Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szíveslátás, vendéghányás...

Szíveslátás, vendéghányás...

8 dolog a fesztiválról, ahová csak nők mehetnek

2017. október 18. - Szerda Úr

Azt vallom, hogy nő és férfi között nem szabad jogi különbségeket tenni. Mélységesen lesújt a gondolat, hogy napjainkban mégis megtörténhet az, hogy bizonyos csoportosulások nemcsak kitalálják azt, hogy csinálnak egy fesztivált csak és kizárólag nőknek, de erre konkrétan pénzt is gyűjtenek. 

vendeghanyas-fesztival.jpg

Lépjünk túl az alapkonfliktuson gyorsan. A Svéd Bråvalla Festival-on, négy nemierőszak is történt. Ez pontosan néggyel több, mint aminek bárhol is szabadna megtörténnie. A Fesztivált ezért nem rendezik meg jövőre, cserébe csinálnak egy fesztivált csak nőknek. Fuckyeah!

Ahogy egy ilyen cikknél minden esetben, most is le kell írnom, hogy a nemierőszak gecirossz dolog és senki nem érdemli meg, hogy átélje. Az áldozathibáztatás is rossz dolog. (Ezeket azért kell ideírni, mert a 444 baszatlan Rebije, meg az enelcé anális-felcsatolható-néger-csecsemő-kéz-dildó kompatibilis Horowitz-a, képtelen szöveget értelmezni.)

Mivel nem hagyott nyugodni a gondolat, összeszedtem a legfontosabb tudnivalókat, amiket a férfiak tudni akarnak majd a fesztiválról.

1. Lánybunyók 
A női baráti társaságok, ha úgy tetszik csordák, természetükből fakadóan versengőek egymással. Biztos, hogy lesz jópár csajbunyó. De ugye a fizikai erőszak nem para, ha csajok közt marad. (Valaki lécci majd videózzon pls.)

2. Borravaló és úgy általában a pultok
A nők egymás között részegen, jobban le tudnak aljasodni mint a férfiak. Pultos legyen a talpán majd aki kezeli őket. A nyilván női pultosoknak életük legszarabb rendezvényén kell majd részt venniük, hiszen a nők nem adnak borravalót fesztiválokon. Nem, még nyugaton sem. 

3. Öltözködés
A nő magának öltözik ki, szokták volt mondani azok a csajok, akik a seggük fölött két centivel hordják a miniszoknyát. Namost, egy ilyen fesztiválon két dolog képzelhető el. Vagy szakadt, pörköltszaftos mackóban mennek a yetilábú lányok, némi hónaljkutyavillantással csápolni. A másik véglet, hogy egy tinikori halloween bulit megszégyenítő ribanckodós, sokat láttatni engedő ruhakölteményekben tündökölnek majd, mondván, most legalább nem bámulják majd őket a bunkó pasik. Ezzel csak egy baj van, újabb ok arra, hogy a csordák egymás között ellentétet szítsanak. Igen, még a nők is képesek beszólogatni egymásnak az öltözködés miatt, sőt. 

4. WC használat
Alapesetben a legnagyobb különbség Férfi és Nő között, hogy az előbbi nem tesz megjegyzést a másik szarási szokásaira, sőt azt sem emlegeti fel, hogy milyeneket fingik a másik az igazak álmát aludva. Egy csak női buliban, a WC-k higiéniai állapotát így most nem lehet majd az igénytelen férfiakra fogni. Szar ügy.

5. Táncolás
A fesztiválokat az különbözteti meg a klubkoncertekről, hogy a legfontosabb dolog a szabadság. Nem egy baszottnagy csarnokba vagy bezárva, ahol ha vége a koncertnek, akkor húzhatsz haza a gecibe, hanem egy egész hetes programsorozattal várnak. Namost, ugyanúgy ahogy buzulni egy bizonyos fokig vicces, úgy a nők egy koncert erejéig biztos elviselik egymást, de egy egész napon vagy hétvégén már más a helyzet. Mindannyian láttunk már katasztrofális helyzeteket arra, hogy mi történik akkor, ha sok nő hosszabb ideig össze van zárva. (lásd bármelyik H&M üzlet) Mondom, egy darabig jó lesz maguknak riszálni, de aztán rájönnek, hogy ez férfiak nélkül uncsi elfoglaltság.

6. Klikkesedés
A férfiak sokkal lazábban veszik az alkalmi haverkodást, fesztiválbarátságokat mint a nők. No szó se róla, ők is képesek tudatosan a fesztivál végéig tartó barátságokat kötni, de sokkal nagyobb rostán kell átjutnia annak a nőnek aki be akar kerülni egy már összeszokott csapatba akár csak ideiglenesen is, mintha ugyanez gender-vegyes társaság lenne.

7. Alacsony lányoknak nincs több nyakbaülés
Sajnos az élet igazságtalan. Valakinek nagy cicit adott, valakinek kicsi pöcsöt (ami mondjuk cinkes ha az illető lány), valaki hajlamos a hízásra, valaki nem és vannak akik alacsonyabbak. Ők sajnos szívnak a moziban, a színházban és hát egy koncerten is, ugyanis törvényszerűen beáll eléjük valami debella. Eddig a férfiak mintegy málhásként segítették az alacsony lányokat, hogy nyakukból a koncert látványát is tudják élvezni. Itt ilyen nem lesz, tehát a férfiak mellett már az alacsony lányokat is diszkriminálják.

8. A Klónok támadása Virágos fejpánt
A fesztiváloknak ugyanúgy megvan a maga divattrendje, mint a streetfashion-nek vagy az business-nek. Nálunk kb kétévente változik, de mondhatjuk, hogy a fesztiválokon nagy általánosságban ugyanazt a 4-5 típust fedezhetjük fel. Namost, ha nem lesznek férfiak, hogy a gecibe fogják tudni a lányok megkülönböztetni a másikat? Minden csoportképet meg fognak vádolni photoshop tömegmásolással. Fogadjunk?!

8.+1 A Nő a Férfiak jobbik énje
A férfiak minden tökéletlenségével együtt is, remek partnerek, nemcsak fesztiválokon, hanem bárhol az életben. Férfiak nélkül egy fesztivál üres, nincsenek flörtök, nincsenek kedves szavak, sem pedig potyapiák. Nincsenek szemezések, nincs romantika és nincsenek közös napfelkelték pokrócon. A Férfi nem általánosítható azzal a négy emberrel, aki erőszakot követett el a fentebb nevezett fesztiválon, nem büntethető azért amit más ugyanolyan nemű ember követett el. A Férfiak lényeges többsége szereti és elismeri a nőket, vigyáz rájuk, megbecsüli őket. Persze lehet szektásodni, meg nőfesztivált csinálni, de végkifejlet úgyis az lesz, hogy a Férfiak kapnak végre egy kis szabadidőt, a nők meg rájönnek, hogy nélkülünk, Férfiak nélkül geciunalmas minden. 

 

Aki nem érzi/érti a lényeget az nyugodtan bannolja a férfiakat, higgyék el meg leszünk nélkülük. Hallod rebi-ribi?

A bejegyzés trackback címe:

https://vendeghanyas.blog.hu/api/trackback/id/tr313015198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jóska Pista 2017.10.19. 01:25:01

A fellépők is nők lesznek?

Santer 2017.10.20. 10:40:45

Nem a rebi a főkolompos ott, hanem az Erdélyi Péter meg a Bede. Újabban meg van az a hárpia Boros Juli.

Wildschwein 2017.10.20. 15:01:13

@Jóska Pista: Gondolom, igen, sőt még a rakodómunkások, kamionsofőrök, technikusok, biztonsági őrök is.

erkölcsi hulla 2017.10.23. 12:51:11

Feminizmus, mindenki egyenlő, de a nők egyenlőbbek.

Jut eszembe: a pavilon összeszerelők, és minden más fizikai munkát férfiak végeznek majd? Hehe.

erkölcsi hulla 2017.10.23. 12:53:18

A piától lealjasodva, kivel fognak a sátorban dugni, ha nem lesznek férfiak? Tuti tipp: nyitni kell egy vibrátor árus standot.

Bicepsz Elek 2017.12.15. 00:21:26

Azert varjuk ki a veget. Erdekes kiserlet lenne.
Oszt lehet igazi(férfias)leszbikusokon kivul egy nő sem lesz ott
süti beállítások módosítása