Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szíveslátás, vendéghányás...

2017.nov.17.
Írta: Szerda Úr 15 komment

fasz kivan már a Csíki Sörrel

Van a Csíki Sör. A Heineken betiltja a Csíki Sört. A Csíki Sör visszatér mint Igazi Tiltott Sör. Az Igazi Tiltott Sör újra Csíki Sör. Végrehajtás alatt a Csíki Sör.

6zmriqjyzaea1eiows.jpeg

Valószínűleg ez lesz az a poszt, amely miatt a magas nemzeti öntudattal rendelkező olvasók majd rituálisan akarják stílusosan egy heinekenes üvegből készült niggerkéssel átvágni a torkomat, hogy vérem lassú kieresztését csíkszentsimoni sörmanufaktúra falaira spricceljék, hogy azzal szenteljék fel a gyáregységet. 

Az Igazi Csíki Sört 2014 novemberében kezdték el gyártani, mintegy feltámasztva a több évszázados helyi kézműves sörkészítő hagyományt. A tulajdonos a Lixid Project Kft. élén Lénárd András székelyföldi nagyvállalkozóval, holland befektetői háttérrel a Csíki Sör készítője. Országos híre akkor lett, mikor a Heineken szellemi tulajdon jogszerűtlen használatáért beperelte a Lixid Project Kft.-t mert úgy vélte, hogy a 2003 óta a Heineken Romania által forgalmazott Ciuc Premium nevű sör  szó- és ábravédjegyére nagyon hasonlót használ. A két cég pereskedésébe Fideszes és Jobbikus képviselők is beszálltak, sőt a kormányon lévő párt ennek hatására olyan javaslatot terjesztett a parlament elé amely az önkényuralmi jelképek csomagolásokon feltüntetését büntetné. Az egyértelműen a Heineken ellen készült javaslatra már tényleg minden kocsmában ismert volt a hír, a nagy gonosz kapitalista multi, el akarja venni szegény tisztességes magyarok székelyek sörét. 

image.jpg

És akkor álljunk meg itt egy pillanatra. Mert az Igazi Csíki Sörnek egy pillanatig sikerült elérnie azt amit talán a kezdetek óta akart. A Magyarság, a nemzeti öntudat szimbóluma lett Csíki Sört inni. A Heineken termékek elleni bojkott, az amúgy rosszabb ízű és drágább Csíki Sör rövid felemelkedését eredményezte. Rossz nyelvek szerint Lénárdnak eleve ez volt a terve, hogy valamilyen botrányt kihasználva rájátsszon a magyarok székelyek iránti túlfűtött érzelmére, hogy az ebből fakadó szégyen miatt a Csíki Sört vegyék. Mire gondolok amikor azt mondom, hogy túlfűtött érzelem? Nehéz ezt kifejezni. Nekem vannak székely rokonaim, akikhez bár ritkábban járok látogatóba mint kéne. Bármennyiszer voltam Romániában, illetve Erdélyben, az utastársaimat elfogja valami olyasmi mint a gazdag amerikait mikor elviszik a Mumbai-i gettóba. Nekünk Magyaroknak Erdély nyilván egy fájó pont, de ahogy viselkedünk sokszor Erdélyben, az sem túl szép. Szóval az utastársaim erőteljesen kaparásszák a buxájukat, hogy minden hányattatott sorsú embernek pénzt adjanak, megvegyék a fél szalmabábúkészletet a Bözödújfalu mellett lakó cigány családtól, akiknek ez az egyetlen bevétele és persze bőszen jattolnak a kocsmában is mikor kiderül, hogy körülbelül 70 forintnak megfelelő összegbe kerül egy feles pálinka. Tulajdonképpen saját helyzetük ekkor lesz kicsit is elfogadható számukra, mert magyarul beszélő embert lát, szerényebb körülmények között, kicsit a nyugatról érkező Joe bácsihoz hasonlítja magát, aki rácsodálkozik a posztkommunista világ maradványaira és szégyennel vegyes szánalommal próbál meg nem túl leereszkedőnek tűnni. Miközben azért felvásárol néhány szőnyeget, vázát és sárvédőig ülteti az autót a csomagtartóba pakolt juhtúróktól. Szar ezt leírni, de így van. És az a gyerek is tudja, hogy az erdélyiekre (ahogy felső tagozatos lesz már székelyeknek esetleg székely testvéreknek hívja őket) szeretettel kell gondolni, mert ők azok akiket elcsatoltak tőlünk és most nekik nagyon rossz. Mondjuk szerintem nekik legalább annyira rossz a mi hozzáállásunk miatt is, de ebbe már tényleg ne menjünk bele. A lényeg az, hogy bizonyos körökben a székelységet szeretni, támogatni és a románokat utálni legalább annyira alap dolog a Magyarságban, mint az, hogy a pálinkánál nincs jobb ital. 

A fentiek tükrében nem meglepő, hogy valamennyi jobboldalista aki csak a gonosz Heinekent tudta felfogni a történetből, azonnali bojkottot hirdettek, s ha eddig spúrok is voltak sörterén, most a piacon amúgy a világos sörök közötti középfelső árkategóriás Igazi Tiltott Sört itták. Nem mondom van abban valami romantikusan forradalmi, ahogy egy 2015-6 magyarság új szimbólumának kikiáltott sört fogyott, ami ráadásul már a nevében is tiltott, de azért érdemes realizálni, hogy az egészséges gyerkőc 12-16 éves kora között kinövi azt, hogy a tiltott gyümölcs édesebb. Pláne, hogy ugye itt csak elnevezésekről, védjegybitorlás vádjáról és két nagy cég pereskedéséről beszélünk. Most azzal került be a hírekbe, hogy állítólag végrehajtás alatt van a cég. A Sör ízéről még csak egy szó sem esett. 

Mert valljuk be, az Igazi Csíki Sör, Tiltott Sör vagy nevezzék most bárminek is, egyszerűen annyira nem jó. Persze lehet jönni ízlések és pofonok nevű elcsépelt szójátékkal, de ha a szóban forgó székely termék olyan kiváló lenne mint ahogy megpróbálják letolni a torkunkon, akkor olyan lenne a legtöbb sörözőben, kocsmában, rogyásig lenne vele a tesco meg a cébéá. És kár lenne arra fogni, hogy mert a nagy gonosz kapitalista nyugat összeesküdött a szegény székely sörfőzés ellen, rengeteg kiváló szinte garázskezdeményezésből lett kézműves sör képes a termékeiket eljuttatni ezekhez a kiskereskedőkhöz. Gondoljunk csak a méltán népszerű MONYO-ra, vagy a Mad Scientist amelyek ízig vérig magyar sörfőzőktől kerülnek ki. Az Igazi Csíki Sör kiskereskedelmi átlagáron 299 Forintos van forgalomban, kocsmákban nívótól függően +100-200 Forintot ver a Heinekenre vagy Becksre. Csak összehasonlításképp, tegnap vettem a Spárban 399-ért dobozos Warsteinert. 

Én nem értem azokat az embereket, akik a védjegybotrány óta kizárólag Csíki Sört hajlandóak inni  és nem az íz, hanem az elv miatt. Ugyanis nekünk Magyaroknak igazán nem kéne szégyenkeznünk ha nemzeti alkoholról van szó, a Soproni Ászok (Heineken) vagy a pécsi Szalon Sör (Ottakringer-Wenckheim) esetleg a Borsodi Sör (Molson Coors) és a Dreher Classic (Asahi) mind magyar alapítású és itthon főzött sörök, még ha a kapitalizmus miatt már valamennyinek külföldi anyavállalata is van. De ha igazán turulkodni akarunk, itt a Zirci Apátsági sör, a kiemelten jó Szent András Sörfőzde, a MONYO Brewing Co. és tulajdonképpen napestig tudnám sorolni. Borvidék vagyunk és az undorító Tokaji aszún kívül tele vagyunk kibaszott jó borokkal, pálinkákkal és persze ne felejtsük el az Unicumot (amit a hobbikopaszok bár elutasítanak, de Vonát már láttam pl ilyet inni) ami a gyomorkeserűk között szerénynek cseppet sem mondható véleményem szerint világelső. Szóval én tényleg nem értem mitől magyarabb dolog Igazi Csíki Sört inni mint például Drehert vagy Szent Andrást, de ahogy néhány embernek nem nagyon lehet elmagyarázni azt sem, hogy a föld az nem lapos, jézus nem magyar volt és nem a gyíkemberek kemtrélezik az agyunkat, úgy arról is nehéz lesz meggyőzni őket, hogy a Csíki Sör nem más mint egy ugyanolyan kapitalista cég terméke, csak egy kevés szándékosan álszent magyarsággal átitatva. 


Kapcsolódó cikkek:

a nagy Magyar kézműves sör teszt

 ui.: érdekelne amúgy a Ti véleményetek is a helyzetről, toljátok kommentben 

halloween buli - képes poszt

Valamelyik amerikai tini vígjátékban elhangzott örökérvényű igazságot talán Rousseau jegyezte elsőként, de a filozófustörténészek mai napig vitatkoznak az idézet ókori görög eredetén is; a Halloween az a buli, ahol a csajok anélkül öltözhetnek kurvának, hogy megszólnák őket. 

slutty.gif

Magyarországra viszonylag későn jött el a halloween láz, én gyerekként például csak tényleg amerikai vígjátékokban, meg persze a kultikus(?!) horrorfilmben találkoztam vele, de a három évvel fiatalabb öcsém már például járt rémisztőnek hatni akaró jelmezben házról házra csokit kunyerálni. Meg persze megindultak a halloween témájú bulik is. Pedig nekünk Magyaroknak nem nagyon kell szégyenkeznünk beöltözős bulik miatt, az egyik igen régi ilyen témájú ünnepségünkről még egy fánkot is elneveztek. Függetlenül attól, hogy ki szereti és ki nem, a halloween szépen lassan bekúszott a szögesdróttal elzárt nyugatutáló társadalmunkba, s évről évre előkerülnek a tökök, boszorkánysziluettek, fekete macskák, pókhálók és előkerülnek az októberi zimankó mellé indokolatlan picsanadrágok, csöcsvillantó lakkfelsők és az ügyetlen sminkek is. 

Fontos hozzátenni, hogy az elmúlt években a Walking Dead láz miatt, a zombis témája öltözékek nagyon menőnek számítanak, így legalább az elbaszott Brandon Lee sminkeken kívül komoly versengés folyik a legélethűbb szanaszétbaszott arc első díjáért is. 

vendeghanyas_halloween_1.jpg"Te minek öltöztél? Kurvás, izé hátő kurvás AZ-nak."

vendeghanyas_halloween_2.jpg"Mi mind cicának öltöztünk."

vendeghanyas_halloween_3.jpg"Nincs tündérke, angyal, hercegnő és katica sem picsamutogatás nélkül."

vendeghanyas_halloween_4.jpg"Ha létezett aszexuális videójáték, akkor az a Super Mario. Nekik azért sikerült csöccsel turbózni."

vendeghanyas_halloween_5.jpg"Csak egy átlagos városi látkép, egy halloween éjszakáján."

vendeghanyas_halloween_6.jpg"Az éjszaka, mikor egy sárga tanga és egy hozzápasszoló tündérszárny már jelmezt alkot."

vendeghanyas_halloween_7.jpg"Hugh Hefner halálával a nyuszis jelmezek tőzsdei indexei emelkedőben vannak."

De persze vannak lehangoló jelmezek is

vendeghanyas_halloween_10.jpg"Mikor az alapanyag jó lenne, csak a kivitelezés szar."

vendeghanyas_halloween_11.jpg"Másik variáció a Super Mario témára. Itt a játék tényleg aszexuális marad."

vendeghanyas_halloween_8.jpg"A csúnya lányok sem feltétlen akarnak kimaradni a csöcsmutogatásból, de ezt bandzsítással és béna sminkkel álcázzák"

vendeghanyas_halloween_9.jpg"Hátő, túllépve a kövérségen, kell egyfajta vizuális képesség, hogy ezt a sminket fotózhatónak tartsuk."

Instahíradó:

Instán eszetlen sok slutty csaj tölt fel slutty képet, lássunk pár frisset:

 

(Vigyázzatok, tökös csaj...)

 

 

És persze jöjjenek a zombis mékápok:


és persze a slutty zombie sem maradhat ki a sorból

 

 

ui.: A Magyar csajok se szolidabbak ennél, csak éppen róluk nem találtam lelopható képet a neten. Azért érdemes elgondolkodni azon, hogy pár évvel ezelőtt elvétve láttunk tangát a strandon, addig mára már szinte minden csajon az van, nyaranta a minisortok egyre rövidebbek, s szinte már franciabugyinak felelnek meg, mi lesz pár év múlva? Kiálló felcsatolható nagy kék gumibránerrel fognak parádézni az utcán? Ami nem gond nekem tecceni fog, de mit szól ehhez a sok erkölcscsősz, akik rózsafűzérrel a kezükben keresztet vetnek, ha neadjisten fiatal csajok pénzért mennek el férfiakkal, akár szervezett módon, akár a 'Soundon?

áldozzuk fel Fábián Anitát rituálisan kecskevérben

Fábián Antia odatette magát. Szerinte a növekvő nemi erőszakot minden esetben férfiak követik el, ezért serdülőkorban kasztrálni kéne minden egyes férfit és akkor nem lenne ilyen probléma. Mélyenszántó bölcs gondolatait, saját bakkecskéje példájával prezentálta, amiből azt a következtetést vonta le, hogy az ivartalanítás után az sokkal nyugodtabb lett, így ez működhet a férfiakon is. Hozzáteszem itt most 10-14 éves fiatal fiúk kasztrálásáról beszélünk...

Sajnos a videót azóta eltávolította. Engem borzasztóan felkúr az ilyen tehetségtelen, buta kurváknak a feltűnési viszketegségéből fakadó arcoskodás, ezért most Photoshop pályázatot hirdetve szeretném ha a segítségetekkel, egy picit megtrollkodnánk a csajt. 

Facebook: https://www.facebook.com/Fabian-Anita-940023822687476/

Az általam legjobbnak ítélt képeket egy Vendéghányás pólóval jutalmazom.

Alapképek:

12438965_1063676650322192_8342299868955701577_n.jpg

18767535_1509340905755762_56127159613054983_n.jpg

10422911_941467632543095_8108526485415196561_n.jpg

Itt pedig álljon néhány általam készített kép is, ami egyfajta iránymutatás lehet:

fabian_anita_1.jpg

fabian_anita_2.jpg

A kész pályaműveket talicskázzátok a szerdaur [kukac] gmail [pont] com -ra, de persze küldjétek el a csajnak is.