Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szíveslátás, vendéghányás...

Szíveslátás, vendéghányás...

feleségek luxuskivitelben az étteremben

2017. október 24. - Szerda Úr

Jön a csaj, mit jön szinte vonul a plázson, azt hiszi, hogy minden szempár őt figyeli, de a valóság az az, hogy csak a két stikában cigiző kamasz csekkolta a seggét, majd miután megállapították, hogy azér' kúrható, tovább pörgetik az instát. 

1_3.jpg

Már az étterembe való belépéskor egyértelművé teszi, hogy ő tesz szívességet azzal, hogy egyáltalán belépett erre az ótvar helyre, mit neki kitűnő értékelés a tripadvisor-ön, meg az a mislen csillag, egy étterem maximum akkor lehet jó, ha ő azt mondja. A választott asztalnál türelmetlenül tipródik, míg valaki oda nem megy, hogy levegye a kabátját, meg kihúzza a székét. Miután nagy kegyesen letette a seggét, már napszaktól függően ildomos italsorozatát tollba is mondta, s műkörmének csattogásával a telefonplexi kijelzőjén jelzi, hogy sarkon is lehet fordulni és esetleg hozni amit rendelt. Italválasztása ritka esetekben párosul kulináris igényességgel, Fillico ásványvíz alatt csak húzza a száját, de ha arról van szó, bármikor betol egy Cappy multivitamint is. A kávé ízét nem szereti, ezért a lehető legjobban ízesített láttét issza, de csak akkor ha legalább Molokai Coffee, vagy Hacienda La Esmeralda. A Kopi Luwak-ot elutasítja, ő mégsem iszik olyat ami valami majom bélrendszerén keresztül átment. Ha vörösbort rendel, akkor a pincér bármit ajánlhat neki, ő a legdrágábbat fogja kérni, függetlenül attól, hogy a cseles sommelier egy tök átlag bort fog küldeni, enyhén túlárazva. Az ital nem lehet tökéletes, ez egyfajta iránymutatás nála, a pohár vagy ujjlenyomatos, a víz túl hideg-meleg, a kávé pedig nem megfelelő hőfokon készült, ezért érezni ahogy az őrőlt kávé megégett. Ez a rituálé csak a miheztartás végett van, ebből látja a kiszolgálószemélyzet, hogy az ő rendelésére nagyon oda kell figyelni és ezért van az, hogy mióta étterembe jár, nem kapott még ételt hozzá járó csuha nélkül.

Az ételválasztás már meredekebb, a luxusfeleségnek minden esetben van valamilyen intoleranciája (leginkább a csórókra), ezért glutént, laktózt (a kávé igen, a laktózmentes tej szar), mogyorót nem tartalmazhat az étel. Mivel igényeinek megfelelő ételt az étlapon nem talál, elkezd egyezkedi a pincérrel, hogy mit állítson össze neki a séf, aki közben szinkronban etet két diplomatát, egy kormányfőt és Sir Anthony Hopkins-t, de csak és kizárólag a kishölgy rendelése problémás. Húsz percig tartó, ideges nyüstölés eredményeképpen, megállapodnak a natúr csirkemellben, egy kis rukkolasalátával, amire nem jó az borecet, de egy kanál tejfölt elbír. Ilyenek az igények, fel kell nőni a feladathoz - mondja a luxusfeleség a pincérnek, mintegy jelezvén, hogy ő különleges, különleges igényekkel. 

A desszertválasztás szerencsére minden esetben zökkenőmentes, a luxusnő jól emlékszik még hányattatott sorsú gyermekkorára, amikor születésnapján alkoholista apja elvitte őt egy lepukkant cukrászdába, ahol franciakrémest, négercsókot és mignont kaphatott, miközben az öreg beküldött egy unicumot két kisfröccsel. Az ilyen jellegű élményeit persze megtartja magának, de a krémes sütemények iránti szenvedélye megmaradt, így gátlások nélkül rendel be két mignont, egy csokiszuflét és egy adag somlói galuskát duplaadag tejszínhabbal. Ez nem csupán önnönmaga kényeztetése, de egyfajta üzenet is a világnak, hogy lám-lám ő bármennyit ehet, mert nem látszik meg rajta. 

Társaságban két viselkedésformát ölthet;

Ha hasonszőrűekkel van, akkor egyfajta hangadó, bulihercegnő, akinek mindenről megvan a véleménye és nem rest kimondani, vagy ha életmódját finanszírozó férje esetleges társaival van, akkor egy támogató, csendes biodíszlet, aki a megfelelő pillanatban rákontráz ura sztorijaira, hogy az mégnagyobb király legyen. Jól tudja, az ilyen elejtett mondatok darabjáért, egy designer táska a jutalom.

Ha fizet, azt jelentőségteljesen teszi, bár egy fokkal szolidabban mint a húszezreskötegeket lóbáló vállalkozók, de aranyszínű kártyáját minden esetben úgy forgatja, hogy az egész étterem rá figyeljen. 

Alapjáraton nem szeret direkt veszekedni ha egyedül van, de azért óvatosan tudtára adja a pincérnek, hogy nem volt elégedett, ezért csak 20%-os jattot ad. Veszekedni barátnők mellett szokott, ahol alfanőstényi szerepét fitogtatja a többi alpunci előtt. 

A koppanás csak akkor éri, ha otthon veszekedés volt, a mérges sugardaddy pedig letiltotta az unlimited hitelkártyát reggel munkába menet. És el sem hinnétek mennyiszer megtörténik. 

A bejegyzés trackback címe:

https://vendeghanyas.blog.hu/api/trackback/id/tr6413067908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása