Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szíveslátás, vendéghányás...

Szíveslátás, vendéghányás...

Jocó és az idegroham

2018. június 15. - Szerda Úr

Jocó éppen kurvára örült magának, mert lekapart 107.500 forintot tíz ív buksza sorsjegyből, azt nagyban várta a VB nyitómeccsét, mert egyrészt lehet rá inni, másrészt megtette a mikszet egy orosz 2-re, ráadásul a hülyéje harminc rugóval. 

waiter_at_a_celebrity_hot_spot_0.jpg

Az első félidő végéig kibaszott magabiztos volt, őrjöngött, üvöltött, a többi vendég rendesen nézte is a kopasz állatot, hogy mi a faszt csinál, de ez csak dobolt tovább a lábával és szorongatta a szelvényt, mintha csak a fasza lenne. 

Közben Klárika majd leszopta magát, a sok rendeléstől, ritkán van, hogy közel ötven korsó sört kell csapolnia egyben, azt ráadásul ez a fos csap habzott is mint a tenyészcsődőr gecije, szóval rendesen elvolt. Májki karja szerintem csak ezen az egy délután alatt nőtt két centit, a sok tálcázástól, a Pacsai gyerek meg rendesen pirítgatta az egyik pesti vállalkozó csaját, akik errefelé nyaralnak valami akkora zimmer feriben, hogy térkép kell hozzá. A faszi az ilyen nyílászáró császár, állítólag a lőrincbá' építkezéseihez csak ő hordja az ablakokat, azt tele van baszkodva pénzel, mint selmeci szája spermiummal, azt olyan kiscsibét talált magának az oxiban, hogy a ratajkowski csaj az zsíroshajú, lógómellű, leharcolt csatakanca. Mondjuk az oxiba is csak szaunni járt, a súlyokkal nem igazán bibelődött, mert egyrészt határozottan vallja az uralkodóosztály nézeteit, másrészt meg régen sokan olvasta az izomtibit és kurvára meg van győződva az ott olvasott intelmekkel, miszerint a jóképűen csajozás a szegények sportja. Na ennek szellemében igen magabiztosan tudott mosolyogni a rózsaszín rövid chino nadrágban, amit rick astley és berki krisztián közösen hordtak annó, meg mellé a hh-s felhajtott gallérú polójában. Folyton röfögött, ami már a biodíszletnek is kezdett terhessé válni, azt kiküldte, hogy sétáljon egy picit, addig kér paradiocsmlevet, mer' az helyreteszi olvasta a cosmóban. Pacsai persze már majdnem a farkával keverte a paradicsomlevet, de inkább meg kívánta várni míg az ivólé a csajszi szájában van, s majd úgy, mert ilyen húsos ajkakat rég látott és lelki szemeiben már vizionálta amint a kisribanc nagyban blázolja. 

Klárika viszont ettől, meg a sok melótól rendesen vérszemet kapott, hogy ennek a fasztestűnek miért kell megint idegen ribancokat fűznie, mikor itt van ő, se nem lehúzós, se nem átvágós ő magát adja, dolgos, nokedlit is tud szaggatni, seggből szájba is engedi, azt megdugni még se akarja, szóval a kurva száját ennek a Pacsainak és megfogadta, hogy hétvégén elmegy mulatni majd Siófokra ahol biztos összeszed egy kedves, érzékeny de határozott fiút akivel majd szerelembe eshet. A nap hátralévő részében viszont már azon gondolkodott, hogy randibugyit vegyen fel a popsivillantó sort alá, vagy egyáltalán ne vegyen fel bugyit. Közben pedig időpontot foglalt a kozmetikushoz egy kis waxolásra. 

A Májki gyerek tök kussban volt egész nap, meg dagadt az ér a nyakán, Andris rá is kérdezett, hogy mi a fasz van, de csak elcsapta valamivel a gyomrát azt, most jobbnak érzi összeszorított lábakkal mászkálni, meg inkább nyugodtnak lenni mert nem vágyik a feszkóra. 

Andris viszont közben gecibüszke volt, mert a csirkeszárnyai úgy fogytak mintha korpát szórna etiópia fölött, azt minden apró kis szemre rárepültek a kis éhező parasztok, két óra nem telt el, egyetlen darab porcogó nem volt a konyhán ami csirkéhez tartozott, ráadásul be is árazták rendesen, egy 12 (fél) szárnyból álló kiskosár, szósszal került 2500 forintba és eladtak belőle vagy negyvenet, ami csak rágcsa szinten igen jónak számít, mert azért a vacsora ugyanúgy ment. Ki is találta, hogy ezt állandósítani fogja. 

Időben ekkor lehetett a második félidő kezdete, ahol a Jocó gyerek a sokadik tyúkoskólát szopogatta, s egyre jobban feszült a hashtag alakú ér a homlokán, s amikor az oroszok bekúrták a harmadikat, akkor konkrétan a majdnem teli poharat úgy baszta neki az alig egy hónapja (előrelátóan vízlepergető, törölhető festékkel) lefestett falra, hogy a nyugodtan szundikáló ablakos vállalkozó úgy ugrott fel a flair székből, mintha csak azt hallotta volna, hogy tender. A többi két gólnál meg addig üvöltözött és kurvaanyázott, hogy az étteremből szép lassan mindenki haza szállingózott. Egyedül a vállalkozó csávó oldalbordája húzogatta a függönyt a kéróban, mert elviekben zárás után a Pacsai majd elsétál arra, legalábbis ezt ígérte neki sms-ben. 

Ezentúl mindig megírom Jocó tipszmikszeit;

Mai meccsek:
Egyiptom - Urukhai orkok 1:2
Makákó - Arab gecik 1:1
Portugália - Spanyolország 3:2

 

vendeghanyas_patreon_big.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://vendeghanyas.blog.hu/api/trackback/id/tr8014049986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása