Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szíveslátás, vendéghányás...

Szíveslátás, vendéghányás...

"Ami a budapesti partifotókról lemarad" - azt majd a képzelet odafotosoppolja

2016. június 08. - Szerda Úr

Van az úgy, hogy világot nem látott, ám fantáziával bőven megáldott emberek blogolnak. Ez így van jól, tulajdonképpen így született a Trónok Harca is, ami azért eléggé odabasz és soha, de soha nem gondoltuk volna, hogy a mainstream média, egy vérfertőző világban, kegyetlen gyilkosokat is képes lesz akár pozitívként is bemutatni. 

lukacs-baths-magic-bath-party-header.jpg

UPDATE:
Emese törölte a posztot.... :(

YDEA blog, Emese szerzője tolt egy indexcímlapos sztorit
, ami kornak megfelelő, kis aranyos minimalista, de egyben marketing és karriertanácsadó, élet, divat szóval foglalkozik mindennel amivel kábé coelho nórika is. Egy baj van a dologgal, címlapos sztorija nem más mint egy túldimenzionált kép, az amúgy valóban nem veszélytelen budapesti éjszakáról. Lássuk.

Emese szépen felvezeti a budapesti éjszakák, elmúlt évben történt néhány komolyabb drámáját, van itt meghalt fiú, megerőszakolt lány (te, nem trónók harca fanfiction ez is?). A probléma abból indul, hogy teljesen félreértelmezi a drogozás és a bedrogozás(drogoztatás) analógiáját. Tegye mindenki szívére a kezét, akinek volt valaha köze a kábszihoz, majd mondja ki hangosan azt, hogy valós veszély az italba tett drog. Ugye-hogy-elgondolkodunk? Nem-nem állítom, hogy ilyen nem létezik, igenis létezik, csak éppenséggel nem egy idegentől. A bedrogoztatás nem olyan egyszerű, ahogy azt elképzeli a sok laikus. A legtöbb valóban gyanútlanul bedrogoztatott ember (kiváltképp a lányok) olyan emberektől kapják a felturbózott kólát, meg pinacoladat, akiket ismernek, legalább felületesen. Ha én odamegyek egy tök ismeretlen csajhoz azzal a céllal, hogy seggből-szájba közösülni akarok vele, mindezt mozgásképtelen formájában, akkor valószínűtlen, hogy az ügyesen belecsepegtetett/morzsolt cuccli segítene tervem véghezvitelében, ugyanis nem vettem figyelembe a következményeket. Diszkózni, inni magyarhonban nem dívik egyedül. Nem mondom, vannak akik annyira foreveralone alkatok, hogy egyedül mennek el bebaszcsizni, de nem jellemző. Ismeretlenként nem tudhatom, hogy ki fia-borja, a pasija csak éppen hugyozni ment el, vagy éppen az egyik nagydarab kidobó csaja/húga/kislánya stb. A drog hatása nem instant, semmi garancia nincsen rá, hogy azonnal beájul, hirtelen ott lenni és kicipelni pedig valljuk be, feltűnő. Ha többen vannak, eleve bukik a mutatvány, hiszen ahogy rosszul lesz, valószínű, hogy a barinők, esetleg köldökig kigombolt inges szolikirályok azonnal ott lesznek, hogy legalább a józanabb barinők előtt lehessen tenni a szépet. Tulajdonképpen egy vattával és kloroformmal, konkrétan nagyobb hatásfokkal lehet embert rabolni, erőszakolni, vagy csak kikötözni, hogy utána a talpát csikizzük lúdtollal, mint GHB-val. Arról nem is beszélve, hogy hozzájutni is könnyebb és a rendőrbácsi sem baszakszik veled érte. 

Később kitér a posztoló arra, hogy a pultosok eleve belerakják az italba. Baromság. Nem állítom, hogy nem történhet meg, de továbbra is a fenti példamenetet tudom felhozni, hiába kerül bele a kábszi a piába, a lappangási idő mindenkinél más és egyáltalán nem biztos, hogy azonnal le tudja a gaztevő reagálni, márpedig ha az összeesés pillanatában nem sikerül, akkor valószínűleg ernyedt testet sem fog vazelinezni behatolás céljából, így meg minek az egész?

