két pasival szekszeltem a sound belépőért - felrobbant a magyar internet

"Kaptam egy üzit a Facen, rámírt egy tök állati pasi, hogy menjek el velük a Soundra. Húztam az agyát, de aztán felmentem hozzá bulizni, és tudod, kicsit elfajultak a dolgok :) Ittunk, aztán dugtunk hármasban a haverjával, két pasival szekszeltem a belépőért, de behoztak ingyen egész hétre! Duplán jól jártam :)”  Kezdi cikkét a partyzoo.hu. Nem linkelem be, úgyis ezzel van tele a facebook, sok másik oldal is átvette, a kattintásokért, aztán a fél internet ki van akadva, hogy micsoda kurvulás folyik itt kérem. Én viszont azt gondolom, hogy a partyzoo cikke önmagában kamu. Hatásvadász, átgondolatlan, sima egyszerű átbaszás. És mégsem. Felvezetem miért.


Ne legyünk álszentek, a prostitúció valamennyi formája szerves része az életünknek. Vannak helyek ahol a kereslet és kínálat, nyíltan találkozik lebeszélik a feltételeket, majd mondjuk a szemétégetőnél azonnal le is zavarják az üzletet. Van mikor szofisztikált környezetben, internetes weboldalak, szállodák katalógusai segítik az ügymenetet. Az sem ritka, mikor valaki az egész életét felteszi, hogy leendő csemetéinek magának, egy jobb, magas egzisztenciát biztosítson, egy számára visszataszító, de gazdag férfi mellett. Ott van az az őszhajú pasi az mlsz-nél, vágod aki annó lőtt valami gólt, na annak se a két szép szeme, odaadó viselkedése miatt van 25 évvel fiatalabb felesége. És akkor már az Vajna ribancáról ne is beszélgessünk, pedig aki kicsit is képben van azzal a társasággal, pontosan tudja, hogy ki(k) kezelgetik a kis kurvát, mert Andy bácsinak már a dollárra se áll fel a fasza.

Gondolom az sem meglepő, ha szórakozóhelyeken néhány koktélért, szép ígéretért, esetleg egy menő autó villantásáért már jár a cumi, vagy több is. Térjünk vissza a cikkre. Ha valaki, akkor én ismerem a pénzért dugós csajokat, főleg azt a réteget, akit a cikk bemutatni próbál, hiszen az a nő, aki eldobja az agyát egy legjobb esetben is 65 ezer forintos fesztiválbelépőtől, az azért nem az a magas kategória. Az interjúk gondatlanul összeválogatott, tükörfordításai a tomorrowland subredditjeiből mazsolázgatott bejegyzéseknek, még a szmájlik is ugyanott maradtak, ha már el akarják hitetni velünk, hogy személyes interjúról van szó, ezekre odafigyelhetnének. De ez csak a szőrszálhasogatás része.

Az igazi érvem az, hogy a Magyar lányok bármennyire is megfekszenek bizonyos anyagi javak villantására, nem fogják azt bevallani. Ahogy népünkre jellemző, a Magyar lányok rettentő büszkék. Ebből kifolyólag, ha egy lány nem is feltétlen tudatosan lefekszik egy számára külsőségekben nem szimpi, de mondjuk pénzes pasival, akkor azt nagy átlagban az istennek sem fogja bevallani, főleg egy idegennek. A cikkben kilenc, 18-25 közötti lányokat szólaltatnak meg, mindegyik egy kaptafára, hasonló mondatszerkezettel mondja, teljes szégyenérzet nélkül, hogy kivel kúrt a belépőért, vagy éppen melyik dj-t szopta le. Lehet, hogy csak nekem életidegen ez, mert bevallom az elmúlt két évben nem nagyon jártam ilyen veretős helyeken, de azért csak feltűnne, ha annyit fordult volna a világ, hogy blog nélkül is lehet olcsón, jó csajokat dugni. 

Viszont azt is állítom, hogy a jelenség létezik, csak éppen a partyzoo emberei kurvára nem találkoztak ilyenekkel. Sok nő van aki igenis bármikor szétteszi a lábát egy élményért, nyaralásért, fesztiválért. Csak éppen nem így. Nem egyszerre két csávóval, nem elmondva mindenkinek és főleg nem kimondva. Amióta nem szégyen pornózni, kurválkodni, halál felesleges is a színjáték, de valamiért a hazánk lányai még mindig érzik, hogy az anyagi javakért odaadott punci, nem feltétlen társadalmilag elfogadott, főleg ha pitiáner tételekről van szó. A fesztiválbelépőjegy, még ha VIP is, pedig pitiáner még ahhoz képest is, hogy egy lakásos kurva 15-20 rugót kér egy órára. 

Az emberek meg szépen háborodjanak fel, családos emberek fakadjanak ki facebookon, meg nyíljon meg a tenger és nyeljen el mindent a pusztító tűz, de ha Soundon egy csaj koktélért szop, vagy belépőjegyért baszik akkor játsszuk el az erkölcs mintaképét. Csak arra figyeljünk, hogy míg felállunk az asztaltól egy cigire mert olyan idegállapotba kerültünk ettől a romlott világtól, kapcsoljuk ki a pornhubon háttérben figyelő, reality-teen-gangbang-money-asstomouth keresésünket. Köszöntem.