Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szíveslátás, vendéghányás...

Szíveslátás, vendéghányás...

10 jótanács BalatonSound-ra lányoknak

2017. július 03. - Szerda Úr

A BalatonSound Magyarország prémiumfesztiválja, ez teljesen egyértelmű. A rendezvényen nem csupán, hatalmas tömeg és a magyarság fiataljainak krémje-java jelenik meg, hanem elsőosztályú focisták, celebek, médiaszemélyiségek, de még az Orbán család tagjai is. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a 'Sound most már nem csupán egy olyan fesztivál, amely lassan (szerencsére nagyon lassan) túlnövi a Szigetet, de a magyar popkultúra része, amelyről mindenkinek van véleménye, ami mindenkit érint és ami évről évre szarabb lesz. 

490834_balaton_sound_2_nap.jpg

Mivel a Sound a rejtegethet némi veszélyt, ezért tíz pontba foglaltam az életvezetési tanácsaimat, főleg olyan lányok számára akik Sound szüzek, de a haladó anal-gape-s lányok számára sem szégyen kicsit odafigyelni, és esetleg megfogadni, amit most mondok majd.

1. A belépő

Az élet nehéz, a Soundbérlet meg drága. Tekintettel arra, hogy egy négy napos bérlet is masszív 50 rugóba fáj, ami ugye nem tartalmazza az utazás, étel, főleg pia vagy egyéb dobálnivaló árát, bárhogy osztunk szorzunk, ez nem kevés. Az évek tapasztalata azt mutatja, hogy Facebookon jó előre is ki lehet fogni early bird jegyeket, ugyanis bizonyos férfiak egy szopásért, vagy dugásért, gond nélkül beáldozzák a szépkártyára kuporgatott megtakarításaikat. Ha későn gondolkodtál és nem nagyon találsz már ilyet, akkor az all inclusive csomagban, egy férfi társaságát kényszerélvezve még mindig be tudsz menni, ám nagy valószínűséggel ő el fogja várni, hogy az egész fesztivál alatt csak az övé legyél. Mindkét opciónak megvannak az előnyei, hiszen az all inclusive csomagban illik a nőt étellel és itallal is megvendégelni, ám érdemes jó előre letisztázni, nehogy a fesztivál területén maradjunk egy árva tangás fürdőruhában, karszalaggal és korgó gyomorral.

2. Szállás

A Soundot végigveretni alvás nélkül nem egy nagy kihívás. Ettől független jólesik egy hely, ahová az ember nyugodtan el tud feküdni, tiszta körülmények között fogat mosni, levaxolni a punit, vagy neadjisten kellemesen szarni anélkül, hogy tudnánk, öten az ajtó előtt várnak. Ebből kifolyólag a kempingezést hagyjuk meg a csoró hippiknek, már javában a fesztivál előtt gondoskodjunk arról, hogy minimum szaunás-medencés házat fogjunk ki. Ezt két módon is lehet csinálni. Az első, ha a belépjegyvadászatkor már eleve kiemeljük a szállás iránti igényeinket, bár számítsunk rá, hogy ez feláras lehet és akár a lenyelés, vagy az anális örömök is szolgálhatnak váltóul az ilyesfajta sznobéráikra. A második egy rizikósabb, ám jóval kevésbé megterhelő verziója a dolognak. Egy kis veretés között amikor jönnek a csávók táncolni, vagy inni hívni, szolidan meg kell érdeklődni, hogy hol van a szállásuk. Ha kempingeznek, akkor az ital elfogadása után le lehet őket koccolni, ha pedig házban, sőt medencés házban, akkor mehet a domborítás. Ha ügyesen adod elő akkor úgy csinálod, hogy itatod a csávót, hogy mire felértek, már épp, hogy összeessen, ha a sok pia/kábszi ellenére is áll a fasza mint egy lónak, akkor bedobhatod az alvás imitálását. Persze ez még nem garantálja, hogy nem fogja sutyiban beficcenteni hátulról, de akkor meg elő lehet adni könnyes szemekkel az úrinőt, hogy te azt hitted, hogy ő különb mint a többiek és nem csak arra kellesz neki. A hatás garantált, ágybareggeli és kávé a minimum.

3. Az ital

Tegyük fel, hogy az odavissza vonatjegyed mellett maradt egy kevés apró a szütymidben, de azt szívesen megtartanád vésztartaléknak, ha egy zsugori seggfej sem akarja állni az ebédedet. A Sound-hoz hozzátartozik az italozás, mint ahogy a viphez a kóla, így függően attól, hogy mit szeretsz kénytelen leszel az adottságaidra hagyatkozni. Mint számtalan fesztivált pultosként megjáró ember, bizton állíthatom, hogy az olyan csávók, akik a pult előtt állva, orrnyeregre tartott aviátor napszemüveg másolattal fürkészik a tömeget, azok lehúzhatók. A garantált dolog úgy műxik, hogy odamész egy ilyen csávóhoz, de inkább olyanhoz menj akik ketten vannak, s mondod neki, hogy úú fiúk, a barátnőmnél maradt a fesztiválkártyám, hívjatok már meg egy mojitóra meg egy redbullra, komcsi visszahívunk, csak segítsetek megkeresni a barinőmet. A hatás garantált, de ha nem vagy rámenős fajta, akkor a tánc közben italelfogadás is működhet, itt a lényeg az, hogy ne keltsük a megközelíthetetlen nő hatását, nyugodtan mosolyogjunk, szemezzünk a sráccal, srácokkal amelyik nem jön oda, az csoró, vagy kicsi a fasza, a nagy számok törvénye miatt, pedig pár méterrel arrébb, ugyanúgy rebegtethetjük a pilláinkat, ha az egyik résznél nem jött össze. 

Ha pedig nem zavar, hogy mit gondonak rólad, akkor nyugodtan játszd be, hogy odamész a pulthoz kérsz két sört, vagy rövidet, s mikor odaadja és kérné el a kártyádat, kérj még valami olyat amihez meg kell fordulnia. Koktél, ávíz, stb. S mikor a pultos megfordult, el lehet pályázni a cuccal. Persze ha ezt nálam próbáljátok meg, hiába vagytok csajok, én bizisten arcba rúglak, s utána még le is vágatom a kezedről a karszalagot, de hát ugye meg van az esélye, hogy engem is átbasztok és nem veszem észre. Ezzel meg úgy vagyok, hogy aki engem át tud ejteni, az megérdemli, hogy élvezze a szajrét. 

4. Az étel

Érdekes, hogy a kaja, ha nem feltétlen bébipandatalpat akarunk enni, akkor még olcsóbb is lehet mint egy kevert koktél, valahogy mégsem annyira dívik a Sound-on, meghívni valakit ebédelni, vagy vacsorázni. Persze, ha az all inlcusive csomagra fizettél elő, akkor ilyen gondot nem lesz, de mivel a fentebb részletezett opció csak korlátozott számban elérhető, ezért szükség van ennek is az ismertetésére. A Sound-on nem egységesített kajáldák vannak, ami azt jelenti, hogy kisvállalkozók települnek ki, saját személyzettel, akik nagyrészt alkalmi munkavállalók. Ezt kell kihasználni, ugyanis a szendvicses, lángosos és kisebb üzemekben sok esetben egy max két ember dolgozik. Lehetőleg azokban az időszakokban menj oda, mikor a legkevesebben vannak, s ajánlj fel egy érzéki szopást a lángosért. Ha gurméfajta vagy, akkor lehet többet is be kell vállalnod, de hát most napi egy patron a szádba, hogy meglegyen a kajád, szerintem simán belefér. Ha nagy a sor, bejátszhatod ugyanazt mint az italos cucc, utolsó bekezdésével.

Nagyon végső esetben lehet cápázni az asztalokról, félig megrágott lángos, dobozos kínai és egész szelet dinnyéket is találni, az alkohol meg úgyis fertőtlenít sterilen tart. 

5. Cuccli

Namost, ugyebár hivatalosan Magyarországon nem lehet drogozni, de a BalatonSound az ország egyetlen pontja, ahol július elején egy hétre a tér-idő megáll, s egy bizonyos kerületű partszakaszon a jóízlés határáig azt árulsz és tömsz magadba amit nem szégyellsz. Külön érdekesség, hogy a gondosan kialakított VIP részben a kóla úgy fogy, mint Tibi atyánál a fröccs, de hallod ha azt hiszed, hogy bárki szól érte, akkor el vagy tévedve.

Szóval ha cuccli kell, akkor picit nehezebb ügyed van, ugyanis a Sound-on csak egyféle embernek van tartása, aki nem megvesztegethető, az pedig a díler. Hiába ígérsz neki szopást, dugást, még ha a hozzád hasonlóan fullos, persze annyira mint te azért nem fullos barinőddel ketten vennétek partiba, se fog ingyen bogyeszt adni, ebből kifolyólag olyan csávó kell akinek eleve nagy a centrumos dobozkája és hajlandó megkínálni is. Ezt általában a kigyúrt, férfias férfiak teszik meg, őket onnan lehet megismerni, hogy jó tekintélyesek, maguk szerint már a termetük is tiszteletet parancsoló és az outletes rózsaszín polónak a gallérját felhajtva hordják mint a drakula. Vigyázat mert különböző 50kilós rétipockok másolják a gallérfelhajtós imidzset, ne dőljünk be nekik. Ha Lacoste vagy Gucci flip-flop papucs van az illetőn akkor viszont tuti nyerő. Egy dologra vigyázzunk, hogy csak olyat dobjunk, amit ő sem rest, s ezzel elejét vehetjük a beginázásnak. 

6. Bejutás a VIP-be

A VIP bérlet már tényleg nem olcsó. 89 rugó, ami kábé a havi fizetésednek felel meg. Viszont szépséged minimum indokolja, hogy Te is VIP-ként bulizz, s mivel megvan a magadhoz való eszed, ezért Te be is jutsz anélkül, hogy kicsengesd ezt az összeget. Mivel tájékozottságod a bulvárban rendíthetetlen, így a közepesen alsókategóriás trash celebekkel is bejuthatsz. Ne áltassuk magunkat, Dzsudzsi meg a többiek túl vannak azon, hogy mindenféle hitvány kurvát cipeljenek be magukkal, persze szó se róla, egy próbát megér, de inkább az olyanokra mozdulj rá akik feltörekvőben vannak. Az Éjjel-Nappal Budapestes srácokkal eleve menő egy hashtag az instán, de azért próbáld úgy intézni a dolgot, hogy ne a legcsóróbbra hajts rá. 

7. Öltözék

Ha eddig eljutottál, gyaníthatóan tudod, hogy a Sound-ra ki kell baszni magad, így elkerülhetlen a szexi öltözék. A nyár fontos darabja a popsivillantó farmersort. Mivel az összes csúnya, narancsbőrős valagú, buta kurva is ilyenben lesz fontos, hogy kitűnj, ezért a kisollóval vágj egy pár centit le még, biztos ami biztos alapon. Ez eleve segíti a fentebb lévő pontok hatékonyságát, s méltán élvezheted a megvető elismerő pillantásokat a buli alatt. Tangás fürdőruha nélkül útnak se indulj, hiszen már mind tudjuk, aki nem tangás fürdőbugyiban nyomul, az egy lusta, hájas, igénytelen disznó.

8. Táska

Mivel nem fogsz kempingezni, mint egy szőrőshónaljú dagadt, belga vagy holland kurva, ezért olyan dolgokra mint lepedő, törülköző, hálózsák meg ilyesmi, nem lesz szükséged. Próbáld meg praktikusan elintézni a szütymidet, ami ne legyen túl nagy. Legyen benne váltásbugyi, váltástrikó, intimtörlőkendő, fogkefe, fogkrém, a smink és persze legyen nálad koton. Az hagyján, hogy Soundon, a két napja nemfürdött csávók túrós fasszal veretik, de azért gondolom nem akarsz már péntekre nunivakarós, dokihoz menős, kanesztennel kenős napot. Naugye.

9. Szelfi etikett

Először is, otthonmaradt, csóró ismerőseidnek látnia kell, hogy te baszatod a #mulatásit, ezért az első szelfi már a déliben készüljön el, aminek a címe az legyen; "Vigyázz Sound jövök!". Amennyiben autóval mész úgy, a vezetés közben a csávó óráját és az autó márkáját a kormánykerék közepén láttató fotóval illusztráld indulásod, ez persze csak audi és bmw, netán valami egyéb luxus(nak) látszó márkával játszhatod be, a Renault, Mazda vagy egyéb hulladék járgányok esetén csak csoportképet csinálj, nemám azt hiszi a nép, hogy igénytelen csíra vagy.

Zamárdi tábla. Kötelező. Ennyi. 

Sound sorbanállás. #melegvan hashtagre hivatkozva már dobhatod is le magadról a felsőt, hogy bikinimelltartóban nyomasd a szelfit. Ha bejutottál, ott már szükséged lesz egy koktélozósra és egy olyanra main a bikinigate látszódik, a háttérben a vízben felállított BalatonSound felirattal, nehogy azt higgyék a parasztok, hogy aligán nyomulsz valami lepra strandon. 

Picit később jöhetnek a seggfik. Napozás közben, veretés közben, sorbanállás közben pucsítva, a lényeg, hogy a picsád fókuszban legyen. 

Ha jön valami híresebb tag, csak rohanj oda és seggszájra csücsörítve kérdés nélkül nyomass vele egy szelfit. 

 

10. Bejutni a Backstage-be

Azért egy mucsaröcsögei falunapon is fellépő Wellhello backstage merőben különbözik az olyan világsztárokétól, akiket szájba venni azért mégiscsak strigula. Egy Armin van Buuren, Tiesto esetleg G-Eazy azért mégiscsak olyan valaki, akik megérnének egy hét ajtócsapkodást. Ne gondoljuk viszont azt, hogy bejutni hozzájuk egyszerű. Itt már nem elég villantani a szekuritisoknak, ide hátszél kell. Ha ismerünk promótereket, vagy fesztiválszervezőket, rajtuk keresztül már jóval könyebb a bejutás, de ez sem garancia. Ha van nyilvános dedikálás, furakodj oda és a szelfi készítse közben add tudtára, hogy azt tehet veled amit akar. Ha nem tudsz angolul, álljon itt egy gyorstalpaló;

- Sex after the concert? (szex áfter dö konszört) | Közösülne velem a koncert után kérem?

- Cum In My Ass? (kám in máj essz) | Kikormolná kérem a fingóm?

- Fuck my throat! (fák máj thrōt) | Leszophatom?

Természetesen ha nem vagy a szofisztikált kommunikációval megáldott, a nemzetközileg elismert, sex, fuck, szavakkal is operálhatsz, mindenki érteni fogja mire gondolsz. Ha nem vagy biztos a dolgodban, mutass a beáldozni kívánt lyukra, s közben mondogasd. 

13654170_1372516559428662_5923437312211602418_n.png

10.+1 Dobd be az erőszak kártyát

Leszoptad a csávót, de nem akar meghívni egy mojírtóra? Engedted seggbe a DJ-nek, de csak nem akar bevinni a vipbe? Megvoltál két atlétás srácnak egyszerre, de ki akarnak rakni a szállásról a menet után? Hívd a rendőrséget, hogy megerőszakoltak. Annyi ilyen van a Sound-on, hogy még csak a statisztikát sem bolygatod meg, ne hagyd, hogy packázzanak veled. Itt Te diktálod a szabályokat. 

Éljen a Sound, Éljen a #festivalfeeling, Éljen a YOLO!

vendeghanyas_patreon_big.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://vendeghanyas.blog.hu/api/trackback/id/tr8912638101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szebeee 2017.07.03. 17:06:23

"10.+1 Dobd be az erőszak kártyát"

Várom az újabb backstages "horror"sztorit :)))

Cefrekecske 2017.07.03. 17:46:51

"nyugodtan mosolyogjunk, szemezzünk a sráccal, srácokkal amelyik nem jön oda, az csoró, vagy kicsi a fasza"
Vagy nem teljesen agyalágyult. :D Jójó értem, hogy a picsák azt hiszik, hogy csak ez a két eset lehetséges mert ők nagyon trükkösek és ellenállhatatlanok. :D :D :D

Cefrekecske 2017.07.03. 17:47:59

a +1 meg sajnos igaz és kibaszott dühítő.

andd1234 2017.07.04. 00:04:23

Ez odabasz, kurva jó lett! :)))

Gergej Gergely 2017.07.04. 00:57:06

5 másodperc alatt átbasználak fogadjunk

My name is Buck and I came here to fuck 2017.07.04. 09:06:54

sírrá röhögtem magam :DD és mennyire igaz amúgy mindez

Fekete Panna 2017.07.04. 09:14:18

"outletes rózsaszín polónak a gallérját felhajtva hordják mint a drakula" => ezen felzokogtam bakker... :-D :-D :-D köszi ;-)

Zorba the Geek 2017.07.04. 09:18:44

Ez kérem egy hiánypótló mű!

MegaTroll 2017.07.04. 11:52:35

Szakadok, ez marha jó, erre jövőre el kell mennem :D marha kiváncsi vagyok hány lány kacsinta pont nekem :D főleg ha VIP belépőt veszek (ami szerintem nem is annyira drága)

Patrik Falkai 2017.07.04. 12:22:56

jópofa akar lenni de ultragáz ez a förmedvény

onlinefilmek123 2017.07.04. 15:10:20

ez kurvagáz!!! egy normális lány nem csinál ilyet. ez a 10 "tanács" csak ribanoknak való :)

Szerios 2017.07.04. 15:40:48

@csejla: Szerintem a szövegkörnyezetből le lehet szűrni, hogy ez csak egy bizonyos réteget jellemez, akik ezen a "zseniális" rendezvényen nagy tömegben jelennek meg. ;)

Mária Szántó Szné 2017.07.04. 16:00:42

Meglátszik pasi írta aki pont olyan mint akikről a cikkben szó van ,és kihasználja ,hogy a sok buta tini lány mindent megtesz annak érdekében ,hogy ki ne lógjon a hülye instagrammos és Faces listából.A stílus lehetne jobb is még ha igaz ,mivel kulturáltak vagyunk vagy nem?

Adamned 2017.07.04. 16:21:09

Ne áltassátok már magatokat, olyanok olvassák-kommentelik ezt a cikket, akik annyit tudnak, hogy balatonszánd létezik. Gyerekek, akinek nem esett volna le: ennek minden sora az alapján íródott, ami már megtörtént. Igen, vannak akik ott hagyott kajákat zabálnak fel, vannak akik fizetés nélkül lelépnek (itt főként fiúk...) és a többi nyalánkság is mind-mind egytől egyig igaz ;) óriási, remekmű! szakadtam miközben olvastam, mert 110%-ban egyetértek vele. Én szigeten szoktam pultozni, ott azért valóban meg van a fesztivál élmény, de kezd az is felhígulni, bár még mindig klasszisokkal jobb, mint a 'Sound. De ja, semmi másról nem szól, mint egy hét magamutogatásról, faszméregetésről, páváskodásról, kurválkodásról, szexről, piálásról, drogozásról és ezeknek büszkén mutogatásáról. És ja, a csajok szemérmetlenül sokat bevállalnak a heti bérlettől egészen addig az apróságig, hogy valami lónyállal itasd valamelyik este.
" Mária Szántó Szné
2017.07.04. 16:00:42
Meglátszik pasi írta aki pont olyan mint akikről a cikkben szó van" - csókolom! maga meg miért tetszik kommentelni? nem megy most semmi sorozat? Aki írta, az vendéglátós és pontosan tökéletesen kívülről látja az egész fesztiválmocskot, és több éves tapasztalatát írja le. A valóságot. El kellene már felejteni ezt a "látszik hogy férfi írta" meg stb feminista faszságot. A mai soundos tinilányok 90%-a egy ordas nagy kurva. Ha lenne kölyköm és főleg lányom, akkor nagy pofont vernék le neki, ha kitalálná, hogy menni akar, hogy egy hétig azt se tudná hanyadikán van elseje. De visszatérve, mégegyszer, hatalmas cikk, aki érti az érti és jót röhög rajta, mert ez a valóság ;) részemről hatalmas pacsi a szerzőnek!

regicipo 2017.07.04. 16:39:21

Végig az író anyjára gondoltam, de a legvégén már magára az íróra, meg egy favágó baltára. Véres jelenet volt.

silverrant 2017.07.04. 18:18:06

tökéletes látlelet. Archiválni és a Központi Történeti Intézetben kiállítani, hogy A világ állapota 2010'-es évek.

iro 2017.07.04. 18:29:06

@azemlítettlány: szerintem azok, akikről a cikk szól.

PabY 2017.07.04. 19:09:43

hát lehet, hogy öreg vagyok már így 30 éves koromra de gáznak tartom hogy errefelé halad a világ

zsola73 2017.07.04. 21:22:51

Ezt nagyon nagy. Jót derültek rajta. :D

[mike] 2017.07.04. 22:04:07

Jó kis iromány. Szerencsére nem szorulok rá, hogy a nagy múltú Zamárdiban "fesztiválozzak"........ :D

debreczenizoli 2017.07.04. 22:11:54

ha 7. és 9. pont egész jó lett. azzal aki a többit írta inkább ne állj szóba.

2017.07.05. 06:26:34

@Patrik Falkai:
Mi van pubi, nem tetszik a realitás?

2017.07.05. 06:28:09

@azemlítettlány:
Nem cicuka.
A nők lettek azzá.

A barinők buksijában kellene rendet tenni.
Csak az nem megy, mert a tükörbe nézni és önismeretet tartani nem a nő jellem és természet része.

2017.07.05. 06:32:20

@Mária Szántó Szné:
"és kihasználja ,hogy a sok buta tini lány mindent megtesz annak érdekében ,hogy ki ne lógjon a hülye instagrammos és Faces listából."

Természetesen, az egyenjogú és egyenlőségben élő szabad választással rendelkező nőknek ehhez semmi közük, akik úgy döntöttek, hogy végigszopják a fél gárdát.
Nem, a mocskos férfi az oka az egésznek.

Tévedés: ilyenek ma a nők többsége, egyszerűen kurválkodni akarnak, kész, ennyi.

Fodor István83 2017.07.05. 07:54:48

Jó az írás tényleg nem olvastam ilyen jó összefoglalót. Kicsit az író személyes sértettségét érzem felfedezni. Olyan ez kicsit mint a korruptció amiből ki maradsz.
Mindenki azt látja amire figyelme van! Szebb világlátást kívánok az írónak és a környezete is változni fog.

ascii 2017.07.05. 08:30:13

A cikk fasza, anno 2013-ban Bede Márton írt Élőben a Soundrol cikksorozatot, hasonló maró gúnnyal, aki nem tudja értelmezni a posztot legalább ne venné a bátorságot és lejáratván magát kommentelne.

ohmygoodness 2017.07.05. 08:39:53

Arra senki se gondol, hogy mekkora lúzerek azok a faszik, akik 10 ezreket kidobnak egy dugásért, ahol a lány egyértelműen nem a pasi fegyverére, csak egy belépőre stb. utazik? Nem érzi magát szánalmasnak? Mert mondjuk más férfitársával ellentétben, neki csak így megy? Nem kellene inkább tanulni, hogy legyen valami a fejében, meg belenézni a tükörbe, esetleg dolgozni az önbizalmon, edzeni egy kicsit?
Neeem, a lányok a szemetek, mert csak arra mennek, a bérletre.

Hát bocsi, faszikám, senki se mondta, hogy le kell feküdnöd ezekkel a csajokkal, szerezhetnél normális csajt, barátnőt. Ja, bocs, hogy az nektek nem megy... Hát akkor ne sírjon a szátok.

