panaszkönyves beírások 2.

Hát ugye ma az van, hogy bebaszunk, mint az állat, úgyhogy úgy döntöttem, hogy a blog legnagyobb sikert elérő bejegyzését felelevenítve, újabb csokrot fűzök össze a panaszkönyves bejegyzésekből. Kezdésnek hozzátenném, hogy ezek már nem annyira viccesek, mint az első kör, hiszen ugyanabból az archívumból valóak, mint amiből az elsőt írtam, s akkor már kiválogattam a legjobbakat. Mivel az első írásomat, is szemtelenül lenyúlta a fél magyar internet, így most sem várok mást, de felhívom a figyelmet az oldalt található egy kreatív, Creative Commons liszenszre, szóval forrást tessék jelölni, lopós gecik! Hányásban gazdag új évet kihányok mindenkinek. A hányás nem jelent kizárást!

14448955_1436948006318850_5842959427580409339_n.png

 

"Olyan pizzát kaptunk, amin csak a megsült feltét van, tészta sehol."

"A majonézben félreérthetetlenül sperma volt. Hívtam a köjált, mindenkit kirúgatok! Felháborító"

"A felszolgálóhölgyeknek konkrétan kilóg a fél csöcse, ez túlmutat minden jóérzésen."

"A pincérek egész nap a telefont nyomkodják, ilyen erővel fészbukon is megrendelhetném az ételt."

"Az illemhelységben az összes toalett össze van hányva és használt tamponok vannak felakasztva a kilincsekre"

"Amikor a  hároméves gyermekem véletlenül berohant a konyhára, a mogorva szakács, úgy ráordított, hogy azóta is sír. Természetesen azonnal sarkonfordultunk, ide sem jövünk többé."

"A menüben kínált bableves szélhajtó, sajnos az első kanál után jelentkeztek a tünetei, így képtelen voltam jóízűen elkölteni az ebédemet."

"Amikor a felszolgáló behajolt, hogy elvegye az üres tányérokat, akkorát fingott, hogy még az asztal is beleremegett."

"A konyháról folyamatos, finghangok szűrődtek ki, így míg a pincérek nem figyeltek, kénytelenek voltunk a kedvesemmel angolosan távozni."

"A felszolgáló konkrétan büdösebb, mint egy kéthetes, befosott, részeg kozák, csöves."

"Kisfiamnak kis adag rántott húst szerettünk volna kérni, csirkemellből és hasábkrumplit, amit meg is kapott, de nem kaptunk hozzá kecsapot." -mondjuk kérhettetek volna...

"Amíg az étteremtulajdonos pálinkával itatott, a szakács a konyhán dugta a feleségemet."

"A számla végösszegén +10% szervízdíj volt, s így kellemetlen helyzetbe kerültem, ugyanis nem volt nálam annyi pénz, amennyivel ki tudtam volna fizetni azt. Ez szimpla átverés, feljelentést fogok tenni."

"Kibaszottul megkúrnám a szőke pincércsajt."

"A felszolgálóhölgy olyan ronda, hogy csak nagy öklendezések közepette voltam képes megenni a pizzámat."

"A Mortadellás pizza tartalmazott mogyorót, párom allergiája kijött, s rohanhattunk a kórházba. Ezt illene feltüntetni az étlapon."

"Már megérkezésünkkor láttuk, hogy a pincér részeg, de az italok szolgálása során lehányt. Kárótlást követelek!"

"A szállodai szobánkat hangulatosnak és csendesnek írták le, ehhez képest egész éjjel fiatalok buliztak és üvöltöztek a szálloda előtt." - megjegyzés: szilveszter éjjel

"A párommal szerettünk volna, egy csendes nyugodt hétvégét eltölteni, de a szomszéd szobában, egész éjjel és hihetetlen hangosan basztak."

"Felháborít, hogy nincs etetőszék, a gyereknek."

"A pincérek bárhányszor odajöttek hozzám, a farkukat mindig a vállamnak tolták."

"Amikor beléptünk az étterembe, a szakács odaszólt a pincérnek, hogy 'kérdezd meg ezeket a büdös parasztokat, hogy mit akarnak zabálni, aztán küld el őket a picsába'."

"A facebookon volt meghirdetve, hogy torkoscsütörtök lesz, de mire ideértünk, nem volt szabad hely. Két órát vártunk, majd úgy döntöttünk, hogy inkább máshol költjük el a pénzünket."

"Gyros salatat rendeltem a parom  pizzat. Gyros salata: rengeteg olcso jegsalata es szo szerint kb 5 deka hus... a salata nagyon keseru volt. A pizza alja lisztes volt feltet mennyisege atlagos. Parom nem mondott ra ezen kivul rosszat, de o se dobott hatast, nekem egyaltalan nem izlett. Futar gyors, udvarias. Telefonos egyeztetes elegge nyogvenyelos volt."

"Ma nem volt az igazi 3 somloit vettunk amit ki is dobtunk Keseru es savanyu volt 2 adag porkolt galuskaval hideg volt minden Hus konkretan ehetetlen volt ragos es felkesz Tobbet mar nem is rendelunk az biztos"

"Lassú kiszolgálás. Időpontra lett rendelve az étel , ám hiába érkeztünk meg , a foglalás sehol. Érdeklődésemre, hogy hol van a rendelés a " hölgy " bement a konyhára, majd mikor kijött, engem válaszra sem méltatott, az utánam lévő vendég rendelését vette fel. Ezek után mennyit kell várni az ételre, ha telefonon megrendelve 1 óra alatt nem készül el? Hozzá teszem , nem volt tele az étterem."

"Az üzletvezető elkezdett ordítani velem és meg is lökött, mert szerinte lehánytam a muskátlikat."

"Amikor belestem a pultba láttam, ahogy a pincér veri a faszát. Mármint tényleg."

"Amikor a 9990 forintos számlára, leraktunk egy tizest, hogy köszönjük, a pincér hangosan és gúnyosan felröhögött."

"Többszöri kérésünk ellenére sem kapcsolták ki a Gangxta Zoli obszcén zenéit."

"A pincért jobban érdekelte a barátok közt, mi a mi rendelésünk, így soha többé nem jövünk ide."

"Nagyon-nagyon gyenge. Hervasztó az ételek minősége és mennyisége."

"Amikor a youtubos Herby csaja hozza ki a sört, akkor nem tudom, hogy röhögjek, vagy sírjak..."

"A pincérek azzal szórakoztak, hogy leeresztették a kerékpárom gumiját."

"Mikor a felszolgáló bevitte a rendelésemet a konyhába, tisztán hallottam, a szakács szitkozódásait, miszerint csak ilyen zsidó kurvák tudnak ilyet rendelni és miért nem takarodunk a mekibe, de inkább a picsába. Mondanom sem kell, hogy az ételt már nem vártuk meg."

"Bár olvastuk az interneten, hogy gyenge a minőség, de ezt azért nem gondoltuk."

"A vacsoránk alatt, másokat is beengedtek az étterembe."

"Minden kellemesnek indult, míg a kettővel odébb vacsorázó roma család össze nem veszett, és tömegverekedésbe torkollott az egész. Miután a pincéreknek sikerült elcsítítani a kedélyeket, utána az asztalokon táncoltak. A miénken is. Pedig még ettünk.."