Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szíveslátás, vendéghányás...

Szíveslátás, vendéghányás...

Lázár bécsi videójáról

2018. március 09. - Szerda Úr

Lázár János bécsi videója erőteljes csúsztatásokkal telibevert hazug propaganda, ami jól felkúrta a bécsben élő és dolgozó barátaimat. Az ő nyomásukra posztot írok róla, mert ha valakik, akkor az évtizede vendéglátásban dolgozó spanjaim azért kicsit jobban belelátnak a bécsi mindennapokba mint a nyakkendős lézerjani, aki beáll az utcára és ő-zve eldadog néhány kamut, szomorú zenével aláfestve.

12959-lazar_becs.jpg

Nem szívesen írok politikai témákról mert a többség úgyis gyökér, a maradéknak meg nem nagyon kell mit magyarázni, de a közel tíz éve Magyarországról elmenekült barátaim elég erős kolóniája nem hagyott nyugodni, hogy ha másért nem legalább a Bécsben dolgozó vendéglátósokért emeljem meg a hangom. Így fogok tenni, s még ha fideszes birkanyugger is vagy, nem szégyen most kicsit odafigyelni arra amit most mondok. 

Lázár János március 6-án fogta magát és elment a sógorokhoz (az olcsó magyar kurvákért), hogy kicsit ekézze a fővárosukat. A videót biztos mindenki látta, vagy ha mást nem hallott róla.

Kezdjük az elején; első állítás, hogy ebben a kerületben húsz éve még nem élt bevándorló. Az állítás hamis. Ausztria és leginkább Bécs már 1965 óta tömegesen fogadott török vendégmunkásokat. 1975-ben anyagi ösztönzéssel próbálták rávenni a török vendégmunkásokat, hogy vállaljanak munkát. a 2001-es népszámlálási adatok szerint az Ausztriában élő törökök száma 127.226, ebből Bécsben 39.119 éltek. (Tudom ez csak 17 év...)

Janikám piszkos utcákat mutogat és könnyeivel küszködve dadogja, hogy hát itt alig van már keresztény. Közben kockáról kockára pásztázom a videót, de kb ugyanolyan arányban van fehér mint arab kinézetű. Az utcák nem kevésbé piszkosak és bár nem feltétlen tartom jó példának Budapesttel párhuzamba vonni, azért mi mondhatni jóval mocskosabb fővárosban élünk. 

Elsőként engedném a mikrofonhoz Zolit, aki egy McDonalds-ban üzletvezető;

2010-ben jöttem Bécsbe, s mivel nem beszéltem jól németül egy mekiben kezdtem el dolgozni. Két török, egy albán és egy pakisztáni munkatársam volt, a főnök india, a többi lengyel, szlovák és magyar vegyesen. A szlovákokkal nem volt gond, de a magyarokkal mindig vigyázni kellett mert ott basztak át ahol tudtak. Később az egyik Török srác lett a vezető, nagyon korrekt és szorgalmas srác, akinek sosem jutott volna eszébe egy radikális gondolat sem. Nem egyszer jött a családja látogatóba, de semmilyen gond nem volt velük, sőt még ajándékot is hoztak a csapat valamennyi tagjának. Azóta ő elment egy másik üzletbe és én lettem az üzletvezető. Soha SEMMILYEN gondom nem volt a muszlim hátterű munkatársaimmal. Pár évvel ezelőtt született meg a kislányom, akit itt nevelünk, járatjuk óvodába és a feleségem gond nélkül hozza és viszi, pedig sok bevándorló van erre. Az igazság az, hogy ezek az emberek inkább meghúzzák magukat, mert a kitoloncolástól félnek mint a tűztől. Nem mondom, hogy nincsenek problémásabb egyedek, de azok ritkák és ha azért a többi muszlim ha teheti próbálja megfékezni őket. Az albánoktól és szerbektől én speciel sokkal jobban félek, fegyvert hordanak, agresszívak és először ütnek és nem kérdeznek. 

Balázs aki szakács a Mariahilfer Straße-n dolgozik:

Én a magam részéről nem feltétlen szeretem az arabokat, mert konyhára nem a legjobb munkaerő, de összességében nincs baj velük. A Mariahilfer Straße-n azért napi szinten rengeteg ember megfordul, nem ritkák a zsebesek, utca átverésre specializált keleteurópai bandák, szervezett koldusmaffia és még sorolhatnám. Bécs élhető hely ezek ellenére is és a szándékosan gerjesztett idegengyűlölet szerencsére nem ér célt. Én egyedülálló vagyok, egyedül is lakom, de nem volt ez mindig így, amikor idejöttem, hárman béreltünk lakást, abból egy török volt. Azon kívül, hogy engem spec rohadtul idegesített az imádkozásaival, semmi rosszat nem tudok mondani rá, két évig laktam vele, dolgos, jó gyerek. Most már egyedül lakok, egy mondhatni nem annyira jó környéken, de simán merek egyedül kószálni, soha nem éreztem magam fenyegetve. 

Másik Balázs aki felszolgáló egy belvárosi kisebb étteremben:

Nyolc éve dolgozom itt és azért itt mindenféle náció megfordul. A részeg osztrák fiataloktól kezdve, a turistákig és a migránsok közül is többen jönnek ide. Az üzletünk előtt pedig napi szinten rengeteg ember megfordul de nyolc év alatt egyetlen egy balhét éltem át, mikor albánok összeverekedtek. Na az tényleg brutális volt. Nem mondom, hogy én örülök a sok migránsnak, de ennek a dolognak nagyobb a füstje mint a lángja, 99%-uk nemhogy nem bánt senkit, de például tavaly mikor buszon hagytam a pénztárcámat, egy török hozta utánam, tört némettel mondva, hogy ez kiesett a zsebemből. Egy euro nem sok, nem hiányzott belőle, pedig volt benne vagy 300-400. Ennyit erről. (Én kispesit vagyok eredetileg és bizony néha sokkal jobban féltem ott a cigányoktól.)

Annamari a bögyös streetfoodos:

Nem vagyok könnyű helyzetben, mert egy dürümös bódéban dolgozunk ketten csajok és mindkettőnket hatalmas dinnyékkel áldott meg a sors, amit még bő garbókkal is nehéz rejtegetni. Mivel kint vagyunk a kirakatban ezért sűrűn kapjuk a kéretlen bókokat, de ritkán lesz annyira sértő amit mi sem hagyunk. Nálunk rengeteg bevándorló eszik, egyrészt olcsók és viszonylag jók vagyunk adagban, másrészt elég frenkventált a hely. Annak ellenére, hogy mint mondtam a látvány dekoratív, alig kapunk bevándorlóktól beszólásokat, inkább csak vigyorognak a bajszuk alatt, meg úgy néznek mintha nem láttak volna még női mellet. Ha valaki beszól azok a románok, szlovákok és magyarok. Ja és egyedül járok haza, soha nem akart senki megverni, kirabolni, megerőszakolni, a metrón néha megfogják a seggem, de azok általában kamaszfiúk és azok sem bevándorlók. Aki ilyennel riogat, annak ajánlom a magyar 4-6-ost. Na ott van ám taperászás, nem itt. 

Viktória (a húgom) aki kocsmáros:

2013-ban jöttünk ki, eleinte gyerekekre vigyáztam, 2015-ben kezdtem kocsmázni, előtte nem volt vendéglátós tapasztalatom. Hozzánk rengeteg különféle ember jár, az öltönyös osztráktól kezdve a vendégmunkás törökön át a magyarokig. Nem mondom, hogy sok arab jön be, de azért vannak. Én elég picike vagyok, 160 centi és mellé 44 kiló, nem egy félelmetes forma, de soha nem féltem illetve nem is támadtak be. A férjem festőként dolgozik, mennek a városban mindenfelé, sűrűn járok haza egyedül olyan busszal amin sok a migráns, de azon kívül, hogy néha hangosabbak egyáltalán nincs velük problémám. A legdurvább amit láttam, az egyszer egy 3-4 fős verekedés volt, amikor egymást ütötték. Ami nálunk problémát jelent az a szerb maffiózók, sűrűn járnak be, nem csinálnak balhét, de meg is van fagyva a levegő amikor ott vannak. 

Sanyi a cigány:

Józsefvárosi gyerekként elégeltem meg az otthoni körülményeket, romaként nagyon nehéz érvényesülni, de itt bécsben ez sosem volt gond. Rendesen dolgozom felszolgálóként, nem italozom, bár cigizni cigizek. Sűrűn néznek arabnak, de ez nem szokott probléma lenni, jól beszélek németül is így mindig volt munkám. Az arab bevándorlókkal sűrűn lakott városrészben lakok, de ez egyáltalán nem olyan NOGO zóna mint ahogy megpróbálják előadni. Tény, hogy jóval másabb mint amihez mondhatni a nyugati ember szokott, de aki járt a 80-as években a józsefvárosban, na inkább úgy kell elképzelni. Ok nélkül soha senkit nem bántanak, akit pedig igen annak vaj van a füle mögött csak ez már nem jut el a hírekig.

Patrik a pizzafutár:

Napi 30-40 címem van. Mivel olcsón adjuk a pizzát ezért nem a leggazdagobbakhoz megyek hanem főleg nagycsaládosokhoz. Mondhanti 80% bevándorló. Én bejutok olyan lépcsőházakba, olyan épületrészekbe ahova más nem és saját szemmel látom, hogy túl van ez a migráns dolog misztifikálva. Ezek az emberek azon kívül, hogy többen élnek egy lakásban mint amihez mi hozzászoktunk semmivel nem élnek másképp mint mi. Hülye zenéket hallgatnak és nem szeretnek borravalót adni, de bajom nincs velük. Meg hangosan beszélnek, ami úgy tűnik mintha kiabálna de a gesztikulációból látni hogy csak simán így beszél. Ami durva az a munkásszállások ahol tényleg rohadtsokan vannak kis helyen de az sem tűnik vészesnek azon kívül hogy igénytelen. Soha nem próbáltak kirabolni, pedig sokszor van, hogy egyegy címnél elfelejtem lezárni a kocsit. 

Milán a felszolgáló:

Klasszik hamburgerezőben dolgozom, van dürüm is és sok bevándorló jár be hozzánk építkezésekről. Egyáltalán nem a szofisztikált fajta, de nem is ellenségesek. Nekem inkább tűnik úgy, hogy ezek az emberek próbálják meghúzni magukat, nem feltűnősködni. Vannak fiatalabbak, akik szinten építkezésekről jönnek, ők próbálnak rajoskodni, új telefonnal, nike csukákkal, de inkább egymás között. Volt már hogy rájukszóltam mert hangoskodtak, de ilyenkor sűrű ensuldigungok között halkabbra veszik a figurát. Persze húsz perc múlva ugyanaz a hangerő, de ez még bőven belefér. És ami durva, hogy mivel sokan kérik elvitelre a kaját, a hambis előtt elég sokan szemetelnek, de a migránsok sose. Sőt van néhány fiatalabb srác akik összeszedik MÁS szemetét miközben kint cigiznek. És ezek arabok. A szlovák meg a román simán eldobja a csikket az utcán.

Zsolti a szakács:

2006 óta vagyok kint, mondhatni láttam egyet smást. Láttam a metrón pisztollyal hadonászó albánokat, láttam cigány striciket magyar lányokat futtatva, láttam kínaiakat egymást szilánkosra verni és láttam lengyelt aki lehúzta pénzzel a saját testvérét. Láttam migránsokat is balhéban, láttam őket verekedni, lopni is. Viszont! Egyik sem csinálja nagyobb százalékban mint bármelyik más. Bécsben az albánok, szerbek és a kínaiak nagyon kemények. Velük senki nem mer szórakozni. Van néhány orosz is, de azok kevesen. A migránsok okozta probléma inkább csak látványban durva, mert más a városban kószáló emberek összképe, de ettől nem lett Bécs kevésbé biztonságos. Évente három-négyszer megyek haza anyámékhoz és néha összehúzom magam mikor el-elmegyek egy egy aluljáróban pesten. A plázák előtti ténfergő zsebes cigányokról nem is beszélve. Bécs Európa egyik legszebb városa és azért mert most hirtelen több lett az arab, még nem lett rosszabb hely, csak más. Hozzánk járnak be az étterembe olyan második generációs törökök és pakisztániak is akik a legjobb vendégeink. Alkalmazkodtak, tisztességesek és ha valami kifejezetten ízlik nekik akkor hozzák az öteuróst és dugdossák a zsebembe a vállamat veregetve. Szar emberek mindenhol vannak.

Adri a takarító

Az én külföldi pályafutásom londonban kezdődött ahol nagy szállodákban voltam takarítónő. Hét évet éltem ott, de annyira magasak a jobb lakások árai, hogy a párommal úgy döntöttünk, hogy másfelé keresgélünk. A szállodalánc ahol dolgozunk világszinten jelen van, így adta magát, hogy átkérjük magunkat és Bécsre esett a választásunk, így sokkal többet tudunk hazajárni. Londonban rengeteg volt az arab de már a nagy bevándorlási hullám előtt is. Érdekes módon sosem volt gond, pedig nekem még tunéziából jött supervisor-om is volt. Konkrétan nála tüneményesebb fiúval nem találkoztam, annyira egy kis mimózalelkű srác volt, hogy képtelen vagyok azt gondolni, hogy valaha is ártana bárkinek. Olyan szinten komolyan vette a munkáját, hogy a szobákban talált értékekre volt egy szabályzatunk 3 hónapig megtartjuk őket. Persze a személyzet a 3. hónap után már fente a fogát a szajréra, volt, hogy a hármadik hónap lejárta előtt egykét nappal már leosztottuk, hogy kié mi lesz. Volt egy rolex óra ami a különösen nagy értékre való tekintettel fél évre tettük félre. Mindenki azt akarta, de a supervisorom valahogy sorszám alapján kikereste a gazdát és a hotel nevében futárral küldette el amerikába. Nagy médiafelhajtása lett még az újságokban is szerepelt. Sok arab takarító volt még, de azon kívül, hogy nekem ők büdösek, semmi baj nem volt velük. Bécsben már nem találkozom közvetlen arabokkal a munkánk kapcsán, csak munkábamenet vagy jövet. Eleinte én nagyon tartottam tőlük, sokan vannak, nem értem mit mondanak. Egyszer sem próbáltak beszólni, vagy ilyesmi. Nincs rossz tapasztalat velük, pedig minden nap utaznak velem a buszon. 

Összességében azt gondolom, hogy az idézett üzenetek magukért beszélnek. Rengeteg magyar dolgozik bécsben, s lézerjani alja videója nem a migráncsokra van negatív hatással, hanem azokra a honfitársainkra akik megunván az ország undorító helyzetét inkább elmentek innen. Valamennyi ismerősöm egyöntetűen állítja, hogy Bécs jó hely, ahol nyilván vannak problémák, ahogy minden városban. 

Utószónak néhány cikk nem túl régi, itthoni gyilkosságokról, pedig itt nincs migráncs csak amennyit tóni jópénzért beengedett:

25 éves férfi követhette el a rákóczifalvai kettős gyilkosságot

Gyilkosság Foktőn: a lánya ölhette meg az anyját

Máris elfogták a debreceni gyilkost

Gyilkosság történt Budapesten

sponsored by: Soros György

A bejegyzés trackback címe:

https://vendeghanyas.blog.hu/api/trackback/id/tr3713726300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

arabok balrol 2018.03.10. 22:09:16

@Hefe: Lazarnak van penze, ha van penzed jobban szeretnek meg a becsiek is, mint ha tucc németül de lóvéja meg nyista.

Hozzászólok 2018.03.10. 22:09:51

@hordalek: ott a pont.
Ráadásul akárhány pozitiv véleményt felsorolhat, az az EGY afgán késelés kiüti mindet.

És nemcsak egy negatív hír volt...
Hanem SOK.

