Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szíveslátás, vendéghányás...

Szíveslátás, vendéghányás...

Jocó Origins: Klárika

2018. május 24. - Szerda Úr

Klárika bár vagy öt éve a lakótelep legbasznivalóbb nője, de ez nem volt mindig így. Általánosban amolyan kis szürke egér volt, azt se szőke haja, sem pedig vagány stílusa nem volt mint mondjuk az autner boginak, akit mai napig azért utál, mert a fiúk inkább az ő haját húzkodták. 

klarika.png

Aztán jött a középsuli és egy béna fél éves rockerkorszakot leszámítva tudatosan kezdte megváltoztatni a stílusát. Akkorra már valamennyire növögettek a mellei, s mivel elég vékonyka teremtés volt, két szúnyogcsípés is látható kiemelkedést jelentett a testén. A hosszú fekete haját levágatta ilyen válligérősre és az ótvar hercegnőmintás szemüvegét lecserélte egy ilyen dögös titkárnőfazonosra. Klárika vendéglátósnak tanult, s mivel már első évben volt szakmai gyakorlat amit a sulitól nem messze fekvő Treff Király nevű csillagos vendéglátóegység biztosított, még pénzt is tudott keresni, amit erőteljesen beleölt önnön szépségébe. Klárika nem egy agytröszt, de a magához való esze mindig megvolt, például tudta, hogy ha a nempöpec plasztikát választja mellben, akkor úgy járhat mint a barátnője a Judit, akinek hagyján, hogy fél évig gennyesen folyt a melle, de ráadásul olyan csálék lettek, hogy még egy kancsal ember sem képes egy az egyben ránézni. A helyi alkeszok, meg melósok akik bejártak a kocsmába hivatalból is udvaroltak neki, ő meg nagyon ráérzett erre a vonalra, azt az arca is elkezdett növögetni, meg valahogy rohadt jót tett a rekeszekért való guggolás a seggének, mert olyan kerek lett neki, hogy még az utca túloldaláról is utánafordulnak ha valami testhezálló szettet visel. 

Itt ismerkedett meg a Jocóval is, aki a két utcával arrébb lévő kétszintes üzletközpontban dolgozott, amit a helyiek plázának hívtak, de hallod van benne nyolc üzlet, amiből három a mobilszolgáltatóé, egy meg egy cukrászda. Jocó amikor bejött, akkor mindig egy szettet kért, ami egy kisüveges kólát, egy presszókávét és egy aranymalbit jelentett. Régi szép idők, mélázik el néha Klárika, mikor még a kocsmában is lehetett cigit árulni, hiszen az a pultos aki nem okosította össze magának a napi egy doboz cigijét, az lófaszra nem jó, hát még vendégeket kiszolgálni - gondolta. 

Az okosítás amúgy fontos része volt Klárika életútjának, ugyanis kitalálta, hogy mire leérettségizik, össze kell raknia a mellműtétre a lóvét. Első évben mivel csak kéthetente volt két napot, így csak ismerkedett a teóriákkal, lehetőségekkel, de harmadikban baszod, olyan szinten nyúlt, hogy még a Gyula is csak elismerően bólintott volna. Például befűzte a gyökerebb srácokat a suliból, hogy menjenek be mert unatkozik, aztán rendesen itatta velük a tengerész italt kólával, amiből rendre kispórolta a kraftot, ellenben a kiscsírák nem vették észre. Ha egy nap megvolt a cigin felül 1-2 ezer már jónak számított, de legjobban a szombatokat szerette, azt is a délelőttös műszakot, mert a sok környékbeli faluból jöttek be az emberek piacra, meg vásárolni, aztán a kocsmába csak betértek egy fröccsre. Azt mikor a bajszos fazonok unottan vánszorogtak az asszonyok után a baszomnagy szatryokkal, akkor kurvára nem számított, hogy 5 cl pálinka helyett csak 3,8 ment a pohárba, meg a fröccs keverési aránya sem, amit úgy nyeltek az ürgék, hogy az asszony ne lássa meg.

Egy hónapban suli mellett tíz napot dolgozott, amiért napi szinten háromezer forintot kapott, és még hozzátette a napi párezret, úgy számolta, hogy azért két év alatt összejön a pénz. Szorgalmas volt és türelmes, sosem lett túl éhes, hogy annyit nyúljon ami már feltűnt volna. Az életvitelét meg az alkalmi udvarlók finanszírozták, akik rendre idősebb srácok voltak. A szüzességét is egy ilyennel vesztette el, amikor az egyik tuning daewoo nexias arc elvitte siófokra, ami hallod egy teljesen új világot mutatott Klárikának. A csávó nem ivott, meg egész normális is volt, ellenben úgy burította a csajba a vodkanarancsokat, hogy a lelazult csaj először a szégyenérzetét, később pedig az xs-es playboy nyuszis tangáját dobta le, aztán a hátsó ülésen, először szemből, később meg hátulról hegesztette a tag. Klárika nem nagyon emlékszik. Arra viszont igen, hogy később mikor már benne voltak a járástémában, a csávó állandóan azt akarta, hogy miközben furikáznak az autóval, közben oboázzon azt egyszer mikor nagynehezen rávette, úgy beütötte a fejét a kormánykerék aljában, hogy olyan jellegű veszekedés lett ami miatt szakítottak. Viszont nem kellett túlságosan sokáig szomorkodnia, mert volt egy göndörhajú, szikár csávó, ilyen nyerőgépei voltak a városban, azt bejárt ő is a treffbe és elkezdte fűzögetni, hogy esetleg rányúlhatna a félkarúra, hátha milliókat ér. Vele majdnem egy évig volt együtt, azt a csávó elég nagyvonalú volt vele, ruhák, szoli, kondibérlet és közben módszeresen minden pervezségre rávette a csajt. Az első anál még mondhatni cinkes volt, de aztán belejött és később már olyan dolgokat is megcsinált vele, amiket leírni sem merek. A csávó viszont hálás volt ezért és kipótolta Klárika pénzét egy fullos plasztikára. A kapcsolat valahol itt romlott meg, mert oké, hogy klári középkategóriás csajként szexuális kisugárzása révén fel tudta kelteni az arra fogékonyak figyelmét, de így, hogy köbméteres csöcsei nőttek, már kifejezetten feltűnő személyiség lett, amit ez a pinairigy csávó képtelen volt elfogadni, azt állandóan ment a külön Klárikának vett telóra (amin ingyen beszélhettek) az sms, hogy hol van, kivel van, miért ésatöbbi. El tudod képzelni. Pedig Klárika szerette. Nem (csak) a lóvéért engedte neki a sok perverz dolgot, hanem ő komolyan gondolta, de az ő szabadságát senki ne korlátozza. Még magára is tetováltatta, hogy freedom egy galambbal aminek a szárnyaiból pitypang pillék repülnek. 

A szakmunkásvizsgát már felpolcolt csöccsel csinálta végig, nem kellett különösebben megerőltetnie magát főleg, hogy a treff vén kujon tulaja fel is ajánlotta neki, hogy amint végez a sulival felveszi állandóra. Lassan már hat éve tolta itt, mikor a Jocó gyerek beajánlotta neki a fullos étterem ötletét. Mondjuk még titkot sem csinált belőle, hogy azért hajlandó többet fizetni, mert így hátha bejátszik majd egy szopás.

De Klárika azóta se szopta le. 

vendeghanyas_patreon_big.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://vendeghanyas.blog.hu/api/trackback/id/tr6113998878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása