Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szíveslátás, vendéghányás...

Szíveslátás, vendéghányás...

Jocó és a járás téma

2018. június 21. - Szerda Úr

Klárikának is csippant a Match a tinderen, de ő kevésbé volt meglepődve főleg, hogy a profilképe a két ipari méretű csöcse volt, amit egy kék szalaggal takart el bimbótájékon, de másodiknak azért ott volt beállítva egy fentről fotózott szexin nézős picstör is, amelyben egészen a bányáig le lehetett látni a dekoltázson keresztül. Végülis igazai van, nem azért költött közel egy millát a mellműtétre, hogy senkinek ne mutogassa, az alkalmi tinderfaszverők nagy örömére. 

klarika_randizik_vendeghanyas.jpg

Hiába már, hogy a Pacsai gyerek, meg a Klárika két napja párba álltak, egy büdös szmájlit nem toltak egymásnak, de történt még valami, mert egy másik, snájdig csávó is matchelt vele. A srácon lezserül hordott kék színű ing volt az első randin, meg egy halványan koptatott farmer, ízlésesen visszafogott bőrcipővel. Semmi látható tetkó, semmi ékszer, csak egy fekete bőrszíjas óra, amin Klárika nem fedezett fel általa is ismert márkajelzést, de azért jól nézett ki. Egy fehér octaviával ment a csajért, ami ránézésre is régebbi volt mint például a Jocó bömöse, ellenben sokkal tisztább és kifejezetten kellemes illat volt bent, nem olyan áporodott fing meg cigifüstszag. Klárika is kitett magáért, egy fehér feszülős minisortot vett fel, amiből kilógnak a seggcimpák, mellé egy vékony trikót extra push-up-os cickótartóval, ami feltornyozta a melleket egészen a nyakáig. 

A srác egy kisebb csokor virággal várta, s miután beültek az autóba, elkezdtek tanakodni, hogy hova menjenek, amiből az lett, hogy elmentek füredre korzózni, meg beültek enni ott a szívkórház mellett az egyik csehóba. A srácot nem kellett udvarlási tanácsokért a szomszédba küldeni, végig toronymagasan vezette az egész randit, íve volt az egésznek és valami kibaszott csodával határos módon, egyetlen egyszer sem kellett idegesen felkapnia húsz centivel a fejét, már ha érted, hogy értem. 

A vacsora után beültek valami elbaszott elektromos vizibiciklibe, ami mellé konkrétan csak a macskajajból hiányzott a bubamara zenéje, azt ott andalogtak a vízen, míg egymásba nem karolós, szenvedélyes smárolás nem lett hosszú percekig, amikor is Klárika életében először nem metakommikálták le erőszakkal a fejét ágyék közelbe. 

Közben az étteremben

Mivel a Klárika szabadnapot kért, a Jocó állt be a pultba, amit MELÓ ON facebook kiírással kezdett, azt miután elpancsolt vagy nyolc korsó sört a hab miatt, a Májki szólt, hogy hagyjad főnök inkább megcsinálom. Pacsai az penge volt a pályán, Andris is vígan pörgette a húsokat a forró konyhán, egyedül a Jocó baszott az egészre mert csetelt egy tyúkoskóla társaságában az Ivettel akinek dolgoznia kell valami delegáció miatt. Jó húzás volt amúgy a csaj, mert egy az egyben a Jocótól lettek berendelve a hidegtálak, meg a pogácsa is, amit a gizus konkrétan otthon az ezeréves karancs sütőjében rakott össze éjszaka, de még élvezte is, mert végre megcsinálhatta azt a káposztás-tepertőset amit a családban rajta kívül senki nem evett meg, azt zsebbe lecsúszott tíz rugó is. 

A Májki gyerek viszont nagyon el van veszve, Pacsai szerint kéne neki már egy pina aki helyrerázza, mert lassan többet tol mint egy régi coro-s buli teljes törzsvendége. Nagyon vágja, mert ő is olyan volt, bár ezt Andrison kívül bevallani senkinek nem merné, rendesen piros nike susogósban szögelt át akár két napot is, de megkomolyodott, most csak néha tol. 

