Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szíveslátás, vendéghányás...

Szíveslátás, vendéghányás...

Jocó és az esküvői előkészületek

2018. június 26. - Szerda Úr

Jocó egyik reggel úgy ébredt, hogy kurvára bassza az ideg, mert mintha éjjel többet csiripelt volna a telefonja, mint szokott, pedig nem sok mindenki szokott ráírni éjszakánként...

babcsira_klarika_joco_vendeghanyas.jpg

Mikor kidörzsölte a csipát a szeméből, még nem igazán fogta fel, hogy mi a tényállás, így vígan lőtt pár fotót Ivett hason fekvő terpeszes alvópózáról pár fotót az ínségesebb időkre, miközben a mellkasán lévő mitesszereket vakarva el nem gurult a wc-ig megformázni a napot. Na pont két irtózatosnagy hurka kitolása közben kezdte el olvasni a maileket, amik prüttyöghettek az éjszaka, s még a fajanszot se húzta el, már idegállapotba került, mert az esküvős pina, vagy nyolc mailben variálta át a teljes lakodalmat, ráadásul úgy, hogy minden egyes külön küldött emailben, keresztbe hivatkozott kéréseket állított fel, amit minden harmadik üzenetben törölt is. 

Jocó nem is volt képes dekódolni a kéréseket, ezért a reggeli kávét főzve, amikor az Ivett kikászálódott, bele is nyomta a kezébe a telefont, hogy figyi béjbe csekkold mán le ezeket az íméleket mert faszomse érti. Mondjuk egy fokkal szolidabb lett volna, ha nem három badoo, két love.hu, meg egy rosszlányok-os email között lett volna a felsorolás, de elintézte annyival, hogy azok régiek, csak még nem törölte a regisztrációját és amúgy is kurva életbe kell már korán reggel felbasznia az agyát, ez mellett a sipákoló picsa mellett, amire az Ivett egy fokkal visszább vett. De hiába volt jó problémamegoldó, ezeket a kéréseket még neki is nehezére esett már csak megértenie is, mert ilyenek voltak benne, hogy a fácánleves mégse jó, hanem legyen helyette Hadházi tyúkhúsleves, következő email, hogy elírtam, nem is hadházi hanem újházi, a harmadikban meg nem tyúk, hanem újházi marhahúslevest szeretnének, de ha lehet úgy, hogy csont ne legyen benne, mert akkor mindenki összemaszatolná a kezét. Játszottak még ilyen kérések, hogy az eredeti dekoros felmondta a szerződést, így ők fognak majd a lagzi előtti éjszaka odamenni dekorálni, ami kurvára nem volt benne a buliban, mert csütörtökön a belgák játszanak az angolokkal és tekintettel a méretes Belga különítményre amik már három napja isznak a Joseph's Exclusive Hungarian Restaurant-ban, nem igazán akarna bezárni csak azért mert pénteken egy faszom lagzi lesz ott. Emellé még jött az, hogy nincs emberük aki elhozná a menyasszonyi tortát szóval lécci oldja meg a Jocó és ha tudnának liftet építeni az étterembe se lenne rossz, mert jön egy mozgássérült hölgy is. 

Így, hogy a nap felkelt, már iMessage-kkel fárasztotta Jocót, aki inkább lenyomta némára azt már az étterembe két tyúkoskóla között fárasztotta azzal az Andrist, hogy éjjel, hogy megkúrta az Ivettet, hallod úgy vonyított mint egy kibaszott ebolás nyuszika, aki beszorult a százholdas pagonyba geci, s így egyízben majdnem meglett az aznapi menü második fogásának, a pulutykának az ízesítése is vikinghányással. Szerencsére Andris időben visszanyelte. 

Klárika már vagy a harmadik napi szabadságát töltötte, picsatudja hol lehet, csak Májki sejti amikor rápörrent az instára és látja, hogy ilyen szokásosnál is vékonyabb tangában pucsít valami vízparton, meg vedeli az aperolspritz-et. Pacsaival le is zsírozták, hogy tuti, hogy más spritzet is nyel, azt annyira röhögtek a saját poénjukon, hogy a Májkira egy közel fél napos csuklásroham jött rá, amit végül Jocó oldott meg azzal, hogy úgy hátba vágta a srácot, hogy konkrétan nekibaszódott a jobbegy-nek, amiről csörömpölve leborult a sószóró meg a váza művirágostól. 

Viszont Májki jókedvének sem a csuklás, sem pedig a hátbasimogatás nem tudott gátat szabni. Már közel négy napja dúl a láv közte és a Zsuzsika között, akivel két nap után action is volt. Készült ám rá a hülyéje, az első randi óta nem tolt speedet, meg felfrissítette a kamagra készletét is, mert amik a tárcájában voltak, azoknak a csomagolása rendesen fémszínűre kopott, azt úgy volt vele, hogy nehogy már ő szopjon, mikor szopatni akar. Persze egy lelazítós cigi játszott, de az igazán bele kell, hogy férjen, így szombat este egészen hat menetet is tudott nyomni, nem hiába az a zselé azért rendesen tudja a dolgát, azt hiába volt a csaj is ilyen faszom súlyemelő, a végére már ő mondta, hogy nyugivan nyuszó mert nem leég odalent, ha így folytatja tovább. Na azóta az van, hogy Májki csak füvezik, azt nem is ilyen kibaszott bonyolult vele kommunikálni, elsőre megérti, hogy balhárom lörám, meg  azt is, hogy két grillparipluszhábé egy kápsal meg egy ubsalival, ami pincérként nem utolsó dolog. Most is, hiába nem volt Klárika olyan ügyesen lavírozott a pult meg a placc között, hogy már majdnem hasonlított a Pacsai munkatempójára, ami tényleg nem semmi. Be is szoptak valami baszomnagy teltházat, de olyan ügyesen megoldották, hogy senki nem maradt sem étel, sem pedig ital nélkül. Még a Jocó meg az Ivett is besegített mondjuk igaz, hogy csak a csumpizásban, meg a lerámolásban, de az is több mint a semmi. 

Andris vígan pörgette a húsokat, várta rohadtul a júliust, mert sikeresen rávette a Jocót egy vadiúj töltényszmóker megvásárlására, amibe csak bebaszkodja a húst zárás előtt, reggel meg kiveszi belőle és kész az étel. Már fejben olyan oldalasokat füstölt meg, mint a texasi nagy pénzdíjas versenyeken és számolgatta a képzeletbeli pénzt amit majd a gazdag túrisztok fognak a szakácskabát zsebébe dugdosni mikor omlós falatokat szervíroz. 

De amíg csak az álmodozás volt, közben tennivaló is akadt az étterem körül. Például Jocó kitalálta, hogy kovászos ubi kell, mert ő azt nagyon szereti, így tizenöt ötperegyesben már kint is volt a szocreál viskó azon oldalán amit egész délután sütött a nap. Persze a hülye Jocó már első naptól rájárt, azt utána köpködte ki az ecetes lében úszó teljesen nyers uborkadarabokat, mert a várakozás az olyan idegen volt tőle, mint tisztességes járulékbefizetések. De Andris nem csak uborkát nevelt hátul, most a vadiúj díszítésekhez mindenféle magot csíráztatott, a zöldtől a liláig, azt azok is ott álltak pici tégelyekben, de arra meg a Pacsai járt rá, aki imádta az ilyeneket, főleg a friss babcsírát, azt hiába volt valamelyik nap még tele, másnap reggelre egy darab nem sok annyi sem maradt. 

Andris annyira begőzölt ezen a dolgon, hogy kitalálta az okosságot, az új babcsírás tégelybe rendesen belerakott 3-4 ilyen ipari versenylovaknak való hashajtó tablettát, mozsárban összetördelve és várta, hogy ki lesz az a szerencsétlen. Az idiótája annyira mérges volt, hogy a chiliszószból akart kenetet rakni a wc papírra, de azt a Gizus nem engedte neki, mert állítása szerint a gyomorsavon megszűrve is igen veszélyes altájékon a cucc, hát még frissében. Különben is, egy fél tabletta abból a cuccból is kipucul rendesen, hát még négy darab  - bólogatott sokat sejtetően a Terike.

Másnap reggel a Klárika a szokásosnál barnábban jött dolgozni, ki volt virulva mint az orchidea ami egész éves gondoskodást vár el néhány hét virágzásért, de a látszat szerint megérte, egyrészt jóval kevesebbet nyomkodta a telefonját, másrészt nem húzott maga után nedvet, ha a Pacsai megszólalt, így mindenki boldog volt, főleg a Májki gyerek, aki elmehetett egy nap szabira, amiért a Zsuzsika is hálás volt. 

Közben ment szinkronban a kurvaanyázás Jocónál, mert még mindig a kibaszott lagzin kellett baszkolódni, ami azért volt szopás, mert hiába nézette át az Ivett a szerződéstervezetet, mint utólag kiderült a Jocó aláírta mielőtt a módosításokat belevették volna és ha most a Joseph's Exclusive Hungarian Restaurant nem teljesíti a feltételeket, akkor fájdalomdíjnak legalább három misivel jönnek a jegyespárnak, merthogy templomi, polgári szertartás már mind le van zsírozva, a másnapi nászút is. Úgyhogy a napok csak egyre idegesebben teltek, s Jocó életére megbánta, hogy ilyen faszokat engedett lagzizni az éttermébe, így rendesen duplával issza a tyúkoskólát. 

Klárika amúgy a három napban amit mint utólag kiderült horváthországban töltöttek, frankón rájött, hogy az elmúlt hónapok igáslova egészen konkrét két centis hájréteget hagyott saját maga által szexisnek ítélt pociján, így meg kicsit cink, mert a bal csípőcsontra tetovált playboy nyuszifej rendesen dombmű volt, azt elkezdett odafigyelni a kajára is. Zab joghurttal, meg chia maggal, némi banán és persze a rendszeres testmozgás napi program lett. A prímában ami a közelben van, rendesen veszi is a rukkolát meg a mindenféle zöldet, mert azt eszi nyersen meg párolva is, így példának okáért tökre megörült, hogy kint az ablakpárkányon van egy rakat csíra, amiből vidáman el is kezdett falatozni, amíg a sráccal beszélt tellán, hogy mennyire hiányzik neki. Nem volt hosszú hívás...

vendeghanyas_patreon_big.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://vendeghanyas.blog.hu/api/trackback/id/tr4514073405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása