Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szíveslátás, vendéghányás...

Szíveslátás, vendéghányás...

Jocó bulizni viszi a csapatot

2018. május 14. - Szerda Úr

Sokmindent lehet mondani erre a Jocó gyerekre, de azt, hogy a fontos dolgoknak nem adja meg a módját, na azt nem. Történt ugyanis, hogy az Andris, Májki, Klárika, a Ditke, Gizus és Teri olyan pengén összedolgoztak az első héten, hogy a franciaborítékba már be se fért a zseton. Most Jocó már nem kétmillás kerettel nézi a használtautón a bömösöket, hanem konkrétan szalonokba mászkál és mindenhol alkudni próbál és azt kamuzza, hogy bezzeg két megyével arrébb ennyiért beleteszik az ülésfűtést, meg ajándék téligumiszettet adnak. Persze rohadtul nincs még tíz millája egy ilyen verdára, de azt vallja, hogy az ambíció hiánya a siker ellensége és hát ha már ennyit dolgozik, legalább a céljai meglegyenek. 

disco-siofok-party.jpg

A  Joseph's Exclusive Hungarian Restaurant urunk 2018. évének, ötödik havának másnapján nyitottak ki ódon kapui, s az azóta majdnem két hetet, az istentudja honnan verbuvált csapat a maguk módján túl is teljesítettek. Az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy miután a navosok belengették azt, hogy smirglis dildóval basszák seggbe Jocót, aki inkább adott nekik egy kilót fejenként, rendesen ráhozta a frászt az Andris gyerekre, aki tutibiztos tervvel a kobakjában maga elé ültette a Jocót és így szólt;

- Ugy tudod, hogy most az összes létező hatóság, ellenőr meg minden kutyafasza jönni fog majd, azért, hogy egy kis lóvét leakasszanak rólad? - és bár Jocó nem vágta az ellenőrös témát, de azt nagyon, hogy a plázában azt a boltot amelyikben egyszer tudtak lopni a cigók, na oda rendesen visszajártak adott neki némi párhuzamot és megértette a végére. Az elkövetkező hetekben - folytatta Andris - olyan lesz az étterem mint egy kibaszott ellenőrközpont. Minden faszfej ide fog jönni, papírokat nézegetni és csak arra ácsingóznak majd, hogy levegyenek lóvéval. Ha nem, akkor meg jön a bünti. Kibaszottul fel kell készülnünk mint a spártás csávónak a szorosban, különben mindahányan vagyunk szopni fogunk. 

És Jocó aki alapjáraton nem szeretett más emberekre hallgatni, most úgy érezte, hogy ez egy kikezdhetetlen ténymegállapítás és ha akar új bömöst, akkor azt kell csinálni amit az Andris mond. Nem bízott benne túlságosan, de annyira igen, hogy felfogja, hogy a szakács gyerek elemi érdeme az, ha az üzlet hasít, ugyanis forgalomarányú bérkiegészítést dumáltak le az elején. 

Szóval az iratokat először is fullosan rendszerezték, Andris intézte a beszerzés valamennyi formáját, amire kapott lóvét. Nem volt innentől pancsolt bor, meg bözsinéni tyúkja, hanem fullos fagyasztott marhakocka a matusz vadtól, meg mirelitkrumpli a halkertől. A Ditke volt a rakományfelelős már ami az alkoholt illeti, szépen leírta egy füzetbe, hogy mi kell, az Andris megrendelte, meg át is vette. A Gizus meg a Teri frankón gondoskodtak a higiéniáról, hallod az összes mosogató felcímkézve, meg patyolatra nyalva még a budi is. (Mondjuk a Májki szerint pesten néhány elhagyatott épület ahol járt párszor használt tűt keresni, különbül néz ki, de ők tudják.)

Jöttek is hallod sorban, baszki, volt olyan nap, hogy a Klárika rendesen sorszámot adott az ürgéknek, de hiába ellenőriztek minden szart, semmibe nem tudtak belekötni, amit Andris furcsállt is, hiszen azért ő is tudja, hogy nincs tökéletesség amit produkálni lehet a magyar ellenőröknek, de végül fellélegeztek, mert már két napja egy sem jött.

Játszott egy hete még kb ballagás is, merthogy ugye a ballagási helyek már viszonylag szeptemberben elkelnek, de mivel Jocó csak most nyitott néhány falubeli gyerkőcnek még last minit-ben tudott helyet adni. Mondjuk nem húzták túl a dolgot, volt húsleves amit a Teri rakott fel hajnalban, aztán hazament kiengedni a tyúkokat, meg húsos vegyestálak. Ilyenek játszottak mint a rántott hús, a Gordon blue, natúr csirkecomb, rántott sajt meg gomba vegyeskörettel, ami kockaburgonyát jelentett rizibizivel. Jocónak hallod mint akit bekúrtak egy vas szűzbe, úgy fájt a közel száz rugós bevásárlás, de másnapra hallod akivel madarat lehetett fogatni úgy számolta a napi bevételt; hétszázezer forint basszátok meg, MAJDNEM EGY MISKA!. Üvöltözött magában, aztán gondolta, hogy menő lesz mint a győzikében a vajda csávó, kiosztott mindenkinek egy tízest, hogy ezt a jó munkáért (persze ha tudta volna, hogy aznapra már a két takilányon kívül a személyzet fejenként okosított még egy tízest, akkor valószínű lófaszt adott volna). Ráadásul le is lett zsírozva, hogy a három nagy asztal (egy negyven fős, meg két harmincöt fős) számla nélkül is jó nekik a biznic 15% kedvezményért cserébe és sütit meg korlátlanban hozhatnak. Szóval mondhatni minden adott volt Jocókánk örömének és mivel szombat volt (ez a múlt hét szombat) gondolta villant egyet, leviszi a brancsot mulatni, mert ő azt tud baszod olyan mint a tigris a micimackóból, a kúrásnál meg az üzletnél már csak mulatni tud jobban. 

Pár órával később már armin van buuren mixekre csapatták az olajzöld bömösben, hallod mindenki hozta a villantós formát; Klárika egy olyan pináig kivágott body-ban jött, hogy még a Jocó is lélegzetvisszafolytva nyelt egyet csak mikor meglátta, mellé megy egy olyan farmer minisort ami inkább nézett ki tangának, mint nadrágnak. Az Edit egy szolidabb formát öltött, de csak Klárikához képest nézett ki szűzlánynak; rajta egy feszülős fekete nyári ruha volt, ami azért rendesen megmutatta, hogy hiába nem mai csirke tud egyet s mást. A Májki gyerek, nem sokat váltott, maradt a lezseren elegáns farmerban, csak inget cserélt valami piros kockás cuccra, aminek a gallérja belül is piros volt, aztán kigombolta rendesen köldökig, meg magára csapta a nagymuter rózsafűzérjét, meg még vagy hat ilyen golyós karkötőt mind a két csuklójára. Az Andris lazán fogta fel, farmer meg amerika kapitányos póló, a Jocó meg a szokásos izléstelen gönceiben jelent meg, hallod ha bárki látta volna őket, frankón azt mondta volna rájuk, hogy neonba bújtatott NDK-s pornóforgatás szereplőit látja, de szerencsére mire beértek a mulatóba, annyi volt a selejtes birka, hogy nagyon ki se tűntek. Állnak be hallod a sor mellett a bejárathoz, Jocó már jattol is le a portával azt se jegy, se pecsét már engedik is be őket, de előbb Klárikának válaszolnia kellett egy kérdésre, hogy igaziak? Kérdi vigyorogva a hombárfejű csávó akinek valamilyen Ricsi ha Klári jól emlékszik Szeku Ricsi? Igaziak he? De Klárika csak szűzlányként vigyorgott azt haladt volna inkább tovább, mire Jocó mentette ki a nehéz helyzetből, hogy hagyd már karesz baszom a szád, alkalmazottam. Betódulnak a pulthoz, Főnökúr már kéri is ki a pezsgőt, amin azért meglepődött, hogy öt rugó, sosem vett még pezsgőt disco-ban, de már kikérte szóval mindegy, három üveg az tizenöt rugó meg hát jattolni is kell, hát akkor basszunk oda gondolta magában, s letett egy félig meggyűrt húsz rugóst a pultra.

Hallod alig pukkant el a három törley édes, a Májki gyerek már a sloziban bizniszelt valami focimezes hidrogénszőke taggal, aztán kapkodta a pirulákat, mintha csak a tic-tac lenne. Andrist nem különösebben érdekelte az egész, de úgy volt vele, hogy ha már eljön a csapat ott lesz ő is, leült az egyik kültéri rattan fotelbe, aztán néhány régi ismerőssel borozgatott meg szakmázott. A Klárika tekerte magát a placcon mint a Demy Moore, az Editke meg valami izmos fickóval flörtölt a bal szélen. Májki meg Jocó erőteljesen izzadt a pultnál, mert kitalálták, hogy kipróbálnak valami vadiúj gyorsítót amit Májki szőke haverja adott ingyen tesztelésre, de ezek mindent csináltak csak be nem gyorsultak. Három órával később megtalálták őket két faluval odébb, mert felszálltak a vonatra aztán leszerelték a porral oltót és azzal fújkálták egymást. 

Az Andris úgy vitette haza a lányokat egy ismerősével mert hiába hívták a két agysebészt, hogy hol vannak, basztak se felvenni, nemhogy válaszolni, mondjuk javukra legyen írva, hogy ők se nagyon tudták. Másnap viszont szopóág volt, ugyanis ki kellett nyitni, Editke rutinos volt, ő csak pár pohárral ivott, de a többiek azon teljesen maták voltak. A Májki a konkrétan afterból érkezett meg és a személyzeti wc-ben mosakodott meg picit csap felett, belevigyorgott a tükörbe aztán morzsolt egy kis gyorsat a kávéba, meg biztos ami biztos alapon húzott két csíkkal is amibe Andris is beszállt.

Klárika fasztudja mit csinált, de hallod olyan izzadtság szaga volt, hogy Gizus még a szárazárúban is érezte, aztán ezt a gyönyörű csendéletet zavarta meg a helyi polgármester, ahogy a feleségével meg a gyerkőcökkel helyet foglaltak az egyik külső asztalnál...

vendeghanyas_patreon_big.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://vendeghanyas.blog.hu/api/trackback/id/tr3413937236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2018.05.16. 07:38:16

Türelmetlenül váom a folytatást.
süti beállítások módosítása