Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szíveslátás, vendéghányás...

Szíveslátás, vendéghányás...

Osztálytársak..

2012. április 11. - Szerda Úr

Kicsit inaktív voltam, mert ment itt ez a Schmitt-es balhé és mivel még az utolsó főzősblog is schmittes poénokat spamolt nektek én ki akartam maradni a szórásból, egyrészt azért mert én nem vagyok akkora sutyerák paraszt, hogy ilyen pitiáner módszerrel szerezzek látogatót, másrészt, már halál unalmas volt a dolog, meg szerintem nem is vagytok rá kíváncsiak. Persze véleménye mindenkinek lehet, nekem is van csak éppen nem kíváncsi rá a kutya sem.

Tizenhat éves koromban, még nagyban a sulipadot koptattam, harmincnégy másik szerencsés emberrel együtt, akik közül hatan voltunk fiúk. Bár a suli nem kimondottan volt a városrész legjobbja, sőt előszeretettel nevezték legaljának, az oktatás bizonyos esetekben kimagaslóan színvonalas volt. Persze akkor még kurvára nem érdekelt minket, hogy az italismeret tanárunk az ország egyik vezető szállodaláncának egy főgóréja, ráadásul nem azért, mert valaki odaültette, hanem azért mert értett a vendéglátáshoz, ettől független büszkén állíthatom, hogy aki nála legalább kettesre tudott vizsgázni, az igenis képben van a mai napig, a borvidékektől kezdve, minden olyan etil és metilalkohollal, amit e földön fellelhetünk. Antibá, nem volt egy szívbajos figura, minden órán feleléssel indított, ami öt kérdésből állt, amit ha hibátlanul tudtunk akkor kaphattunk 3-as osztályzatot, a kiváló minősítésért, további öt kérdést kellett helyesen megválaszolni. Bármilyen fals válasz azonnali egyest jelentett. Rohadtul utáltuk érte és be kell vallanom, az idő előrehaladtával, nagyon is elégedett vagyok, hogy hozzá járhattam és közhely, de ő tényleg az egyén javulása érdekében nyúlt ehhez a drasztikusabb osztályzási rendszerhez. Persze tudom, az itt jelenlévő olvasók többsége, nem mind vendéglátós és az emberek számára ez a szakma alapjáraton, egy amolyan betöltő munka, amit bárhol bárki képes elvégezni, ami alapesetben így is van, csak ez valaha nem így volt, régen az étterembe járó emberek megkövetelték, hogy a pincér tudjon mondani valamit a készülő ételről, felszolgálandó italról és véletlenül se tegyen jeget a borba. Osztálytársaim között, nagymértékben fellelhető volt, a jelen vendéglátó egységeinek, csöcsösmarcsiai, akik inkább a külsejükkel, mint szakmabeli tudásukkal vonzzák a vendégeket. Nem mondom, hogy ezzel feltétlen probléma van, mert kereslet-kínálat piacban hiszek és bevallom én is szívesebben nézek egy nagycsöcsű homályfejű csajt, mint egy köpcös parasztbajszos csókát a pult mögött. Szóval amint említettem, az osztály nagy része leányzó volt, akik lényegében nem feleltek meg a szakközép iskola kívánalmainak, viszont varrónők, meg bolti eladók nem akartak lenni, így inkább a munkásosztály kicsit arisztokratább oldalát próbálták meg erősíteni. Sokan közülük, inkább maguknak valók voltak mint buták, legtöbb esetben viszont a családi háttér fogta vissza a feltörekvő kis csajszikat, mert hiába van esze valakinek, ha nem megfelelő családi háttér veszi körül, akkor bizony nem egyszerű még középiskolára tanulni se.

Osztályunk több klikkel is rendelkezett, voltak a menőcsajok, a művészcsajok, a rockercsajok, meg a lúzercsajok. Gondolom egyik csapatot sem kell elemeznem ahhoz, hogy nagyjából el tudjátok képzelni az összetételt. Fiúknál viszonylag egyszerű volt a képlet, mivel kevesen voltunk, együtt voltunk. Persze itt is voltak, társadalmilag megkülönböztetett srácok, akik szabadidejükben, inkább ladát tuningoltak, vagy quake3-aztak, míg voltak menő diszkókirályaink, illetve Döme haveromról is meséltem, aki az osztály etnikai sokszínűségéért volt felelős. Bár az iskola falain kívül más dolgokat csináltunk, benn együtt lógtunk, együtt bagóztunk, együtt jártunk büfébe és együtt baromkodtunk. Néztük a csajokat, meg jól kibeszéltük őket, hogy kinek melyik tetszik, melyiket lehetne megrángatni, vagy valami. Persze a tanáraink se voltak egyszerűek, azért nem sok olyan osztály volt, ahol ennyi lány volt koncentrálva egy helyre, ráadásul külső megjelenésben kifejezetten jó statisztikát képviseltek, így minden férfitanár szeretett bejárni hozzánk, főleg mikor jött a jó idő, aztán a katedráról lehetett skubizni, a padok alatti szoknyás csajokat, meg körbejárkálva dekoltázst csekkolni. Volt egy olyan tárgyunk, hogy Vendéglátói Ismeretek Gyakorlatban (ami elméleti óra volt....!!), amit egy fiatal friss diplomás srác tartott, főként a vendéglátóhelyek alapműködésével foglalkozott, olyanok mint, mi a sztendert teendő nyitáskor, hogyan kezeljünk bizonyos helyzeteket/szituációkat stb. Namost a csávó alapba elég laza volt, nem különösebben érdekelte a tananyag, viszont vetíteni szeretett és nem valami ósdi projektoron keresztül képzelte el eme elfoglaltságát, hanem a saját énje fényezését, a fiatal hamvas tinisunáknak, akik szájtátva hallgatták minden olyan sztoriját, amit előadott. Nem kellett sok idő, hogy mindenki tudja, az osztályból már nem is csak egy csaj feküdt meg neki, ami addig nem is lett volna baj, amíg ez köztünk marad, de a csávó annyira hülye volt, hogy ő maga nem igen figyelt a diszkrécióra, így egy esetleges rendőrségi ügy kikerülése érdekében hamarosan új tanár jött a megnevezett pozícióba.

Persze ez alapjáraton nem kéne, hogy hírérték legyen, mert ilyet mindenki hallott, sőt szerintem akik mostanában járnak iskolába, azok még közelből, vagy akár testközelből is átélhetnek hasonlókat, de amikor mi az osztály fiú tagjai újra láttuk ezt a tanárt, az nem csak megdöbbentő helyszín miatt, hanem a megdöbbentő miért miatt is durva, ugyanis történt egyszer, hogy úgy tavasz közeledtén, a tankonyhán, éppen Vivien húzta fel az addig bokáján csüngő tangabugyit, majd sietve távozott a fiúöltözőből. Ez egy átlag tankonyhai óra volt, mert Vivien teste afféle közkincs volt az osztály fiú tagjai között, lényegében maradéktalanul osztoztunk rajta, ami így visszagondolva elég tré, mer oké, hogy osztálytársak vagyunk, de érted luktársak az elég gagyi, mindenesetre akkor nem különösebben foglalkoztatott minket ez a téma, tekintettel arra, hogy az évfolyam egyik tekintélyes példányának haját ráncigálhattuk, de lényeg a lényeg, pár hét múlva fertelmes dolog történt. Erika az osztály strébere éppen jelentette a hiányzókat, ami közé Vivient is felsorolta, ami csak annak fényében volt meglepő, hogy péntek van, pénteken viszont sose lógott, mert suli után mindig bennmaradt a városban, az egyik barátnőjénél, hogy este elmenjenek bulizni. Viviennek alapba sok volt a rovásán, mert sokat lógott, így minden hasonló jellegű hiányzást neki legalább telefonon jeleznie kellett az Ofőnek, ami nem történt meg, Erika mondta hangosan, hogy Vivien azért hiányzik mert bizony problémája van, méghozzá nemi jellegű.. Hirtelen az osztály fiú tagjaira rátört a felismerés, mire a Balogh, aki az osztály idióta nagyképűje címet is viselhette volna, felszólalt; "BAZMEG, ÉN MEGDUGTAM!" amit nem meglepő módon, öt továbbii megerősítés követett, mindenkinek a maga részéről. Így jutunk el másnap reggel tíz órakor, a rendelők épületébe, aminek folyosóját, rideg neonok világították meg, kopott műanyag ülőkék sorakoztak, a vasszerkezeten, amin helyünket foglaltuk el. Míg vegyes humorral és keserűséggel álltunk a "Nemibeteg gondozó" ajtaja előtt, a folyosó végén, Fehér tanár úr tűnt fel, aki sorozatban dugta az osztálytársainkat, majd mikor észrevett minket elhúzta a szája szélét és így szólt; "Na Uraim, tudják hogy készül a Gombás Hússaláta Vivien Módra?" Aztán csak röhögtünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://vendeghanyas.blog.hu/api/trackback/id/tr514382807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pudva · http://www.fatfish.hu 2012.04.11. 14:24:20

Végre már, elvonási tüneteim voltak ;)

De, hogy a cikkhez is hozzászóljak: utálom a rendelő intézetek ezen részét mert ha csak bibis az újjad és azért mész oda, akkor is mindenki úgy néz rád mint valami rossz kankósra :(

Rafkóblog 2012.04.11. 15:46:31

Nah a vegere csak lett benne gasztronomiai utalas :)

Kulonbseg a dobokocka es a gennyes huvelyvaladek kozott?
A dobokockaval nem lehet gargalizalni...

Skodakék Fábia 2012.04.11. 16:03:45

Faterom is ilyen, minél idősebb annál több jó nőt dugott meg fiatalon...

micsoda? 2012.04.11. 21:21:19

Nagyon jó fogalmazás,élvezet olvasni.Tartalmának értékelését kihagynám:DDD

Bélabáttya (törölt) 2012.04.11. 21:38:55

Talán jobban jártatatok, mint mi a katonaságnál felsorakozva a petróleumos fandli előtt...

Rocko- 2012.04.12. 00:39:19

ötösre csak a Jóisten tudja az anyagot.
négyesre tudom ÉN az anyagot.
hármasra tudják az eminensek.
kettesre akik tanultak.
és egyesre tudjátok az anyagot TI!

Szalacsi_Dezső 2012.04.12. 07:31:01

@Rafkóblog: húh ez a dobókockás, nagyot ütött. :-)

m.o.p. 2012.04.12. 08:18:48

Luktárs majd mindenki volt egy vagy két haverral, de tanárral... meredek.

bagir 2012.04.12. 08:35:17

@R850R: Ha még ráadásul hasmenése is van, akkor meg mézeskalácsot?

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2012.04.12. 08:35:41

Vasútgépészetin is volt egy hasonló tanár. Ilkei Sándor, remélem jó egészségnek örvend.
1 - Bárki kaphat.
2 - Aki felmondja a tankönyvi anyagot, hibátlanul
3 - Aki annyira tudja mint én
4 - Aki meg tud győzni róla, hogy rosszul tudom
5 - Mi az?

Zabalint (törölt) · http://sznobizmus.blog.hu 2012.04.12. 16:44:53

Azért én sajnálom, hogy anno nálunk nem volt ilyen köztulajdon nő.

Bicepsz Elek77 2012.04.12. 20:43:23

Nalunk volt, de tobb gyerek dugta es egyre gazosabbak. Pont azon gondolkodtam, hogy minel tobben reszelbek egy not, annal inkabb lenezik a ferfiak, es minel.tobb not dug meg egy ferfi, annal jobban felneznek ra a nok.

tekasztorik.blog.hu 2012.04.13. 00:24:45

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: ÚRISTEN TE ODA JÁRTÁL SULIBA AHOVA ÉN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :DDDD

tekasztorik.blog.hu 2012.04.13. 00:25:21

amúgy gratula a bloghoz!!!!!!!!

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2012.04.13. 00:27:58

@tekasztorik.blog.hu:

Remélem ezzel nem égetlek le a barátaid előtt:)))))

Idén Decemberben, Mechwart nap környékén iskolatalálkozó!!!

tekasztorik.blog.hu 2012.04.13. 00:29:18

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: te ki vagy? :) már bocs h ide írok de nem tudok máshova :)

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2012.04.13. 01:17:41

@tekasztorik.blog.hu:

Én vagyok az az ember, akinek elsőt kivéve minden évben volt fegyelmi tárgyalása.

Ne nevezz meg!

Jóska Pista 2012.04.15. 22:23:56

@tekasztorik.blog.hu:
rákattintasz a nevére és üzenetküldés
süti beállítások módosítása