Pan Modry 2018.03.10. 22:11:27

@arabok balrol:
A zold foki bevandorlas marginalis, ott a celorszag inkabb Portugalia lehet. Nyilvan nem szabad parttalanul befogadni a migransokat, ezert is fizet az eu hogy hataron kivul tartsak a nagy tomeget. Ami nekem nem tetszik, az a nem europoid emberek kollektiv stigmatizalalsa, ennek ugyanis semmi haszna nincs, vagy szerinted igen? Ha megvereted oket nyilvanosan akkor olyanokbol csinalsz potencialis terroristat aki magatol csak egy atlahpolgar lenne, de ha te a terrorizmus partjan allsz akkor folytasd csak a stigmatizalast, en ellene vagyok.

Pan Modry 2018.03.10. 22:13:27

@Hozzászólok:
Egy eset alapjan kovetkeztetest levonni a sokasagra, na az igen, asszem egy matematikai statisztikai zsenit tisztelhetunk meg a szemelyedben....

Mi a helyzet a lugozos orvossal? Akkor most minden magyar orvos leonti luggal a szeretoje nemi szervét?

hordalek 2018.03.10. 22:14:40

@Pan Modry: hát rég volt hogy közgazdságtanból vagy marketingből? tanultam a BCG mátrixról. Nem tudom hogy lehetne a helyzetre alkalmazni. Viszont a tényekhez tartozik, hogy ahol a muszlim bevándorlók megjelennek, a bűncselekmények száma nő, megkezdődik a gettósodás, kivonják magukat a befogadó ország törvényei alól, stb.

Pan Modry 2018.03.10. 22:22:01

@hordalek:
Na, a torvenyek alol valo kivonast nem szabad toleralni, mint ahogy ha a gyereked rosszat tesz nem vagod el a torkat, hanem tanitod, visszajelzest adsz. En is azt vallom, hogy parttalanul nem szabad mindenkit befogadni. Viszont Ny-europaban mar jo ideje elnek migransok es azok leszarmazottjai, igy ha valaki un. migranspropagandat tol, akkor teljesen normalis, beintegralodott emberek tomegeit is stigmatizalt szituacioba allit, ami egy lose lose szitu lesz. Ki akar lose lose szitut?

hordalek 2018.03.10. 22:22:09

@Pan Modry: az a baj, hogy a poszter is általánosít, amikor az írása végén felsorol pár magyar esetet, hogy de bezzeg nálunk is.

Budai Péter 2018.03.10. 22:24:09

Kezdjük az elején; első állítás, hogy ebben a kerületben húsz éve még nem élt bevándorló. Az állítás hamis. Ausztria és leginkább Bécs már 1965 óta tömegesen fogadott török vendégmunkásokat.

Janikám piszkos utcákat mutogat és könnyeivel küszködve dadogja, hogy hát itt alig van már keresztény. Közben kockáról kockára pásztázom a videót, de kb ugyanolyan arányban van fehér mint arab kinézetű.
__________

Jól megcáfoltad!

arabok balrol 2018.03.10. 22:25:09

@Pan Modry: A politikai kommunikációnak egyszerünek kell lennie, mint a faék. Ehhez Orbán elég jól ért.

Értelmes emberből nem lesz náci, nekem pl. arab egyiptomi /brit születésü/ főnököm van, s teljesen oké faszi.

De ő nem illegálisan migrált ide ahun vagyok, ahogy én sem.

"Ha megvereted oket nyilvanosan akkor olyanokbol csinalsz potencialis terroristat aki magatol csak egy atlahpolgar lenne, de ha te a terrorizmus partjan allsz akkor folytasd csak a stigmatizalast, en ellene vagyok."

Ez csak érzékenykedés. Mindegy, hogy a líbiaiak lövik agyon a migriket, vagy a helyi rendőrség tartja őket rettegésben. Nehogy már a rendőr féljen a migriktől, meg a feletteseitől, ahogy Svédországban, féljenek az illegális migrik.

Sok nyugat európaival dolgozom, van aki rá is kérdezett mi ez a nagy xenofóbia itt Magyarországon. Én meg mondtam gyerekek nekem nincs közöm a gyarmatosító lelkifurdalásotokhoz, tőlem teljesen cigány is lehet Párizs és Marseille, én úgysem vágyom oda. De ha már ti idemigráltatok kelet európába a melóért, akkor a pofátok lapos, és idomultok az itteni népszokásokhoz.

Pan Modry 2018.03.10. 22:26:47

@hordalek:
Igen, mint ahogy neked ez az altalanositas - egyebkent akar jogosan, amennyiben direktbe ertelmezed - bosszanto lehet, ugy a migransok es leszarmazottjaik nagy reszenek is az, hogyha oket azokkal a bunozokkel azonositjak akikkel eppen egy raszban vannak, a poster reszerol ez inkabb egy dramaturgiai eszkoz, egy görbe tükör.

na4 2018.03.10. 22:27:11

Pizzafutár, kocsmáros, csapos, mekis, takarító - szuper, micsoda karrierek. Ezért érdemes volt odamenni. Vegetálás egy jóléti társadalom legalján. Enjoy it.

arabok balrol 2018.03.10. 22:27:12

@Budai Péter: "Közben kockáról kockára pásztázom a videót, de kb ugyanolyan arányban van fehér mint arab kinézetű."

Hát igen 1965 előtt volt 1000 év fehér Ausztria, de szerinted a Lázár hazudik, mert csak a fele szerecsen így 50 évvel később.

Bazmeg ez komoly?

hordalek 2018.03.10. 22:29:35

@Pan Modry: ebben egyet értünk. Viszont úgy gondolom, hogy régebben is volt gond a migrikkel, csak nem voltak ennyire az előtérben. Internet, youtube, az információ áramlás nem oly régen gyorsult fel ilyen ütemben. Most meg hogy milliók özönlenek be, a gondok csak megsokszorozódtak, amire persze a megfelelő médiumok rá is játszanak.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.03.10. 22:31:32

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: Mi van cuncimókus? Ideges lettél , hogy mindenkinek azonnal lejött milyen tanulatlan bunkó vagy? Megszoptassalak, hogy megnyugodjál? Aki a muszájt ly-al írja, azt el kellene tiltani az internettől és megvonni az állampolgárságát.

Pan Modry 2018.03.10. 22:31:56

@arabok balrol:
Es mi van azokkal akik mar egy jo ideje itt elnek, nem lettek atomtudosok, csak taxisoforok, bolti eladok, takaritok... ...az ilyen propaganda aldozatai leginkabb ök.... ....a propaganda altal tamadott negyedekben leginkabb ilyen emberek elnek... ...és ok leginkabb aldozatai annak amit te migransbunozesnek nevezel. Viszont a rendorsegnek tenyleg oda kell csapnia rassztol fuggetlenul, de nemcsak akkor ha a bunozo migrans, hanem akkor is amikor az aldozat az.

Pan Modry 2018.03.10. 22:35:01

@hordalek:
Nézd, gond mindig van mindennel, en ezen nem akadok fenn, fennakadni egy probleman szamomra nem tobb mint eroforraspazarlas, az eroforrasokat a dolgok jobbatetelre kell forditani. A mediumok persze rajatszanak, azert irtam hogy nekem nincs a szajizemre se a xenofob se a liberalis fundementalista megkozelites, en az eredmenyek hive vagyok. :)

Egéridomár 2018.03.10. 22:36:58

@hordalek: Nini, egy önérzetes fideszgeci :) Most jól megvédted a csürhéd tagját :)

Nomen est omen...

hordalek 2018.03.10. 22:42:03

@Pan Modry: "az erőforrásokat a dolgok jobbá tételére kell fordítani"
Szép gondolat, komolyan. Egyet is tudok érteni veled. Csakhogy a "probléma" kezd túlnőni a rendelkezésre álló erőforrásokon.

Pan Modry 2018.03.10. 22:42:13

@Egéridomár:
Bocs hogy ezt irom, de a jo strategia fö ismerve az hogy mukodik, @hordalek szerintem peldaul valamelyest nyitott az ertelmes kommunikaciora, es szerintem pont ez hianyzik, nem pedig a masik alazasa.

hordalek 2018.03.10. 22:44:34

@Egéridomár: ja. Nyilván aki nem èrt veled egyet az "fideszgeci". Te sem vagy szofisztikáltabb, mint a kormánypropaganda.

arabok balrol 2018.03.10. 22:45:09

@Pan Modry: Nézd, nem a gyüttmentek érdekeit kéne nézni a politikának, hanem a tős gyökeresekét, ebben teljesen egyetértek a náci kormányokkal. A turista nem arab/török gettót nézni megy Ausztriába, mert ha olyat akarna Teheránba menne. De oda valamiért nem megy senki. És ide se fog ha felszaporodnak az untermenschek.

Aki gyüttment, húzza meg magát próbáljon beilleszkedni. Lehet, sőt, biztos, hogy nyugat Európának nincs választása, mert nincs gyerek, nincs gyerek. Cseléd viszont kell, mert megérdemlik.

Szóval ha Európa nem talál ki vmi alternatívát a népesedési gondjaira a 3. világ importálásán kívül, ráadásul azt sem okosan, a saját érdekei szerint teszi, hanem válogatás nélkül, a bekéredzkedők érdekei szerint, akkor itt kurva nagy problémák lesznek és még a mi életünkben.

Pan Modry 2018.03.10. 22:48:18

@hordalek:
Reszben a problema eppen reszben a stigmatizacio miatt növekszik tul nagyra. Egyebkent en is latok problemat, es eppen azert az az allaspontom ami. Szerintem nagyon keves ember van aki migracioparti, mint ahogy en sem vagyok a feltetel nelkuli migracio tamogatoja, de a stigmatizacioval eppenhogy a problema eszkalalodik es nem megoldodik.

Pan Modry 2018.03.10. 22:52:20

@arabok balrol:
En sem mondom azt hogy valogatas nelkul akarki jojjon, es igen, illleszkedjenek be, es ha megteszik akkor okés, de egyszeruen a propaganda nem ezt szolgalja, Lazar a videoban eppen egy olyan kormyeket probalt stigmatizalni ahol mar tobbsegeben sikeresen beilleszkedett emberek elnek, erre mi szukseg volt?

arabok balrol 2018.03.10. 22:52:41

Különben Dél-Afrika eg kitünő esettanulmány azoknak, akik szerint jó 5let, ha egy fejlett ország kormányzását az akár az őslakos untermenschek kezébe adják.

Vagy Haiti története is tanulságos, az annyira szar hely, hogy még a gyarmatosítók is otthagyták, míg ehhez képest a keményen leigázott Dominika teljesen élhető.

Pan Modry 2018.03.10. 22:58:16

@arabok balrol:
A migransok a poltikai partok szintjen kb nincsenek jelen Europaban, a tobbseguk a sariat a halal faszara kivanja, van egy kisebbseg aki meg burkat hord mert a csaladja egy segg, na annak tenyleg veget kell vetni, inkabb hordjon miniszoknyat akinek jo alakja van, aki meg dagadt, legginget.

conchita wurst 2018.03.10. 23:09:47

A magyar királyság sorsát is a migráció pecsételte meg, és az elnemzetietlenebb főnemesség rövidlátása. Mivel a főnemesek nem érezték magukat se magyarnak, se németnek, csak világpolgárnak, ők csak a költségeket nézték.

Amikor egy háborúsabb időszak után nem volt munkaerő egész vidékeken, akkor hozták be a magyarnál olcsóbban dolgozó tót és oláh vendégmelósokat, akiket letelepítettek, s ebből nőtt ki végül Trianon. Utána pedig az országrablók állami politikával irtották a magyarokat mindenhonnan, s telepítettek főleg a határ környékére oláhokat, tótokat stb.

A magyarok tehát keményen megfizették már a multikulti árát, ami csakis a legfelső 1 ezreléknek hozott hasznot.

Ma pontosan ugyanez folyik a világban. Az illegális migrációt leginkább támogató "filantróp" világcégek a Google, a FB, az Apple és az összes divatmárka, a világsajtó nagy része imádja a multikultit, persze nem humanizmusból, hanem kapzsiságból. Ha ugyanis nem válik be a migri semmire, akkor onnantól eltartása a helyi középosztály feladata, a nagy cégeknek semmibe sem kerül. A 2015ös krízisnél ugye felszólalt az egyik Mercedes vezér hogy nagyon is jó dolog hogy végre olcsóbb munkások jönnek az országba, aztán hopp, amikor meglátta őket közelről mégse vett fel egyet se dolgozni.....de segélyen még mindig ott vannak s szíjják a társadalom vérét.

Ne légy barom! Ha őslakos középosztálybeli vagy akkor te csak az árát fizeted meg a multikultinak, az előnyei nem neked szólnak, hanem a felső 1 ezreléknek, a Soros féléknek. Nem véletlen hogy mindenhol az álbaloldali álfehér álnihilista fake-lipsi pártok dédelgetik az ötletet, hogy SZEXI CSOKOLÁDÉ, lófaszt mama!

Pan Modry 2018.03.10. 23:11:55

@arabok balrol:

Igen, persze hogy az :) amire egy jo kormanyzas eseten nyilvanvaloan szukseg sem lenne... de az elios, tiborcz, meszaros sokkal tobb kart okoztak mint akarmilyen migrans, nyilvan az intelligencia eloszlasi Gauss gorbe bal oldalan talalhato valasztopolgarok fogekonyak is erre.

Pan Modry 2018.03.10. 23:16:35

@conchita wurst:

Oké, legyen igy, de en speciel a Tiborcz, Meszaros, Habony Garancsi félék tobbletkoltseget sem akarom megfizetni.... ......ne fogadjunk migransokat, oké, de kuldjuk veluk Tiborczot, Meszarost, Garancsit.... deal done?

hordalek 2018.03.10. 23:19:47

@conchita wurst: plusz, a migrációt támogató pártok a saját politikai hatalmuk megtartását remélik tőlük.

Pan Modry 2018.03.10. 23:23:24

@hordalek:

Oké, ne fogadjunk be egy migranst se, de basszuk ki Habonyt, Rogant, Meszarost, Tiborczot, M Richardot te szabadon valaszthatsz 4 embert, akarkit. Deal done?

arabok balrol 2018.03.10. 23:27:29

@Pan Modry: Nem, ezzel így nem értek egyet, kell a propaganda.

Orbán első kormányzása nem volt rossz, mégis bukott, mert akkor még baloldalibb volt a sajtó és az emberek elhitték a baloldali jóléti rendszerváltást, ami csődközelbe vitte az országot és kb. 1 millió devizahitelest.

Úgyhogy ócska választási propaganda nélkül nincs demokrácia, de mivel alapvetően tetszenek a nemzetiek céljai /a módszerei nem mindig/, szerintem ez megfizethető ár egy nem tragikusan rossz kormányzásért, lévén jobb alternatívát 90 óta én nem tapasztaltam.

hordalek 2018.03.10. 23:28:51

@Pan Modry: A migráció és következményei jobban láthatóbbak és megfoghatóbbak egy átlagembernek, mint az, hogy az egyik, lopó, csaló politikus azt mondja egy másikra, hogy lopsz, csalsz.

Pan Modry 2018.03.10. 23:30:20

@arabok balrol:
Orban nincs a listamon, kerdes megint, Habony, Rogan, Meszaros, Tiborcz, M Richard kuka, cserebe nulla migrans. Deal done?

Ezekbol egyedul Rogan fidesz tag, deal done? Vagy talan nem problema szerinted a migranskerdes?

conchita wurst 2018.03.10. 23:31:32

@Pan Modry: Ha nem akarod megfizetni, akkor légy te is vállalkozó, s optimalizálj adót, középosztálybeli bérből fizuból élőknek erre nincs lehetőségük.

Ugyanis rendszerközeli vállalkozók minden rendszerben voltak itthon is és máshol is.

arabok balrol 2018.03.10. 23:35:18

@Pan Modry: Nézd, az ellenzék legnagyobb reménye a 2014ben még a fő mentora/mecénása volt a fidesznek, Simicska.

Ezek után, mit remélsz? Ha leváltják Orbánt, akkor ott vannak az adóemelő elqró csődlovagok, akiknek szintén meg kellene hálálni Simicska segítségét, ahogy a Fidesznek most Mészárosét meg a többiét.

Így ezek az újmilliárdosok semmi módon nem befolyásolják a józan választásomat 4 hét múlva.