Alapjáraton fasztudja mi van vele, mert ha nem kérdeznek tőle nem válaszol, néha jön csak rá egy kis szeretetroham, vagy éppen ellenségeskedés, múltkor meg volt győződve arról, hogy a betérő vendégek kémek az annabellából és elhajtotta őket a bánatos gecibe, amit szerencsére a Jocó nem látott, mert kijárt volna egy gyomros. Most viszont, hogy Klárika is randizik, a Pacsai is mindig összeszed valami tök fullos gádzsit, ráadásul ez a fasz Jocó is becsajozott, csak ő nem, amit ritka nagy cinknek érzett, mert ő úgy gondolta, hogy kurvajól néz ki. Ennek apropóján meg is született benne az elhatározás, hogy picit visszavesz a drogokból és megpróbál egy kicsit értelmesebb életet élni, amit társkereséssel kívánt elkezdeni. Persze neki is volt Tinder profilja, amit néhány megmaradt haverjával szoktak húzogatni amikor be vannak tépve, de hiába jött össze pár Match nem igazán írt rá soha egy kiscsajra sem. Na most úgy gondolta, hogy itt van az ideje. Meg is fogalmazott egy egész kis korrekt indulószöveget, hogy asszondja;

Szia Kedves! Ne haragudj, hogy eddig nem írtam, de rendkívül lefoglalt a munkám, amiben igen nagy felelősség van rajtam. Most viszont készen állnék találkozni, ha persze még nem késtem el. "Nem tudom, hogy mi vár ránk a jövőben, csak azt tudom, hogy annyi időt szeretnék veled tölteni, amennyit csak tudok. Te vagy az első, amit látni szeretnék, amikor felébredek."

Fasztudja, hogy hogyan, de két csaj is válaszolt neki a tizenötből akinek elküldte, jó mondjuk a többi az bontotta a kapcsolatot a gecibe, de Májkihoz képest ez is jó arány. Az egyiknek nem annyira akaródzott találkoznia, mert szerinte előbb meg kéne ismerniük egymást, ami kibaszott nagy faszság, most minek csetelgetni, amikor kúrni is lehet, de ezt ugye nem írhatta meg válasznak, így inkább praktikusan törölte ő is. 

A másik viszont simán belement, hogy este találkozzanak, ráadásul baszod két utcával arrébb pultozik egy ilyen helyieknek nyílt fröccsös kocsmában, de azért néha turisták is járnak be. Simán ledumálták, hogy találkozzanak a strandon, Májki nem is tolta túl, csak lekapta a felszolgálókötényt, azt lezserül a fehér inget betűrve ment. Mondjuk előtte lecsutakolhatta volna magát, mert a 30 fok azért rendesen megdolgozta az izzadtságmirigyeit, de baszott ő rá, magára fújt egy fél flakon axe black-et, azzal nem lehet mellélőni gondolta ő, s egy tyúkoskóla felszipákolása után megindult.

A csaj picit csálé volt, ilyen homokóra szerű, csak a két végpont nem a mellbőség és a csípő, hanem a gyomor és a segg, ami között egy ilyen amorf bemélyedés volt, ellenben az arca kis csinos pirospozsgás huncutka. Pacsai szerint szopósszájú. Aztán ahogy nézegette így jobban, látta ám, hogy nem is kövér, hanem inkább erős, de annyira, hogy konkrétan majdnem akkora volt a karja mint a Jocónak. Hamar ki is derült, hogy crossfittes versenyző a leány, s szakításban már kétszeres bajnok a korosztályában, mellette meg pultozik, de szereti mert kedvesek a vendégek. Elhaladtak egy még nyitva tartó büfés mellett, ahol elszürcsöltek egy rozéfröccsöt és olyan dolgokról beszélgettek, hogy kinek mi volt az exével meg, hogy merre lesz nyaralás és hiába telt el úgy négy óra pakkra, hogy egy kínos csend sem volt, a Májki gyerek végül ajtóig kísérte a pinát és klasszikus csókkal volt csak elválás, semmi seggből szájba orgia, vagy arconspriccelős punci öt percig remegő testtel, ahogy azt előre elképzelte. Viszont mire hazaért és betekerte a jóéjtcigit, frankón ott virított a fészen a Zsuzsa ismerősnek jelölt felirat, azt mikor elfogadta akkor hamar jött az üzenet is, hogy "Jól éreztem magam, lenne kedved holnap folytatni?" és míg válaszolt, frankón nem is realizálta a tényt, hogy a vicces cigit nem meggyújtotta, hanem letette az éjjeliszekrényre. 

vendeghanyas_patreon_big.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://vendeghanyas.blog.hu/api/trackback/id/tr6814063269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása