Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szíveslátás, vendéghányás...

Szíveslátás, vendéghányás...

Fesztiválszezon - hogyan vigyél be piát? #ii

2015. július 23. - Szerda Úr

Majdnem egy évvel ezelőtt írtam tippeket, hogy hogyan csempésszetek be fesztiválra piát meg drogot. Idén is számíthattok rám főleg, hogy elmeséltem, hogy tősgyökeres csempészcsaládból származom!

11401375_744015782405385_3105985914436186935_n.png

Ahogy a képen is látható, a hosszú hajú lányok, egy egyszerű de mutatós fesztiválfrizura segítségével, közel háromnegyed liter humbákföldi lőrét is be tudnak vinni, semmiképp ne hagyjátok ki, ha tehetitek. Ezért még póthajat is érdemes felrakatni, állítólag divat is!

A naptejes flakon, annyira alap, hogy tavaly eszembe sem jutott. Efottra minden második kicspicsa ilyenben hordta a fütyülős rozés szart, valamiért a szekuricsik nincsenek rákattanva a műanyag flakonra, csak ne felejtsétek el jól kimosni, mielőtt beletöltitek a piát, mert a hányás nem várt módon jön majd. 

Vannak mindenféle túracuccok, ilyen például ez a tevehát is, amelybe nem kevesebb mint másfél liter folyadékot tölthetsz, fesztiváli mértékkel, egy kör alatt visszahozza az árát!

A pringles-ös dobozt remélem mindenki ismeri.Mondanom sem kell, hogy a bajszos bácsi miért mosolyog olyan kis ravaszul. ;)ultimate-guide-sneaking-booze-into-any-event_w654.jpg

Gumimaci! Önts fel vodkával egy nagy tál gumimacit vagy egyéb gumicukrot, hagyd állni, míg jól meg nem szívja magát és tedd bele egy ételhordó dobozba. A szivárványhányás, apró elrághatatlan cafatokkal karöltve, garantált!

A nyakkendőnek álcázott bugykos régi cucc, ám tuti siker!ultimate-guide-sneaking-booze-into-any-event_w654_1.jpg

Ha pedig a klasszikus módszereket kedveled, a laposüveg még mindig beválik, mindenhol.Minél nagyobb, annál jobb!

A bejegyzés trackback címe:

https://vendeghanyas.blog.hu/api/trackback/id/tr37650492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr.Verucska 2015.07.23. 20:37:29

naháááát a pringles doboz az tényleg nagyon jó! mondjuk csak annyi a gondom, hogy behordom így literszám az italt de nem tudom hűteni :(

andorka 2015.07.23. 20:40:43

@Mr.Verucska: meg kell inni, mielőtt felmelegszik, ez a titka :)
süti beállítások módosítása