Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szíveslátás, vendéghányás...

Szíveslátás, vendéghányás...

Kedves Karácsonyi Vásárra látogató embertársam

2017. december 04. - Szerda Úr

Először is had' üdvözöljelek ezen a csodás időszak kezdetén. Európában már sok helyütt a túlzott PC miatt fényvásár, meg aranyvásár van, de hála istennek drágaminiszterelnökúr személyesen gondoskodott az ország kereszténynek maradásáról. Nem csak, hogy bátorítalak, de egyenesen várlak, hogy jelenj meg minél több karácsonyi vásáron, adventi programon, hiszen migráncstámadástól félni itthol nem kell, ámde álljon itt egy rövid útmutató, hogy a zavartalan ünneplés érdekében, hogyan is viselkedj ezen a meghitt időszakban. 

image_gallery.jpg

  1. Tömeg
    Az adventi időszakban bármily meglepő, nem csak te és én vagyunk kíváncsiak a programokra, a fahéjillatú mesevilágra, a csodás forraltborra és a méregdrága haszontalan kézműves bizbaszokra. Ezért töredelmesen kérlek, hogy ha nem határozottan haladtok A-pontból B-pontba, akkor legalább a látszatát add annak, hogy félreállsz, mert különben neked fogok menni, rádömlik a forraltbor, vagy ami mégrosszabb rám ömlik a forraltbor és akkor bizony én kényszeríteni foglak, hogy vegyél nekem újat. Kinek kell ez a felesleges stressz?

  2. Gyerekek és babakocsi
    A félreértések elkerülése végett, gigászi tisztelője vagyok a gyerekeknek meg úgy az anyaságnak, de ha feltétlen szükségét érzed, hogy az újszülött fattyadat többezer ember közé hozd, legalább próbáld meg valami nem túl forgalmas sarkon böfiztetni, pelenkázni vagy szoptatni. Hidd el a kölyköd már most értelmesebb nálad és ha ki tudná fejezni magát, bőszen ellenkezne, hogy Te ott mindenki előtt tutujgasd. Továbbá én elhiszem, hogy a Berki Krisztián után szabadon vett replika babakocsid nagyon menő, de egy ilyen rendezvényen ha rám/nekem/belém tolod fennáll a veszélye, hogy az épp forráspont alatt lévő alkoholos folyadék bizony rá fog folyni a babakocsiban fekvő gyerkőcre. S bármilyen kellemetlen is, a leforrázott, süvítő gyerek létének ténye nem ment meg téged az első pontban felvázoltaktól.

  3. Nagyobb de még annyira nem nagy gyerek
    Velük már picit jobb a helyzet, de a megfelelő keresztény nevelés nélkül itt is lyukra futhatunk. Az első és legfontosabb, hogy KIBASZOTTUL NE ROHANGÁLJON, mert egyrészt idegesít, másrészt nekemfut (lsd 1.pont), harmadrészt pedig elveszik, te ott fogsz sírni, ő amott fog sírni, rosszabb esetben ellopják a szervkereskedők, migráncsok meg a nazgulok. Ha feltétlen hat év alatti gyermekkel indulsz útra, adj neki pórázt, de nem flexibilis változtatot, hanem lehetőleg rövidet és bőrből készültet, bár manapság eléggé kacérkodnak a szülők a hegymászókötélből font nagy munkakutyapórázokkal is. Cserfes lurkó esetén a duplaszöges folytónyakörvet is tedd fel. 

  4. Nem jó megoldás, ha a gyereket küldöd előre a sorban
    Valamiért, számomra érthetetlen okokból kifolyólag, sok szülő csinálja azt, hogy nyolcvan centi alatt lévő gyerekét maga előtt tolva próbál haladni. Ne tedd ezt. Egyrészt a tömegben hajlamos leszek azt hinni, hogy a szájszagot miatt van előtted a szusszanásnyi hely, s nem leszek rest véletlenül felrúgni a csemetédet. S hiába kérek majd kényszeredetten bocsánatot, a baj már megtörtént. Ne hozz engem kellemetlen helyzetbe. 

