Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szíveslátás, vendéghányás...

Szíveslátás, vendéghányás...

a strandon tanga nélkül, csak egy igénytelen, hájas lúzer vagy!

2017. június 28. - Szerda Úr

Dik már, annak is milyen naribőre van. Szól az agyonszoláriumozott szőke, a botoxos ajkú barátnőjének. Fúj gheci, ez mindjárt hányok. És az ott? A csíkos egyberészesben? Revansol a feltöltött szájú. Eszméletlen ciki. Nem is értem, hogy mer kijönni vele utcára, pláne nem strandra. 

11.jpg

A füredi Esterházy strandon, múlt szombaton két ideiglenes strandszomszédom beszélgetését hallgattam ki. Nem öncélú volt a dolog, mert gyanítom direkt tolták olyan hangerővel, hogy még Zamárdiban is tisztán lehessen hallani. A továbbiakban a párbeszédet próbálom felidézni;

-Aki ad magára, meg van hozzá teste az minimum franciafenekű, de inkább tangás bikinialsót vásárol, lehetőleg a nyár aktuális színeiben, valami designer márkát. Ez nem is az önkifejezésről, vagy a magamutogatásról szól bazmeg, hanem csupán az igényességről. Mert akinek jó teste van az igényes. Ezért nem kell így most érted túlgondondolni dikk, de ha valaki ad magára, meg eljár rendesen edzeni, meg nem texó mirelitet zabál, az már jó eséllyel indul, hogy a férfiak utánaforduljanak a picsájának. És ha egy férfi utánadfordul, az fejben már a tiéd, mert ha akarod megkaphatod. Egy képzeletbeli strikkula, vagy mi. De nézd meg bázmeg azt ott. Milyen jó alakja van, ott bazmeg annak a fekete hosszúhajúnak, de képes felvenni azt a nagyibugyi féleséget. Übergáz. De nézd meg gec, picit megszívta magát az anyag vízzel és úgy néz ki hátulról a csaj, mint egy telefosott búvárruha. 

-jajj szilvi ne röhögtess már gheci, de most tényleg, hát jó oké, én is tangát hordok, de nem csak azért mert igényes vagyok, hanem mert annál nincs undorítóbb, mint mikor a vizes bugyi begyűrődik a picsacimpáim közé, azt ott kell kihúzkodni. A valagam ígyisúgyis látszódni fog, meg hát a domborulatot érted nem rejti el, az a pali aki meg akarja nézni, úgyis pillázni fogja, akkor meg minek dugdossam el? Amúgy mostanában ugye jönnek be újra a divatba az egyrészes bikinik, persze abból is a tangások, múltkor a kálcedóniában próbáltam egyet, nem volt rossz, de úgy vagyok, hogy ha már ilyen gecisokat hasazok, akkor nem takarom el. 

-hát én meg guggolok, állandóan. ígyisúgyis, ha érted, szóval feszes rendesen, hallod diót tudnál törni a seggemen. /röhög vonyítva

-De a lényeg, hogy akin nem tanga van az mind egy lusta, igénytelen, csoró és dagadt, hájas ocsmány zsírmangalica, de legrosszabb esetben is egy olyan izlésficamos degenerált hulladék, akit emberek közé sem szabadna engedni. Vagy külön strandot kéne nekik létrehozni! Ja. Lenne egy strand szépeknek, az lenne a vip, meg egy a többieknek.

-Ilyen már most is van? 

-Komoly? Hol?

-Hát elviekben itt hátrébb van a kisfalu strand, az a csóroké, de hát ugye gondolom nem merik megtenni, hogy áthajtják oda ezeket a hájas teheneket, mert a büfé csak belőlök él. Ezek hallod fejenként megesznek 10 lángost reggelire, hogy egész nap izzadjanak. 

-Meg most nemazér, de ha csak a szépeknek lenne vip strand akkor most nem azér, de kb lennénk benne itt öten. Mi ketten ott van az a csaj, az egész jó, persz nem annyira mint te vagy én, de ja, elmegy. Ha megcsinálná a melleit lehetne mondjuk 7-es. Az még belépőszint. Meg igényes fürdőruhája van, nem valami kínai szar ezerötér, meg mondjuk a saruja is egész jó.

-Jha hát a cipő meg a papper a másik amitől behalok. Képesek felvenni ezeket a gumis, hamisítványokat, azt hijába van rájaírva, hogy lákoszt a normális ember tudja, hogy fullkamu az egész. Ilyen erővel vehetne bazmeg egy vietnámi tornacipőt azt rávéshétné alkoholos pennával, hogy gucci. Bár lehet, hogy még az is igényesebben nézne ki. 

-Ja, de ezeken a nőkön kábé úgy ki tudok akadni, mint a pasik ha nem nyeled le. Itt hömbölögnek bazmeg a bálna testükkel, szétfolynak a napon, ha van egy kis szellő, ami legyezgetné a testemet, akkor is ezeknek a 60 kilós hájpacninak, az izzadt testszagát hordja ide, fel kéne szerelni a napernyőkre egy tálat, vagy zacskót amibe istant bele is lehessen hányni lassan, annyira undi az egész. 

-Nemtum szerencsére én befűjtam magam epres testpermettel, így nem érzek szagokat. De erről jut eszembe kén szívni egy cigit.

- Ott van a táskámban, vegyél. 

- Te mi ez itt a cigi mellett? Egy nagyibúúúgyi geci, fúúúúj. Nemmondod, h ilyet hordasz.

- Tedd már vissza te ribanc, tegnap megcsikarta a hasam a fehérjeturmix, aztán picit foltos lett az összes csíktangám amit hoztam. 

Lesz blogtalálkozó, részletek itt! 

A bejegyzés trackback címe:

https://vendeghanyas.blog.hu/api/trackback/id/tr8812626119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NyKi 2017.07.06. 15:04:53

Bízom benne, hogy hamarosan újra kinyitják a diliházakat.

Mérgező Hulladék 2017.07.11. 16:25:53

Ez a poszt annyira szánalmasan erőlködős, hogy szerintem attól lett foltos a csíktanga, nem a fehérjeturmixtól.

hazitroll 2017.07.12. 13:18:22

Én jót röhögtem, köszi. Azért kíváncsi lennék, hogy néztek ki ezek a csajok és a többiek, akiket leszólnak.
süti beállítások módosítása