Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szíveslátás, vendéghányás...

Szíveslátás, vendéghányás...

Vivien éttermet nyit

2016. április 19. - Szerda Úr

Volt egy osztálytársam a gombáspinájú Vivien, felnőtt fejjel sem lett okosabb mint amilyen a középiskolában, de legalább ugyanakkora kurva maradt. A ribanca meg nem éttermet nyitott? /kacag

sp_stupid_spoiled_whore_by_inspirednatalie.jpg

Vivienről már volt szó a blogon, ő az aki az osztály teljes férfiállományát magára húzta, majd mikor csoportos látogatást tettünk a helyi sztk bőr és nemibeteg gondozójában, találkoztunk a tanárunkkal, aki mint kiderült luktársunk volt abban az időben.

Vivien a suli befejeztével dolgozott, majd összeszedett egy sóhernorbi kinézetű csávót, akivel teherbe is baszatta magát gyorsan, biztos ami biztos. Onnan tudom, hogy mikor én már dolgoztam, akkor megkeresett párszor, hogy segítsek neki melót intézni, meg elpanaszolta, hogy a csávó nem akarja megkérni a kezét stb-stb, de végüli az én segítségem nélkül oldotta meg a problémáit, ráadásul kettőt egy csapásra. Öröm az ürömben, hogy ahol isten ad, máshonnan elvesz, mert míg a csaj a középsuli alatt valóban jó ribanc volt, addig a vemhesség meg a fattyú leellése, rendesen hazavágta a csaj kinézetét, olyan pufifánk feje van, hogy legszívesebben nyakonborítanám lekvárral, beporcukroznám és bezabálnám helyben. Sajnos nem csak a feje, de a csípője is rendesen megszenvedte a dolgot, akkora, hogy hogy miskolc felé kerüli meg sopront.

Nos ő, úgy döntött, hogy jóravaló, de leginkább stabil egzisztenciát biztosító urát rávette arra, hogy pocaklakókának (hiába bújt már ki bazmeg három éve, még mindig így hívja..) 3. születésnapja alkalmából kapjon egy éttermet, mert akkor ő majd ott dolgozik és csomót fognak keresni.

4fxwjnnzm0schlf8.jpg

Tehetős de nem túl eszes férjura persze ebbe belement, meg is vásárolták majd felújították a falu szélén található, egyik forgalmas főút melletti régebbi nagy múltú csárdát. Meg kell hagyni, a' zobjektumot szépen kipreparálták, a kockás terítőket lecserélték krémszínűre, a boros csőpoharak helyett, kristályból készült kelyhek lettek, a szocreál utasellátós tányérokat pedig négyzet alakú, designos plátték váltották. A dolog ott kezdett el hibádzani, amit én is állandóan elpofázok itt a blogon, hogy attól, mert valaki jól főz, vagy ügyesen hordja ki a tányért, még nem lesz jó étteremtulaj.

Vivien a következő hibákat követte el;

- Vivien mindent jó áron akart adni, de mikor utánaszámolt, hogy mennyi haszna maradna adózás után, minden terméken ugyanazt a haszonkulcsot alkalmazta.
- Vivien egyedi akart lenni, ezért négymilliót költött az étterem dekorációjára, hangulatára, de alig költött a konyha felszereltségére.
- Vivien, nem átgondoltan választott főszakácsot, hanem olyat, aki a csillagokat is lehazudta neki az égből, de már a harmadik héten megszívták a raktárkészlettel és a rendelésekkel.
- Vivien rosszul választott alkalmazottakat akiket nem fizetett meg rendesen. Ráadásul folyton ott volt és utasítgatta őket, ezért azok elkezdtek lopni a szakáccsal együtt.
- Vivien falusi kislány, de párszor járt a nagyfaluban, az ott tapasztaltakat akarta menüben megvalósítani vidéken. A Karfiolveluté és a vargányás ravióliszuflé nembiztos, hogy az ő vendégkörét is lázba hozza. Főleg, ha ez a napi menü. 
- Vivien imádja a koktélokat, ezért a bacardis csávóval le is dumálta, hogy kapjon egy halom tulipánpoharat, jégvödröt, shakert, spirálkést, tömőfát, szóval mindent amit kell. Cserébe csak 386.400 Forint volt a bacardis rendelés.
- Sörcsap is kell, leszerződött a borsodisokkal, tök jó fejek, adtak napernyőt. De az ura szereti a heinekent így azt is tartottak. Egészen fél évig, amikor is a borsodi szerződést bontott, mert heineken hordó volt a sörcsapon. 
- Vivient utálja a teljes személyzet, gátlástalanul lopnak, bili borul, személyzet csere. Kumulált lopás 1,7 millán áll.
- Új személyzet, új szabályok, kamerák a konyhában és a pult felett. Kamerákat ismerősöm szerelte, százötvenes melóért, ötszázat kért, mert olyannak tűntek akik kifizetnék. Ki is fizették.
- A Matusz Vad felé csúsznak a kifizetések. 
- Az étterembe egyre kevesebben járnak.
- A kólás nem szállít többet amíg a 300k-s tartozás ki nincs fizetve. 
- A szakács meglép 25 kiló bélszínnel, amit a másnapi önkormányzati fogadásra kellett volna felszolgálni. 
- Az önkormányzat milliós tételre perli Vivienéket, a meghiúsult fogadás miatt.
- Az új alkalmazottak érzik, hogy itt hamarosan végi mindennek, kamerákat kijátszva lopnak.
- A Matusz Vad sem szállít többet. 
- NAV ellenőrzésen nem lett ütve a gép, instant két kiló minusz.
- Az alkalmazottal ki akarják fizettetni a NAV büntit, pedig ő parancsra nem ütötte a pénztárgépet.
- Az alkalmazott munkaügyi bíróságra viszi az ügyet, nyer és a perköltségen kívül kéthavi bért kap.
- Vivien ura be akarja zárni az éttermet, mielőtt több pénz is rámegy, de Vivien nem engedi hiszi, hogy most már bevétel jön majd.
- Ekkor a könyvelt veszteség már nyolcmillió forint felett van, amiben az étterem megvétele és a felújítás nincs benne.
- Vivien szereti a faszt, de ura amióta csak a kp-ban veszít milliókat, nem spermában, egyre kevésbé potens. Fiatal jóképű felszolgálófiúk, gondozzák a főnökasszony szebb korokat is megélt testét. 
- Mint utólag kiderült, a kamerák nem csak a lopás ellen védenek.
- Vivien válik, a válás indoka;  in flagrante fellatio.
- Viviennek rémlik, hogy aláírt valamit az esküvőkor, de azt hitte, hogy azt a nemzeti trikolor szalagot viselő nő miatt kell, nem pedig ura vagyonának védelme miatt.
- Vivien most facebookos csoportokban árulja a ruháit. 

Ugyanitt iPhone 6 eladó.

amybakingcp_ap.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://vendeghanyas.blog.hu/api/trackback/id/tr398643896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr.Verucska 2016.04.19. 12:54:05

gratulálunk Vivien :D

2016.04.23. 10:22:08

zs.e.n.i.a.l.i.s. :D

a klasszik en mindent jobban tudok magyar vallalkoxo archetipusa. Ennek a gecibb/ravaszabb verzioja annyiban ter el, h halalra huzgaljak a melosokat, vendegeket, nav-ot es evente ceget cserelnek :D

convar · http://docs.google.com/document/d/1C9jtT9NLDNv_80m_U9Pv5X_LwJb3bFUqhOMhafMalGg/ 2016.05.20. 23:48:01

"Kamerákat ismerősöm szerelte, százötvenes melóért, ötszázat kért, mert olyannak tűntek akik kifizetné."

De gec :D

Burgermeister 2016.06.01. 14:24:52

fasza iras...es telleg ez van...Vivi picsajat kormoljak?
süti beállítások módosítása