Pan Modry 2018.03.10. 23:36:55

@arabok balrol:
Ha igy van ahogy irtad akkor az ajanlatom még galansabb mint hittem. Deal done? Nem kell a maszlag....

hordalek 2018.03.10. 23:39:07

@arabok balrol: A fidesznek simán jól jött a migri kérdés. Simán tematizálta a közéletet, szépen meglovagolta ezt a hullámot. A baloldal először próbált szembe menni ezzel, aztán ahogy látták a polgárok ellenállását szépen lassan kihátráltak. Látszik is, hogy a kampányuk nem erről szól, próbálják a belpolitika felé terelni azt. Csak hát a kormány úthengere elég nehéz és szélesek a talpai :)
Szerintem túlleszünk a választásokon és a fidesz is lepattan a migri kérdésről. A Soros az ENSZ és Brüsszel ellen lehet csendben és kulturáltan politizálni, szerintem ezt is fogják tenni.

Pan Modry 2018.03.10. 23:42:23

Hoppa, ugy latom @arabok balrol , @conchita wurst , szerintetek nincs migransproblema, hoppá, hoppá!

Pan Modry 2018.03.10. 23:47:52

@conchita wurst:

Nem tanacsot kertem, hanem azt kerdeztem hogy deal done? Igen, vagy nem, egyszeru a valasz.

Ha Tiborcz, Meszaros stb... megy lesz majd nektek uj, mi ezzel a gond, “ az uj az mindig jobb” - Barney Stinson a megmondoja

arabok balrol 2018.03.10. 23:48:24

@hordalek: Nem Orbán hívta ide a migriket, de egyértelmüen és elég ügyesen kihasználta mint politikai topikot.

A baloldal nem tehet mást, mint amit tesz, hisz sosem volt nemzeti baloldal Magyarországon, csak simán átveszik az internacionálé központi reguláit és azt hintik.

De nem ez a bajom a baloldallal, hanem az amit kormányon müveltek, náluk nekem, az én személyes érdekeimnek Orbán sokkal jobban megfelel.

Arra azért nem vennék mérget, hogy a látványos Brüsszel elleni kirohanások véget érnek a választással, lesz ugye EU választás meg önkormi választás is, tehát folytatódni fog ez, persze a kampány után csendesebben.

Amiben reménykedem, az az, hogy a nyugati, német, osztrák, olasz politikai változásoknak köszönhetően kicsit közeledni fognak az álláspontok.

conchita wurst 2018.03.10. 23:51:09

@Pan Modry: A válasz egyértelmü nem, ez egy provokatív álnihilista álliberális kérdésfelvetés.

Mindig lesznek kormányhoz hü vállalkozók, tehát felesleges ezen ugrálni.

2014ben ez Simicska volt, most Mészáros, 2022ben meg lehet más lesz, nekem tökmind1, nekem a saját zsebem a fontos.

Pan Modry 2018.03.10. 23:53:45

@conchita wurst:
Tehat teged nem zavarnak a migransok, ha ugyis lesz uj akkor miert nem aldoznad be oket a nulla migrans policy-ért?

Ahh, szerintem te akarod ezeket a migransokat, nemde? :D

conchita wurst 2018.03.11. 00:02:33

@Pan Modry: Az illegálisakat nem akarom. Azt sem szeretném ha az ország olyanokat engedne be legálisan, akiknek a munkáját magyarok is el tudják végezni.

A gond az, hogy az ex-gyarmatosítók ezt másképp látják, s mi velük vámunióban élünk, valamit velük nincsenek őrzött határaink. Ma még a szegénységünk megment minket attól, hogy célország legyünk, de ha kitör a náciskodás nyugaton akkor ez nagyon gyorsan megváltozhat, tulképp a kvótákkal már most is ránktolnák, akik nekik nem kellenek.

De amúgy semmi gondom azzal, ha hiányzó szakemberek érkeznek letelepedési szándékkal, legálisan, akik tisztelik a helyi kultúrát.

szopjátok le a arabjaitokat tetű sorosbérencek 2018.03.11. 00:08:25

CSAK AZ MENJEN BECSBE, AKIT NEM ZAVAR, HOGY MEGEROSZAKOLJAK, MEG MEGKESELIK.

Pan Modry 2018.03.11. 00:11:24

@conchita wurst:

Oké, értem...
Legyen ugy a migracio ahogy akarod.... Cserebe Rogan, Meszaros, Tiborcz, Garancsi, M Richard kuka..... plusz te is kukazhatsz 5 tetszoleges embert, akarkit... deal done?

Bocs, de ez egy sima eldontendo kerdes volt, epp te irtad hogy ezek az emberek ugyis jonnek-mennek. En nem gondolkodnek sokat a valaszon ha tenyleg erdekelne a migracio ahogy azt te allitod magadrol.

Pan Modry 2018.03.11. 00:13:44

@szopjátok le a arabjaitokat tetű sorosbérencek:

Veled mindketto megtortent? Vagy te keresel olyanokat akiket te meg akarsz eroszakolni? :D

conchita wurst 2018.03.11. 00:26:50

@Pan Modry: Ja jó, akkor már leesett. mivel nekem tökmind1 ki kapja a túlárazott állami építkezéseket, így ja persze benne vagyok, s nem is akarok cserébe kukázni senki konkrétat. Idióták minden országban vannak, de jobb ha ellenzékben vannak, mint ha nem.

Pan Modry 2018.03.11. 00:29:49

@conchita wurst:

Oké, ez egy fair valasz volt, koszonom, akkor Tiborcz mar hivatalosan is kuka... ...Tiborcz kukazasaval megnonnek a fidesz valasztasi eselyei, tehat te mar megtetted amit megkovetelt a haza :)

conchita wurst 2018.03.11. 00:53:56

@Pan Modry: De ha te nem is, én megfogadom a saját tanácsomat, s vállalkozom, nem fizetek több adót mint amit muszáj, mert hiába szavazok akárkire, mindig lesz ott 1-2 Tiborcz.

Abban igazad van, hogy ha ők nem lennének, akkor az növelné a fidesz hitelességét, pláne így hogy családtag. De mivel nem hiszek benne hogy Tiborcz mellőzése közvetlen hatással van az én és családom adózására /mert nem hiszek az oligarchia nélküli kapitalizmusban/, ennél azért több fog kelleni a személyes boldogságomhoz.

Pan Modry 2018.03.11. 01:04:30

@conchita wurst:
Tedd azt, keress penzt, szerintem a penzkereses alapvetoen egy szorakoztato elfoglaltsag, bar en a tiszta versenyt szeretem, a godmode a Doom-ban mar gyerekkoromban is untatott, az a kripliknek való. :)

archangel1528 2018.03.11. 05:24:05

A muzulmánok szerint ez Isten szava:
Korán (9:29): „Harcolj azokkal, kiknek megadatott az Írás és nem hiszik Allahot, az Ítélet
Napját, s nem tiltják azt, mit Allah és az Ő Hírnöke megtiltott, s nem vallják az Igaz Hitet addig, míg meg nem fizetik készséggel a sarcot, s lealacsonyodnak.”

Meg lehet nézni mi történik most a keresztényekkel és a jazidikkel Egyiptomban, Szíriában, Nigériában. Ez a sors vár ránk is, ha a muzulmánok kerülnek többségbe.

HaD 2018.03.11. 07:30:24

@archangel1528: a talmudból miért nem idézel cimbi..pedig szerintem betéve menne...

HaD 2018.03.11. 07:33:15

Vegyük ki Párizsból Londonból vagy New Yorkból a feketéket a kínaikat az indiaikat...aztán nézd meg a várost 5 napon belül:)

Vegyük ki az emút 30 év politikusait a történelmünkből aztán gondoljuk bele hogy hol tarthatnánk!!!!

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2018.03.11. 07:55:13

Olyan meggyőzően adja elo a mekis Manager na.igazi karrier.becsbe a mekibe ejha

Béláim! Rátoltuk! 2018.03.11. 08:43:20

Én szeged környéki vagyok, és jó ideje Hmvásárhelyen élek. Életem úgy alakult, hogy akarva-akaratlan, (hál' isten távolabbi) tanúja voltam Lázár János fölemelkedésének és máig tartó regnálásának. Nem ismerek hasonlóan erkölcstelen, gátlástalan gazembert mint Lázár, aki (egyébként kétségtelenül kivételes) tehetségét ilyen mocskos, ordenáré módon állította volna saját érvényesülésének önző szolgálatába úgy, hogy minden közösségi (v.ö. még: keresztényi) értéket is megtagadott, és az egész város közéletét maga alá gyűrve kapaszkodott fölfelé a fideszes uborkafára. Ennek jogos következménye, az emberek mára beérett undorának eredménye volt a polgármester-választás elvesztése. (Senkinek ne legyen kétsége: Hegedűs csak egy báb volt, amint korábban a megboldogult Almási is.) Ezután csak azt remélem, érvényesülni fog a dominó elv is, ha csak a (szintén gyakran korrupt és lehangolóan tehetségtelen) mai magyar ellenzék el nem herdálja ezt a lehetőséget.

Ami zavar emez írásban: "és ő-zve eldadog néhány kamut". Kedves szerző barátom: én két diploma után és becsületben megvénülve, ma már tudatosan ismét ő-zöm, mert az egészséges, szép, magyar és romlatlan. A pesties eszperente mekegés is szinte közélet-sértő, stílustalanul 'felesleges'.
(Micsoda iszony egészséges magyar fülnek ez a szó, tehát irritáló és fölösleges :)

$pi$ 2018.03.11. 08:59:50

"Lázár János bécsi videója erőteljes csúsztatásokkal telibevert hazug propaganda, ami jól felkúrta a bécsben élő és dolgozó barátaimat."

Az osztrákok 70%-a egyetért vele. Megint széllel szemben hugy.znak a demokrácia prófétái. :D

$pi$ 2018.03.11. 09:03:31

@Béláim! Rátoltuk!: "Ami zavar emez írásban: "és ő-zve eldadog néhány kamut". Kedves szerző barátom: én két diploma után és becsületben megvénülve, ma már tudatosan ismét ő-zöm, mert az egészséges, szép, magyar és romlatlan."

Nem, nem azt jelenti, hogy tájszólásban beszélt. :D

horvathviteztamas 2018.03.11. 09:18:59

Bécsben dolgozom, Lázárnak van igaza...ez van...

Roan 2018.03.11. 09:22:27

@Sátán meg a Jocó: Krone.at = igazi bécsiek? Aha, akkor kurucinfó = igazi budapestiek, igaz? Egy (szélsőséges) lap kommentelőiből következtetni a teljes bécsi lakosságra igazi vaslogikára vall...

hordalek 2018.03.11. 09:39:19

@Roan: Ja. Egy időközi polgármester választás eredményéből következtetni a teljes magyar lakosság véleményére, igazi vaslogikára vall...

Attilajukkaja 2018.03.11. 09:58:07

@FILTOL:
"a mekis Manager na.igazi karrier.becsbe a mekibe ejha"
Mi a baj azzal, ha valaki üzletvezető? Miért kellene lenézni őket? Itthon talán ennyire sem vitte volna. Nem hiszem, hogy véletlenül húzott el innen.

"Olyan meggyőzően adja elo"
Szerinted nem az igazat mondja? Mert "csak" egy Mekis üzletvezető Bécsben?

2018.03.11. 10:08:17

Gumi csont ez, Béláim, hahó! Egy hónapon belül választások, az Elios-ügy meg kurvakinos ilyentájt.

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2018.03.11. 10:08:33

mivel Bécsben élek már 6. éve, valamelyest megszólítva értem magam. spec nem Favoritenben (ami 100 éve még cseh kerület volt, tehát már akkor is tele volt “migránssal”, hiszen az egész Monarchia migránsövezet volt), hanem Leopoldstadtban. wien.gov.at-n van olyan népesség térkép, ahol házblokkok szerint meg lehet nézni, hány % született bécsi, osztrák, külföldi él ott. nos közvetlen lakóhelyemen 50-55% külföldi, zömmel ostblock, azaz szlovák, lengyel, cseh, magyar, stb. és persze osztrák. ehhez a kerülethez tartozik a Prater is, meg a Praterstern, ami tényleg a helyi ülepítő.
természetesen ki lehet pécézni itt is azt a török dzsámit, ahol 2012ben még egy kaidás imámnak hála jópár 2.generációs fiatal hirtelen Szíriába utazott, vagy a most már számos késelést és erőszakot tudó afgán galerit.
ezzel szemben a török zöldségeseknél mindig normális és olcsó az áru, kedvesek de nem negédesek, volt, hogy a kasszás külön elmagyarázta, hogyan érdemes főzni/felhasználni valamit.

és nem utolsósorban a 2.vh alatt igencsak kiirtott zsidóság maradéka is ebben a kerületben lakik, a neológok és ortodoxok is. háborítatlanul rollereznek pajeszos kissrácok a katolikus templom melletti kebapstand előtt. a parkokban meg elfér a futómániás osztrák nagyi, az indiai-paki baseballosok és a pétanque-ozó jugo öregek.

Szerda Úr · http://vendeghanyas.blog.hu 2018.03.11. 10:35:50

@Hozzászólok:
ki a kurva anyád kérdezte, h mit akarsz? :D

tomfree 2018.03.11. 10:35:53

Nemrég kiugrottam Bergamoba és azt hittem eltévedt a gép amíg aludtam és Dél-Afrikába érkeztem, mert a város full tele van feketével, tucatjával ücsörögnek a parkokban. A helyiek ki nem állhatják őket, mert agresszív lusta banda a nagy része. Lesznek még ott nagy bajok meglássátok.

Szerda Úr · http://vendeghanyas.blog.hu 2018.03.11. 10:36:56

@$pi$:
és ezt úgy mégis hol mérted fel? a nézőpont megmondta neked? :D

julion 2018.03.11. 10:52:35

@Pink Petsch: Ha még csak Elios ügy lenne, de az csak a jéghegy csúcsa!

2018.03.11. 11:10:57

@julion: A csúcsán is a koktélcseresznye, csak ugye, ez a legújabb, amiről Marcsa néni Ököritófülpösön is hallhatott, igy rohadtgyorsan kellett valami elterelés, és kizavarták azt a bohócot a Favoritenbe ...
Mellesleg, egy évig éltem ott, amikor a főpályaudvar helyén még egy buszpályaudvar volt (azaz, nem mostanában, ugye). A házban a legtöbb balhét az alkoholista lengyel szomszéd csinálta, a törökök elvoltak maguknak, az indiai család kifejezetten aranyos volt, aztán voltak még egyiptomiak is meg persze, egész Kelet-Európa. A 10. kerületben éjszaka necces mászkálni. Bár ez sem teljesen igaz, ugyanis, ahova lézerjani sem mereszkédett el, az a kerület zöldövezetes, családi házas része, sok fehér kereszténnyel. Biztos tartott tőle, hogy agyonbassza az Öreg, amiért ekkora féreg, a sok náció között jobban elbújhatott a haragja elől .... :DDD

julion 2018.03.11. 11:17:50

@Pink Petsch: '87-89-ben jártam nagyon gyakran Bécsbe, volt, hogy hetekre. Az osztrák kollégák már akkor azzal vivcelődtek, hogy az arabok szilárdan kézben tartják a helyi sajtót. Mivel csak arab mozgó ujságárust lehetett látni az utcákon (az ujságautomatákon túl). Messze nem igaz, hogy régen nem voltak bevándorlók. (délről) meg keletről is voltak bőven.

2018.03.11. 11:46:14

@julion: Mna, egen, de akinek a "sorosozás", "brüsszelezés", legújabban "enszezés" a világ, annak ugyan mesélheted ....

CsakEgysrác 2018.03.11. 13:17:22

Tartom magam annyira érettnek, találok magunknak egy olyan város a tenger mellett Európa, ahol "0-5%" között van bűncselekmények száma (már találtam többet is, már csak pénz és munka kell, költözünk).
Dolgozni mentem külföldre és az álmaimat megvalósítani. Nekem nem fontos, hogy mindenki Európai legyen egy ilyen helyen. Tőlem lehet összes szomszédom migráns, nem bír magával fejjel lefele belerakom a saját kukájába, gondolkozzon el hogyan kell viselkedni.
Értelmesekkel nem lesz gond, butáknál meg okosabb vagyok, én tegyem az ő életét kellemetlenné.
Ezt a várost a jövőben ellepi a szar ember, megyünk tovább. Szomszéddal felveszem a harc, de egy fél várossal nem.
Élég nagy Európa találjak új helyet. nem várok senkire széttárt karokkal, megoldja helyettem a helyzet, magam ura vagyok.
Elég bátor és talpraesett, újra kezdjem máshol ha ilyenek a körülmények.
Nyugodt szívvel fordítok hátat, ott mégse olyan emberek élnek, akik ugyan azt gondolják a boldog életről, mint mi.

bkkzol 2018.03.11. 13:24:41

Elg furcsa, hogy egyik oldal se tud középutas tényeket publikálni. Vagy azt mutatják, hogy terroristák és szociális paraziták lepik el Európát vagy az "agysebészek és mérnökök" jönnek a könnye szemű kis Alival.
Tudomásul kellene venni, hogy százezer számra jönnek a paraziták, kalandorok és csatlakozik hozzájuk néhány terrorista és sok közöttük az instabil, befolyásolható, beszervezhető ember is. ) 90% nem közvetlen háborús menekült. 2-4-6 biztonságos országun keresztül jöttek hónapok esetleg éveken keresztül.
Lehetségesnek tartom, hogy fogadjon be Európa külföldieket, de szigorúan ellenőrzött körülmények között. Vízummal és nem drótvágóal. Belépéskor már tudni lehessen, hogy hol lesz a szállása, munkahelye... ki a kezese és meddig maradhat.

Attilajukkaja 2018.03.11. 13:56:49

@bkkzol:
"egyik oldal se tud középutas tényeket publikálni. "
Mik is lennének jelenleg azok?

a nemzet fogatlan provokátora 2018.03.11. 15:29:03

Egy helyi újság megszavaztatta a bécsieket, és 70 %-uk veszélyesnek ítélte Bécset. A Lázár videójával foglalkozó osztrák cikkek komment olyamában is szemmel létható volt a magyar kormány álláspontját támogató vélemények többsége..

a nemzet fogatlan provokátora 2018.03.11. 15:34:55

@bkkzol: Igen, ehhez először is meg kellene teremteni a hatékony EU határvédelem fizikai és törvényi feltételeit. Bár ezek sztem nemzetállami hatáskörben fognak megvalósuli. Az idióta brüsszeli bürokraták gondolkodása nem sokat fog változi.
Nemzetállami szinten, ha lassan is de azért haladunk: Ki gondolta volna 3-4 éve, hogy Németországban az akkor még a mérhetőség határán egyesúlyozó Afd lesz a legerősebb ellenzéki párt? Olaszországban, és Ausztriában is jelentős belpolitikai változások történtek.

a nemzet fogatlan provokátora 2018.03.11. 15:36:54

@CsakEgysrác: Csak tudod egyszer csak majd nem lesz megfelelő város. Nem lehet örökké visszavonulni..

a nemzet fogatlan provokátora 2018.03.11. 15:48:10

Jellemző volt az Index reakciója egyébként, amikor az afgán gyerek megkéselte az osztrák házaspárt és lányukat, mert rossz hangulatban volt. Indexék előásták valahonnan, hogy egy magyar nő ebben az időszakban meg akarta késelni a férjét, amit a meghiusítottak, és innentől erre helyezte a hangsúlyt. Tipikus ballibsi megoldás.
Európában a 2015-ös migránsválság óta több mint száz bennszülött európai halálos áldozata van az illegális migránsok terrorjának. Kés, balta, furgon, bomba...

Pan Modry 2018.03.11. 16:08:19

@a nemzet fogatlan provokátora:

Na, ez a szam majdnem a 10%-a annak amennyiev evente meghalnak a magyar korhazakban megelezheto korhazi fertozesek miatt, mert a penz fertotlenitoszerek helyett megy a Tiborcz feleknek.

a nemzet fogatlan provokátora 2018.03.11. 17:11:49

@conchita wurst: Még korábban pl. az Elender (Kóka, piros helikopter). Orbánék legalább nem csinálnak minisztert a tűzhöz közeli vállalkozókból.

a nemzet fogatlan provokátora 2018.03.11. 17:16:48

@Pan Modry: Ez kissé demagóg.. A világ összes problémáját le lehet passzoni azzal, hogy "dehát a magyar kórházakban hányan halnak kórházi fertőzés miatt" (amely fertőzés egyébként világjelenség, többek között az eszetlen antibiotikumhasználat következtében..)
Van egy ötletem: lépjünk fel a kórházi fertőzések ellen, és építsünk ki hatékony határvédelmet az EU határainál-egyszerre !:)

Nagyorrú Barbi 2018.03.11. 18:26:14

Hazudtok zsindex! Úgy, mint mindig!

Kukubenko 2018.03.11. 18:41:34

Legalja szolganépség véleményére ki ad ?

Hozzászólok 2018.03.11. 18:52:43

@Szerda Úr: mekkora suttyó vagy te.
Szavazás lesz, ha nem tudnál róla. És igen az én sokdiplomás szavazatom ugyanúgy 1 et ér mint az ilyen agresszív bunkóké, mint te vagy.
Ez van.

Rwindx 2018.03.11. 19:35:51

Azért engem az is érdekelne a poszter meglátásaival szemben ez hogyan jött ki akkor?
www.kleinezeitung.at/oesterreich/series/poll/vote.do?seriesId=5384782

para_noir 2018.03.11. 20:19:40

Biztos már elhangzott, de 180 kommentet nem olvasok végig. Lázár videója egy kampányelem, teljesen felesleges érdemben foglalkozni vele, aki a választási kampányban szükségszerűen megjelenő kreténségeket komolyan veszi, meg nekiáll izzadni, hogy cáfolja, az nincs képben a magyar napi politikával. De ha mégis belemegyünk valamennyire, akkor az a helyzet, hogy tény, hogy Magyarországon nincs migránsveszély (köszönhetően a kerítésnek és az elutasító elbírálási rendszernek), ugyanakkor a társadalom - politikai oldaltól független - egységes véleménye, hogy egyetlen darab bevándorló, menekült sem kell Magyarországra. Bécs egy szuper város, de mivel ott az emberek és a politika nem így gondolkodik, már elindultak olyan folyamatok, amik nem lesznek mókásak hosszútávon. Ezt akarta (gondolom én) Lázár bemutatni, de egyrészt bután csinálta, másrészt majd csak 10-15 év múlva lesz ez kézzelfogható szarfolyam Bécsben meg a német nagyvárosokban. Nálunk meg ha így folytatjuk, ilyen probléma akkor sem lesz. A videó meg a jelenlegi kampány ettől függetlenül tré.

kvadrillio 2018.03.11. 21:56:27

HASBARÁK ! KUSSVAAAN ÉS JEWS GO HOME ! MERT BELÉTEK VÁGOM A JÉGCSÁKÁNYOM ÁÁÁM, HA PISZKOSKODTOK !!!

Miként cenzúrázza Izrael az internetet „haszbara” hadseregei segítségével?
Lovas István2018. március 11. 20:44 Terrorszemle

ISRAEL PALESTINE NEWS

/Kivételesen óvás a nagyon félénkeknek: egy rendkívüli, 32 nyomtatott oldal terjedelmű, igen alaposan adatolt tanulmány egészen rövidre fogott ismertetése következik. Kérem, semmiképpen ne olvassák el és még kevésbé osszák meg: tabuterületi tényekről van szó. Köszönöm, hogy megfogadták óvó szavaimat./

Számos, igen komoly pénzösszegekkel ellátott, Izrael által és annak érdekében szervezett projekt dolgozik azon, hogy a közösségi médiát elárasszák Izrael-barát propagandával és blokkolják azon tényeket, amelyeket Izrael nem kedvel.

A projektek izraeli katonákat, diákokat, amerikai tizenéveseket és másokat alkalmaznak, akiket feladata a Wikipediába történő behatolástól a YouTube befolyásolásáig terjed és mindenre kiterjed, ami közötte van.

