Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szíveslátás, vendéghányás...

Szíveslátás, vendéghányás...

Jocó Origins: Májki

2018. május 31. - Szerda Úr

A Májki gyerek már kiskrapeknek sem volt semmi baszod, ilyen pufók kiskölök volt azt azon kívül, hogy a bátyját majmolta mindenben, nem igazán volt önálló sikere. Mivel nem vették fel a vendéglátós középsuliba ahol érettségi is van, második helyként pincérnek vették fel, azt most boldogítja a vendégeket mint az állat. 

f43d64920b19593c75084c603cee4e1a.jpg

Az általános suli nagyon fosul ment, mert elsősként valami faszom pokémon tazókat gyújtött, aztán béjblédekkel szerencsétlenkedett, később meg az volt a májer akinek edhárdija volt, azt a csóró kis hülye, ilyen alkoholos filccel próbálta ráírni a kínais fehér pólóra, hogy kills meg a húga strasszjait próbálta ráragasztgatni, azt hagyta inkább a gecibe, mert rájött, hogy ezzel csak kinevetteti magát. Nyolcadikban belefutott egy rigó nevű cigógyerekbe aki "használt" kerékpárokat vett meg jó áron, azt a hülyegyerek lenyúlt egyet a haverjaival, de valami többszázezres karbonvázas témát, azt a befolyó 30 rugót igazságosan elosztva már az egyik diszkóban verették, mikor hajnalban konkrétan a rendőrök vonszolták ki onnan. 

Volt is baszod nagy ijedtség meg brutális verés az apától, de a fejét hallod ez sem tette helyre, bár tény, hogy más emberek vagyonához csak akkor nyúl, ha tutifrankó a balhé. Ez a vendéglátásban pedig jó terep lehet. 

Májki az a fajta csávó aki gyermekkori nélkülözéseire tekintve úgy gondolja, hogy neki több jár ezért nem lát erkölcsi aggályt abban, ha például gazdagabbtól vesz el pont csak annyit amennyi az áldozatnak nem számítana, így már tanulóévei alatt rendszeresen húzogatta ki a főnökének a piros malbijából a szálakat. Vagy éppen ha a mester elment szarni, ami egy háromnegyed órás elfoglaltságot jelentett, akkor nem volt rest áttúrni a tárcáját, hogy előzékenyen megszabadítsa némi súlyfeleslegtől. Viszont ahogy Klárika, ő is okos volt és sosem volt túl éhes, ugyanis csak akkor vett el manit, ha mondjuk benne volt harminc darab ezres, vagy olyan tétel, amit első blikkre nem tűnik fel. És sűrűn volt ilyen. 

Aztán szép lassan elmúltak a pattanásai, meg a placcon mozgástól az úszógumija azt, a mester hülyegyerek helyett már jóképűnek hívta, meg egyre több kiscsaj kezdett visszamosolyogni rá, főleg miután visszanőtt a szemöldöke a lezser adidasosra vágott mintától. 

Minden faszság ellenére megvolt benne az a fajta huncut pimaszság amiért a vendégek imádták, még annak a tudatában is, hogy egyfajta sajátos szervízdíjként mindig szerepelt egykét plusztétel a számlán, de Májki mellett szólva meg is dolgozott érte rendesen; viccelődött, műsort csinált amit el tudsz képzelni. 

A középsuli utána hallod rendesen megfordították a feje tetejére a Májki gyerek világát, mert oké, hogy felvették valami pizzériába csálingernek, de elkezdett járogatni füredre a helkába, meg siófokra is, csak az gecimessze volt, azt rendesen rákapott az ilyen veretős zenékre. Kedvence a dévidgeca, meg az árminvanburek, de azért az ávicsit is bírta, ezt mondjuk csak az első évben, mert két hét után már fingja nem volt arról, hogy ki játszott, egy mosogép centrifugájára is ellötyögött volna másnap reggelig, már ha érted, hogy értem. 

Azt bár eleinte csak hétvégén dobott, de ahogy a meló nehezebb volt, az afterek meg hétfőig tartók, így szép lassan rákapott az usgyira, meg esténként a fűre, hogy lelazuljon, aztán tulajdonképpen a 2013 óta nem sok minden maradt meg neki, de az frankón, hogy egyszer voltak belgiumban valami cuccos fesztiválon azt közel fél millát elvert egy hónap alatt. Bár csak a fények színére emlékszik de gecire megérte, mert ha eszébe jut a fesztivál neve és elmondja a kiscsajoknak, hogy ő bizony volt ott és VIP-es nyakpántja is van, akkor elég nyitottak szoktak lenni, mint comb, mint erkölcsi téren. Fasz se érti miért. 

Volt pár karcos sztori, mert tavalyelőtt annyira benyelt egy vadiúj szmájlis korongot, hogy konkrétan három napig csak vegetált mint valami szobanövény, azt végül bevitték kórházba mert majdnem kiszáradt, azt mivel baszott se szólni, hogy melózni nem megy be, így az állása is majdnem ugrott. Az egyetlen nagy szerencséje, hogy az elmúlt években annyira nincs pincér a vidéki falvakban, hogy még így is megtartották, de megmondták, hogy vagy visszavesz a cuccból, vagy over. Egy másik estén meg annyi spurit tolt, hogy konkrétan begörcsölt a fél oldala azt nem tudta tovább vagdosni az oxigénmolekulákat a dizsiben, az ezt gyógyítandó egy deci stroh rum pedig sugaras hányást eredményezett a denszflór közepén, amire úgy kibaszták, hogy eltört az orra, meg kitört az első foga. A doki persze hivatalból feljelentést tett, ami azért volt para, mert abban az időben abban a siófoki dizsiben elég sok panasz volt az egyik portásra, azt rendesen be is varrták. A Tüdő (így hívják a kidobót) azóta is üzenget a Májkinak, hogy ha kijön akkor meg lesz baszva szárazon, de Májki szarik rá mert kurvára nem rémlik neki a sztori, a haverjai pedig nem igazán hozzák szóba. 

Közben voltak csajai is, amiket úgy szed össze, hogy valahogy mindig megtalál ilyen egyetemi jókislányokat akik azért eléggé baszhatóak, de naívak is már ami a cuccozást illeti, azt hiába van, hogy már egy éve járnak, nem igazán ismerik Májki hétvégi világait. A legutóbbi a Zsani például magához költöztette, ruházta, vett neki valami lepusztult corsát, telefont azt dúlt is a láv, még a csávó is visszavett a dobálásból, egyedül a dzsó játszott, mert azért lelazulni le kell, de ugye szokják mondani, hogy rossz pénz nem vész el. 

Már vagy fél éve nem igazán nyomta a szintetikát, azt az arca is kitisztult, ezért cserébe elkezdte kúrogatni a vendégeket, akik között pár igazán mutatós darab is volt, azt mikor a Zsanika korfura ment nyaralni a családdal, ahová Májki sajnos nem tudott menni meló miatt, akkor felcipelt egy luvnyát a közös kéróba és onnantól jött a baj. Lazacsteaket csinált vajon párolt spárgával, meg frankón kitakarított, a közös képeket, meg minden olyan dolgot elrejtett ami arra utalt, hogy ott rajta kívül még lakik egy lány. A két hetet végigkúrták mint a nyulak, azt a csajszi annyira beleélte magát a dologba, hogy ebből komoly kapcsolat lesz, hogy elkezdett tervezni. Májkinak viszont nem igazán volt megoldókulcsa arra az esetre, hogy barátnője, a lakás tulajdonosa fél nappal hamarabb érkezik meg a vártnál, s az idegen pina fogkeféje, tangája és illatszere fogja várni már konkrétan az előszobában, hát még a látvány, amikor az éppen fordított lovaglópózban pucsító kiscsajra rányit a faszijával együtt. És akkor még a dohányzóasztalon kihúzott fehér csíkokról ne is beszéljünk. Volt ám sírás meg dobálózás, de ahogy az ilyen Zsani kategóriák szinte mindig igénylik a fost, úgy most sem volt ez másképp, mert tulajdonképpen még ő volt a hibás amiért itt hagyta két hétre szex nélkül és hát Májkinak mit kellett volna csinálnia? Verje ki mint a mezitlábas parasztok? Szóval hiába a két hét ajtócsapkodás, harmadik héten már jött a közös fotó a bambara wellnessből foréverláv képalával, meg gecisok szívecskével. Mondjuk Májki ott is megkúrta a recepcióst míg Zsani aludt, de hát ez már csak ilyen. A végső szakítás akkor jött el mikor kitalálták, hogy menjenek el bulizni Siófokra, azt a Májki annyira bekábszizott, hogy nekiment Zsanett rég látott unokatesójának, aki két méter magas és diósgyőr ultra. Először csak óvatos volt, hogy Te mi a gecit akarsz a csajomtól, húzz a gecibe míg szépen mondom, de később már lökdöste meg provokálta, aztán az ultra csávó aki amúgy higgadt gyerek, stabil oldalfekvésbe helyezte az öklével, hogy feküdjön le szépen, a Zsaninak meg megmondta, hogy jó nagy paraj a pasid azt azóta se beszél vele. Zsani meg mint egy anyatigris úgy próbálta védelmezni, összekaparni a Májkit, aki a cucctól, meg a jobbhorogtól nem igazán volt képes semmire, így Taxit próbált hívni, hogy hazamenjenek, de mindenki elhajtotta őket, hogy a Májki ebbe a kocsiba be nem ül. Egy régi span hozta el őket, a Zsani krokodilkönnyeinek hála, de megmondta, hogy egy mukk a gyerektől és leszarja, hogy harminc kilométerre nincs lakott település ki lesz baszva. A hazaútig gond nem volt, de otthon a párnák között a Májki feléledt és erőteljesen elkezdett a Zsanikával kurvaanyázni, hogy miatta verték meg és szégyellje magát és ő szakít. Zsani meg könyörgött, hogy ne tegye egészen másnap reggelig, mikor a cucc utóhatásaként a Májkiban elgurult valami azt konkrétan lilára verte a kiscsajt. 

Az üvöltözéstől a szomszédok frankón kihívták a jardokat, de Zsani saját bevallása szerint csak leesett a lépcsőn (a másfél szobás panellakáson belül) szóval semmi gond nincs, de kitette a Májki szűrét, hogy over. Legbelül viszont még most is szereti és hiába dolgozik már két faluval arrébb, néha ráír messengeren, hogy hogy vagy nyuszó?

Májki viszont most, hogy a Jocónál melózik és lehet megint dobálni és freedom van telibe szarja az egészet, meg nem is nagyon tudja már megkülönböztetni az ikonok között, hogy melyik pina ír neki. Viszont az étlapot sorrend, sorszám és betűk alapján is azonosítja, így Andris szerint nincs nagy gond. 

vendeghanyas_patreon_big.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://vendeghanyas.blog.hu/api/trackback/id/tr2314015292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sóskatáska 2018.05.31. 22:23:30

Még nem olvastam el de igy is "5".

Draquar 2018.06.01. 12:27:28

Eddig se volt szimpi ez a Májki gyerek, de ezek után az unokatesónak fizetek egy rundot bakker.
A régi spannak meg aranyból van a szíve, remélem megvigasztalta Zsanikát minden lehetséges módon.

Bicepsz Elek77 2018.06.14. 21:27:47

@Draquar: A regi span a tipikus luzer. Zsanika tuti nem sz.ja...
süti beállítások módosítása