És nem, senki se akar nyomi pasival járni, se nem szexelni, úgyhogy ne jöjjön senki azzal, hogy miért csak a vagány pasiknak van nőjük. Nektek sem kellenek az igénytelen lányok. Kivéve ha sound bérletért hajlandóak dugni veletek, fél szemmel, beokádva . :)

A kereslet és a kínálat igazodik egymáshoz, maradjunk ennyiben :)

Santer 2017.07.05. 09:09:27

ha a 444 nem nyafogott volna a cikk miatt, sose jutottam volna ide. De most itt vagyok, és plusz egy lájk tőlem is:)

_B_ 2017.07.05. 09:57:22

Én is a 444-es rinya miatt érkeztem, kicsit fordítva sült el a cikkük....
Ez viszont egy sírvaröhögős, baszott jó írás, sajnos 100% valóság alappal!!! :D

Ostara 2017.07.05. 09:58:56

Ma reggel egy lány utazott a metron, ment soundra. Lehetett látni, hogy "éhes".

"A nap vértóba száll, Vérszagra gyűl az éji vad"

Az írás nagyon jó lett, gratula.

debreczenizoli 2017.07.05. 10:08:03

van egyfajta hallgatólagos, elég genyó hozzáállás az erőszak kezelésében. ha ezen a témán ironizálsz akkor erre rájátszol. szerintem ha a Soundon valaki póruljár és véletlenül még itélet is lesz, úgy helyes ha jelentkezel n+1-ed rendű vádlottnak.

Szabinho 2017.07.05. 11:34:57

jó kis reklámot csinált a 444 ennek a posztnak.

2017.07.05. 12:35:15

Hatalmas írás, zseni vagy ! Szerda úr for prez! Aki meg nem érti az iróniát az ássa el magát.

Andalúziai kutya 2017.07.05. 20:54:49

@ohmygoodness: Mintha a személyes érintettség szólna belőled..... :D

vomit 2017.07.05. 22:09:35

Ez jó volt, megyek át a szövegből nyíló összes soundos linkekre.

ohmygoodness 2017.07.05. 22:57:11

@Andalúziai kutya:

Nem voltam Soundon sosem, másfajta zenét kedvelek :)

De a Volton (amire a fizetesembol vettem a jegyet, és nem prostituáltként dolgozom, se nem a pornóiparban) előfordult h csak úgy kedvetlésből letaperoltak, vagy nyúlkáltak, az mondjuk zavart. Bár rövid naciban voltam nem csadorban, vagy burkiniben, úgyhogy az én hibám :)

km4xs 2017.07.05. 23:49:32

Fú, mielőtt idetaláltam, kb. 8 oldalon olvastam erről az írásról, hogyan milyen szörnyen nőgyűlölő.
Elsősorban, akinek nem inge, ne vegye magára.
Kettő, hogy ez nem csak a "kiskurvákról" szól, hanem minden tipikus soundos jelenséget kifikáz, nyilván egyféle szemszögből, de ez így a normális, inkább a az az érdekes, hogy melyik csoport lázadozik a legjobban.
Nő vagyok én is 28 éves, nem régen vagyok túl, a partizós, fesztiválos időszakomban, sőt, ha valami kedvencem van, nem szégyenlek elmenni most sem, csúnya sem vagyok, sőt régebben még szebb is voltam, kaptam is ajánlatotkat, de tudtam ahelyén kezelni őket

Majjomkácska 2017.07.06. 12:54:41

@csejla: Ez nem válemény, hanem tapasztalat. ;-)

Andalúziai kutya 2017.07.06. 16:58:18

@ohmygoodness: Hát én voltam már sok fesztiválon is, a soundon is, de a jelenség amit leírtak nem igazán sound specifikus, bőven ott van a bulinegyedben is... Viszont megnyugtatásul közlöm, hogy én kizárólag burkában szoktam csajokat tapizni, és csadorban csajozom :)

Mr.Verucska 2017.07.07. 11:02:32

DZSIIIIZÜSZ!!!!! :D :D ez zseniális!!! és ez a valóság! aki nem hiszi járjon utána ne csak az esti fókuszban nézze meg azt az 5 perces összevágást a napsütésről meg a balatonról

Mr.Verucska 2017.07.07. 11:03:09

@szamaritánus: :DDDDDDDDDDDD ez a legnagyobb oltás!!!!

heptakontanonaéder 2017.07.08. 13:34:52

@Patrik Falkai: szóval _TE_ lüzer vagy, gyáva vagy és kicsi a pöcsikéd...

heptakontanonaéder 2017.07.08. 14:19:35

@ohmygoodness: mert te, kis savonarola egy péntek esti kósza numerát vadászva is már gyermekeid jövendő édesanyját kutatod a "leszoplak egy gombóc csokifagyiért" tündérkék között.
(savanyú a szőlő, mi?)

heptakontanonaéder 2017.07.08. 14:24:54

@heptakontanonaéder: nobozmeg, te pinás vagy? Mert amúgy 1:1 hozod az unteromega "egy fokkal jobb vagyok hátúszásban mint Quasimodo" kis lúzer balfaszok rinyáját!

kolompa lole 1111 2017.07.09. 09:55:04

@onlinefilmek123: A mai csajok pontosan azok, tehát elég széles réteget érint ez a továbbképzés. És hát a száund iq0 gyurmagyurkáinak pont ez az értelmi színvonal való.

kolompa lole 1111 2017.07.09. 09:55:57

@Mária Szántó Szné: A stílus teljesen rendben van. Ezt érdemlik azok akik kurválkodásra adják a fejüket.

kolompa lole 1111 2017.07.09. 09:58:24

@regicipo: Miért, magadra ismertél, és már szégyelled a sok gecit a szádban?

kolompa lole 1111 2017.07.09. 10:02:01

@icipicicsipa: Igen. A 90-es években a gengszter volt a "menő", minden kiscigány gangszta akart lenni, és talán azóta is, csak most már nem nyilatkozzák tele vele a sajtót, de a baszóvilág és társaiból jól látni hogy a munka az még mindig a kerülendő kategória, csak az ingyenpénz jöhet szóba. A mai csajok meg ehhez idomulva, szintén nem munkából képzelik el a megélhetést, hanem 1-2 falusi gengszter pénzért leszopásából, tehát kurválkodásból. Hungarisztán, orbándiktatúra, 21. század.

kolompa lole 1111 2017.07.09. 10:03:05

@Fodor István83: A többség kimarad belőle, miért is kéne hogy tetszen neki?

kolompa lole 1111 2017.07.09. 10:04:27

@ohmygoodness: Ha nem lenne mindegyik egy ordas kurva, talán normális lányt is lehetne találni. De csak akkor.

kolompa lole 1111 2017.07.09. 10:10:26

@ohmygoodness:

"És nem, senki se akar nyomi pasival járni, se nem szexelni, úgyhogy ne jöjjön senki azzal, hogy miért csak a vagány pasiknak van nőjük. Nektek sem kellenek az igénytelen lányok. Kivéve ha sound bérletért hajlandóak dugni veletek, fél szemmel, beokádva . :)"

És azt hiszed a löttyedt csöcsöd meg a narancsbőröd fog kelleni a felső 1% alfahímnek? Ott nem a teszkós Marikával, meg a pultos Rozival kell versenyezned, hanem a felső 1% csajjal, és hát nem fog senki kaparni utánad ha 1 füttyentésre 10 másik (jobb) nőt kap a faszára. Mégis minek? Nekik tényleg csak arra vagy jó hogy ha nincs épp kéznél egy jó csaj se, akkor a wc-ben ingyen leszophatod őket, aztán mehetsz a picsába, ezzel már kibírja addig amíg hazaér aztán majd az aktuális asszony leápolja rendesen.

kolompa lole 1111 2017.07.09. 10:16:16

@debreczenizoli: Hagyjuk már ezt az "erőszak" mesét, a "mgerőszakolt" kurvák 99%-a meg se lett volna dugva, ha nem önként ajánlkozott volna fel. Ahogy a cikk is írja, ez az amerikából begyűrűzött feljelentődivat a sértett kurvák bosszúja, akik hiába reméltek a felajánlkozásért cserébe némi pénzt (pia, szállás és egyéb barter formáját is beleszámítva), de nem kaptak, és most játszák az áldozatot. De csak játszák, nem azok. Így járnak a kurvák! És nagyon helyesen, mert ettől fog megjönni az eszük, hogy inkább tanulni + dolgozni kéne, nem kurválkodásból próbálni meélni. Ott már úgyis nagy a konkurrencia.

debreczenizoli 2017.07.09. 19:51:46

@kolompa lole 1111: érdekes ez az erőszak téma. nem ritka. én két áldozatot ismertem. az egyiket szatír támadta meg. a másiknál a volt élettársa gondolta úgy, hogy neki a szakítós szex jár. ez a két alapeset meg is mutatja a kétféle kezelést. ha a közösségben idegen teszi (szarír) akkor azt levadásszák. a rendőrség is komolyan veszi. ha közösségen belül pl család, gyülekezet stb történik akkor jön a maszatolás és áldozathibáztatás és a "ne tegyen feljelentést". ha buliban történik akkor meg rájön erre a "minekmentoda" és a "milyenrövidvoltaszoknya". A feketeöves áldozathibáztatók használják még a "basznimentodamitfinnyáskodik" érvelést. Ez nagyon jól tükröződik az általános hozzáálláson. példa tavalyról: Amikor pl a gólyatáborban a szervező két felest ad az áldozatnak és igyekszik lebeszélni a feljelentésről. saját példa: korábbi áldozat beleegyezik, hogy beszél az exével hamár a gyerekük láthatását újra kell tárgyalni. megegyezés után elfogadja a hazaviszlek ajánlatot és beszáll az autójába. mivel az a kedvesrendes ember nem zárta be az ajtót miközben épp némi gázsprét fújt az arcába, az áldozat el tudot menekülni. erre mondták a rendőrségen, hogy minek ült be az autóba és mivel ők nem kisérték el orvoshoz ezért engem meg kellett várnia és hát sajnálatos módon az eltelt pár órában a gázspray tünetei elmúltak, látlelet hiányában "netegyenfeljelentést". ez ugyan egyedi eset de teljesen jellemző a nemierőszakhoz és a párkapcsolati erőszakhoz való hozzáállásra. erre a hozzáállásra, nagy látenciára és szar felderítettségre jön a blogoló remek ötlete: a vicceskedő erőszak kártyával. ami két féleképpen árt: 1 egy ostoba ötletet kaphat és megjátsza. 2 egy faszfej fölmenti az elkövetőt #csakkijátszottaakártyát. + a tizes ponton túl ott van a gyakorlatilag instant felmentés minden elkövető számára: vajon egy geci egy sikeresen összejött éjszaka után erőszaknak gondolja e ha a lány akarata ellenére dupláz? #azelsőtakartaszalnemerőszakbiztosúr. vagy ha a cikkből indulok ki: a puncijába akarta hát nesértődjön meghaafenekébeisbetoltam. a monoklit a szemealá azért kapta mert nagyon rúgkapált. "aszonta cseréljünktelefonszámot. tehát baszni akart, ezért nem erőszak. különbenis amikor kidobtam két VIP belépőt is utànahajntottam szal nem erôszak hanem barter volt" Nagyon komoly alapvetés, hogy csak azon ironizálunk amit egy fasz nem valósíthat meg. Ugyanis az iróniát egy hülye simán használati utasításnzk nézheti. Tehát ha valaki kijátsza az erőszzk kártyát vajon olvasta a blogot? Kaphatta innen az ötletet? Vajon ha valaki erőszakot követett el az poénkodott itt Sound előtt pár nappal? Vajon az aki az áldozatot győzködi, hogy "netegyenfeljelentést" az röhögött egy jót itt? Van a posztolónak felelőssége? Szerintem van. Ezért írtam, hogy helyes volna áldozatonként pár hét dittet magára vállalnia önkéntes alapon. a te kommented esetében szó sincs vélt felelősségről. ezzel simán bűnrészes vagy egy esetleges erőszakban. egyáltalán honnan veszed, hogy az áldozatok 99%-a maga tehet róla?

regicipo 2017.07.10. 10:07:39

@kolompa lole 1111: Szánalmas, ostoba, korlátolt lúzer...

sztewe · http://sztewe.deviantart.com/ 2017.07.10. 23:03:45

@debreczenizoli: Teljesen egyetértek veled
amúgy @kolompa lole 1111: Te tényleg egy Szánalmas, ostoba, korlátolt lúzer vagy.

Drednaught 2017.07.13. 19:29:18

Én valamilyen szinten igazat tudok adni kolompa lole 1111-nak.
Engem is megvádolt anno hamisan egy csaj és volt két haverom, akik ugyanígy jártak, de csak az egyikük vitte bíróság elé az ügyet(hamis vád), aminek végül megegyezés lett a vége.
A nőknek szinte felhívás keringőre ez a hamis vád lehetősége és a bírósági gyakorlat is bizonyítja, hogy miért kell fenntartásokkal kezelni.
Vannak válási fórumok, ahol a tisztelt ügyvédek tanácsolják azt egyenesen a nőnek, hogy csináltasson valakivel egy monoklit magára, tegyen feljelentést és azzal menjen már be gyermekelhelyezéskor, garantál a max pénz, a gyerekek kizárólagos felügyeleti joga,stb.
Az Államokban az Obama adminisztráció hozta be azt a törvényt, hogy szexuális zaklatás vádja esetén nem kell lehetőséget adni a megvádoltnak a védekezésre, az áldozatot meg nem kell kötelezni vizsgálatokra(sőt időkorlát sincs így a feljelentésre), a döntést az egyetem saját hatáskörben intézheti.
Ha kell, küldök ilyen ügyekről youtube videókat.

Bicepsz Elek77 2017.07.16. 14:33:50

@kolompa lole 1111: " mai csajok meg ehhez idomulva, szintén nem munkából képzelik el a megélhetést, hanem 1-2 falusi gengszter pénzért leszopásából, tehát kurválkodásból. Hungarisztán, orbándiktatúra, 21. század"
Ez regen is meg volt((VM-167) Karády Katalin | Antalffy Tibor, az ország legidősebb bloggere
www.antalffy-tibor.hu/?p=528)csak akkor ezek a helyukon voltak. Mas orszagokban is volt, van es lesz hasonlo reteg.

Srác9 2017.07.20. 14:10:47

Brutálisan jó írás
süti beállítások módosítása