Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szíveslátás, vendéghányás...

Szíveslátás, vendéghányás...

Jocó belezúgni látszik az Ivettbe

2018. június 18. - Szerda Úr

Szombaton kitelepült a Jocó étterme a helyi polgármesteri hivatal rendezvényéhez, ahol összemelegedtek az egyik ügyintéző pinával az Ivettel. Másnap már kézen fogva jártak és még vajna asszonyság óra/szelfi rekordot is egy nap alatt megdöntötték. Beszarás!

20170706balaton-sound-2017-szerda3.jpg

Nem mondom, hogy Jocó a kinézete miatt eleve egy puncimágnes, mármint annak a taszító pólusa, mert vannak bulák akiknek azért a Jocó bőven jó. Oké, a koksz rendesen megtette a hatását, repedezett bőre, csüngő hasa, tarkóredői nagy átlagban eddig a szexuális védekezést segítették elő, mert nem nagyon akaszkodott rá egy kiscsaj se. Persze volt pár alkalom, hogy meg tudott hegeszteni egykét csajt, kedvenc sztorija például az mikor a plázában ahol biztonsági őrként dolgozott, tetten ért egy személyben egy brutálisan vadmacska testű frisstizennyolcas tinilányt, aki kisírta, hogy bármit csak a rendőrséget ne. Jocó meg visszakérdezett a bármire, amiből aztán valami lett. De egyszer például portázott a város által szervezett ingyenes Wellhello koncerten, ahol konkrétan bejött neki egy 150 centis csajszi aki úgy vonzódott a nagydarabokhoz, mint holló a csillogó tárgyakhoz. Konkrétan jártak is egy hetet, amíg ki nem derült, hogy a csaj egy kényszeres ribanc és kábé bárkinek aláfekszik aki bejön neki, így praktikusan dobta is. Ez az Ivett viszont telitalálat volt, mert kis alacsony, de csinos csaj, átlagos méretű, de szép cicikkel és olyan seggel, amire még a Pacsai gyerek is utána nézett, az pedig a szabványok szerint is már átlag felettinek mondható. Emelett Ivett nem is buta, politikatudományokat végzett pécsett, azt most már két éve itt dolgozik a polgi mellett, precíz és szorgalmas munkavégzés jellemző rá. Hogy Jocóban mit látott meg, az mai napig kérdés, mert olyan kéjes vigyorral néz a szemébe, meg simizi a pocakját, hogy anyacsimpánzt nem láttak még ennyire gondoskodónak, azt már ki is találták, hogy ha jó idő lesz, mennek Lupára strandolni egyet, mer' hát balatoni gyerekeknek a balatoni strand az elég snassz.

Joseph's Exclusive Hungarian Restaurant személyzete leesett állakkal figyelte a kialakuló románcot, de a maga módján mindenki örült. Klárika biztosra vette, hogy ezek után kevésbé lesz kitéve Jocó szándékosan kétértelmű, a lófaszt egyértelmű beszólogatásainak, az Andris annak örült, hogy így talán észérvekkel könnyebben hat majd rá, ha van mellette egy pina is, Májki pedig magának a ténynek örült, hogy így kevesebbszer eszi oda a fene. Pacsai leszarta, mert ő mindent leszar, kivéve a fitnessmodell csajt akit tegnap hajnalban húzogatott, mert az annyira bejött neki, hogy a telefonjával rendesen megörökítette a történéseket, amit volt szíves Andrisnak meg is mutatni, aki mákos kurva anyád szavakkal jutalmazta a látványt. 

Ugye hivatali idő hétfőtől péntekig van, így a csaj hétvégén nem dolgozik, azt baszhatja a rezet az étteremben meg mondhat olyan recepteket Andrisnak, amitől a szakálla is égnek áll, de szerencsére hamar kitalálta, hogy menjenek el kocsikázni, amit nem kellett kétszer kérnie a Jocótól, vígan röffentette be a vacsiúj gépsárkányt. 

Gizus hátul éppen a tegnapról megmaradt pörköltet értelmezte újra, hogy vákumfóliázva fagyasztgatta le őket, amivel nem lenne nagy baj, csak lehet, hogy nem kellett volna kint állnia egy éjszakát fedő nélkül a ligetben. Gizus szerint nem baj, amik darazsak beledöglöttek azokat az ő sasszeme kiszúrja, s kidobálja belőle, de nem vágta, hogy az Eőry a falu bolond, alkoholista hajléktalanja a két tulajdon kezével bele is lapátolt, s mikor vagy fél kilót betolt így puszta kézzel, kenyér nélkül, mint aki jól végezte dolgát, a kezét a nadrágjába törölve arrébb ment, hogy a pultban hagyott fél üveg tyúkos viszki fenekére nézzen. Az Eőry nincs negyven éves, de már most úgy gondolja, hogy élete legszebb napja volt a tegnapi. 

Andris azon agyalt, hogy a Jocó részeg berendeléséből, ami jelen esetben húsz kiló padlizsánt jelentett, hogy a geciben szabaduljon meg, de nem igazán volt ötlete, a Pacsai aki székely gyerek amúgy, viszont kitalálta; Zakuszka! A Zakuszka egy lecsós padlizsánkrém, ami kenyérre kenhető, vagy tésztával ehető cucc, de húsba töltve is teljesen fasza, dunsztolva meg eláll akár évekig is, így a délutáni program is megoldódni látszott, s az is, hogy milyen idényajánlat legyen előételben.

