állította, hogy jól van csak pihenni kell, biztos az új táplálékkiegészítő csapta szét, de nem tudja, mert most hat új zabkása recept mellett, valami délamerikai kovaföldet is eszik, hogy laposabb legyen a pocija. Na erre Andris majdnem felröhögött, hogy rágcsálj még babcsírát baszod, lapos lesz egy nap alatt. De aztán inkább visszaszopta a pofáját és amikor senki nem látta, akkor kiöntötte a problémás tégelyt, s újat tett a helyére. 

Közben befutott az Ivett is, aki az esküvői picsa után próbált tüzet oltani, elintézte a dekorost, a virágokat meg minden szart, sőt még azt is bevállalta, hogy itt lesz segíteni, na ez a nem semmi baszod! 

Viszont közben folyamatosan érkeztek a pörköltszaftos rendelések, amivel töke kivolt már Andrisnak, egyrészt ahol szaft van ott pörkölt is van, és nem kívánt ennyi hortobágyi húsos palacsintába valót darálni a maradék húsból. Ki is találta az okosságot, felvágatott a gizussal vagy öt kiló hagymát, megcsinálta belőle a pörialapot és a múlt hétről maradt marhalábszárcsontokat belebaszkodta, hogy nesztek jó lesz. Igaz, hogy hat órán keresztül csinálta főtt, de elsőosztályú pörköltkrém lett belőle, minimális hússal. Tán még ha a szocializmusban rájönnek eme titkos receptre, még fémtubusban is kapható lett volna, mint a kempingsajt baszod. 

Amúgy mint minden mást ezt is a Jocó kúrta el, mint mint kiderült, kétszáz forintért árulta a pörköltszaftos kenyér adagját, ami úgy nézett ki, hogy két karéj kenyér, egy csésze szaft meg pár karika hegyes erős paprika, azt perszehogy baszod egy kákabélű belga simán elvan egy adaggal, ha meg kettőt kér akkor még jól is lakik alig egy sör árából, de már nem volt mit tenni, ott ült az egész csapat, berendelték a kenyereket, el is fogyott hipp-hopp négy kiló előreszeletelt fehér. Mondjuk legalább itták mellé a korsó borsodikat rendesen, így azért maradt némi papír a brifkóban estére, amiből okosan kivételezve el is vitte az Ivettet füredre a karolinába, hogy kicsit villantson a pinának. Ivett meg nagyon élvezte, hogy mindenféle jó helyekre van cipelve a csinos kis popsija - mondta akaratlanul is, ellopva Klárika szófordulatát, mikor a barátnőinek mesélt. De egyedül ő volt az aki használta ezt a mondatot még pár napig. 

vendeghanyas_patreon_big.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://vendeghanyas.blog.hu/api/trackback/id/tr7414077695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szebeee 2018.06.27. 20:14:58

"Szóval megy ki, nézi a csírákat és így legyen négyese a lottón baszod"

Ezt is csak a törzsközönség érti :)))

Spiritmonger 2018.06.28. 20:06:15

Szerda úr, sztrájkolsz, hol a napi poszt?
Mingyá itt az esküvő, semmi info nincs az előkészületekről. Irgumburgum!
süti beállítások módosítása