Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szíveslátás, vendéghányás...

Szíveslátás, vendéghányás...

Hogyan zaklattak szexuálisan a munkahelyemet jelentő éttermekben

2017. október 19. - Szerda Úr

Update (2017.10.20. 07:41): Alig több mint 12 órája van fent a poszt, de már kapom azokat a kommenteket, üzeneteket, hogy miért nem kúrtam le a zaklatókat. Itt felteszem a kérdést, hogy egy nőnek, akit zaklattak szexuálisan, fel mernék tenni ugyanezt a kérdést? Hát mér' nem hagytad, hogy megkúrjon, mindkettőtöknek jó lett vóna... 

Kurvára nincs kedvem úgy kezdeni a bejegyzést, hogy most a holivúdi rendező, meg a Sárosdi színésznő zaklatása miatt blablabla. Arról akarok beszélni, hogy mit él át egy kellemes külsejű férfi pincér manapság. 

Nem csak nő eshet zaklatás áldozatává

Először 16 éves voltam, mikor egy női vendég rámarkolt a formás seggemre. Kezdhetném valami ilyen elcsépelt mondattal a dolgot. Élénken él bennem. Nőnap volt, száz bezsongott vidéki 35-40+-os konyaktól és parfümtől illatozó nőnek szolgáltunk fel, chip-and-dale show mellett. Miután az olajostestű srácok elhúztak a vérbe, a begerjedt nők a felszolgálószemélyzetet taperálták, de gátlástalanul. Igazából ez a dolog még nem hagyott bennem mély nyomot, ami miatt rosszul alszom, vagy aludtam. Sokkal inkább bántott a dolog, hogy a szőke nagymellű csaj, a kollégát tapogatta és nem engem. Viszont ez az első eset amire konkrétan emlékszem és ez egyáltalán nem az utolsó. 

Nem sokkal később ugyanezen a helyen egy esküvőn szolgáltam fel, s hajnaltájt a már erősen részeg csapat áttornyosult a pulthoz. Az egyik csaj nem tart a többiekkel, ő ottmarad beszélgetni. Udvariasan jelzem, hogy én hátramegyek dohányozni, pár perc és jövök. Persze ő is megjelenik, rágyújt, próbál kezdeményezni, fizikai kontaktusba kerülni, de még mindig lerázom. Erre egyik pillanatról a másikra nekemront, a falhoz nyom, rúzsos száját az enyémnek tolja, s közben a farkamat masszírozza. Kértem, hogy hagyja abba, de nem tette, így kénytelen voltam erőteljesen ellökni magamtól. Erre beszól, hogy ugye tudom, hogy a rúzsnyomok miatt simán hazudhatná azt, hogy molesztáltam. És röhögve visszament és megivott hat deci vilmost. Mire hazaértem, én is röhögtem. 

Protokoll pincér voltam a szülővárosomban egy nagyobb termelői gyárban. Néha ha jöttek a német tulajdonosok, a kistárgyalóba kellett megterítenem, aláírni titoktartási nyilatkozatot, majdnem a seggembe is felnéztek, hogy hátha poloskának alcáztam valamelyik betyárkörtét. Ettől független szerettem mert 2-3 óra alatt végeztem és majdnem annyit fizetett, mint máshol egy teljes munkanap. Itt az egyik igazgatósági tag, egy igazán visszataszító, ám kétségkívül domináns nő próbálkozott. A kistárgyaló mellett volt egy előkészítőkonyha, itt tálaltam és intéztem az előkészületeket, meg persze az ebéd végeztével a takarítást, mikor megjelent a nő. Azt mondta, hogy borzasztóan beindította ahogy ott hajlongtam és már két kezével a tapogatott is. Mondtam, hogy én ezt nem szeretném. Elővett egy húszezrest, hogy ezért talán meggondolom magam és letette a konyhapultra, s már az ingemet gombolta, másik kezével a hátsómat simogatva. Először próbáltam játékosan kimozdulni az érintései alól, de ez csak jobban beindította, s hatalmasat harapott a kulcscsontomhoz. Itt jött el az a pont mikor menekülőre fogtam. Volt a gyárépületnek egy menzája, ahol a melósok ebédeltek minden nap, ott volt az öltözőm, elszívtam vagy három cigit, mikor a főnököm hívott, hogy azonnal menjek át hozzá. (Elég nagy vendéglátóbirodalom volt akkoriban a cég, három étterem, party service és két gyár étkeztetése volt a feladatunk.) Mondta, hogy felhívták a gyártól és jól lebaszták, ugyanis én modortalanul viselkedtem, büdös voltam és megsértettem az egyik vendégüket, amiért lehet, hogy többmilcsis üzletet buknak. Elmeséltem neki az én sztorimat, szerencsére a kulcscsontomon jól látható harapásnyommal tudtam is igazolni azt, de így sem hitt nekem. Bár ki nem rúgtak, de nem mehettem többé protokoll ebédet felszolgálni, pedig a német tulajokkal jó haverságban voltunk, tekintettel arra, hogy közel két évig voltam itt és az egyik panzió ami a birodalomhoz tartozott szokta biztosítani a szállást, szintén a munkahelyem volt. Ez volt az a pont ahol elkezdett zavarni a sok női közeledés.

Következő megállónk az a Panzió ami az előző bekezdésben is szerepet játszik. Egy nagyon gazdag német család érkezett, ahol a feleség Magyar volt, a panziótól nem messze volt varróüzemük. A nő ott dolgozott, aztán eljutott a tulajig, s mára már boldog családként tengődnek. Két gyerkőc volt, akik hamar elaludtak, de a felnőttek tolták az unicumot mintha muszáj lenne. A pali nem is kicsit tolta túl, egy erőteljes hányás után felment, s még az étteremrészben is hallottuk ahogy horkol. A nőci viszont még bulikázott volna, de rajtam kívül nem igazán volt társaság. Megengedtem neki, hogy a pultnál dohányozzon, s én csak sorra adtam a fehérbor unicum kombót. Nem mondom kellemes társaság volt, az eddigiektől eltérően pedig kifejezetten csinos is, de azt már egyáltalán nem akartam, hogy magáról a gombokat reptetve letépje a blúzát, hogy a következő mozdulattal átkarolva engem, mentolos cigivel keveredő vörösboros-unicumos nyelve meztelencsigaként hatoljon a torkomig. Először csak nyugtatni próbáltam, hogy a férje bármikor lejöhet, nem kéne, de csak vadabb lett és már konkrétan bugyi-melltartóban ült a pulton várva, hogy fejemet a combjai közé tolhassa, de mikor realizálta, hogy nem fogja megkapni tőlem azt amit akar, pofon vágott és megfenyegetett, hogy ha bárkinek elmondom kirúgat, ő itt 10 éve törzsvendég és amúgy is pokollá teheti az életem. Felmutattam neki a pult végében ágaskodó biztonsági kamerára, hogy ráutaló magatartás hiányában az egész csak neki lesz terhes. Itt már nagyon-nagyon zavart és tényleges zaklatásnak éreztem az egészet.

Egy év telt el körülbelül, mindenféle zaklatás nélkül, mikor szezonmunkát vállaltam. Itt a főnök és a felesége folyton veszekedtek, de mindketten úgymond a bizalmukba fogadtak. A feleség egy idő után elkezdett kacérkodni velem, nem kicsit. Először csak itatni próbált, de amikor kicsit kapatosabb volt, vagy éppen a férj nem volt ott, akkor egyáltalán nem titkolt szándéka alapján akarta, hogy akár a söntésben megkúrjam. Én nem vagyok egy félős ember, de ott és akkor ténylegesen tartottam attól a nőtől. Olyan szintű átszellemülés járta az az egész csajt, hogy az újhullámos horrorfilmeseknek ezt kéne tanmesében mutatni a pszicho karaktereknél. A tapasztalatom az volt, hogy viccelődéssel el lehet kerülni az ilyen helyzeteket sértődés vagy munkahely vesztés nélkül, de itt nem sikerült. Egyik este a szokásosnál is jobban összevesztek a férjjel, mindketten beittak mintha nem lenne holnap és a nő úgy rámvetette magát, hogy konkrétan meghúzódott a csuklóm, a csípőm úgy nekivágódott az ajtófélfának, hogy hetekig lila volt, s ő már konkrétan a nadrágba nyúlt be, nem csak kívülről simogatta a brét. Amikor lejjebb hajolt, hogy övemet kioldva szabaddá tegyen láttam meg a lehetőséget a menekülésre, de nem igazán jött össze, egy Campari-s üveggel felémsuhintott, ami bár bennem nem tett nagy kárt, az üveg elrepült s ahogy a földre érve szilánkokra tört, a hatalmas csörömpölésre valami megkattant benne és hirtelen úgy tett mintha semmi nem történt volna. Megparancsolta, hogy takarítsak fel, majd másnap tudtomra adta, hogy mondjak fel azonnali hatállyal, mert ha neki kell az urát megkérni, hogy kirúgjon az bonyolítja a dolgot és nem ő fog rosszabbul járni. Itt kezdett körvonalazódni bennem, hogy abbahagyom az egész vendéglátást a gecibe, vagy elmegyek kocsmába ahol majd mérem az alkeszeknek a fröccsöt ott nem ér majd ilyen inzultus.

Persze nem is tévedhettem volna nagyobbat, egy autóbuszállomás pici kocsmájában vállaltam munkát, reggel ötkor kezdtem és este 11-kor végeztem. A tulajdonosi kör, egy jópofa házaspár volt, úgy tűnt, hogy velük nem lesz probléma. Persze először kétkedve vettek fel, mert főként lányokat alkalmaztak, de tapasztalatom, megnyerő személyiségem és a tény, hogy azonnal munkába tudok állni sokat dobott a latba, így végülis elkezdtem ott melózni. Nem volt gondom vele, de a főnökasszony itt is rám szállt. Mondjuk hozzáteszem, hogy ő volt a legszolidabb az egészben, tulajdonképpen nem is zaklatott, hanem szimplán nyíltan megmondta, hogy szereti a fiatal fiúkat, a férjével ezeréve nem olyan a szex és hát nagyon el tudná képzelni. Ő egyszer ért hozzám, akkor is csak valami laza vállsimogatás volt, semmi mögöttes tartalommal, viszont rendszeresen kacsintgatott meg megjegyzéseket tett, pl ha hajoltam, vagy nyújtozkódtam a polcon valamiért, állandóan jött a riszáld, meg társai. Mondjuk tényleg hozzáteszem, hogy ez abszolút nem zavart, a csaj tényleg egy nyílt, belevaló vagány csaj akinek a személyiségéből fakadóan tényleg nem tudtam haragudni rá, de ettől független hosszasan kényelmetlen volt. Egy idő után az volt a mániája, hogy pucsítgatott, meg amikor a férjével volt, direkt incselkedett és azt élvezte, hogy zavarba hozhat. Ezzel még együtt tudtam volna élni, de itt a férj jött be a képbe, mert szöget ütött a fejében, hogy én kezelgetem a feleséget, így végül elejét véve a balhénak, egy szép szilveszteri napon leléptem. 

Következő munkahely, egy igen forgalmas és fancy kávézó étterem volt, ahol a kávézó részen 3, az étterem részen pedig 4 csaj dolgozott a placcon. Én az étterem részen voltam és merőben más jellegű lett a végkifejlet mint az eddigi sztorik. Itt az egyik csajjal összejöttem, toltunk pár menetet a tálalópulton, meg az egyik asztalon, aztán viszonylag lecsendesedett a láng, hetekig nem voltunk egymás mellé beosztva, aztán egyszer bejött zárásra, hogy neki most szüksége van egy ordas nagy kefélésre. Ugye itt kölcsönös szimpátia alapú kapcsolatról beszélünk, szóval ezzel nem is volt gond, de a csaj elkezdett féltékenykedni és zárás közben megjegyzéseket tenni, hogy én biztos jól elvagyok itt a többi csajjal és társai. Aki találkozott már féltékeny nővel az el tudja képzelni a fejemhez vágott sértéseket és gyanúsítgatásokat, aki meg nem annak kár is lenne felvázolnom. Bármi is történt csak szex-el lehetett lecsillapítani. Körülbelül egy hétre rá, egy szabadnapomon megjelent az akkori albérletemben, teljesen váratlanul, hogy ő nem bírja ezt, vagy vállaljuk fel vagy hagyjuk békén egymást. Én az utóbbira szavaztam amivel megindítottam a lavinát. Murphy gondoskodott róla, hogy innentől szinte folyamatosan egymás mellé legyünk beosztva, s elkezdődtek a megaláztatások. Ő volt a főpincér, s én úgymond a beosztottja. Először csak a vendégek előtt baszott le minden faszságért, később pedig ha úgy volt ordas nagy pofont kaptam csak úgy. Én soha nem ütöttem meg nőt (kivéve thai-box meg karate edzésen, de higgyétek el azokat a csajokat nem kellett félteni), így én egy darabig tűrtem. Aztán a sok feszkó miatt tényleg elkúrtam egy rendelést nagyon, teljesen más ételeket adtam le a konyhára mint amiket a vendég rendelt, s ekkor elkezdett üvölteni, löködni, pofozni, majd a végén a rosszul megrendelt ételt felém dobálni tányérostól. Mondanom sem kell, bárki aki látta az esetet mindenki számára egyértelmű volt, hogy a csajnál komoly mentális problémák vannak, de ettől még a helyzet erőteljesen szopóág volt. Innen végül mindketten elmentünk, a csajjal azóta sem beszélek, bár bejelölt fél éve fészen, de baszok rá. 

Tulajdonképpen kevesebb mint két év alatt, a fenti hét incidenst megélve úgy gondoltam, hogy nem tudok a dolog ellen tenni, elmesélni nem nagyon akartam senkinek, egyrészt egy férfi ilyenkor csak azt kapja meg, hogy hát miért nem kúrtad le, a kihagyott lyukért nagyobb savazás jár szinte mint a nemzeti válogatott által kihagyott tétmeccses döntőgólért, így hagytam a faszba. Mondjuk annyira nem rázott meg, nem voltak trauma, csak egyszerűen már feszkó volt bennem, hogy konkrét munkahelyeket kell otthagynom más ember faszsága miatt. Egészen az utolsó esetig így gondoltam.

Itt már a saját éttermemben dolgoztam, a hatékony ügymenetért én voltam a felszolgáló is. Ez egy egyetemisták által szívesen látogatott hely volt, esténként buli előtti izzításra, vagy ha valami könnyűt akartak enni, amit később problémamentes kihányni. Itt ismerkedtem meg egy csajtársasággal, akik az egyetemi erőszakgyár melléktermékei, a fancybe csomagolt, álértelmiségi sznob parasztlányok. Teljesen normálisnak gondolták azt, hogy miközben tányérokkal és italokkal megpakolt tálcákkal szlalomozok köztük, rámarkolnak a zacsimra, vagy éppen nadrágon keresztüli prosztatamasszázsban részesítenek. Direkt lespriccelték a fehér ingem vízzel, hogy átüssön a mellbimbóm és közben persze jöttek a dumák, hogy csípkedném, szopkodnám stb. Itt fontosnak tartom megemlíteni, hogy szeretem a csajokat, szeretek perverzkedni meg minden, de amikor az ember próbál saját erőből egy éttermet felépíteni egy ilyen illusztris társaság nem igazán tesz jót az üzletnek. Ahogy az sem, hogy mikor a teraszon ülnek és én viszem ki a párnát, ezek a kispicsák épphogy csak egy centire emelik fel a seggüket, majd hangosan megjegyzik, hogy nyugodtan csúsztasd be, tedd be nekem, tedd be alám. Persze úgy, hogy mindenki hallja. Ez egy idő után rém kínos és megalázó is. Meg is kértem őket, hogy szívesen látjuk őket, de ha mindenképpen így akarnak viselkedni akkor inkább menjünk el bulizni, vagy valami (én hülye), de az étteremben ne. Elmentünk bulizni, ahol hozták ezt a viselkedést, a megivott piával meg csak fokozták, de ezen kívül más így nem történt. Írtó prosztók voltak bazmeg, a folyamatos nyílt szexuális beszólások, amelyben azt tárgyalták, hogy hogy szeretik, ha szanaszét basszák őket, még oké egy bizonyos fokig vicces is, de ennek fokozása már egy idő után tényleg sok. Aztán hát, hogy hogy nem az est persze úgy ért véget, ahogy egy kanos csávó elképzeli, mikor szexuálisan túlfűtött lányokkal megy el bulizni, valakik ott össze fognak gabalyodni. Viszont készültek fényképek, a szexből kimaradó barinők jóvoltából. A  képek pedig zsarolásra lettek felhasználva, leginkább felém. Én mondjuk leszartam volna ha az éppen orgiázó fejemet megismeri az amatőrpornómegosztók világa, de a két másik csaj már mást gondolt erről, viszont a jóarc barátnők őket is fenyegették, zsarolták, egy idő után már pénzzel is, ami eszméletlen nagy feszültséget szült. A két főkolompos csaj, a fényképek kinyomtatott verzióival egyszercsak megjelentek az étteremben, s szóltak, hogy zárjak be, különben a harmadik barátnő a postán feladja a leveleket a résztvevő csajok szüleinek. Jókisfiú Szerda Úr mit csinál? Hát bezár bazmeg. Erre az egyik csaj elkezd fogdosni, pofozni, meg ilyen mindenféle szadócuccozni, a másik meg kamerával veszi. Persze ez csak elgondolás volt, ugyanis nekem tele lett a faszom, ezekkel a parasztlányokkal, akik rajtam akarják kiélni magukat és bár nem vagyok rá büszke, de olyan kibaszott nagy sallert kevertem le az egyiknek, hogy fordultával azonnal kicsavartam a kezéből a kamerát, amit a földhöz kúrtam, majd megfenyegettem őket, hogy az MSN logból, emailekből és iwiwi üzenetekből álló zsarolásaikat azonnal eljuttatom a rendőrségre, ha nem takarodnak el a gecibe és ha nem hagyják békén a másik két kiscsajt. Nyomatékosításképpen azt is mondtam nekik, hogy ha még egyszer az üzlet közelében látom őket akkor is jön a kékvillogó. 

Hosszú ideje irodai munkát végzek, ahol jellemzően 40+-os korosztály vesz körbe, s megtanultam azzal élni, hogy élcelődés tárgya vagyok. Végigmérnek, beszólnak, tapogatnak és megjegyzéseket tesznek arra, hogy miket tehetnék velük. A mai napon, mielőtt ezt a posztot elkezdtem írni, s ami tulajdonképpen az egész triggere volt, az az, hogy megállt velem szemben az elvált anyuka, jelentőségteljesen végigmért, megkérdezte, hogy cigizni megyek, majd miután igennel válaszoltam, tudtomra adta, hogy lehet, hogy ő is rászokik, mert szívni nagyon tud. 

Nem vagyok ezzel egyedül, nem vagyok kivétel sem, egyszerűen csak tele a tököm azzal, hogy bárhova is megyek a világban, folyamatosan ilyen helyzetek kereszttüzében vagyok. Nem állítom, hogy minden nő zaklató, de azért örülnék neki, ha bizonyos nők nem élnének vissza azzal, hogy puncival születtek...

A bejegyzés trackback címe:

https://vendeghanyas.blog.hu/api/trackback/id/tr8313026200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szebeee 2017.10.19. 21:02:17

Én már azon se lepődnék meg, ha (az összes sztori mondjuk nem is, de) 1-2 történet valóságos lenne.
Főleg azok, ahol nők közös részegedéséről van szó.

Orinoco flow 2017.10.19. 21:39:18

Fake, nem fake, hihetőnek tartom. Pár évet én is dolgoztam vendéglátásban, és 4 kimondottan jóképű férfi kolléga -- köztük az egyik az exem volt -- folyamatosan kapta a célozgatásokat, zaklatásokat, követelőzéseket nőktől és pasiktól is. Az exemet a kiéhezett 40-enes főnökasszonya próbálta taperolni, másik 2 srácra a vendégek nyomultak, a 4.-et meg az egyik igencsak rámenős, vehemens, nagy termetű kolléganő üldözte. Mondjuk a kéretlen taperolásból, zaklatásból nekem is kijutott, de a furcsa az volt benne, hogy a normálisabb férfiak megértették, hogy min akadok ki, vagy megvédtek, a nők egy jó része viszont inkább velem volt ellenséges.
Aki látni akarja, hogy kezdi a nyomulgatást egy kiéhezett, részeg 50 felé kocogó női vendég, az először vegyen be valami agyzsibbasztót, utána nézze meg a Feleségek luxuskivitelben 4. részét.

Kelly és a szexi dög 2017.10.19. 22:36:51

Kurva szar dolgod van haver, nagyon sajnállak, hogy minden nő meg akarja dugatni magát veled...

siriq111 2017.10.19. 22:58:28

Egyebkent van ilyen, sajat tapasztalat.
Nalam nem pont igy de hasonlo szituk voltak. Arrol nem tehetek, hogy masnak nem volt ilyen es kapalozik a gondolattal , hogy jaj de szar meg kamu.
Alapvetoen jo erzes csak mivel en szeretek a dominans lenni igy marha furcsa es fusztralo tud am lenni. Vannak ilyenek is.

Huffnágel Pista · http://www.huffnagelpista.com 2017.10.19. 23:40:07

TRUE STORY!!! #feminizmus #férfiholokauszt

Treff Bubi 2017.10.20. 00:14:54

Nem lebecsülve, de árnyalva a zaklatás témáját: volt olyan eset a bemutatott példákban, amikor konkrétan féltél, amikor úgy érezted, hogy nem tudnád fizikailag legyőzni a zaklatódat?

Jóska Pista 2017.10.20. 00:30:11

@Kelly és a szexi dög: az a baj, hogy nem mind, hanem csak a hitványabbik része.

siriq111 2017.10.20. 00:47:48

@Treff Bubi: Pont ez az amikor a problema felgyulemlik, Ha mar ez van lehet forditva is mondani. Ez ami egy ordogi helyzetet hoz elo.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2017.10.20. 00:59:22

Inkább megbasztad volna valamelyikez wazz.

2017.10.20. 02:54:41

@Treff Bubi: tudod amikor egy nő betámad egy férfit, akkor ott az a legnagyobb veszély, hogy akármit csinál a férfi, a nőnek lesz igaza. Nem fizikailag bántanak a nők (bár az is előfordul), hanem zsarolnak, idegileg kikészítenek, megvádolnak valami kamu dologgal.
Ha lepofozza az üveggel dobálózó pszichopata csajt, akkor a férfi megy sittre.
Ha megdugja a csajt, hogy lenyugodjon végre, akkor másnap a csaj feljelentheti nemi erőszakért és az orvosszakértő is fog szőrszálakat, spermát találni.
Ha lebuknak, akkor a csak simán azt mondhatja a férjének, hogy a pincér srác nyomult rá. Simán megveret egy nő a pasijával, ha nem fekszel le vele, csak azt kell mondania, hogy kifogdostad a muffját az akarata ellenére. Egy begőzölt férj nem fog bizonyítékok után kutatni, hanem agyonver. A nő simán kirúgat, ellehetetlenít egzisztencialisan.

Mellesleg ha egy nő basz fejbe egy Jägermeisteres üveggel egy férfit, az pont ugyanúgy lehet halálos, mintha egy férfi baszna fejbe vele.

Dolgoztam én is vendéglátásban egyetem alatt, de külföldön. A legintenzívebb időszak volt életemben. Annyi drogot, erőszakot, szexuális feszültséget, piti bűncselekményt, anyagi irigységet, hátbaszúrást, áskálódást, pletykát, megcsalást se azelőtt, se azután nem tapasztaltam. És én is dugtam ott, pedig nem úgy mentem oda. Komolyan olyan volt, mintha egy szappanoperában éltem volna így utólag visszatekintve. Mindenki mindenkivel és mindenki ellen. 4 hónap alatt többet tapasztaltam, mint addig egész életemben. Főleg azzal kapcsolatban, hogy milyen aljasságokra képesek emberek.
Pedig 8 országból jött össze a munkaerő, mindenki ellehetett volna a saját kis világában, de nem... mindenki dugott mindenkivel, mindenki féltékeny volt mindenkire, mindenki áskálódott mindenki ellen.
A lányok se voltak kivételek, ha akartak valamit (jobb munkakör, könnyebb munka), simán hazudtak vagy felszopták magukat.

2017.10.20. 02:57:58

@FILTOL: ha egy idegbeteg nőt megdugsz azzal csak olajat öntesz a tűzre. Utána is kicsinál, csak akkor még bizonyítéka is lesz ellened. Ez arról szól, hogy hatalmat gyakorolhat feletted, az életed felett. A szex csak a kezdet.

ami szabad 2017.10.20. 05:35:30

Teljesen igazad van, ugyanolyan undorító zaklatás ami veled történt, mint ami a nőkkel történik. Azt nem tudom megítélni, hogy gyakoribb/ ritkább-e mint a nőknél, mert bár jó pár esetet leírsz, nem baj ha tudod, egy-egy nőnek is tucatjával vannak esetei, ha nem mindegyik egyformán rázza meg. A kultúr-máz úgy látszik, hamar lefoszlik az állatokról, pláne ha némi hatalmacska is adatott, ez esetben maga a megalázás is felér nekik egy orgazmussal, hogy dögölne meg mind, aki nullázta a kontrollt

Singerkém 2017.10.20. 05:51:27

Hát manapság már mindenkit zaklatnak. Olyan ez, mint a fertőzés.... előjön egy hollywoodi színésznő, hogy zaklatták, aztán megy utána mindenki. Szokjatok hozzá, hogy ez egy ilyen zaklatott világ!

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.10.20. 05:55:25

Kedves posztoló! Vigasztalódj azzal hogy nem zaklatott még téged a birca!

Szerda Úr · http://vendeghanyas.blog.hu 2017.10.20. 07:04:44

@Treff Bubi:
Igen, amikor a campari-s üveg összetört. Az a nő masszív 100 kiló volt, ráadásul nem hájas hanem erős. Az ott abban a pillanatban tényleg para volt. Plusz a konyhától nem messze aludt a férj aki revolverrel járt-kelt.

különvélemény 2017.10.20. 07:27:19

@Kelly és a szexi dög: @FILTOL:

Vannak, akik nem akarnak bagó/piaszagú részeg picsákat megdugni, csak azért, mert lehet.
Tudom, hogy van, akinek csak az jut, de a posztban szereplő pali nyilván nem ilyen.

különvélemény 2017.10.20. 07:30:24

@Treff Bubi: "Nem lebecsülve, de árnyalva a zaklatás témáját"

A "modern" feministák már a rád fütyülést is nemi erőszaknak akarják beállítani, te meg az egész életen át tartó zaklatást akarod "árnyalni", csak azért, mert férfi a sértett?

Szerda Úr · http://vendeghanyas.blog.hu 2017.10.20. 07:56:07

@karandash:
Igen, a vendéglátás teljesen ilyen. Főleg ha válogatott társaság gyűlik össze.
Az egészben meg tényleg az a szopás, hogy bármit csinálsz a nőnek lesz igaza. Nem egy nő mondta már a szemembe, hogy ha akar akkor úgy megszívat, ahogy csak akar, mert ő finom törékeny nő, én meg disznó férfi és hát találjam ki, hogy kinek fognak hinni.

mildi 2017.10.20. 08:06:43

@Treff Bubi: ez mondjuk vhol jogos. rengetegszer zaklattak már, és hát én 47 kg vagyok...
ettôl függetlenül egy férfit is lehet zaklatni. és még ha konkrétan nem is fél, igenis szar érzés.

Nand 2017.10.20. 08:57:08

Kedvenc sztorim, igaz a másik oldalról, meg nem is ilyen durva.
Külföldi munkatársakkal voltunk vacsorázni.. A pincér kiscsaj, hogy felvágjon, angolul kérdezett a vacsi végén tekintettel az illusztris társagra.
- .. anything else?
Mire a tanult külföldi kolléga, szemöldökét felvonva:
- A blowjob?

zalcsi6 2017.10.20. 09:41:41

Most jövök rá, hogy elszartam az életem. pincérnek vagy gázszerelőnek kellett volna tanulnom!!!

Jakab.gipsz 2017.10.20. 09:48:20

Érdekes történetek.

Ez most egy figyelem elterelési hullám!

A valós problémákról, például a Hollywoodi állom-gyár disznóságairól. és arról amikor a buzi maffia heterókat zaklat, ne essen szó, mert az már politikailag nem korrekt.

Vagy Polanski-ért meg mozdult a művész világ és szabadon sétál pedig egy gyerek leányt erőszakolt meg.

Csak a családok a férfiak és a nők szembe állítása a lényeg.

Vegyétek észre így működik a liberális, Soros filozófus-politológus maffia.

MEDVE1978 2017.10.20. 09:56:40

Nem mondom egyből, hogy fake, de a posztoló brutál egy kannak tűnik a sztorikból. Bár ír a kellemetlenségekről is, nekem hatalmas ego boost lenne ilyesmi. Mivel én messze nem vagyok egy nők bálványa testre, ilyen zaklatásos dolog nem nagyon volt. Olyan volt párszor, hogy lesmárolt egy-egy kolléganő tánc közben illumináltan, de messze nem lépte át a küszöböt.
A vendéglátó nyilván más szituáció, elsősorban a vendégek gyakori ittassága miatt, illetve azért, mert a vendégnek az a különleges alkalom, amikor lazul. A hosszú műszakok és éjjeli időpont miatt egyébként a személyzet is fáradt, feszült, túlterhelt.

Szerda Úr · http://vendeghanyas.blog.hu 2017.10.20. 10:17:15

@MEDVE1978:
Nem kell nagy kannak lenni ehhez, egyszerűen bőven elég az alá-fölé rendelt viszony, a vendéglátásból fakadó kirakatban levés és az alkohollal való közvetlen kapcsolat.

sure_shot 2017.10.20. 10:26:29

Ez tényleg így van én is vendéglátóztam röpke néhány évet. Nagyon kemények tudnak lenni a macák ha elhajtod őket a retkes picsába. Akkor aztán nincs fair play csak a büdösnagy egón esett csorba helyre legyen téve valahogy. Merthogy a győzelem szentesíti az eszközt nyehhehhe.

Santer 2017.10.20. 10:34:26

"fancybe csomagolt, álértelmiségi sznob parasztlányok"

ebből a félmondatból lehet biztosan tudni, hogy nem fake

Szerda Úr · http://vendeghanyas.blog.hu 2017.10.20. 10:49:42

@Santer:
bár jólesik, hogy a fékezőkkel ellentétben Te nem így látod, de áruld má' el, hogy miért pont ez a félmondat az ami miatt gondolod? eszméletlenül fúrja az oldalalam :D

arckönyv 2017.10.20. 10:49:51

lehet a mértékkel van a gond. ha értelmiségi környezetben dolgozol inkább felüdítőnek találnád ha valamelyik viszkető nuni rád mozdul még akkor is ha bottal sem piszkálnád meg. ha más nem is kell az illetőtől néha napján kapsz egy masszázst vagy elintéznek neked ezt azt néhány kedves szóért cserébe. nem mondom, hogy vendéglátásban ugyanígy ki lehet használni a dolgot de nézhetnéd a dolgot ebből a szemszögből is...

Jakab.gipsz 2017.10.20. 10:52:27

@Szerda Úr: Miért, lennék hülye? Hazudtam?

Vagy csak másképpen látom a témát, nem úgy mint te, ez esetben ki a hülye én vagy te.

Szerda Úr · http://vendeghanyas.blog.hu 2017.10.20. 10:58:53

@Jakab.gipsz:
Abból fakadóan, hogy liberális, Soros filozófus-politológus maffiáról beszélsz, egyértelműen te vagy a hülye, bár mondjuk ezt még hirdetni is :DDDDD

cselaxi 2017.10.20. 11:00:03

@Kelly és a szexi dög: ...amikor pedig "erőszak-botrányba" keveredik, akkor mit mondasz?

Szerda Úr · http://vendeghanyas.blog.hu 2017.10.20. 11:01:19

@arckönyv:
hehe, nem.
utolsó bekezdésem ugye az, hogy irodai környezetben vagyok. itt tényleg van jópár értelmiségi, akiktől ugyanúgy jön az áldás. abszolút nem üdítő és nem annyira szeretnék szívességekért prostituálódni. akik jó arcok, azokhoz eleve van kedves szavam, független attól, hogy alámfeküdnének vagy sem.

cselaxi 2017.10.20. 11:03:53

Két történet:
1. A vasútállomás forgalmi irodájából kiszalad egy kissé megbontott ruházatú hölgy és azt mondogatja, hogy fogdossa egy férfi.
2. A vasútállomás forgalmi irodájából kiszalad egy kissé megbontott ruházatú úr és azt mondogatja, hogy fogdossa egy nő.
Kár, hogy a reakciókat nem látom.

Ravasz Figyelmeztetés 2017.10.20. 11:05:28

@FILTOL: Lehet, hogy nem a ronda, dagadt, öreg és részeg nők az esetei, ez mondjuk eszedbe jutott?

kiköltöztemvégül 2017.10.20. 11:12:05

Csak azt nem értem, miért jöttél össze mégis azzal a két lánnyal, akiket amúgy megvetettél az elbeszélésed alapján. Az a baj a zaklatott férfiakkal, hogy olyan nagyon nem viseli meg őket a zaklatás, simán képesek néha-néha engedni a zaklatásnak. Legalábbis ha belőled indulunk ki. Persze az nem az nem, tehát jogos, hogy bármikor megállhatsz, de mégis mi a fenét kerestél akkor náluk, ha már jóval előtte nem kedvelted a stílusukat.

Szerda Úr · http://vendeghanyas.blog.hu 2017.10.20. 11:16:50

@kiköltöztemvégül:
Egyszerű, fiatal voltam, kanos és valahol felizgatott ez a picsáskodós stílus, ami addig csak a menőcsávók kiváltsága volt. Fasz gondolta, hogy ez lesz a vége.

Szerda Úr · http://vendeghanyas.blog.hu 2017.10.20. 11:18:29

@Szerda Úr:
+ ugye egy nő zaklatása is kezdődhet vonzódással

Szerda Úr · http://vendeghanyas.blog.hu 2017.10.20. 11:26:46

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző:
baszki, ez vmi poén akar lenni, vagy ezt komolyan kell venni? :D

2017.10.20. 11:44:03

@MEDVE1978: a kívülállónak hatalmas ego boostnak tűnik az, ha rányomul mondjuk a tulaj felesége. Igazi pornós szituáció.
Csak a való életben ez annyira nem szokott vicces lenni. Általában hatalmával visszaélve, fenyegetve, zsarolva közeledik a nő, ha nem úgy és azonnal csinálsz valamit, akkor úgy kezel, mintha egy szardarab lennél. Az egzisztenciád függ tőle, pokollá teheti az életedet. És a férj is ott van a képben, ha kiderül valami, akkor nem kérdez, hanem agyonver. A nő nem fog megvédeni.
Sok kívülálló beböfögi, hogy miért nem kúrtad le a csajt, kihagyni egy ilyen ziccert... De ez egy teljesen alá-fölérendeltségi viszony, ebben sok élvezet nincs, amikor fenyegetnek, hisztiznek előtted.
Ahogy a posztoló írja az updateben, egy munkahelyén zaklatott nő esetében merné valaki azt kérdezni, hogy miért nem tette szét a lábait, hisz ő is élvezte volna.

tomfree 2017.10.20. 11:54:28

@karandash: átéltem én is hasonlót, amikor egy melóhelyen egy céges vacsorán a főnökasszony elkezdett markolászni az asztal alatt és jött a szöveg, hogy majd jól hazavisz. Köszi, hagyjuk. Meg is lett az eredménye, törlesztett is a drága a munkában, kihasználva az alá-fölérendeltséget.

Szerda Úr · http://vendeghanyas.blog.hu 2017.10.20. 11:58:50

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző:
hát akkor gratula hozzá bazmeg, én hosszú napok óta végre tudtam röhögni valamin az interneten erre kiderül, hogy ez nem is vicc. :DDDDD

Nagy mókamester vagy te kis baribaszó :D

Laszlo K 2017.10.20. 12:03:51

Nem birtam ezt a fost az elso 10 sornal tovab olvasni

erkölcsi hulla 2017.10.20. 12:27:54

Welcome, feminizmus. Mikor egy picsa mászik rád, de nem mersz semmit tenni ellene, mert úgyis te leszel a felelős.
DE a legundorítóbb az egészben, a manginák hada, akik szerint örülj ha megbaszhatsz bárkit, ugyanis a pina értéke felbecsülhetetlen.
Retkes aljadék, tudatlan manginák mindenhol.

parazita666 2017.10.20. 12:42:43

Van egy olyan recept a zaklató nők lerázására, hogy taknyosra szopatással kezded a szexet, majd amikor végeztél bejelented: "Elfáradtam, nem bírom tovább. Jó éjt Drága!"
Ezután ugyanazt csinálod, mint medvetámadáskor, lefekszel a földre és halottnak tetteted magad.

báró Csekonics 2017.10.20. 13:09:27

@parazita666: na, ja csak mi van ha történetesen perverz a csaj és van nála egy felcsatolható műbroki? :-D

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyeIemző · http://bircahang.org 2017.10.20. 13:23:45

@Szerda Úr: "@Jakab.gipsz:
Hát bazmeg te nagyon hülye vagy."

Ezt jól látod.

Sráf (törölt) 2017.10.20. 13:54:20

hisztis picsáknál nincs rosszabb...max a baszatlan hisztis picsák...és ha te voltál az, aki történetesen nem baszta meg, akkor irgalmazzon neked a jóisten...

volt baszatlan picsa főnökasszonyom, aki mindent elkövetett, hogy ellehetetlenítsen a munkahelyen miután többször egyértelműen leráztam a rusnya dagadt fejét...még évekkel később is savazott miután eljöttem a cégtől

ismerős öregasszony mondta nekem még fiatalkoromban, hogy a nőknél gátlástalanabb állatot még nem hordott hátán a föld

arckönyv 2017.10.20. 14:07:36

@Szerda Úr: nyilván nem minden irodai környezet ugyanolyan, meg nem mindenki tart ugyanott a ranglétrán, azt kihasználni manapság, hogy bejössz valakinek, hangsúlyozom, hogy egy bizonyos szintig persze, az nem kurválkodás. egyszerűen boldogulás és kapcsolatápolás. a szexualitással felnőtt emberként meg kell tanulni bánni. ha egyértelmű vagy az emberekkel előbb utóbb tudni fogják hol a határ. 40 vagyok, szóval nem ma kezdtem. és igen, nem árt ha egy brancs része vagy, az is egy jelzés, hogy kit engedsz belsőbb köreidbe.

Jakab.gipsz 2017.10.20. 14:15:31

@Szerda Úr: Aki a holnapnak képzeli magát, nem ti vagytok a jövő.

Te és a libbancs modern demokraták, baromira okosnak képzelitek magatokat.

Időtök le járt nem kajolunk meg minden agyrémeteket meg.

Tudjuk a Sorsos terv nem létezik sőt, Soros sem létezik, a kamu egyeteme sem létezik, a politológus szakértő gárdája sem létezik, buzi-maffia sem létezik a művész világba.

Csak a erőszakos fehér férfiakkal van bajotok,

Mond kik vagytok és mit akartok?

VT Man 2017.10.20. 14:21:28

@kiköltöztemvégül:
Akkor forditsunk azon, amit írtál:

"Csak azt nem értem, miért jöttél össze mégis azzal a két fiúval, akiket amúgy megvetettél az elbeszélésed alapján. Az a baj a zaklatott nőkkel, hogy olyan nagyon nem viseli meg őket a zaklatás, simán képesek néha-néha engedni a zaklatásnak. Legalábbis ha belőled indulunk ki. Persze az nem az nem, tehát jogos, hogy bármikor megállhatsz, de mégis mi a fenét kerestél akkor náluk, ha már jóval előtte nem kedvelted a stílusukat."

whoamiohmy 2017.10.20. 14:22:27

Köszi, hogy mindezt megosztottad.

Azok alapján amiket itt leírsz, valószínűleg nagyon jó megjelenésű, kigyúrt (Vagy legalábbis alacsony testsulyzsirral rendelkező, esztétikusan izmos) alfa hím lehetsz. Így nem meglepő az sem, ha "szetszednek" a nők.

Szerintem egyebkent itt ugyanaz érvényes mint a tindernél illetve a csajozásnál általában: a férfiak felső 5-10%-a (az alfák) térdig gázolnak a punciban, akar meg ilyen atrocitasok is érik őket, az alsó 90-95%-nak meg gyakorlatilag fizetnie kell a punciert. Persze mindenki azzal fizet, amivel tud: pénzzel, társadalmi státusszal, humorral, stb.

Super aGyuri 2017.10.20. 15:24:57

Nyilvánvalóan a töredéke sem igaz, de figyelemfelkeltésnek jó. Igen, van olyan ország, ahol nőt is ítéltek már börtönbüntetésre azért, mert megerőszakolt egy férfit. Van ilyen. A férfiaknak is van emberi méltóságuk, ők is jogosultak szabadon dönteni a szexuális életükről, arról hogy akarnak-e vagy nem, kivel és mikor. Szerintem ennyi a tanulság, de ehhez elég lett volna a meséből csak az első egy-két történetet leírni.

Willkommenskultur 2017.10.20. 15:30:09

Azért a nők is nagyon hülyék, vagy naivak, vagy csak hazudnak. Erőszak, szereposztó dívány, persze.

Most nagyon durva leszek: Aki kurvának áll az ne sírjon. Mindenki tudja hogy a színésznők csak elit kurvák, van olyan nyelv ahol nincs is külön szó a színésznőre, modellre stb.

Van egy szakma, ahol egy hájas gazdag geci /rendező vagy producer/ dönti el kiből lesz valaki és kiből nem, Objektíven senki nem tudja megítélni ki a legjobb egy hollywoodi meghllgatáson, mert nincs objektív mérce, és 100an is nyújthatnak szuper teljesítményt. A többit ki lehet találni. Biztos vagyok benne hogy nem kell erőszakoskodni.

Ez egy csúnya világ, és meg kell tenni amit meg kell tenni a szerepért. Ha valakinek nem tetszik ne menjen modellnek meg színésznek meg celebnek.

Vannak más foglalkozások, ahol szintén van sok szép nő és férfi és objektíven lehet mérni a teljesítményt.

Willkommenskultur 2017.10.20. 15:32:51

@Super aGyuri: egy nő hogy tud megerőszakolni egy férfit? érdekelne.

Zaklatásban jók a nők de fizikai erőszak, nehéz elképzelni.

Szerda Úr · http://vendeghanyas.blog.hu 2017.10.20. 16:32:06

@Jakab.gipsz:
Te olyan suta vagy, hogy mutogatni kéne bazmeg.

Egyrészt a fenti irományhoz, csak a hozzád hasonló degenerált, torzszüllöttek párosítanak háttérhatalmi Soros elszámolást, meg gendertervet, másrészt meg pont, hogy a ti időtök járt le. Öregek vagytok és nyom nélkül haltok meg a szánalmas Sorosozással, meg gyűlölködéssel teli életetekkel. Gratula hozzá :D

Az összes többi faszságodra hajlandó sem vagyok reagálni, de a CEU-t, ami az egybites fajtád szerint fantomegyetem, több létező barátomnak nyújtott szuper képzést, de tudom, ez szerinted csak az elmémben létezik. De amúgy onthatod magadból a szart, legalább lesz min röhögni az idelátogatóknak.

nautilus123 2017.10.20. 17:25:59

@Sráf: "ismerős öregasszony mondta nekem még fiatalkoromban, hogy a nőknél gátlástalanabb állatot még nem hordott hátán a föld" Azt vágod, hogy anyád is nő, biztosan örülne neki, ha ezzel köszöntenéd anyák napján...meg ugye nőhordák erőszakolnak, gyilkolnak, kínoznak háborús időkben is...

Szomorúnak látom, hogy nem hiszi el sok férfi a történeteket, bizony ilyen férfival is megtörténhet, vagy éppen poénkodik egy másik férfi kiszolgáltatott helyzetén.
Szórakozóhelyeken valahogy mindig jobban tartottam a részeg, nagyképűbb nőktől, mint bármelyik piás tuskótól. De volt már nálunk is arra példa, hogy koncerten rámászott a mellettem álló barátomra egy 150 kilós csaj, először csak röhögtünk, de amikor még a buszon is ott állt felettünk konstans vigyorral asszociált a dolog a Tortúrára.

erkölcsi hulla 2017.10.20. 17:29:11

@Willkommenskultur: Ezért nem kell színésznőkkel összeszűrni a levet. Már egyetemtől faszt szopnak a 'karrierért' . Magyarokra gondoltam most.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyeIemző · http://bircahang.org 2017.10.20. 17:43:30

@Szerda Úr: "Időtök le járt nem kajolunk meg minden agyrémeteket meg. "

Sajnos ilyenekkel kell egy platformon lennünk, akik még magyarul sem tanultak meg rendesen. -((

Jossarian 2017.10.20. 20:17:08

@Szerda Úr: en is erre a felmondatra kattantam ra, valahogy ettol lett hiteles :)

Jossarian 2017.10.20. 20:28:37

@Szerda Úr: hogy a masik hulye-e az nem kerdes. Am a ceu-t ne dicsert, voltam ott, felszantani es soval behinteni a helyet az lenne a legjobb.

odamondó 2017.10.21. 01:26:05

@Willkommenskultur: nice. Épp egy másik ilyen bejegyzésnél írtam, hogy legközelebb lehet menni másnak. Nem kell az objektív színészkedés.

Amúgy a lilla történetből csak annyi maradt ki, hogy egész este játszotta a fejét meg ígérte a szexet csak elfelejtette, hogy ez már nem a gimnázium ahol a hülyegyerekek megtesznek bármit egy pusziért meg jövőbeni ígért szexért. Itt az arcok kőkeményen bevasalják a játékot. Ezért is nem lesz ilyen esetből akkor feljelentés, mert a nő is tudja, hogy átlépte a határt és max hülyét csinálna magából mindenki előtt. Viszont 20 évvel később beüt a kognitív disszonancia és máris úgy emlékszik mint akire ráerőltették a szexet...

Bicepsz Elek 2017.12.15. 00:40:47

Hat ez a vendeglatas

kivultagasabb.blog.hu/2017/12/10/a_szemelyzet_tul_sokat_szexel

Amugy nem is ezek a legidegesitobbek, hanem akik csak szorakoznak vagy az onbizalmukat pumpaljak fel azzal, hogy kelletik magukat.
süti beállítások módosítása