Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szíveslátás, vendéghányás...

Szíveslátás, vendéghányás...

A Hooterst megölte, Magyarországon még nincs itt, de jön

2017. június 14. - Szerda Úr

Új őrület terjed Amerikában, csak idő kérdése mikor törnek be a hazai piacra is a topless kávézók.

Amikor idehaza megnyitott a Hooters, én napokig röhögtem az instát fürkészve, mert szarabbnál szarabb emberek, suttyó celebek, meg úgy mindenki annyira rá volt izgulva a témára, hogy feszengősebbnél feszengősebb képek lepték el azt. Tegyük hozzá valahol megértem. A magyar ember kicsit olyan, hogy ha jön valami agyonhype-olt faszság, az ha mást nem; megnézi. 

bikini_baristas_chicas-1024x682.jpg

Emlékszem, az első Magyar Starbucks-al is ez volt, minden létező közösségi portálon (ugye akkor még wiw is volt :D ) ment a feszengés a jellegzetes logóval ellátott papírpohárral, mintha 700 forint kiadása, valami eszetlen nagy luxus lenne. Mondjuk én személy szerint előbb adnám oda azt a pénzt egy ebolás csövesnek, aki nem titkoltan az écces tűje mellé intravénás dizájnerdrogra váltaná, majd a fecskendőt továbbadva hómlessz vértestvérséget kössön az egész Almássy térrel, minthogy mégegyszer abból a langymeleg fosból igyak. 

Amerikában már forradalmasították a munkásosztály kedvenc sörözőjének receptjét, a hipszter kávézással ennek lett a hozománya a topless kávézó, vagy ahogy a dolgozói magukat nevezik; Bikini Barista. Persze a dolog nem új, ha hihetünk a wikipédiának, a dolog először egy '99-ben, a Washington állambeli Seattle-ben jelent meg, a "Natte Latte" hálózatlánc első üzleteként, Mary Keller-nek köszönhetően. Persze a dolog akkor még jóval visszafogottabb volt, s bár voltak hasonló próbálkozások már a 80-as években Chile-ben és Japánban is, a Bikini Barista koncepciója az amerikai üzlethez köthető. A Bikini Baristákat alkalmazó cégek gyakran használtak direkt szexuális tartalmú neveket, mint például;

"Peek A-Brew","Grab n' Go","Cowgirls Espresso","Smokin' Hot Espresso","Knotty Bodies Espresso","Java Jigglers","Espresso Gone Wild","Java Girls","Sweet Spot","Fantasy Espresso".

A dolog nem volt elszigetelt, de ennek ellenére kis helyekre volt jellemző, ahol főként elvitelre vittek kávét az emberek. Persze az fészbúk meg az insta ezen is változtatott.

Talán a 2015 volt az áttörés, amikor már minden harmadik instragramm profil egy női filteres valag volt, s ezt a trendet lovagolták meg (valószínű máson kívül is) azok a csinos lányok, akik mikrobikiniben főzik a kávét. Az instát ellepték a bikini baristák. Csak megjegyzésképpen a #bikinibarista hashtag ebben a percben 197 905 publikus posztot jelenít meg, összehasonlításképpen a #hungariangirl, ami a magyar lányok legnépszerűbb cimkéje 528 925-at, azaz durván számítva szinte a fele. Persze nem azt akarom ezzel mondani, hogy a magyar instahasználó lányok számának a felével megegyező ilyen csöcsös kávés csaj van, csak érzékeltetésképpen mondom. 

Ami érdekes, hogy ebben az üzleti modellben nem a kávézó/kocsma csinálja a reklámot, rábízza ezt a bikinis baristájára, ami egészen újdonságnak számít a vendéglátásban, legalábbis koncepcionálisan nézve. Egy-egy sztárséf, vagy kiemelkedően híres bartender-ért az emberek hajlandóak voltak utazni, de a fenti trendekből az látszik, hogy egy-egy lányért képesek akár államokat átszelni, pedig csak egy kávéért mennek. (Meg egy szelfiért seggfiért.)