E projektek egy részét az Egyesült Államokban lévő zsidó közösségi központokban üzemeltetik.

Nemrégiben a YouTube hirtelen lezárta az If Americans Knew (Ha tudnák az amerikaiak) YouTube csatornát. Az 70 videót tartalmaz és tény alapú információkat közöl Izraelről és Palesztináról.

Akik a csatornát meg akarták nézni, üzenetet olvashattak, mely tudatta velük, hogy a helyet lezárták, amiért „megsértette a YouTube útmutatásait”.

Amikor az Israel – Palestine News megkérdezte a YouTube-ot, hogy mi volt a megsértés, helyre állították a csatornát.

Kiderült, izraeli intézetek internetes harci seregeket alkalmaznak arra, hogy online terjesszenek propagandát és letiltsanak tartalmakat, amelyek nincsenek Izrael kedvére.

Mint azt, amikor izraeli erők palesztinokat ölnek meg, beleértve ártatlan gyerekeket, tizenéveseket.

Az izraeli propagandistákat „haszbaráknak” nevezik.

A haszbarák kommentelnek, lájkolnak, dizlájkolnak, feljelentenek, antiszemitizmussal vádolnak és félretájékoztatnak Palesztinával és a palesztin szolidaritási aktivistákkal kapcsolatban.

Az Arutz Sheva, egy ciszjordániai izraeli telepen lévő központtal rendelkező hírmédium egy alkalommal ismertetett egy ilyen projektet. A cikk megjegyezte, hogy manapság az, ami a Facebookon, a Twitteren és a YouTube-on történik, az komolyan befolyásolja a valóságos történéseket. Jó érzés tudni, írta a cikk, hogy a hadsereg olyan katonákat alkalmaz, akiknek kifejezett feladata, hogy e területeken dolgozzanak.

Egy másik projektet 2011-ben indította el a 300 000 tagot számláló Izraeli Diákok Nemzeti Uniója.

A program keretében az izraeli diákok havi kétezer dollárnak megfelelő fizetést kapnak, hogy „az ellenséges hálóhelyek elleni harcot vezessék”.

A tanulmány részletezi, miként dolgoznak. Milyen cikkeket hoznak létre különböző nyelveken, miként kommentelnek, stb.

Arra is ügyelnek, hogy azonnal visszaváltoztassanak tartalmakat, ha azokhoz bárki hozzányúl, legyen az Wikipedia tartalom, álhírek, stb.

Ezután következik számos hasonló projekt ismertetése.

Közöttük több amerikai zsidó közösség munkáját mutatja be, amelyek a közélettől kezdve az egyetemek közösségi életét befolyásolják, állítják pellengérre azokat, akik bírálják Izraelt.

A globális hálózatot Tel Aviv Champion Tower nevű toronyépülete 29-ik emeletén lévő szerkesztőség irányítja. Beleértve amerikai törvényhozók munkájának segítését, esetleges akadályozását, ellentüntetések szervezését, bankszámlák bezáratását.

Ezen kívül számos izraeli informatikai cég segíti azon online erőfeszítéseket, hogy kémkedjenek Izrael-ellenes erőkre; panaszkodjanak webhelyeken Izrael-ellenes tartalmak miatt, mint amelyek „gyűlöletet” keltenek.

A tanulmány e cégeket szintén pontosan megnevezi.

E közben a palesztinokat gátolják, hogy akadálymentes hozzáférésük legyen az interneten lévő, közhangulatot befolyásoló közösségi fórumokhoz és számos esetben tartóztatják le őket olyan posztokért, amelyek töredékei sincsenek a palesztin-ellenes izraeli posztok gyűlölettartalmának.

CsakEgysrác 2018.03.12. 12:27:13

@a nemzet fogatlan provokátora:
Akkor most visszavonultam Magyarországról vagy elvonultam, mert ami ott megy, nekem már nem volt megfelelő. Anyagi és társadalmi szempontból. Új helyen valami nem jó, megyünk tovább, ahogy most is. Főbérlő szatyorba él, ezt én elmondtam neki, nem tudta feldolgozni :D

Roan 2018.03.12. 14:23:43

@hordalek: És belinkelnéd, hogy én hol következtettem a polgármesterválasztás eredményéből a parlamenti választásokra? Köszi! Ha más megtette, akkor nyugodtan reklamálj náluk, én nem sértődöm meg :)

négyláb 2018.03.12. 15:40:55

@a nemzet fogatlan provokátora: A legundorítóbb, hogy a ballib hazugsággyár megpróbálja összemosni a "migráns" fogalom alatt a keleteurópai (lengyel, cseh, szlovák, magyar, stb.), kultúrájában, vallásában alapvetően a befogadó országétól nem eltérő, beilleszkedni akaró és képes betelepülőket az arab, afgán, afrikai, militáns iszlám vallású, legtöbbször akár az írástudatlanság szintjén lévő vadállati hordákkal, akik a legkisebb mértékben sem képesek beintegrálódni egy európai társadalomba, hacsak a befogadó ország egyre inkább saját identitását feladva nem próbál minden vonatkozásban a kedvükben járni. Szánalmas ezt az önfelszámoló európai magatartást szemmel követni és különösen érthetetlen az európai zsidóság tétlensége, amikor is - azért ne legyen senkinek sem illúziója - első menetben ők vannak a célkeresztben, még akkor is, ha a fősodratú média az egyre növekvő számú atrocitásokat agyonhallgatja. Nem véletlenül menekülnek a zsidó lakosok Párizsból, a várostól távol enklávékba tömörülve, mert ott már az utcára sem mernek kimenni.

2018.03.30. 15:13:00

pedig nincs igazuk nem a máriahilfert kell nézni kinn a favoritenben már annyi az ilyen ork h konkréten büdös van a villamoson mer ezek mosakodni is buták te lehet hogy konkrét balhét nem csinálnak nemtudom de hogy igénytelen aljanép asz biztos

nemérted ezt a dolgot te is biztos is ilyen libbuzi vagy ez nem arról szól hogy be e bűnöznek vagy sem hanem arról hogy ők lesznek többségben

aszfaltparaszt (törölt) 2018.03.30. 15:15:49

@Pan Modry: de ne éljenek itt, húzzanak a picsába

aszfaltparaszt (törölt) 2018.03.30. 15:16:40

@Pan Modry: de csak ha abból indulunk ki hogy maradnak és nem abból h végre megválasztanak európában is valami értelmes embert aki mindet deportálja

aszfaltparaszt (törölt) 2018.03.30. 15:19:31

@Roan: hüje a krone.at a normál proli aki bulvár saj tót olvas nem a kuruc hanem inkább a blikk, míg a derstandard kommentelő a tipikus értelmiségi liberált buzi aki más se bír mondani mithogy jaj fasizálódás jaj demográcia

a krone.at az a sima átlagember, aki sört iszik, bulvárt olvas, sorozatot néz, pofán bassza, aki beszól neki, és nem hipszterkedik

Attilajukkaja 2018.03.30. 15:43:30

@aszfaltparaszt:
" valami értelmes embert aki mindet deportálja"
Ha elég értelmes, akkor veled kezdi a deportálást. A te családod is csak egy migráncs.

Roan 2018.04.01. 18:11:23

@aszfaltparaszt: Egyrészt, igen, Blikk szintű újságról van szó, de egyes kérdésekben az általánostól merőben eltérő gondolatokat fogalmaz meg. Pl. az Eu támogatottsága Ausztriában 70-80% körüli, a Krone pedig kifejelezetten EU-szkeptikus. Tehát nem az átlagember véleményét tükrözi már a nyomtatott sajtó tartalma sem, pár kommentelőt pedig egyenlővé tenni Bécs lakosságával elég egyszerű gondolkodásra vall.

Ha már itt tartunk, a blog.hu olvasói kik, a te olvasatodban? Tükrözik Budapest véleményét?

en.wikipedia.org/wiki/Kronen_Zeitung

oegfe.at/2017/12/oegfe-survey-clear-majority-of-austrians-in-favour-of-eu-membership-2/
süti beállítások módosítása