Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szíveslátás, vendéghányás...

Szíveslátás, vendéghányás...

álszent generáció menni tiltakozni sugárbébi

2017. október 26. - Szerda Úr

Sokszor el szoktam mesélni a véleményemet a lengébb erkölcsű csajokról. Legutóbbi ilyen sztorim a 10 jótanács BalatonSound-ra lányoknak ami rendesen ki is verte a biztosítékot a szemellenzős emancipuncik körében, de ettől független bátran állíthatom, hogy a nyár egyik leglátogatottabb és legtöbbet osztott saját tartalmas kontentje volt a magyar weben. Nyilván a megosztó téma, a korunk jellegzetes giccses picsáskodása és az önmagában is jollyjoker BalatonSound kombinációját az is megnyitotta aki nem feltétlen olvas engem. Most viszont egy érdekes helyzet áll elő, kiállok azokért a csajokért akikről sokszor a szarkasztikusabbnál egy fokkal gecibben szoktam vélekedni és megpróbálom megvédeni őket.

sourcefed-2224-golddigger-111413-large_thumb.jpg

Van az a társkereső oldal, aminek az a neve, hogy puncs. Az oldal tematikája picit másabb mint legtöbb társkeresőjé, itt konkrétan gazdag férfiak keresnek csinos lányokat. (Vagy fordítva; tehetős nők keresnek csinos férfiakat.) A lényeg, hogy anyagi javakért, legyen az konkrét pénzbeli támogatás, ajándék, vagy akár fenntartás - cserébe a másik fél a szépségét és/vagy fiatalságát adja. Nincs ebben semmi meglepő, országunk filmügyi kormánybiztosa már bőven kimaxolta ezt a helyzetet, de nem kell ehhez sem vajna, sem timike, hogy ilyen dolgot lássunk. El kell fogadni azt a tényt, hogy mindig lesznek olyan csinos és fiatal nők vagy férfiak akik testi adottságaikkal egy náluk jóval magasabb anyagi szinten lévő emberrel fog akár rövid akár hosszútávú kapcsolatot létesíteni, a cserébe járó magasabb életszínvonalért. Sok barátom szerint az igazi kurvaság például nem is a szemétégetőnél kezdődik, vagy éppen a rosszlányok pont hun, hanem azokban a budai villákban, ahol az önmagától boldogulni nem feltétlen tudó, ám kifejezetten szép nők döntenek úgy, hogy életük végéig összekötik magukat egy olyan emberrel, akihez sem érzelmi, sem pedig szexuális téren nem vonzódnak, ellenben kimagasló anyagi biztonságot és luxust képesek nyújtani. 

Sugar Daddy – érett és sikeres úriember

Sugar Mommy – érett és sikeres hölgy

Sugar Baby (lányra értendő) – fiatal, szépségével és kellemes természetével tisztában lévő lány

Sugar Boy vonzó, sportos, fiatalember

A puncs.hu ezt maxolta ki, lehet egyfajta támogatóként regisztrálni, illetve sugárbébiként, ami tulajdonképpen azt jelzi, hogy ő a szépségét adja. Fontos hangsúlyozni, hogy itt nem csak nők vannak, viszont ők vannak többen. Első körben a kortárs művészek, akik a mekispult mögül filozofálnak, kezdtek el alternatív plakátkampányba, majd beállt mögéjük a sorban a Citizengo, akik magukat kereszténynek vallják (hogy áldoznám fel őket rituálisan kecskevérben), akik konkrétan petícióírással már majdnem 10 ezer aláírást kanalaztak össze, aztán persze jött a baloldal krémje-java, a Párbeszéd és az Együtt is, akik öt perc bulvárért bármi mögé beállnak, ha tiltakozni kell valami ellen. Pedig talán a baloldali liberalizmusban a legszerethetőbb dolog az egyén szabadsága és önálló döntési lehetősége. Úgy látszik ez csak addig fontos nekik ameddig a kormányt lehet támadni vele. 

Amiért én most tulajdonképpen írok, az az, hogy kurvára elszomorít, hogy vannak emberek akik komolyan gondolják, hogy egy ilyen dolog ellen tiltakozni kell. Ennek két nagyonfontos, egymástól jól elkülöníthető oka is van.

1. Ez csupán struccpolitika
Igen, kibaszott csúnyán hangzik de az. Bárki aki regelt már valaha életében magyar társkeresőn, az pontosan tudja, hogy léteznek olyan lányok(/férfiak), akik szépségüket odaadják egy magasabb életszínvonal reményében. Lehet ezen aztán segget csapkodni a földhöz, meg kutyapicsázni is, de attól még egy nőnek kibaszottul joga van eldönteni, hogy ki kúrhatja meg. Ha mást nem a #metoo-s lavinából talán a jobbikosok is felfogták, hogy csak akkor dugunk nőt, ha ő is akarja. Márpedig ha egy nő azon szempontok alapján válogatja meg, hogy kivel fekszik le, hogy az illetőnek mennyi pénze van az az ő szíve joga. Az más kérdés, hogy én utána jól megírhatom, hogy mekkora büdös kurva az illető, de ez a szabad véleménynyilvánításomnak ugyanolyan joga, minthogy ő eldöntheti, hogy kivel megy el. 

Tegyük fel, hogy az idióta keresztény brigád petíciója célba ér. Eltörlik a puncsot, mint ideges anyuka a fagyit a kismókus fehér trikójáról, láttunk már ebben az országban hasonlót (lsd Uber). Mi fog történni? Semmi. Illetve bocs de, a puncs üzemeltetőinek kevesebb pénze lesz, de a kereslet és a kínálat konstans, egyszerűen más helyen fognak találkozni. Amúgy is mióta facebook a facebook ez ott is megoldható, de aki azt gondolja, hogy a love.hu-n, a badoo-n, vagy éppen az elittárson nincs ilyen az egy zacskóban él és kibaszottul nem lenne kár érte, ha benne fulladna.

2. Álszentség az egész
Sok ízben hallottam már szegényebb környezetben, amikor kérdezgetik a lányokat, hogy mit szeretne majd ha nagy lesz. Gazdagon férjhez menni, vagy inkább gazdaghoz férjhez menni. Ez nem nevelés kérdése, egyszerűen erre van beállva az agy. A Disney mesékben is régen mindig a herceg volt a gazdag, a szegény megárvult, addig szinte rabszolgasorsban tartott jócsajt a végén kiemelte a mélyszegénységből. Persze itt is léteznek feminista beütések, ugye az Aladdin ahol a csóró csávó kamu D&G övcsattal, meg kölcsön luxusjárgánnyal próbálja elhódítani a csajt. A lényeg, hogy nincs abban semmi kivetnivaló, ha egy nő magának, meg majd a csemetéinek nem feltétlen olyan szar életet szeretne amiben ő él. És kurvasok olyan ember él Magyarországon, ahol télen nincs pénz tűzifára és konkrétan kevesebbet esznek, mint amennyi maradékot más családok egyszerűen kidobnak a kukába. Álszentség továbbá azért, mert az egész ellenzői azt gondolják, hogy az oldal elősegíti a kerítést (mármint nem azt ami nagyapó házának a végében van) és a prostitúciót. Ám ez faszság. Nem kell ahhoz szociálpszichológusnak lenni, hogy legyen némi elképzelésünk arról, hogy milyen lányok jelentkeznek ide teljesen önként.

Ezek az emberek akik ezt az egészet ellenzik, azok a szabadságjogokat ellenzik, mert bár én sem tartom feltétlen követendő példának az ilyen jellegű kapcsolatokat, azt semmilyen módon nem tudom elfogadni, hogy más emberek, civilnek álcázott vallási csoportosulások, poltikusok meg akarják mondani, hogy kivel fekhetnek le a csinos fiatal lányok.

"az all inclusive csomagban, egy férfi társaságát kényszerélvezve még mindig be tudsz menni, ám nagy valószínűséggel ő el fogja várni, hogy az egész fesztivál alatt csak az övé legyél"

részlet a 10 jótanács BalatonSound-ra lányoknak című remekműből

Nos, a fenti mondatot én írtam, védi is a Creative Commons liszensz. Rengetegen betámadtak a cikkért, de jellemzően kétfajta reakció jött. Az egyik az volt, hogy én biztos irigy vagyok a gazdag csávókra mert nem dughatok ilyen nőket. Ezzel foglalkozni sem szeretnék. A másik az már az volt, hogy miért bánt engem az, hogy egy nő bármilyen juttatásért cserébe fekszik le férfiakkal. Nos, ez csak féligazság, nem bánt, de véleményem van róla. Ahogy azokról a lányokról is van véleményem akik sugar baby-ként nyomják a fent említett oldalon, ám azt gondolom, hogy azért mert nekem negatív véleményem van róluk, még ők azt csinálhatnak amit akarnak. És erre minden joguk megvan.

Végszóként idebiggyeszteném az index.hu egyik nagyon komoly cikkét, amelyben bemutatják, hogy az amúgy teljesen hétköznapinak tűnő széplányok, hogyan mennek el egy designer táskáért bárkivel a tinderen (aminek ugye soha nem az anyagi központú párkeresés volt a lényege). 

Tinder-randi ötvenezerért

Illetve második végszónak azért ideírnám, hogy a fidesznek hála a mára szitokszóként ismert liberalizmus egyik fő ismérve az egyén szabadsága és a törvény előtti egyenlőségen alapul. Nem attól liberális valaki mert migráncsokat akar a kert végébe, hanem attól, hogy az egyéni jogokra koncentrál, a lelkiismeret és az életmód szabadságára, köztük olyanokra mint a szexuális szabadság, vallásszabadságmegismerés szabadsága, vagy azon alapelv, miszerint az állam ne hatoljon az egyén magánéletébe. 

 

update: arról nem ejtettem szót, hogy a tulajdonosi kör, milyen pénzből és hogyan hozta össze az egészet, mert elveikben nem stimmel valami, ha ez így van, akkor őt kell felelősségre vonni, törvénysértés esetén nyilván cégestől. de NEM a cég tevékenysége, illetve felületének tartalma miatt

 

ui: nem bánnám, ha kommentben Ti is elmondanátok erről a véleményeteket

A bejegyzés trackback címe:

https://vendeghanyas.blog.hu/api/trackback/id/tr9913087516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lako84 2017.10.26. 16:14:11

Teljesen igazad van

Jancsa Jani · http://burger.blog.hu 2017.10.26. 17:59:53

+1, nem ertem ezt az egesz kikelünk ez az amaz ellen, tipikus nincs életem, máséval foglalkozom sztori

szebeee 2017.10.26. 19:01:54

@Jancsa Jani:
Régen is megvolt ez a dolog.
Csak míg régebben a kocsmában beszélték ki a falubelieket, úgy most facebook-on a "mindenkit".

hányvendég 2017.10.26. 23:37:35

Amikor majd egy szűk sikátorban seggbekúrlak, kis buzi, te is gondolj arra, hogy ez egy létező jelenség. Köszönöm, hogy meghallgattad a véleményem!

Nyúl úr 2017.10.27. 00:12:56

Nagyobb a füstje mint a lángja.
Ez is mint az alkalmi szex Tinder, nagyon gyorsan átment párkeresőbe.
Az indexes cikk után regisztráltam, gondoltam lecserélem a régi szeretőmet. Az elején volt pár találkozó, mint kiderült mind hivatásos volt, csak itt drágábban árulták magukat.

Most meg gyakorlatilag 10-ből kilenc párkereső.
Íme az első pár találat, és ezek olyanok akik legalább 100 ezer forintot várnak, hogy elkölts "ránk" havonta. Tehát nem a "megbeszélés kérdése" kategória.

Rólam
Én vagyok a titkok asszonya...ha megérted, megéri.
Akit keresek
Aki véd, vigyáz, keres és talál, szeret és engedi magát szeretni.

Rólam
Mosoly, vidámság, élet, energia, szenvedély, türelem, IQ és EQ. Nő vagyok, nem butuska cicababa :)
Akit keresek
Ismerkedek. El tudom én dönteni, kit és mit keresek, nem kell a moderátoroknak helyettem írkálni :) :)

Rólam
Laza , nyitott no vagyok! Imadok utazni, kirandulni, uszni! Van egy cicam , o az eletem resze! Nem vagyok hajlando megvalni tole!
Akit keresek
Szenvedekyes , jo fej pasit szeretnek! Legyel nyitott es oszinte!

Rólam
Mint az igazi bikák, kellőképpen hedonista vagyok. Szeretek jókat enni, inni, élvezni az életet. Színház, mozi, fürdőlátogatások, egy finom steak, egy pohár vörösbor és hasonlók. Mit szeretek csinálni szabadidőmben? Bármit, ami iránt felkelted az érdeklődésemet, kivéve a túrázás. :) Hogy milyen kapcsolatot is keresek? Szeretnék közösen tervezni hétvégéket, estéket, nyaralásokat. Hiszek a klasszikus udvarlásban, a klasszikus férfi-női szerepekben.
Akit keresek
Párt egy stílusos, igényes FÉRFI személyében, aki szereti az együtt töltött minőségi időt és együttlétet, akivel tervezni lehet és nem csak egy napra előre. Mit keresek még.... Tiszteletet, kölcsönös megbecsülést, őszinteséget, (bár ez lehet, túlságosan sablonos, de mégis), szerelmet. Valakit, akivel jó együtt lenni, akihez jó hazamenni...

Rólam
Élvezem az élet örömeit. Fontos számomra, a megbizhatóság, a pontosság. A diszkráció.
Akit keresek
Kellemes időtöltéshez keresem partnerem. Az enyémhez hasonló prioritásokkal. (Similis Simile Gaudet)

Rólam
Nem szeretem az életunt embereket ! ;) csak pozitívan :))
Akit keresek
Legyen humorod .. finom illatod ......:) És legyél határozott , tud mit szeretnél ..

Rólam
Életvidám, belevaló nő vagyok. Túl pár csalódáson....
Akit keresek
Akinek a mindene lehetek. Társ, szerető, barát egyben.

Rólam
Magas EQ és IQ jellemez. Néhány adatlap elolvasása után hozzátenném: én egyedülálló vagyok. Nem szándékozom szeretősdit játszani. Nyíltan szeretném vállalni a párom, ha elmegyünk valahova együtt. Kedves és odaadó NŐ tudok lenni, de ezt nem mindenkinek mutatom meg, csak annak aki igazán közel áll hozzám. Nagyon nőies NŐ vagyok.
Akit keresek
Imádom ha egy FÉRFI igazi FÉRFI! Kamu profillal rendelkezők, kérem ne is írjanak, nincs szükségem hazugságokra, csúsztatásokra. Köszönöm

.
Kedvencem, amikor magas, sportos , humoros igazi férfit keresnek. Én meg itt vagyok ötven évesen az apuka testemmel. :)
Lányok amikor magas, sportos, humoros, igazi férfi voltam, akkor nekem fizettetek, nem én nektek. :)

Egyezik a véleményem, ha pár erkölcscsősz hatására bezárják, nem történik semmi. A pénzéhes ribik és a pénzes bácsik úgyis megtalálják egymást.

hányvendég 2017.10.28. 15:29:03

@Szerda Úr: Nekem van, de hát ott spórol a jó kalmár, ahol tud.

Szerda Úr · http://vendeghanyas.blog.hu 2017.10.28. 15:39:55

@hányvendég:
akkor marad a szokásos löttyed maszatolás. sebaj, gyere :)

hányvendég 2017.10.28. 20:37:48

@Szerda Úr: Jóvanakkor, puncsoljunk, cica.

Szerda Úr · http://vendeghanyas.blog.hu 2017.10.29. 12:14:10

@hányvendég:
puncsolásnak érzed, h azt mondom, h impotens buzi vagy? :D

hányvendég 2017.10.29. 12:21:18

@Szerda Úr: Csak látens, de ha ilyen szépen kéred, neked bemártanám! Viszont borravalóra ne számíts, és áfás számlát kérek!

VT 135 2017.10.29. 14:15:06

A cikkel teljesen egyetértek, de ez nem liberalizmus, hanem libertariánizmus és politikai "oldal" független. Néztem is, hogy melyik alternatív dimenzióból keveredtél elő, mikor azt írtad, hogy a baloldali liberalizmus megengedő: a baloldali liberalizmus évtizedek óta igyekszik, egyre nagyobb sikerrel - viselkedés-, vélemény-, és gondolatcsendőrt játszani, amelyik magas erkölcsi piedesztálról megmondja nekünk, bűnös halandóknak, mi a helyes és mi nem és aki nem tartja magát az Egy Vélemény-hez, azt minden módon megpróbálja megsemmisíteni.

Szerda Úr · http://vendeghanyas.blog.hu 2017.10.30. 11:38:32

@VT 135:

öö várj. A baloldali liberalizmus (vagy szocliberalizmus) alapja a szabadkereskedelem és a piacgazdaság. És mivel a puncs.hu gazdasági tevékenység ezért gondoltam itt erre. Az, hogy a baloldali liberális politikai pártok mit csinálnak, attól az eszme alapjai még ezek. Azzal sajnos teljesen egyetértek, hogy globális szinten egyre gázabbak a ballib-es politikusok, de ettől függetlenül szerintem maga az alapeszmerendszer teljesen rendben van.
süti beállítások módosítása