Ami viszont már inkább már tényleg csak kikuncogandó, hogy ezek a lányok a profiljukon nem rejtik véka alá, hogy egy-egy ajándékért (jelentsen ez bármi ;) ) hajlandóak nem instakompatibilis fotót is küldeni, s meglepően sok a webkam kurva átfedés is. 

Hogy Magyarországra mikor ér be a trend? Ez megjósolhatatlan. Néha úgy érzem, hogy itthon egy olyan burokban élünk, ami kifelé csak a fancy-t, a luxy-t meg a mindenféle hiperrmenőséget engedi ki, de a szegénységet, az eladósodottságot meg a kétkezi munkát inkább csendben tartja. Mert azért nézzünk körül, a legtöbb olyan Magyar nő, akik vagy szívesen mutogatják magukat és megfelelően jó testük is van hozzá, ellenben eszük/képesítésük nincs, azok vagy nem akarnak dolgozni, elég nekik szopni valami újgazdag csemete oldalán, vagy pedig kurvaként tengeti a mindennapjait akár kamera előtt, akár privátban. 

A nők eddig végigolvasták, a férfiak meg úgyis a képekért jöttek, szal jöjjenek a csöcsök meg a seggek. Akit érdekel, a fenti hashtagekre kattintva már a publik lista jön be. ;) 

Sparkles and fun at the cafe right now! @nevanude #bikinibarista #tuesday #coffee #otterpops

Foxy Lady Cafe (@foxyladycafeburlington) által megosztott bejegyzés,

vendeghanyas_patreon_big.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://vendeghanyas.blog.hu/api/trackback/id/tr2912592175

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Édes az öle a kocsmárosnőnek 2017.06.19. 16:43:30

Mit üzen a web?Heti alkoholos hírek, költemények. Bújj ide hozzám, hol a Heti sajtó a morzsáit leszórta. Ide az ölembe. Így ni! Ha azt hinnéd, megtalállak csípni, nem gondolod rosszul! Hétszentség'17/24 2017. 06. 12. A Jászai Mari téri golf-s...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Firestarter.18 · http://firestarter-18.blog.hu/ 2017.06.14. 14:26:58

Ha jol tudom van mar olyan kavezo ahol a laktozmentes, zsirszegeny, vanilias karamelles lattemacsiato melle extraba le is szop a pincerno, szoval ez meg lajtos.

Treff Bubi 2017.06.14. 16:11:12

Bimbótapasszal ez egy álszent lehúzás. Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!

2017.06.14. 16:47:20

Ebben az jó, hogy mennyit fognak sivalkodni a feminácik.

Szerda Úr · http://vendeghanyas.blog.hu 2017.06.14. 16:51:43

@Firestarter.18:
ááh, azt hittem, hogy ez már megy itthon vmi lebujban :D
mondjuk füreden a königben leszopnak, de amennyiért megteszik sztem én is leszopnám magam

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2017.06.14. 17:00:04

A Starbucks ezresért mért kávéjában az a vicc, hogy Pesten az elég drága Michelin-csillagos éttermek is olcsóbban adják...

Firestarter.18 · http://firestarter-18.blog.hu/ 2017.06.14. 18:02:22

@Szerda Úr: Ha érdekel tudok olyan helyet Békésben ahol egy szalámis szendvicsért lerendeznek :D

Orbán Hazaáruló Viktor 2017.06.14. 22:01:01

Nálunk 15 ezer két deci kóla ott, ahol fürdőruhás csajok illetgetik magukat. Itthon ezért minimum 150re gombolnak le minden kis kólázót. És ki is fizetik, ha a kopaszok épp nem fideszes vernyuggert kísérgetik a választási irodánál. Jut belőle minden havernak, az önkormányzat koordinálja majd. A kdnp meg beadja a nemzeti csecsszopó ötletet és ki más nyerné meg mind a pocoklépű filmügyi biztos.

odamondó 2017.06.14. 22:09:54

Utálom én is az ilyen kérdést, de mi is a szerzőnek a problémája? Meztelen nők? Esetleg mert kötelező neki ilyen helyre járnia? Vagy mi?

Hootersre egy példa : céges továbbképzésen voltunk. Csak kanok. Mindenkinek van valami elkötelezettsége tehát nem akart senki semmi komolyat, de azért legyen egy kis fun. Elmentünk hootersbe. Csajok kelletik magukat ennyi. Ittunk sört ettünk hambit jól éreztük magunkat. Mi a probléma?

2017.06.15. 02:24:31

USA-ban, főleg vidéken, ahol azért vallásosabbak az emberek, még monokinis napozás miatt is letartóztatnak egy nőt, ez a bikini barista dolog esetleg kiveri a biztosítékot. Európában meg az emberek megvonják a vállukat, Kelet-Európában meg pont azok a lányok, akiknek ez a munka jól állna, inkább webcam whore munkákat vállalnak vagy már rég svájci, németországi bordélyokban fejik a faszokat.
Netes pornó korában erre a bikinis barista dologra nem hiszem, hogy lenne igény Magyarországon, nem sokan fognak prémium árat fizetni egy kávéért, csak mert egy leragasztott csecsű csaj adja el.

Gour 2017.06.15. 04:19:48

@odamondó:

Voltam párszor a hootersben, ha egy órán belül megérkezett a kaja akkor már győztünk. Csöcsös csajokért inkább sztriptízbárba megyek, vagy kurvákhoz.

tpl 2017.06.15. 06:50:40

Helyesirás, ember! Nincs senki, aki korrektúrázta volna ezt a posztof!?!

tpl 2017.06.15. 06:55:54

@Online Távmunkás: bamm, akkor ne igyál Starbucks kávét. Ez egy franchise, az eladások nagyrésze kávé, amit du 3 után már alig isznak, abból kell eredményeket termelni. Hogy jön ide a Michelin-csillagos étterem?!

a nemzet fogatlan provokátora 2017.06.15. 09:32:45

Olyan kellene , ahol a csöcsből jön a kávé, ha megnyomom..

Firestarter.18 · http://firestarter-18.blog.hu/ 2017.06.15. 09:55:55

@mpl: Koszi, el sem tudod kepzelni milyen sokat jelent ez szamomra!

Szerda Úr · http://vendeghanyas.blog.hu 2017.06.15. 10:33:10

@odamondó:
A kávésokkal semmi bajom, sőt! Még mindig sokkal jobbnak tartom mint a álamcsifancy-be csomagolt sört csapoló didibár hangulatnál.

A hootersről csaj annyit, hogy nem feltétlen a koncepció a baj, hanem a helyi adottságok teljes figyelmen kívül hagyása. Az meg, hogy te ott jól érezted magad, nem a helyet hanem téged minősít. :D

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2017.06.15. 13:16:16

Magyarul is tud a szerző? Érthetetlen fogalmazás, trendi szavak, semmi tartalom.

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2017.06.15. 13:17:44

@Online Távmunkás: én szeretem a Starbucks kávékat, mondjuk inkább desszertek mint kávék :) de ezért ritkán is iszom, nem túl diétás.

erkölcsi hulla 2017.06.15. 13:44:58

A feministákat ez nem akasztja ki? Vagy ők a tulajok?:D

odamondó 2017.06.15. 21:00:53

@Gour: melyik hootersben voltál? Simán gyorsan jött nekünk minden. (nem budapesti hely)
@Szerda Úr:
Engem minősít mert jól érzem magam egy sima helyen? Nem vagy te kicsit elmebeteg? Hooters szintű "kurválkodás" nagyon sok sima kocsmában is van.

kamor 2017.08.19. 07:14:11

Szánalmas nyálcsorgató pöcsök járnak ilyen helyekre. Az ott dolgozó ribancokról meg ne is beszéljünk. A következő szint már bugyi nélkül lesz azután műfasszal a seggükben és így tovább. Sajnos már nem lehet mit kitalálni és ezek a szégyentelen kurvák meg bármit megcsinálnak pénzért és még büszkék is rá.
süti beállítások módosítása