Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szíveslátás, vendéghányás...

Szíveslátás, vendéghányás...

Tiltották a Facebookom

2018. június 16. - Szerda Úr

Jocó életvezetési tanácsai mellett, bátorkodtam önálló pársoros Facebook posztban beszámolni a Főnök úr által megtett mixről, amelyet szó szerint idézve kiraktam. A kifogásolt tartalom nem más mint az Iráni csapatra tett jelző, amely megegyezik a férfi által termelt örökítőanyag szinonimájával. 

Nem létezik olyan aspektusa a posztnak, amely még rosszindulattal is arra enged következtetni, hogy az gyűlöletbeszéd. Bárki aki elolvassa, láthatja, értheti, hogy egy sztereotíp figura általánosítása, amely arra a vonalra reflektál, amit a közel kétharmaddal megválasztott kormány politikai vonala visz. 

Posztjaimban nem egyszer hangoztattam, hogy a bőrszín, nemi identitás és vallási meggyőződés alapú ítéletet kizárólag a buta emberek sajátjának tulajdonítom, de tisztában vagyok azzal is, hogy egy önálló poszt, még ha része is egy történetnek, önmagában tűnhet úgy mintha csoportosulásokat diszkriminálnék. 

Ezúton köszönöm annak a jóembernek (embereknek) akik jelentgették a posztom, el tudom képzelni micsoda lelki sérülést szenvedhettek tőle. 

Bár kurvára nem értek egyet a Facebook moderálási irányelveivel, úgy tűnik érdemes vissza szopnom az arcomat, mert azt viszont nem szeretném, hogy magát a Vendéghányás közösséget szüntessék meg, ezért mostantól csak kibaszott cuki nyuszikkal fogom illusztrálni az esetlegesen vulgáris mondandómat. 

A bejegyzés trackback címe:

https://vendeghanyas.blog.hu/api/trackback/id/tr714051952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Santer 2018.06.16. 14:43:01

:(

simán lehet, hogy nem ember jelentett fel, hanem a FB automata moderáló robotja

mondjuk nem mintha ez mentség lenne

szekőcei 2018.06.16. 15:31:39

@Santer: nem igazán van magyarul ilyen cucc; ez bizony az önkéntes rendőrség volt.

crawenn 2018.06.16. 16:10:54

@szekőcei: van ilyen valamennyire, de kell tobb elozmeny amit sokszor jelentettek sokan, akkor ramozdul az algoritmus. Foleg csoportokban, de oldalakon is megfigyelheto
süti beállítások módosítása