Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szíveslátás, vendéghányás...

Szíveslátás, vendéghányás...

Jocó és a szopóág

2018. június 10. - Szerda Úr

Andris már három napja szívja a fogát, hogy itt kell basznia a rezet és igénytelen csíráknak főzni ahelyett, hogy vedelné a Jack Daniel’s-t a motorosfesztiválon, a többi jó arccal. Oké, persze kell a meló és vállalta is, hogy szabadnap nélkül letolja a szezont, de saját megítélése szerint az kurvára nincs benne az árban, hogy csendben szenvedjen is. 

2018-bmw-x3-145555-980x420.jpg

Klárika meg Májki viszont tényleg felült a szopórollerre mert Jocó rendesen megmondta, hogy levonja a fizetésükből a Sanya által ellopott összeget. Klárika próbált azzal érvelni, hogy talán nem kellett volna egy sittes figurát idehozni, de erre az volt a válasz, hogy sittes-nemsittes a bevétel a két kiszolgálószemélyzet felelőssége még a többi dolgozóval szemben is, erre meg nagyon nem lehetett mit válaszolni baszod. Az lett a vége, hogy két kiló ami fejenként egy százas, havi bontásban lesz szépen levonva, mindegyikben 25-öt. Talán ez, talán a múltkori közös szívás, de Májkiban elpattant valami és az eddigi nagyvonalúság megszűnni látszott, így ha a többiek kérnek is a motyóból, azt azonnal rendezni kell, hiszen jó barátság alapja a szoros megszámolás. Vagy mi a pöcs. Májki egyszer hallotta valahol.

Viszont történt valami jó dolog is a sok rossz mellé, a gyerekcsoport vezetősége, valami érdi suliszövetkezet más éttermet nézett ki a nyár fennmaradó részére, mert mint indoklásukban írták; az elit iskolánk tanulói magasabb színvonalhoz szoktak, amelyből elengedhetetlen a reformkonyha valamennyi válfaja. Jocó kurvára nem értette, hogy mi köze van a vállfának a hentestokányhoz, de azért még megpróbálta összerakni az illedelmes hangú válaszlevelet, hogy tán akkor nem 750 Forint per kopf -ról kellett volna indítani a tárgyalásokat, mert ennyi pénzből nem lehet kihozni a reformkonyhát, de erre már nem kapott választ. Tele is kurvaanyázta a világot, s már úgy ment be, hogy a kieső lóvét azzal kéne pótolni, hogy legyen rendelhető kaja is, amelyről Andris viszonylag hamar lebeszélte, mert új embereket kéne felvenni és a négy férőhelyes pizzakemence nem igazán lenne elég egy ilyen vállalkozáshoz. Abbó' kell gazdálkodni amink van. - Jegyezte meg Andris és két tyúkoskóla mellett azt tanácsolta, hogy vegyen fel még egy embert placcra, de nem valami idióta drogost, meg lehetőleg ne is valami csálécsöcsű kisribancot, hanem valami sunyiszemű pincérgyereket, mert az álákártot megoldja, de ha ez a két agysebész beszop egy teltházat, abból minden lesz, csak haszon nem őszire. Jocó bár nem mutatta ki, de legbelül érezte, hogy a viking gyereknek igaza lehet, így elkezdett érdeklődni meg kifigyelni, hogy hol lehet normális csálingert találni, aki beszél nyelveket és láthatóan nem fogja megijeszteni a miliő. Na ez nem lesz kis vállalkozás, tekintettel a balatonon uralkodó munkaerőhiányra és konkrétan megbízta az Andris gyereket, hogy akkor intézze ő a HR-t, interjúztasson is, azt majd lesz valami. Andris meg csak erre várt, mert van egy spanja, régi öreg róka, együtt húzta az igát vele az alföldön, azt pont két hete jött haza az osztrákoktól, ahol októbertől május közepéig nyomja. Be is jött az étterembe, igazi snájdig csávó lehetett vagy úgy húsz éve, most se cink, csak látszódik rajta a sok menetelés, meg az arcán az érdektelenség. Dumáltak is vagy két órát a holtidő alatt, addig Gizus meg a Teri rendesen nyomta a dolgokat, arany asszonyok hallod, simán összedobják mindazt amit az Andris mond nekik. Közben kint a Májki meg a Klárika sustorgott, nagyon egymásra találtak amúgy a közös teherviselés miatt, azt rendesen tekertek reggel, délben meg este. Furán is jött ki, hogy jön egy csávó interjúzni, mert nem igazán érezték biztosnak a helyüket, de mikor megtudták, hogy minden marad a régiben, csak kell egy tökös gyerek placcra akkor azért lenyugodtak. Májkiban benne volt a bizonyítási vágy, hogy hát' mi a fasznak ő is elbírja a teret, de azért úgy volt, hogy plusz két segítő kéz tán nem fog ártani. 

Jocó vagy minden tíz percben felhívta a Sanyát és kurvára mérges volt, hogy ki van kapcsolva, egyszer neki is baszta a scitec-es keverőpoharat a falnak, ami azért volt szopó mert az epres fehérjeturmix rendes nyomot hagyott a szocreál tapétán, azt végül letöltötte a Kalózrádió című örökzöldet és jól kiverte arra a részre, mikor Michelle Wild-ot ketten hegesztik. Ez ideig óráig, legalább lenyugtatta. Viszont frankó ötlete is támadt az egésztől, mer' az volt a mondás, hogy a terasz kihasználatlan azt mi lenne ha hívna ide élőzenét. Picsatudja, hogy hogy a méretes mellek és támadó bránerekről, hogy asszociált kertibulira, de végülis Andris sem ugatta le egyből a picsába, szóval még sem olyan hülye ötlet, azt már az egyik tapolcai cég dolgozott is a kreatívon, amire az lesz írva, hogy belépő 2500 Forint, Élőzene a szintetizátor koronázatlan királyával Gyurikával és házias ételek. Mindezt három nyelven, beszarsz. Azt be is szóratták a fél káli medencét, meg a környező kempingeket. 

Jövő szombaton lesz a buli, de a jegyek már fele már most elfogyott, ami köszönhető a kempinges recepciós kiscsajnak, mert Jocó odament hozzá és adott egy ötöst, hogy had' legyen kint a flyer és még egy húszas volt beígérve, ha a kempingből sokan mennek. 

Kérdezte is a főnök úr, hogy mi legyen a vacsi, amire Andris végre a mennyben érezhette magát, mert ha szabadtéri buli, akkor füstölhet és leszarta, hogy a saját szmókerét kell elhoznia, mert ez a spúr geci nem hajlandó venni két kilóért, de végre olyan kaját csinálhat amiben van hozzáadott érték. De eddig még van egy hét. 

Most viszont frankón kell tolni a hirdetést, hogy a déli menüztetésből elszokott arcot visszajöjjenek így, hogy van szabad kapacitás a gyerekcsoport miatt. A gyökér Jocó azt csinálja, hogy lemegy a kempingbe meg a strandra azt ilyen random kocsmák meg lángososok megállítótábláit frankón átírja. A Csiri lángosos nő, aki harminc éve tolja az ipart hallod felment a Jocó étterméhez azt elkezdett ordibálni a kiskopasszal, de az meg fogta azt arconköpte, hogy jólvan mami takaroggyá. Aminek az öreglány szerint még lesz következménye, de Jocó csak valahonnan gecitávolról hallotta a szavakat és éppen azon agyalt, hogy hol legyen felállítva majd a szinti és hol legyen a tánctér.

Ekkor már a Pacsai (az Andris pincér haverja, vágod) el is kezdett dolgozni és tök jól ment is a munkamegosztás. Klárika a pultban, Májki meg a Pacsai a placcon és hiába volt aznap délután teltház, úgy pörögtek mint az állat, egyetlen hiba nélkül. Este mondjuk bekúrtak mint a disznó, de azt már a Jocó vezényletével aki úgy locsolta a tyúkos viszkit mintha nem lenne holnap, a többiek nem nagyon értették, hogy miért, de aztán másnap kiderült. Jocó hitelbírálatát elfogadták és megvett egy fekete, x3-as bömöst, azzal gurult be így reggel. Mondjuk estére valaki letörte a visszapillantóját, de ezt a hülyéje három napig észre sem vette. 

vendeghanyas_patreon_big.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://vendeghanyas.blog.hu/api/trackback/id/tr2214038442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása