Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szíveslátás, vendéghányás...

Szíveslátás, vendéghányás...

vendégek a bárban

2016. szeptember 17. - Szerda Úr

Ülünk a társasággal a teraszon, várjuk a megrendelt sört, közben a haver rágyújt egy cigire, a másik meg megy ki wc-re. Fél füllel hallom, ahogy a két asztallal arrébb ülő csajpáros egymásra nézve nyugtázza, hogy "tuti buzi". Majd sokat sejtetően bólogatnak hozzá. Közben a mellettünk lévő asztalnál ülő, fiatal srácok nagy egyetértésben megbasznák a pultos csajt, egy egyedül ülő fószer pedig nagyon ideges a kiakasztott plazmatévére, mert valami falábú, elbaszott valami rúgást egy labdával. 

turkey-caprese-panini-sandwiches-550x367.jpg

Jön a csaj, hozza a söröket, leteszi a rövideket, utána elmondja a fiatal fiúknak, hogy csak kápével lehet fizetni, természetben nem, közben pedig figyelem ahogy véletlen lesodorja a tálcáról, az egyik campari-t, pont a főfasz ágyékára. Az alpuncik meg ordas módon röhögnek.

Közben visszaér a haver a wc-ből, röhögve konstatálja, hogy lebuzizta két csaj, mondom pont hallottam. Végigmérjük őket, vastagkeretes szemüveg, kétezres évek elején is divatjamúlt hivatali kosztümmaradvány, hullámos haj, túlzott smink. Barna sör és pálinka, meg a pincér most teszi eléjük a melegszenyát. 

Közben a cigiző haver meséli szomorúan, hogy hát vége lett a csajával. A társaság több tagja felpattan, mivan? Nem akarta seggből szájba? A levegő egy miliszekundumra megfagy, majd a melegszendvicset épp a szájához emelő lány szemében a borzongás lesz felfedezhető, tagadhatatlanul meggyőződésből származó undor arcra kiülése, majd melegszendvics bosszús tányérra helyezése. Már rég megbeszéltük, miért lett vége a csajjal, de a melegszendvics ott árválkodott tovább és morcos tekintetek kereszttüzében égtünk tovább a srácokkal.

Jön az új galeri, színes galléros polók, mellkasnál márkajelzés, hajszerkezet azonos azzal, amit a 93-as bundesliga során betiltott az erkölcsrendészet. Kucsikulcsok pörögnek az ujjakon, roséfröccsök és viszkik tömkelegének rendelése száll az éterben. Anyukám micsoda futómű, bejáratós még? Érdeklődik az egyik dagadt csávó a szőke pultosgádzsinál, aki csak annyit szól vissza, hogy ahhoz komoly pilóta kell, ő meg gokartosokkal nem foglalkozik. A dagadt sápadt tag, egyre jobban vörösödik, a haverjai meg jól kiröhögik. 

Egy lánytársaság nevet fel hangosan, ők eddig csendben voltak, jobban megnézve őket, már az esti fellépőruhájukban vannak. Picsalyukig felhúzott minik, pánt nélküli felsők, magassarkúk és tonna smink. Még szerencse, hogy annyira befújták magukat, hogy a jelenlétük négy asztallal arrébb is érzékelhető volt. 

Jön a menőcsávó a csajával, mindketten kitettek magukért, a srác köldökig kigombolt fehér ingben, öltönynadrágban, meg rózsaszín airmaxben tolja, a ribanca meg picsát szellőztető egyberuhában. Szerencsétlen botladozik a 30 centis műsarkakon, pedig a csehó előtt tükörsima a terep, semmi macskakő, vagy ilyesmi. Narancssárga bőr tesz tanúbizonyságat arról, hogy a szolit mindketten rendszeresen látogatják, a termét már kevésbé, mert a valaha domináns vállak, megereszkedtek, s a tettrekészség hiánya pocakot eresztett. A csajnál pedig mint évezredek tektonikus lemezeinek mozgása, úgy barázdálják a narancsbőrők a seggét, minő szerencsétlenség, hogy egy óvatlan behajolásnál, mindezt láthattuk. Bort isznak, de nem ízlés, hanem ár szerint, természetesen a legdrágább vöröset kéri be, amit fél óra fanyalgós ízlelgetés után, még két kólát lécci kísér.

A sarokban egy fiatal pocakos, inges srác a telefont nyomkodja miközben a százhuszonhatodik cigire gyújt rá, s közben kortyonként issza a sörét. Tuti csaj miatt ilyen befordult. Nagy bánata közepette, be is ül elé három kedvesnek tűnő egyetemista kinézetű csaj, fröccsöt rendelnek és közben erősen nyújtogatják a nyakukat a srác felé. Te kérdezd meg! Nem, Te! Inkább Te! Majd bátortalanul közeledik hozzá, csávó kihámozza a skullcandyt a füléből, tessék? Hogy izé, ne haragudj, de esetleg véletlen tudnál tüzet adni? Persze. Tessék. Úgy tudtam! Csattan fel egy eddig ismeretlen a semmiből. Eljössz otthonról duzzogni és már megint a ribancokat hajtod mi? De tudod mit? Engem elfelejthetsz! Üvölt egy trikós göndörhajú lány, az inges fiúval. De én csak tüzet.. próbálja menteni amaz a helyzetet, de addigra a göndörhajú lány, már dühösen az út túloldalán van. A fiú idegesen felkapja a cuccait az asztalról, majd a pulthoz menne fizetni, de szerencsétlenségére épp mindkét személyzet a placcon van, így a drámai hatás némileg várat magára, mire kiér a pultból, jól látható könnycseppel az arcán fut a lány után. Közben a három egyetemista csaj zavartan tekintget egymásra.

A meccset néző fickó csak maga elé böffent, hogy hagy azt a lányt a gecibe fiam, míg a dizsibe készülő kisribancok nagyban sajnálják őt. A pultoscsaj nagyon vigyorog, valószínű jó jattot kapott, a dagadt felhajtott galléros gyerek meg is jegyzi a többieknek, hogy biztos seggbebaszták a söntésben, annak örül ennyire, a két baszatlan picsa közül felpattan az egyik, amelyik éppen az egy órája kihült szendvicsének állt újra neki, majd éles hangon elüvölti magát, hogy ezen a helyen csak a seggbedugás a téma? Majd egy ötezrest azt asztalra baszva elviharzik. Pedig alig két falat hiányzott abból az ízletesnek tűnő szenyából.

A bejegyzés trackback címe:

https://vendeghanyas.blog.hu/api/trackback/id/tr9711716205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fasznyak 2016.09.17. 14:44:01

lol, kivalo iras, kis magyar valosag

fasznyak 2016.09.17. 14:44:34

btw ha akarsz rohogni, telepisracot ajanlom igazi folklor:
telepisrac.tumblr.com/

mohaa 2016.09.17. 17:31:38

Na ezert nem jarok "emberek" koze. :) Ebben az orszagban tenyleg csak ekkora budos bunkokba lehet botlani lepten-nyomon. Jol eltalalt iras.

Mr. TrúLáv · http://trulav.blog.hu/ 2016.09.18. 09:51:16

De hát ez kamuzik. Úgy volt, hogy elment sörözni, a többit meg kitalálta, a képzeletbeli haverjait, a vendégeket. Itt meg hasonszőrűek csapdossák a seggüket, hogy milyen jó írás. Hát nem, ez az írás hanyag fogalmazás, követhetlen, csapongó és kamu.
süti beállítások módosítása