  5. Cigarettázás
    A faji üldözés lehető legvérmesebb csapásait kell átélnie ma egy dohányzó embernek. Nem dohányozhat kocsmában, étteremben, buszmegállóban de sokszor még az utcán is csúnyán néznek ránk. Van viszont egy rossz hírem. Szabadtéri rendezvény esetén még nem sikerült a kirekesztő törvényeiteket ránk erőltetni, így ha nekem a tömeg közepén támad kedvem rágyújtani bizony rá is fogok. Nem fog meggátolni, hogy a gyerkőc a nyakadban van, vagy éppen ott szoptatsz. Menj arrébb, ülj le egy padra. Az advent a szeretetről és elfogadásról szól. Fogadd el, hogy én a drágán megvett borocskám mellé bizony rá fogok gyújtani.

  6. Banyatank
    A kerekes bevásárlótáskák, polgári nevén banyatankok az utóbbi időben valamilyen oknál fogva még a férfiak körében is népszerűek. Nem mondom a buzulás bizonyos fokig vicces, mi is csináljuk Máté haverommal rendesen, de ez azért már túlzás. Tömegrendezvényre ha ilyennel bejössz, bizony kénytelen leszel elviselni a válogatott sértéseimet, s ha neadjisten ráhúzod/tolod a lábamra, vissza kézből foglak pofán baszni (+ lsd 1. pont). És el kell keserítselek, sem a nemed és sem pedig a korod nem lesz enyhítő körülmény. 

  7. Ételek
    Szó se róla az adventi forgatagban megannyi finom ételt vásárolhatunk, jellemzően drága forintokért. Én is szívesen kalandozok a vásár gasztroélményei között, ezért tördelmesen kérlek arra, hogy mivel hatalmas tömeg van, próbálj meg praktikusan gondolkodni. Ha már 10 percet állsz sorban, akkor ne a rendelésed átvétele után kukázd össze a zsebedben az aprót, sőt a szalvétát is elveheted előre. Ha sor van keresd meg a végét és állj be. Sort alkotni a hangyák is képesek, így ha neked nem sikerül, ne csodálkozz ha úgy jársz mint a hangya; rádlépek. 

  8. Mindenféle szirt szart (zug)áruló és szektás emberek
    Élek halok a művészetért, ám el tudom dönteni azt is, hogy milyen műalkotásért vagyok hajlandó pénzt kiadni. Ebbe a kukoricacsuhéból font szaros babáid nem tartoznak bele. Elhiszem, hogy sokat vacakoltál vele, átérzem szenvedéseidet, általános iskolában engem is ezzel fárasztott a technikatánárom, s bizony már akkor is gyűlöltem. Elhiszem azt is, hogy neked fontos a betlehemi jászol, meg az összes többi szaros giccses faszság, de ha anyád szívműtétjére gyűjtesz ebből, se fogom megvenni. Kis tiszteletet ha kérhetem!

    Aztán valamilyen oknál fogva a krisnatudatú szekta, a jehovások, a baptista terroristák és a hitgyülis szcientológus brigád is jó ötletnek tartja, hogy advent címszóval lehúzza a népet. Értem én, hogy állnak ott a könyveikkel, filléres fűzérjeikkel és megváltásról hablatyolnak, de ha az ő uruk az igazi akkor kérdem én, miért vacognak ezek folyton? Ott állnak bazmeg reggeltől estig, a kicspicsának az orrszőrére már jégcsap nőtt, de csak magyarázzák az igét meg koldulnak. Hát tőlem megnézheted mit kapsz te bálványimádó!

  9. Mutatványosok
    Nemmondom gyerekként engem is lenyűgözött a szobor-ember, a tűztáncosok, artisták és az egyéb utcai hippik látványa. Viszont azóta eltelt közel 25 év és mivel sok újdonságot nem csempésztetek a produkcióba, így sajnos nem tudom ezt az értékelhető kategóriába sorolni. Ha a zsebemet teherként nyomó aprópénzre ácsingózól, kérlek olyat produkálj amit tényleg élvezettel fogok nézni arra az öt percre. Ha pedig nincs engedélyed a közterületfelügyelőségtől, akkor ne merj belevonni a negédes játszmádba a szimpátiámra alapozva, mikor a rend héber őrei a papírjaidat kérik. Nem fogok segíteni. 

  10. Leszarom a vallási dogmáidat
    Bár lehet, hogy írásomból nem tűnt ki egyértelműen, torkig vagyok a keresztény egyház bárminemű görcsös próbálkozásaival. Az advent egy 20. századi mesterségesen kreált zsidó vásárlásra ösztönző időszak, amelyet egyedül azért vagyok hajlandó elviselni, mert valamilyen perverz örömforrást jelent számomra az karácsonyi vásárban nézni a sok embert, ahogy erőlködnek kiszabadulva a putriból. Kedvemre való a forraltbor és lilakáposzta, lepények, kolbász, lángos, kürtőskalács, a 40ezer forintos szőrmesapkák és néha a színpadon is élvezhető műsor zajlik. Közben lehet fikázni a népet, köpködni a katolikus anyukák hajába, megverni a fehér hazaszerető embereket és közben imádhatom a sátánt. Ja és ha nem tetszik a kibaszott keresztény fejed akkor meg foglak ölni.. ahhasd

 

Abdul Alhazred
2017. Budapest

sponsored by George Soros

A bejegyzés trackback címe:

https://vendeghanyas.blog.hu/api/trackback/id/tr7813427445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2017.12.04. 18:24:37

Csak a tömegben dohányzás jogát érzem túlzásnak...

Spiritmonger 2017.12.04. 18:52:52

Akkor tételesen:
1/a, Amennyiben az én hibámból ömlik ki a borod, kérés nélkül azonnal hozom a következőt. Amennyiben nem az én hibámból ömlik ki, és mégis arcoskodsz, érvénybe lép az 1/b pont.
Ez egy fakultatív 1/b, szóval elkerülhető. Ha mégis idejutsz, akkor bizony készülj fel rá, hogy módszertanilag verlek össze, ha kell, akkor mindenki előtt, 8 napon túl gyógyulóan. Ez mindenképp megtörténik, szóval hiába könyörögsz vagy telefonálsz, esetleg névsorolvasást tartasz, hogy kiket ismersz, ezzel nem segítesz magadon. Ahogy leírtam, a bántalmazotti léted valósággá válik.
1/c, ide nem akarsz eljutni. Ugyanis, ha itt tartasz, az azt jelenti, hogy a gyereket és/vagy az asszonyt bántottad. Ennek a büntetési tétele a te általam történő megpocsékolásod, ami a hátralévő életedben maradandó életminőségromlást okoz.
2, amennyiben a gyereket és/vagy az asszonyt baszogatod, úgy érvénybe lép az 1/b pont.
3, lásd a második pontot, a jelek szerint meg sokat kell tanulnod...
4, teljesen jogos az első fele. Ellenben, ha mégis felrúgnád a kölköt akármi miatt is, akkor életbe lép az 1/c pont.
5, hidd el, ha véletlenül a tömeg egymás mellé sodor minket, és te mégis rágyújtanal közvetlenül a gyerek/várandós asszony mellett, akkor megkérlek rá, hogy nyomd el azoonal. Ha megtested, nincs harag. Ha nem, akkor kiveszem a szádból a cigit és en nyomom el. Ha hepciáskodsz, akkor azonnal az 1/b pontnál találod magad.
6, fogadd el, hogy vannak olyanok, pl a szüleim, vagy épp az apósomék, akiknek a banyatank szükseges, mert csak. Amennyiben bántod őket, mert véletlenül rádment a banyatank, úgy statáriális jelleggel érvénybe lép az 1/c pont, szóval, óvatosan azzal, hogy kit akarsz fizikailag fenyíteni.
7, amennyiben véletlenül lépsz ránk, úgy nincs baj. Amennyiben viszont ezt nevelő célzattal teszed, úgy az 1/b és az 1/c pontok valamelyike a következő lépés.
8, teljesen egyetértek
9, adom ezt is
10, tulajdonképpen ez is oké addig, amíg nem szidalmazod a családom, nem köpsz az asszony hajába és így tovább. Ha mégis, akkir az 1/b és az 1/c pont valamelyike lesz az instant karmád.

Összrfoglalva:
Kedves Abdul!
Nincs azzal baj, hogy egy internethozzáféréssel rendelkező kis köcsög vagy, mert ez a szép a demokráciában, hogy ilyen is lehetsz.
A poszt olvasasakor eszembe jutott, hogy ez szatíra is lehet, azonban a leírtak ehhez túlsagosan életszerűek, így én sem vettem viccesre a választ. Pontosan leírtad azt a típust, akin csak a verés segít az emberré válas folyamatában.
Kerüld el az ilyen helyeket, jobban jársz. Hidd el, vagyunk elég sokan olyan cselekvőkepes heteto keresztény fehér férfiak, akiknek a karacsony még vallási töltettel bír, családjuk van, akikkel törődnek, és a magadfajta nyikhajokat gond nélkül vágják taccsra.
Sok sikert, hogy ne talalkozzunk!

Aurora Borealis het noorderlicht 2017.12.04. 20:48:53

@Online Távmunkás: tulképp én is, holott dohányzom, de tömegben sem a hagyományos, sem az e-cigimet nem veszem elő. Pont ugyanúgy félrevonulok a messzibe, ahogy a szoptatós /pelenkázós anyának is kéne.
Mondjuk, eleve nem járok tömegbe, ha nem muszáj, de nem a dohányzás etikettje miatt, hanem maga a tömeg és annak kultúrája miatt :)
A többi ül.

Rich.mond 2017.12.05. 10:52:07

@Spiritmonger: igen, nagyjából ezzel tudok azonosulni.

Ironfist 2017.12.05. 11:07:13

"Cigarettázás
(...) így ha nekem a tömeg közepén támad kedvem rágyújtani bizony rá is fogok. (...)"

Mert paraszt vagy. A karácsony elvben arról szól, hogy szeretet, meg minden, de nem is csak ez, alapvetően ezért rühellik a dohányosokat a nemdohányzók, meg a normális dohányosok, mert ilyen paraszt módon, senkire nem tekintettel tojsz rá, hogy ez mást zavar.
És igenis, bármennyit is vergődsz, a levegőhöz való jogom felülírja a te függőséghez való jogodat.
Egyebekben Spiritmongerrel értek egyet.

Berelhetoreklamfelulet 2017.12.05. 11:21:41

11, Tahó, kereszt nem ismerő, svéd cserdiákok
Nincs is annál rosszabb, mikor a karácsonyi vásárban békésen vásárolgató emberek közé, egy tahó svéd, egy valahonnan leakasztott furgonnal/kamionnal, behajt, és majd az ott jelenlévő békés népen keresztül vezet az útja a továbbiakban.
Az ilyen események elégé megölik a hangulatot, pedig egyre gyakrabb jelenség...

E.T.A. 2017.12.05. 11:26:14

Szerintem meg a tömeg közepén sem evidens, hogy azonnal rágyújtsál. Ha félrevonulsz, úgy jól van, de anno Én is bagóztam 10 évig, és rám is rám szóltak egyszer egy szabadtéri rendezvényen, hogy vonuljak már arrébb a cigimmel, mert többeket zavar. Félrevonultam és kész, nem kértem ki magamnak, mint Te. Szerencsére sikerült letennem a cigit kb 2 éve, azóta rühellem az olyan parasztokat, mint Te, aki nincs tekintettel a másikra, és gondolkozás nélkül rágyújt tömegben, buszmegállóban, csak azért mert azt hiszi, hogy a dohányosnak mindent lehet.
Szerintem meg nagyon helyes, hogy manapság mindenhonnan kitiltják a bagósokat. Magatokkal azt csináltok, amit akartok, de más nem biztos, hogy a passzív dohányzás ártalmait akarja élvezni...

metal · http://electric.blog.hu 2017.12.05. 11:57:41

A posztoló nagyon kemény! Legalábbis írásban, valóságban valószínűleg behúzza fülét farkát, és kussol. Mert ezzel a habitussal már párszor biztosan elverték volna (mindenki talál magának egyszer nála erősebbet).

Sütemény1975 2017.12.05. 12:31:38

És igy is helyes hiszen Karácsonykor karácsonyi vásár van. Nem ilyen baromsagok.
Bár ez az ünnep nem a vásárlásról kellene hogy szóljon, de ez már más kérdés.

Sütemény1975 2017.12.05. 12:35:12

A 10 es pont nem.kellett volna. Polgarpukkasztásnak szántad, értem én, de inkább. csak szánalmas.

Doryyka 2017.12.05. 13:05:42

Csak a buddhista vagy az ateista gyerek rohangál? A keresztény nem??? Wtf, OmG

KUHULIN 2017.12.05. 14:57:18

Spiritmonger: like! :)
A poszter vagy egy SzaboZ -féle kis köcsög, aki csodálkozik, ha kap egy-két pofont, vagy nagyon oda akart mondani. Mindkettő szánalmas...

mostjó? 2017.12.05. 15:32:52

Kedves Bárkiis vagy, főleg, ha Abdul,

mivel úgy látom, erősen provokálni akarsz mindenkit, akit csak lehet (kismamát, nagymamát, öreget, gyereket, keresztényt) és nem sorolom tovább, azt tudnám neked ajánlani, hogy messzire kerüld el az olyan helyeket,ahol téged ilyen hallatlan atrocitások érhetnek, hogy valaki a lábadra tol egy babakocsit . Maradj otthon, egyél, igyál, hányjál, dohányozzál kedvedre, de ha igazi nevedet írtad ide, még ajánlatosabb lenne, ha hazamennél. Ez meg az én véleményem. Senki által nem szponzorálva, csak úgy lendületből. Egy volt gyerek, volt kismama, leendő nagymama, leendő öreg... ja és nem utolsó sorban keresztény.

Sátán meg a Jocó 2017.12.05. 18:17:14

Szerintem lezárhatjuk a vitát azzal, hogy a világon Spiritmonger és az apukája a legerősebb. A legnagyobb egyéniségek pedig a csicskalájkolói.
Mindenki más álljon a sarokba!

Spiritmonger 2017.12.05. 18:27:36

@Doryyka:
Enyhe baszogatásért csak az 1/b opció jár :-)

Spiritmonger 2017.12.05. 18:50:53

@Sátán meg a Jocó:
Figyelj kiskancsó!
Ez nem arról szól, hogy kinek az apukája erősebb. Hanem arról, hogy van az a jól körülhatárolható típus, amit a poszter a posztban megszemélyesít. És az ehhez a poszthoz kapcsolódó fb posztban megmutatkozik, hogy ez a kis nyikhaj köcsög, aki a losztot jegyzi, közéjük tartozik.
És ez az a típus, akit szívesen tanítok, nem középiskolás fokon.
Tudod, ha egyszer lesz valakid, akiért felelős vagy, rögtön te is máshogy nézel ezekre az indexes beltenyésztett bloggerekre, mint azelőtt.
És hidd el, hogy amit ez a nyomoronc a posztban leírt, az jellemző arra a típusra, amelyik valós alalok nélkül vélt intellektuális fölényének tudatában rosszul pozicionálja magát az olyanokkal szemben, mint például én. Ez a típus az, amelyik nem ért a szép szóból, amelyik típusba tartozók csak a testi fenyítésből értenek.
És ez az ő hibájuk. Ha szerencsések, csak egyszer rázzák meg a pofonfát, ha nem, akkor sokszor, amíg megvilágosodnak.
Ismerem a típust, azt, amelyik csak a jogait ismeri, de sem a kötelességeit nem tudja, sem az emberi együttélés íratlan normáiról nincs lövése sem.
Apuci pénzén a trendi helyeken kávézgató, büfé-ruhatár szakon lébecoló senkiháziak, akik túl önteltek ahhoz, hogy felismerjék a határaikat. Nade itt jön Newton harmadik törvényének gyakorlati alkalmazása, ami a már említett szerencsés esetben egy alkalommal is jó iranyba fordítja a megtévedtet.
Ugye te sem ertesz egyet azzal, ha valaki a kölköd mellett rágyújt a tömegben?
Mert én nem. És van lehetőségem tenni ellene. És erről szólt a hozzászólásom.

Spiritmonger 2017.12.05. 18:57:48

@KUHULIN:
A poszter a bicepsz22 klub oszlopos tagja. Ahova az altalad mar említett szabózé típusú nyikhajok járnak.
Akik számara a fasizmus az, ha nem gyújthat rá provokatív módon, ahol akar.

vittore 2017.12.05. 19:10:59

Kedves Szerda úr. Mint tudod, nagy rajongód vagyok, de ez most nem jött át. Az a fajta humor és szellemesség amiért bírom az írásaidat, itt most hiányzik. Engem is hasonló dolgok zavarnak az ilyen rendezvényeket, így inkább elkerülöm azokat.

Szerda Úr · http://vendeghanyas.blog.hu 2017.12.05. 20:51:44

@Spiritmonger:
az első hsz-edre nem vagyok hajlandó válaszolni, az ilyen jellegű öblöshangú megmondóemberség eléggé taszít.

szóval, nem tudom, hogy hogy keveredtél ide, ha nem az fb hírfolyamból (ami valószínű, mert ha követnél nem íródott volna meg a komment), akkor valószínűleg egy ismerősöd lájkja/megosztása sodort ide.

nem tudod ki az az Abdul, ez nem feltétlen baj, egy viszonylag szűk (vagyis annyira azért nem) réteg az aki rendelkezik irodalmi tájékozottsággal, meg úgy ganz-egal alapműveltséggel (ez most nem ellened szól)

az abdulon kívül vannak azért még árulkodó jelek, mint például a blog címe: szíveslátás, vendéghányás. ennek talán már sokat mondónak kéne lennie, de lépjünk tovább.

a blogszféra és úgy alapjáraton a blogolás arról szól, hogy az ember a gondolatait próbálja leírni. jó esetben senki nem olvassa őket, jobb esetben meg a blogra tapadnak néhányan, s lesz egy kis közösség, akikkel lehet beszélgetni, mert ugyanazokat a dolgokat szeretik, vagy éppenséggel utálják. de ezt neked nagyon jól kéne tudnod, tekintettel a 2008 óta aktív profilod miatt is, s az azóta megírt közel 1500 komment után.

visszakanyarodva az első bekezdésemhez, ha facebookról jöttél ide, akkor ott van a posztleírásban (www.facebook.com/vendeghanyas/posts/1924086440938335) a #modoros hashtag. minden bizonnyal tudod mi az, több ízben is láttam ott az elégedett kommentedet.

persze én ettől független nem hibáztatlak, mindenkivel megesik, hogy nem nézi meg, hogy milyen ajtón megy be. ettől még meglehet a véleményed.

szerintem egy szatíra fölé nem kell odaírni, hogy szatíra, mert egy csattanós vicc előtt sem mondjuk, hogy most figyelj jön majd a csattanó. valaki érti, valaki nem. mindig lesznek olyanok akik az ilyeneket komolyan veszik és nekiállnak hepciáskodni. itt most te voltál az. és amúgy hozzáteszem végtelenül ügyetlen módon. egyrészt azért mert igen, ez egy karakterszatíra (az, hogy jó vagy nem egy más kérdés, elfogadom mindkét verziót). végtelenül megvetem az olyan embereket akik a fenti monológ bármely pontját vallják. (te ügyesen "adtad" némelyik pontot /kacsint)

én általában úgy írok, hogy ér egy impulzus és amíg tart, addig megírom az aktuális hangulatomnak megfelelően. vasárnap első gyertyagyújtás alatt a párommal próbáltuk volna élvezni a műsort, ám a posztban jelölt pontokat sorra mondta fel egy 300 kilós, de legalább egy méter magas melósanorákot viselő fószer, erősen betintázva. mondhatni szóról szóra írtam le. mint láthatod, az én nevem Szerda Úr, erről szoktam posztolni, kivétel akkor, ha beküldött levelet, vagy megszemélyesített történetet osztok meg, mint például most is. ezért is a fiktív "őrült arab" aláírása.

közel hét éves bloggerkarrierem során megtanultam valamit. az első néhány kommentelő felhangja lesz jellemző a többi kommentre. utána már jöhet az udvartartás, bérkommentelők, bármi az üt először, aki igazán nagyot üt. és először. ez most neked sikerült, ezért is a sok nyáladzó komment

ha valaki a karakterszatíra valós jelenségként való ábrázolásról írt volna, a kommentáradat elhaladt volna affelé, hogy mindenki ismer olyan embert mint a posztban van és degázak.

ettől független én mégsem bánom, mert ahogy modortibiék, úgy én is valamiféle perverz izgalmat érzek ha a kommentelők beleállnak a hülyeségbe és egyből a saját erejüket kezdik el fitogtatni. mintha számítana is valamit.

mindazonáltal becsmérlő elemzésed (internethozzáféréssel rendelkező kis köcsög, nyikhaj, nyomoronc, bicepsz22 klub oszlopos tagja) ellenére volt időm mélységesen belemenni a közel 1500 kommentedbe és azt mondom, hogy nem félek tőled. na nem mintha találkoznánk, de ha igen, sem félnék (kárt sem tudnál tenni bennem). mert a mindenhol odamondogatós stílusodban a gyakorlott szövegelemző hipp-hopp olyan ellentmondásokat talál a személyedről, hogy öröm nézni. egy húszezer pontos gráfban sem tudnám ábrázolni a felvett, áthidalt, egymásban néha oldódó személyiségtípusaidat, de pl az Erotika, Szex, Pornó blogokban jegyzett hozzászólásaid kifejezetten megindítottak. ahogy a melegedő blogén is. lol

na mindegy Spiritmonger nem baj, nincs harag, én az a fajta liberális ember vagyok aki tényleg nem kezd el sípitozni, ha másnak más a véleménye, de kérlek őszintén fusd át az egészet és gondold át, hogy szatíra vagy sem. elég sok árulkodó jel van, s szerintem egy szatíra akkor jó, ha életszerű (még te magad is elgondolkodtál rajta, de arra jutottál, hogy túl az) és egyvalamit nem szeretnék, hogy ha azzal gyanúsítgatnál, hogy most, hogy szarul áll a szénám előhúzom a szatíralapot.

Szerda Úr · http://vendeghanyas.blog.hu 2017.12.05. 20:52:21

@vittore:
kedves vittore lsd előző komment
mindazonáltal, ha nem jött át sajnálom, néha megesik

kridli 2017.12.09. 13:30:36

@Szerda Úr: lehet nekem híg az agyam, de nekem nem rémlik hasonló post eddig tőled, általában a saját tényleges véleményedet szoktad leírni a hasonló postokban, elég sarkosak ázok is. Én is végig azon gondolkodtam, hogy most ez csak egy szatíra, vagy komolyan gondolod, és egy ismeretlen blogon valószínűleg a szatíra felé billent volna a mérleg nyelve, de mivel követem a blogodat, végül afelé billent hogy komolyan gondolod, és csodálkoztam is.

Bad Mink 2017.12.09. 18:38:47

@Sátán meg a Jocó: Így van! Ha rágyújtasz mellette, akár szabad, akár nem, majd ő mégis megmondja, hogy nem, és még meg is akarja molesztírozni a cigidet!

Porco Rosso 2017.12.22. 18:06:15

@E.T.A.: Kincsem!
-Te még mindig remegsz a bagóért.

Porco Rosso 2017.12.22. 18:17:47

@mostjó?: Kedves Néni! Ha igaz keresztény lennél,nem kéne hangoztatnod. Gondolom,te is olyan igazság harcosa vagy,aki retteg a migráncsoktól,beszarik a Soros tervtől,de gondolkodás nélkül felrúg egy egész busznyi embert,hogy a hátul leülhessen.(Mert ugye;idős is,nő is- a tizenegynéhány órát gürcölt felmálházott takony meg ugorjon el neked)

Porco Rosso 2017.12.22. 18:25:07

@Spiritmonger: Mondd csak;mióta érzel erős késztetést arra,hogy férfiakkal létesíts szexuális kapcsolatot?
-Mióta palástolod a gyengeségeidet,a páni félelmed(am block az egész világtól) ezzel a szürreálisan erőszakos stílussal?

Porco Rosso 2017.12.22. 18:30:18

@KUHULIN: Olvastad a blogot,vagy a kurucinfo köpött ide?
süti beállítások módosítása