Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szíveslátás, vendéghányás...

Szíveslátás, vendéghányás...

halloween buli - képes poszt

2017. október 30. - Szerda Úr

Valamelyik amerikai tini vígjátékban elhangzott örökérvényű igazságot talán Rousseau jegyezte elsőként, de a filozófustörténészek mai napig vitatkoznak az idézet ókori görög eredetén is; a Halloween az a buli, ahol a csajok anélkül öltözhetnek kurvának, hogy megszólnák őket. 

slutty.gif

Magyarországra viszonylag későn jött el a halloween láz, én gyerekként például csak tényleg amerikai vígjátékokban, meg persze a kultikus(?!) horrorfilmben találkoztam vele, de a három évvel fiatalabb öcsém már például járt rémisztőnek hatni akaró jelmezben házról házra csokit kunyerálni. Meg persze megindultak a halloween témájú bulik is. Pedig nekünk Magyaroknak nem nagyon kell szégyenkeznünk beöltözős bulik miatt, az egyik igen régi ilyen témájú ünnepségünkről még egy fánkot is elneveztek. Függetlenül attól, hogy ki szereti és ki nem, a halloween szépen lassan bekúszott a szögesdróttal elzárt nyugatutáló társadalmunkba, s évről évre előkerülnek a tökök, boszorkánysziluettek, fekete macskák, pókhálók és előkerülnek az októberi zimankó mellé indokolatlan picsanadrágok, csöcsvillantó lakkfelsők és az ügyetlen sminkek is. 

Fontos hozzátenni, hogy az elmúlt években a Walking Dead láz miatt, a zombis témája öltözékek nagyon menőnek számítanak, így legalább az elbaszott Brandon Lee sminkeken kívül komoly versengés folyik a legélethűbb szanaszétbaszott arc első díjáért is. 

vendeghanyas_halloween_1.jpg"Te minek öltöztél? Kurvás, izé hátő kurvás AZ-nak."

vendeghanyas_halloween_2.jpg"Mi mind cicának öltöztünk."

vendeghanyas_halloween_3.jpg"Nincs tündérke, angyal, hercegnő és katica sem picsamutogatás nélkül."

vendeghanyas_halloween_4.jpg"Ha létezett aszexuális videójáték, akkor az a Super Mario. Nekik azért sikerült csöccsel turbózni."

vendeghanyas_halloween_5.jpg"Csak egy átlagos városi látkép, egy halloween éjszakáján."

vendeghanyas_halloween_6.jpg"Az éjszaka, mikor egy sárga tanga és egy hozzápasszoló tündérszárny már jelmezt alkot."

vendeghanyas_halloween_7.jpg"Hugh Hefner halálával a nyuszis jelmezek tőzsdei indexei emelkedőben vannak."

De persze vannak lehangoló jelmezek is

vendeghanyas_halloween_10.jpg"Mikor az alapanyag jó lenne, csak a kivitelezés szar."

vendeghanyas_halloween_11.jpg"Másik variáció a Super Mario témára. Itt a játék tényleg aszexuális marad."

vendeghanyas_halloween_8.jpg"A csúnya lányok sem feltétlen akarnak kimaradni a csöcsmutogatásból, de ezt bandzsítással és béna sminkkel álcázzák"

vendeghanyas_halloween_9.jpg"Hátő, túllépve a kövérségen, kell egyfajta vizuális képesség, hogy ezt a sminket fotózhatónak tartsuk."

Instahíradó:

Instán eszetlen sok slutty csaj tölt fel slutty képet, lássunk pár frisset:

 

(Vigyázzatok, tökös csaj...)

 

 

És persze jöjjenek a zombis mékápok:


és persze a slutty zombie sem maradhat ki a sorból

 

 

ui.: A Magyar csajok se szolidabbak ennél, csak éppen róluk nem találtam lelopható képet a neten. Azért érdemes elgondolkodni azon, hogy pár évvel ezelőtt elvétve láttunk tangát a strandon, addig mára már szinte minden csajon az van, nyaranta a minisortok egyre rövidebbek, s szinte már franciabugyinak felelnek meg, mi lesz pár év múlva? Kiálló felcsatolható nagy kék gumibránerrel fognak parádézni az utcán? Ami nem gond nekem tecceni fog, de mit szól ehhez a sok erkölcscsősz, akik rózsafűzérrel a kezükben keresztet vetnek, ha neadjisten fiatal csajok pénzért mennek el férfiakkal, akár szervezett módon, akár a 'Soundon?

A bejegyzés trackback címe:

https://vendeghanyas.blog.hu/api/trackback/id/tr8013117058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása