Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szíveslátás, vendéghányás...

Szíveslátás, vendéghányás...

igazán, balfaszok vagytok.. - Pasid kedvenc itala árulkodik szexuális szokásairól (18+)

2012. június 03. - Szerda Úr

Az előbb nézem a fészbúkot, amikor is a Modorosblog, kiposztolt egy life.hu-s címe; Pasid kedvenc itala árulkodik szexuális szokásairól (18+), elolvastam és nem bírok felkelni a röhögéstől, mert még a belemet is kivisítottam magamból, szerencsétlen kiskutyám, körbeugatta a házat, mert azt hitte valami baj, van még most is be van zsongva, mert ő csak a hirtelen kedélyváltozást tapasztalta. Megpróbáltam megmutatni neki a cikket, mert igazán értelmes kis jószágról van szó, de ahogy egy pillantást vetett a fentebb linkelt, élettani vitathatatlan tényekre, azonnal leugrott az ölemből és inkább elkezdte a kuksiját nyalogatni. Tudhat valamit. 

Az a bajom, ezekkel a nőimagazin jellegű dolgokkal, hogy akkora ordítóan hatalmas baromságokkal etetik a sérült önbecsülésű hölgy látogatókat, hogy többet ártanak vele, mint használnak. Persze tudom, jó szándék vezérli őket (vagy csak az egyedi látogatók száma..), de szerintem azért illene megtanulni, hogy egy valamirevaló női magazinnak, hogy ilyen cikkekkel, maximum a klimaxhoz közeli nőket, vagy a társkeresőn két-három éve reménytelenül klikkelgető egyéneket lehet megfogni. 

De most adok egy pro-tippet, mint profi bármixer;

- Ha a férfi női társaság nélkül érkezik a bárba, teljesen mindegy mit iszik, fel akar szedni valakit, akivel este a fentebb linkelt cikkel teljesen eltérő módon próbál majd szexelni.

-Ha a férfi női társasággal érkezik a bárba, teljesen mindegy mit iszik, mert amúgy fog szexelni, fentebb linkelt cikkel teljesen eltérő módon.

-Ha a férfi női társasággal érkezik a bárba és rövid italok fogyaszt, a lehető leggyorsabban és mértéket nem tartva, akkor egyetlen célja, hogy az este folyamán ne szexeljen senkivel.

A három opciót pedig, a pénztárca vastagsága, az úriember fizimiskája és szociális tulajdonságainak változóiból, pedig tetszőlegesen kombinálhatjuk a végtelenségig. 

A bejegyzés trackback címe:

https://vendeghanyas.blog.hu/api/trackback/id/tr354562871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rafkóblog 2012.06.03. 15:33:20

En tovabbra is szivesebben olvasgatnam a retro feelimges, hogyan csajoztam 10 eve torteneteket :) Mindamellett, h lsd, volt ertelme ezt a kis intermezzot bepotyogni, megigerem, h nem olvasom el a citalt cikket...

micsoda? 2012.06.03. 17:24:21

Már a bevezetőn nevetnem kellett, csak az én kutyám "kinti" kutya.

Amin Denit 2012.06.05. 09:40:16

Csakazértis beleolvastam, és ott feladtam, amikor a Long Island-et hozta példaként a könnyű, több összetevőből álló, gyümölcsös koktélra. :-D
Erről ennyit.
Javaslom, hogy a cikk írója csatlakozzon a kutyusod elfoglaltságához, az kevésbé kontraproduktív cselekedet lenne részéről.

Firestarter18 (törölt) 2012.06.05. 09:55:12

A pasid általában Pina Coladát vagy Swimming Poolt rendel? Akkor minden bizonnyal buzi, ne törd magad. :-D

vittore 2012.06.05. 17:08:38

Nekem nem az fáj, hogy megjelennek a postban említett cikkek, hanem az, hogy ebből emberek megélnek....
süti beállítások módosítása