Klárika viszont egyre szarabbul érezte magát az étteremben, valahogy megszokta, hogy ő van középpontban, itt meg a főnökön, a drogos csálingeren kívül megdugni senki nem akarja, ez meg gecire frusztrálta, még eszébe is jutott, hogy jobb a verebek közt királynak lenni, mint a sasok között verébnek. Vagy valami ilyesmi. De a gondolatmenet az volt, hogy a Treff Királyban sokkal inkább kiteljesedhetett, hordták neki a csokit, virágot és oké, hogy olyan emberek, akikkel soha semmi, de hiányzott neki az udvarlás na. Így, hogy Pacsai rá se néz, a Jocó kéretlen kellettlen parasztbókjai sincsenek, rendesen be is depizett, azt instán ment erről az értekezés, hogy mit csináljon. 

Májki se volt éppen a toppon, kicsit ő is elveszettnek érezte magát de őt nem a hosszútávú tervek nyugtatták meg, hanem a dzsoja, így ő viszont elült a seggén. Pacsai rendesen nyomta a tindert holtidőkben. Lazán nyomta, baszod három kép volt fent róla, egy mellényes kép, amin szivarozik, egy félmeztelen strandolós, meg egy ágyban nyújtózkodós, amin a kezével kitakarja a farkát. Szöveg nem sok, csak annyi, hogy extrém boy | austria | hungary | carpe diem. Viszont így is minden második csaj akit jobbra húzott az match volt, szóval rendesen válogathatott is, amiért a barátai körében általában nem volt túl népszerű, de legalábbis a macsó kurva anyját. 

Ivett meg Jocó éppen Füred felé tartott. A lány keze óvatosan a férfi combján, hogy váltani azért tudjon, de full romcsi kép tárulhatott volna bárki szeme elé, ha látja ezt. Amíg ezek csavaros fagyit ettek, meg szelfizgettek a hattyúkkal, az étterembe sosem látott vihar készülődött, mert a német meccsre konkrétan annyi jürgen ment be, hogy félő volt kirobbantják a harmadik birodalom eszméit. Fiatal partihuligánoktól kezdve, megtermett családos emberekig tele volt a placc és hiába voltak viszonylag józanok a srácok, a Klárika belekeveredett három asztal rendelésébe, a Májki három helyen is kevesebb főételt értett ki, mint ahányat rendeltek, a Pacsai próbált valamennyire tüzet oltani, de nagyon nem sikerült. Az egyik nagyobb asztalhoz például mikor másfél óra várakozás után megérkezett a kaja, elkezdtek stadionszerűen hullámozni örömükben. Bár korai volt a nagy lelkesedés mert el lett kúrva a rendelés, de úgy voltak vele, hogy ha már megkapták nem variálnak, mert akkor tuti éhesek maradnak, a sör legalább rendben volt. Persze a 35. percben erős scheiße-k közepette elhalkultak a nácik, utána meg minden nagyobb megmozdulásnál nagy jajjgatás volt. Májki is erősen kurva anyázott, mert a Jocó javaslatára megtett 1:0-át a németekre negyven rugóval, meg még valamit behúzott x-re kombináltan, ami viszont erősen bukta lett, pedig majdnem 5x odds volt így, így az est további részében egyre sűrűbben járt ki rövideket csavarni. 

Andris is beszopta, mert a gázzsámolyon fortyogott a zakuszka, azt az összes padlizsánt már belepirította, fasz gondolta, hogy ennyi grillzöldséget kérnek az este, így simán mentek ki olyan tálak amelyben paprika, uborka, hagyma és cukkini ment csak ki, egy kevés kukoricával. Ez amúgy rohadtul baszta a viking agyát, mert azt rég elfogadta, hogy készételek terén szart kell kiadnia de, hogy grill terén sem azt, amit ő eltervezett, ráadásul a saját faszságából, ez nagyon dühítette. Májki viszont talált egy szívós brigádot és éppen nemzetközire szívva magát magyarázott valamit Lothar Matthäus-ról, de mire a mondat végére ért már ő sem nagyon tudta, hogy mit is akart mondani. 

Úgy este tíz óra körül elvonultak a népek akkora szeméthalmot hagyva maguk után, ami rendesen igénybe vette a megfáradt brigád energiatartalékait. Azt mikor a végén leültek egy sörre átbeszélni a napot, ami egyfajta rituálé volt zárás előtt, a Pacsai nagyban forgatta a Májki szelvényét és mondogatta neki, hogy te figyi már öcsém, nem a úgy volt, hogy a németekre húzol? - De, el is buktam. Mondta beletörődő hangon a Májki. De baszod, te fordítva húztad be, mindkét meccsed bejött. És kitörő boldogsággal, valamennyien hirtelen elkezdték együtt üvölteni, hogy SZÁND-SZÁND-SZÁND! 

vendeghanyas_patreon_big.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://vendeghanyas.blog.hu/api/trackback/id/tr1614055864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Draquar 2018.06.19. 12:19:49

Sajnálom szegény Klárit, remélem a Tinder vagy valamelyik ex nemsokára rendezi a sorsát!
süti beállítások módosítása