Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szíveslátás, vendéghányás...

Szíveslátás, vendéghányás...

Nőnap

2012. március 08. - Szerda Úr

A nőnap az éttermek szempontjából rendkívül érdekes dolog, mert a nők az év ennek a szakaszában meg vannak őrülve azért, hogy chippandale show-t lássanak. Így a Zoltán napjához legközelebbi hétvégén, már gyakorta láthatunk eddig számunkra ismeretlen éttermeket hirdető szórólapokat, amelyek izmos férfi testek látványára, perzselő koktélokra és fantasztikus hangulatra csábítják a hölgy vendégeket. Tőlem távol álljon, hogy általánosítsak vagy kategóriákba soroljak bizonyos egyedeket, de most azért meg fogom tenni, mert ezeken a bulikon, az átlag a középkorú, nem túl sikeres hölgyek, vagy azok akik még nem vallják magukat annak, de pár éven belül azok lesznek. Akik egy gyárban, vagy üzemben dolgoznak, a bajszos és pocakot eresztett férjükkel élnek, tinédzser gyerekükkel. A fiatalabb generáció diszkózni megy, ahol ugyanúgy van férfisztriptíz de az közel sem olyan hangulatos mint egy vendéglőben lefolytatott, csak negyvenes női közönségből álló csorda.

Még a Hajnalkában rendeztek a többiek ilyen bulit azthiszem 2005-ben, ahová sikeresen el is adtak minden jegyet (körülbelül 250 darabot), darabját 3900 ismétlerm HÁROMEZERKILENCSZÁZ forintért, ami tartalmazott egy kétfogásos vacsit, egy welcome koktélt illetve a SHOW-t. Mondanom sem kell, hogy az odaérkező hölgyek nagy része, korunk fiataljaira emlékeztetve, otthoni alapozással indítanak, lecsúszik valami olcsó napóleon amit konyaknak hívnak, guggolós házi borral, kólával felöntve, aztán lázadó vagány tinilányként megcélozzák az éttermet.

Fiatal pincérként mindig csodálattal tekintettem az illatokra, amik az étteremben vannak, nincs kellemesebb mikor egy illatos páclétől csöpögő hússzelet kerül az izzó rostlapra, vagy mikor habos és krémes ínyencségek készülnek, ahol a szakács mindig rá akar csapni a kezére annak, aki megpróbál a csokikrémből lopni egy kanálkányit. De a rendezvények illatorgiája több volt mint amit valaha el tudtam képzelni, ugyanis kétszáz nő, háromszáz különböző párfümje, amit jól érezhetően nem sajnáltak magukról, olyan oxigénhiányt okoz, amit még lélegeztetőmaszkkal is nehéz elviselni, főleg mikor hozzácsapódik a már említett konyaknak nevezett napóleon ital bukéja is, az valami csodálatosan szar érzés, körülbelül a hányinger keringetett, miközben illedelmesen segítettem le a nőkről a kabátjaikat, akik mint egy dáma tárták szét a kezüket, nekem háttal állva, mintha mindig így fogadnák őket, holott ropival nem kínálta meg őket senki még általánosba se. Ezt az illatot számomra csak egy kombináció tudta überelni, mikor egy kis faluban sétáltam egy csajjal, reménykedve, hogy az est folyamán magamévá tehetem, na akkor elhaladtunk egy marhatelep mellett és a kamu bruno banani parfüm keveredése a trágyával, az valami fenomenális, próbáljátok ki lehet, hogy Paris Hilton megcsinálja majd nektek. Na szóval de most a NŐ így nagybetűvel, eljött és kirúg a hámból, jól fogja magát érezni, átadja testét az extázisnak és olajos férfiizomrostok nézésével és tánccal fogja kompenzálni amúgy kicsinyes életét. Nagy Úrnők ők, igazi Dámák, legalábbis ennek a címnek a birtoklásáért folyik a kinek nagyobb a fas.. izé lova harc, míg nem rendeződik az ülésrend, majd miután megkapták a belépőkoktélt, kérnek valami italt amit valóban inni is fognak, mert a koktél látványelem az asztalon, fotózkodáshoz. Mire jön a nyolc óra, az étteremben már nemcsak a párfümök garmadája, az olcsó lőre, az izzadtság szag de még a cigiszag is keveredik, az valami pompás. Szerintem ezekben az időkben mehetett tönkre a szaglásom, mert azóta is csak nagyon erős szagokat érzek meg. Gyula már mondaná is, hogy "húúúú bazmeg, micsoda pinaszag van itten".

Szerencsére ezeken az estéken a felszolgálás protokollja a legkevesebb, annyira nem érdekel senkit a kaja, hogy néhol, teljesen ép ételeket hoztunk vissza, na de az ital, az megy nagyon, Nagyon! Boroskóla, édespezsgő, édesbor (édes bor NINCS B+), konyak (ami igazából napóleon) meg baileys játszik, elvétve szolgálunk csak fel ilyenkor sört.

Mikor a vacsora véget ért, márt a hölgyek erőteljesen fészkelődnek, nézegetnek a pult mögé, hogy hátha ott bújtatjuk azokat a nagyvárosi Tarzanokat, akik egyenest a szerelem dzsungeléből jöttek ide hozzájuk, indákon ugrálva, egy szál rongyos ágyékkötőbe. Bakot lőttek, mert tengerész, rendőr meg építőmunkás volt csak, azok se a szerelem rendőrörséről, de legalább izmosak voltak, meg volt férfitangájuk.

Egyszer csak elsötétedtek az addig a fényért felelős neonlámpák és helyüket a sötétség vette át. Minden értelemben.

Valami fehér füstöt fújt a levegőbe, közben pedig pár kisebb reflektor a házilag tákolt színpadunk felé célozta a figyelmet, amikor megérkeztek az izompacsirták mind a hárman, majd elkezdték először csak lájtosan, aztán egyre erőteljesebben szuggerálni a felajzott közönséget. Olyan sikítások, olyan üvöltések hallatszottak, amik egy tíz éves horrorfilmpalettát is ki tudtak volna szolgálni, közben pedig csak repkedtek a fehér ruhadarabok, míg a végén már csak egy cérnaszálból álló tanga és sapka volt az előadókon. Néha kimentek a közönség soraiba is, nekidörgölni férfiasságukat valamelyik szemmel láthatóan elhanyagolt nőnek, aztán szerencsére abbahagyták a produkciót. A nők viszont nem voltak semmik, mert nyúlkáltak, meg taperoltak mindenkit akit értek, köztük minket pincéreket is, valahol itt történhetett a gebasz, mert az egyik páciens aki már rendesen dámára itta magát, gondolt egyet és belenyúlt az előtte riszáló rendőr apró bugyijába, amiből majdnem lincselés lett, mert a kifelé mozdulatnál a kezében ragadt egy zselés, hajlékony műbráner, amit magasba emelve, hirtelen Rettenthetetlennek érezte magát, csak "Szabadsááááág" helyett azt üvöltötte, "APRÓÓÓÓÓFARKÚÚÚÚÚÚÚ"!

Az elszámolás során a rendőrnek öltözött csávó már meg se jelent, pénz nélkül elhúzott a francba.

A bejegyzés trackback címe:

https://vendeghanyas.blog.hu/api/trackback/id/tr644297858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

micsoda? 2012.03.08. 18:55:29

Az ilyen különlegesség nélkül is nagyon jó volt a nőnap. Presszó, vendéglő, nőktől hemzseget. Vidám volt ez a nap. Mára ellaposodott, kár.

Lacusru 2012.03.08. 21:22:54

Szegény ember, jól beégett :-(

Mi a tanulság? Ha kicsi a farkad vagy ne menj stripelni, vagy ha mégis, hát kérd el előre a gázsit!

Pityubácsi 2012.03.09. 10:26:04

a falusi picsák parfümje és a trágyaszag egyvelege nosztalgikus hangulatba ringatott, szinte érzem az orromban :)
süti beállítások módosítása