Az igazság az, hogy megint keresünk egy misztikus, maffiaszintű, elrablós, tűnős dolgot, de a saját felelősségünket nem szeretnénk lobogtatni. A legtöbb drogtól meghalt ember, túladagolásban, rossz minőségű cucc miatt fekszik meg örökre. Azok a lányok, akik magatehetetlenre isszák magukat, bedrogoznak, valóban aljas emberek áldozatává válhatnak, ez így megy az idők kezdete óta. Távol áll tőlem az áldozathibáztatás, ilyen téren tényleg érdemes odafigyelni, ha már cél a maximális önpusztítás, de legalább a lehetősége fennáll az éjszaka folyamán, lehetőleg megbízható ember mellett tegyük. 

Utoljára hagytam a felületes ismeretségből adódó leitatást, bedrogozást. Első randik, clubokban udvarló fiúk, az éjszaka a társasághoz csapódott félismeretlenek, valóban jelenthetnek veszélyforrást. A recept nem instant, szerintem kibaszott nagy bunkóság ismeretlent letámadni, csak azért mert vannak férfiak akik fizikailag bántalmaznak/kihasználnak nőket, de ezt egy bizonyos érettségi szint alatt úgysem fogják érteni, így kár magyaráznom. 

A rendőrségi jelentések, a médiában sorra hangoztatott "valamit belekevertek az italomba" pedig legtöbb esetben nem más, mint az egyén saját felelősségének másra hárítása, az estek 90%-nál mindig kiderült, hogy a magát áldozatnak valló ember túltolta a cuccozást. Amíg nem volt testközelből drogos élményetek, vagy nem vagytok képben a kémiával, addig pedig ne írjatok posztokat, ez a privilégium az enyém. 

A bejegyzés trackback címe:

https://vendeghanyas.blog.hu/api/trackback/id/tr318789922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

D4M13N 2016.06.08. 16:50:07

Két gyors sztori:

1. Szórakozóhelyen azaz diszkotékában voltunk,elmentem táncolni,társaság maradt,megyek vissza és üres az asztal.A cuccokat ott hagytuk mivel mindenki mindekit ismert kb úgyhogy lopni se loptak,a bizti gorillák is szűrtek rendesen,szó mi szó,telefont is kinn hagyhattad mert aki felkapta az valszeg azért hogy utánadvigye mert éppen hívnak.
Tehát ülök le az üres asztalunkhoz,innám a söröm,barátom fut oda és veri ki a kezemből mert "ne idd meg,cucc van benne!" tehát valaki vagy beledobta vagy nem tudom,de ezután már vittem magammal az italt vagy nem ittam meg ha ott hagytam.

2. Szintén zsúfolt dizsi.
Nagy társaság,piát kikértem(ez sima fröccs málna vagy kiwi szörp rettenettel,ez volt akkor olcsó én meg diák voltam) viszem le,kezemben van folyamatosan,leülünk beleiszok két kortyot a fél literből,és pár perc múlva már érzem is hogy nem vagyok jól.Hideg verejték majd szédülés és a végén mikor visznek ki már a levegőre blackout.Felébredek a taxiban körülöttem a haverok törlik a homlokom.Kiesett jó 10 perc kb.Ott a pultosra gyanakodom,de gondoltam a levegőtlenségre vagy ki tudja,ezer dologra.Kis idő eltelik,talán fél év,ismerős kocsmájába lejön cimbora hogy "bazdmeg *nevem* képzeld el,úgy jártam mint te csak én még ki tudtam menni,aztán beestem egy bokor mellé ahova behúztam magam és hívtam barátokat hogy jöjjenek értem mert nagy a baj,nem volt részeg, se becuccozva.Mindenesetre megtalálták dettó ezek a tünetek.

Ez a jelenség létezik,csak kurva ritka.Bár te is ezt írtad,csak saját példaként hoztam fel :)

Circus 2016.06.08. 18:46:25

Tudod, ez is olyan, mint a statisztika: ha sokszázezer ellentétes élményhez kapcsolódik egy, akkor elhanyagolhatod. Kivéve, ha veled, vagy hozzád közel állóvel esik meg. Na, akkor az az egy is sok.

cheega 2016.06.09. 09:17:41

Egész este ittunk, nem ma kezdtük, bírjuk, kb 20:00-tól. 23:00 körül Fogaskert, EGY SÖR fejenként (se, csak a fele), és azt se tudtuk hol vagyunk. mivel régebben próbáltam ezt azt, nyilvánvaló volt, hogy valami volt a piában. többektől ugyanezt hallottam.

stoilt 2016.06.09. 09:57:28

@cheega: "Egész este ittunk" VS. "EGY SÖR fejenként (se, csak a fele)"
Most akkor egész este ittál, vagy csak egy fél sör?

Egyébként, ha 3 órán át szopogattatok egy-egy fél sört, én is felturbóztam volna nektek, hogy menjetek inkább haza melegedni.

Szerda Úr · http://vendeghanyas.blog.hu 2016.06.09. 10:43:13

@D4M13N:

saját példa. bírom a piát, sokat iszok, illetve ittam egy időben. egy este haverokkal lájtos borozgatás a terv, vittem egy(!) üveg gere rozét, meg egy ásványvizet, azt ittam egész este, fröccsnek. elmentünk később kocsmába, törzshelyem, egy sört és egy pálinkát ittunk még. hazamentem, éreztem a lájtos delíriumot, de semmi extra, még az akkori csajom meg is jegyezte, hogy kivételesen nem vagyok atombebaszva. ettem egy szendvicset lefeküdtem, majd hajnali 3-4 körül állítólag kimentem a nappaliba, leültem a dohányzóasztalra és kényelmesen telibehugyoztam a szőnyeget. majd elfeküdtem a kanapén. semmi nem rémlik, az egész kiesett.

egyszerűen nem látok rá esélyt, hogy bárki bedrogozott volna (egyrészt miért? józanul is bárkit megdugnék) másrészt sem a kocsmában vásárolt sörömet nem engedtem el egy percre sem, a pálinkát meg azonnal lehúztam. a többiek, akik ugyanezt itták, minden probléma nélkül ébredtek.

az emberek hajlamosak túlmisztifikálni, ha a fáradtság, az éhség (amit ugye megfelelő cigi és alkohol mellett nem érzünk) mellett bebaszva olyan dolgot csinálunk amit józanul nem. nem mondom, hogy nem létezik a jelenség, mert igen, csak ritkább mint azt sokan állítják.

Szerda Úr · http://vendeghanyas.blog.hu 2016.06.09. 10:51:29

@Circus:
nem a megtörtént eseteket akarom elbagatellizálni, csak felbasz, ha magukat okosnak gondoló kislányok osztják az észt.

Szerda Úr · http://vendeghanyas.blog.hu 2016.06.09. 10:52:43

@cheega:

milyen meleg volt, mennyit aludtál, ettetek-e, hány napja ittatok? esetleg pont, hogy volt hetes/hónapos kimaradás? nem feltétlen jelent ez drogot

Frc12 2016.06.09. 17:27:00

Nem olvastam a csaj bejegyzeset, de akkor en is leirom, nalunk mi tortent. Nagyjabaol fel eve utaztunk el baratnommel par napra Gdans-ba, Lengyelorszagba. O lengyelul anyanyelvi szinten beszel. Magunkrol annyit, hogy mindkettonknek van tapasztalata a drogokkal, de en vagyok az, aki tobb mindent probalt (lsd, speed, gomba, ex.), de ez mar jo par eve mogottem/mogottunk. Alkoholt is isznk, rugtunk be egymas mellett nem egyszer, es nagyjabaol tudjuk, hogy a masik mit bir, hol a hatar, tudjuk mikor van gaz. Tehat Gdansk, utolso elotti nap, varosnezes, egesz delutan max 1-2 sort ha ittunk. Delutan 4 korul beultunk egy egesz nivos etterembe kozvetlenul a tengerpart mellett, ettunk, es talan 1 sort ittunk melle. Nyilvan a telefonjaink azbasztalon voltak, es meg is kertuk a pincert, hogy csinaljon egy fenykepet, de ezen kivul semmi nem utalt arra, hogy mennyi penzunk lenne, max. a nyelv miatt gobdolhattak, mert nemetul beszelunk... Fizetes utan erdeklodtunk a pincerlanytol, hogy van-e esetleg szorakozohely a kornyeken. Mindta, hogy fel ora mulva nyit kozvetlenul mellettuk, az etteremhez tartozo disco. Mivel voltt meg fel orank, kp keves volt, elmentunk penzt felvenni, majd a maradek 20-30 percre egy jatekterembe, ahol max. 1500ft erteku lengyel penzt gepeztunk el. Disco kinyit, mi bemegyunk, kabatokat (belso zsembemben hagyva 50 eurot es a sajatirataimat(nagy felelotlenseg, de ez volt szerencsem), taskamat(baratnoe maradt, benne 1 penztarcaval, 2 telefonnal, csaj smink cuccokal, a penztarcaban a ruhataras bileta). Mar sokan voltak, sot balnoldal fullon volt eg ceges rendezveny miatt, epp talaltunk egy 6szemelyes asztalt uresen. Leultunk, baratnom vett a pultnal nekem 1 korso sort, maganak eg whiskykolat. Igen, telefonnal csinaltunk fenykepeket, igen a taska az asztalon volt, de nem kinyitva. Ha jol emlekszem par perc mulva 2 srac jott hozzank, mert mar mashol nincs hely, leulhetnek-e. Mi mindig nyitottak voltunk, szeretunk uj embereket mrgismerni, hulyeskedni, persze hogy igent mondtunk. En innen kezdve mar azt irom, amit a baratno meselt, es 1-1 mp-s emlekeimet. Beszelgettunk egymassal, fenykepet csinaltunk egymassal, ok rolunk, mi roluk. Bno elmeselte, hogy ez az utolso estenk, holbap irany vissza No. Bno kovetkezo emleke, hogy jon vissza (valoszinuleg wc-rol, de fogalma aincs hol/kivel/miert) engem pedig egybkidobo fog le, es probalnak kizenni a disco-bol. En soha nem vagyok agressziv, gyulolok verekedni, de ha tenyleg nincs mas valasztas, akkor nem vagyok elveszett gyerek ;) en nem iztam a whiskykolabol, bno viszont igen a sorombol, ezert gondoljuk, hogy abban lehetett a gina, mert en teljesen ki voltam utve, bno tudott jarni, emlekei ia vannak. Nem tudjuk, hogy ki volt(siman lehet, hogy mar az etteremben mrgfigyeltek, lehet hogy a ruhataras taskabol be, masikba be paklasnal tuntunk fel vkinek, siman lehet hogy mar a csapolasnal benne volt, de a 2 srac is ugyanugy gyanus). 2 telefon, baratno penztarcaja, benne az irataival(erdekes modon a ruhataros bileta mrgvolt, es a ruhainkat ia megkaptuk, de kitol/hogyan mikor??)van par emlekem, hogy megprobalok jarni, de ahogy a baratno nem tamogat, egyszerre minden iranyban csusznak szet a labaim, mintha nem lennenek izmok amik tartanak, vagy csontok, vagy 'mittudomen. Esunk, kelunk ossze vissza, es a normalis esetben mindkettonk baromi jo tajekozodasi kepessege total elveszett (remlik, hogy valami gyartelepen voltunk, es talan valaki elol menekultunk, netudom). Allitolag nagyon sokat hanytam, vagyis akartam, de ami kijott a szamon, az mintha egy raagacsos vmi lett vba, es arra emlekszem, hogy zolden szinu volt, mintha foszforeszkalt volna. Allitolag kesobb eszmeletlen agressziv lettem, majdnem verkedtem a baratnommel, ekkor jott oda vki, es utott le, ugy, hogy eltort az orrom, agyraszkodast kaptam, amikor a betonra estem, felrepdt a fejem (ezt, marmint az utest par napra ra almomban ateltem. Egyebkent almodtam azt is, amint egyedul ulok azbaszzalnal, es az egyik srac vmit beletesz a poharamba,es tovabb megy..) vki mentot hivott, es a legtobb emlekem is a varoterembol van. Ott mintha csak reszeg lettem volna, hulyeskedtem, masik serultekkel fenykepezkedtem, a varoban dohanyoztam) majd 3 ora varakozas utan leleptunk a bnovel, igy senki nem vizsgalt meg, s ezek utan megint elvesztettem az emlekezetem. Volt ezek utan meg rendorseg, hazaut, de az lenyegtelen. Masnap nyilvan miafasz erzes ezerrel, panik, stb, majd a legnehezebb kerdest feltenni a bnonek: higy mit erez/gondol, vajon vki megeroszakolta-e? Szerencsere nem, aznap a hideg miatt a nadrag alatt 2 harisnya is volt rajta, amit obis csak nrhezen tudott felvenni, es minden ruhaja (kiveve az esesektol) rendben volt. Amugy a masnapi hatasa a szernek nekem legjobban egy laza lsd-triphez hasonlitott:uszott a padlo, eletre keltek a festmenyek, stb. Hat nagyjabol ennyi, en sem hittem, hogy megtortenhet, nyilvan ha elovigyazotsabbak vunk, nem ugy alakul.

Frc12 2016.06.09. 17:43:20

Egyebkent a problema nalam ott van, hogy meg sem tudom mondani, hogy vigyaztam-e az italomra vagy sem, mert meg az etterem elotti orakbol is torlodott rengeteg emlek, nem hogy a szorakozohelyrol..

stoilt 2016.06.09. 17:57:29

Ha már sztorizunk:

1: Én egyszer kiáltottam farkast, hogy engem bizony benyomtak, amikor is egy este 3 vagy 4 sör után arra eszméltem, hogy a homlokommal tompítva támaszkodom a retyón és éppen okádom ki a beleimet. Akkoriban eléggé edzett voltam, 3 vagy 4 sör bemelegíteni is kevés volt, de még most - hogy sokkal ritkábban és kevesebbet iszom - is csak egy közepes jókedvhez elég ez a mennyiség. Akkor viszont hirtelen a fal támogatására volt szükségem, hogy elhagyjam a helyet gyomorürítés után, majd kvázi négykézláb vergődtem haza a 200 méterre lévő lakásba. Másnap brutális hasogató érzés fejben, bizonytalan járás, erősen hiányos emlékek, stb. Mondom ennek a fele sem tréfa, gyorsan csekkoltam, de megvolt mindenem: telefon, iratok és még a maradék lóvé is a farzsebemben volt. Később felrémlett, hogy egy idegen fickóval iszogattam a pultnál, egyből őt gyanúsítottam meg, hogy valamit a piámba rakott. Pár nappal később kezdett beugrani néhány további részlet, és rájöttem, hogy az ürgével mi fizettünk fejenként egy kör unicum szilvát, szóval mégse csak 3-4 sört ittam. Itt már kezdtem elbizonytalanodni a bedrogozást illetően, de még így nevetségesen kevés pia volt ez nekem ilyen brutális kimenetelhez. Aztán néhány héttel később, amikor egy szintén pénteki napon vonatozgattam haza vidékre szüleimhez, történt az, hogy ledőltem a vonaton az ülésről, mint egy zsák szar, mert elaludtam. Akkor egyből az ugrott be, hogy hát előtte éjjel kemény 3 órát aludtam, utána 12 órát melóztam, és kaját is utoljára délben ettem - ergo totál elgyötört volt szegény kis testem. Akkor ott a vonaton haldokolva ugrott be, hogy hetekkel korábban pont ilyen állapotban mentem el inni. Onnantól már csak röhögtem a gondolatra, hogy azt hittem, pont engem gináztak be egy külvárosi szakadt csehóban.
Vajon hány hasonló eset lehet, amikor az "áldozat" meg van győződve arról, hogy őt biza gonosz maffiózók el akarták adni hentelve kilóra?

2: 16-17 évesek voltunk gimiben, amikor a nyári szünetet az egyik srác családjának badacsonyi nyaralójában múlattuk. Nem voltak szülők, volt viszont strand, jó idő, jó hely, meg csajok. Délután keltünk minden nap, majd hajnalig ment a hőbölgés, persze nem voltunk nagyon eleresztve, így nem a parti kocsmában, hanem a nyaralóban ittunk, a szupermarketben vásárolt szeszeket. Hozzá tartozik, hogy a szülők hiánya miatt a kajáról magunknak kellett gondoskodni, így nyilván chips és főtt virsli volt a menü minden nap, de azokból is csak kevés, mert hát kell a pénz piára. Ennél fogva a sokadik napon már több kilóval könnyebbek és gyengébbek voltunk, amin a folyamatos piálás sem igazán segített. Ilyen kondíciók mellett történt velem az, hogy a délután 3-as kelés után megciccentett sörrel a kertben, tűző napon ücsörögve elaludtam. A jó fej haverjaim még képet is csináltak rólam, ahogy a félig elszüpürtyölt sörömet (szóval kb 2-3 deci sört ittam addig ébredés óta) magamhoz ölelve (egy csepp se ment ki!) fekszem egy pokrócon és álmomban is vigyorgok. 1-2 órával később elég cudarul néztem ki, amikor végre felkeltem, cudarul is éreztem magam. Bár nem gondoltam rá, hogy engem itt tutira bedrogoztak, egyrészt, mert a haverjaim minek tették volna, más meg nem tehette, másrészt mert a boltban vásárolt dobozos kenyeret én bontottam meg és ki nem adtam a kezemből, még álmomban sem, így kb esélytelen kategória. Szimplán csak igen fos állapotban voltam és kész. Ha egy kocsmában ülve történik ez meg, akkor lehet, hogy befostam volna, de valószínűleg akkor sem paráznék ezen nagyon. Sokan viszont egyből ginát mondanának erre is.

stoilt 2016.06.09. 18:11:45

És még egy, bár nem rólam szól:

Huszonéves hölgy ismerős, akinek az a "szakterülete", hogy nála 10-15 évvel idősebb pénzes fickókat csábít el és használ ki anyagi haszonszerzés céljából (teljesen józanul is). A lányról annyit kell tudni, hogy bulizással és semmittevéssel tölti az idejét, iskolába nem jár, szülőknél lakik, ahol semmit nem segít, de elvárja, hogy apu minden évben megvegye neki az új iPhone-t és minden évszakban lecserélhesse a ruhatárát.
No, hát vele történt meg az, hogy épp a pénzes férfiakkal kapcsolatos fent taglalt hobbiját művelte egy buliban, amihez a kiváló testi adottságait és az évek során tökélyre fejlesztett szopási technikáját vetette be. Másnap anyaszült meztelenül, egy számára idegen helyen ébredt egy idegen fickó mellett, aki viszont akkor már nem tetszett neki annyira, mint éjjel az ingyen koktélok hatása alatt. Erre ő, hogy magát védje, kitalálta, hogy ez az ember őt elkábította, hazavitte és megerőszakolta. Még feljelentéssel is fenyegette a szerencsétlent, végül nem tudom hogyan rendezték el, de persze nem lett belőle semmi. A csaj gondolom rájött, hogy elég gyenge lábakon áll a története, mivel ő józanul is simán elmegy random faszikkal akárhova egy koktélért cserébe, és ezt a környezetében mindenki nagyon is tudja róla, így az ég világon senki nem is sajnálta. A fickó meg persze a szórakozóhelyen talált volna kismillió tanút, akik elmondhatták, hogy a csajszi mászott bele az ölébe, szájába, meg ki tudja még hova. Sőt szerintem olyanokat is talált volna, akikkel ugyan ezt tette a leányzó még azon az estén korábban...

Persze ezekkel nem azt akarom sugallni, hogy minden bedrogozós sztori kamu, de szerintem 10-ből 8 eset (#hasracsapás) tutira kamu/beképzelt/belemagyarázott.

Frc12 2016.06.09. 18:24:22

@stoilt: nyilvan rengeteg eset kamu, es siman kienezem a mai fiatalokbol (bar ensem vagyok sokkal idosebb :D), hogy eppen a kozeppontba akarnak kerulni, aztan tok meno elmeselni higy beginaztak, de amikor eleg rendesen kapsz belole, az nem 10 percre ut ki, es nem vagy jobban hanyas utan. Sot en meselni sem meselelm szivesen. En azzal kezdtem/kezdtuk, hogy minden lehetoseget atgondoltunk, hogy mennyit/miyen gyorsan ittunk, mikor ettunk, mert mi sem akartuk elhinni, hogy megtortent, magunkba kerestuk a hibat, de rakelllett jonni, hogy ez rajtunk kivul allo ok volt.

stoilt 2016.06.09. 20:06:33

@Frc12: Egyébként jó is, hogy ezt leírtad, az eredeti poszt Emese tollából ugyanis úgy mutatta be a dolgokat, mintha ilyen esetek csak és kizárólag Budapesten történnének, és aki ebben a pöcegödörben lakik, az bizony mind potenciális szervdonor és szexrabszolga, ha ki mer lépni este a lakásból. Lám, máshol is megeshet.

Amúgy én abszolút elhiszem, hogy ez megtörtént veletek, főleg, hogy mondod, nem szívesen meséled a sztorit. Én beszélgettem nem olyan rég 3 egyetemista leányzóval, akik váltig állították, hogy őket bizony beginázták nem olyan rég. És hát ki tudja mi történhetett, mert ők bizony semmire sem emlékeznek. De mindezt úgy, mintha amúgy ez a legszupibb dolog lenne, ami egy lánnyal történhet egy szórakozóhelyen. Már ez is elég hiteltelenné tette a sztorit, de akkor buktak le teljesen, amikor nevetgélve arról kezdtek beszélgetni, hogy biztos elvitték őket "dzinagógába", meg hasonlók. Szóval igen, a divat-tényezőt ki is hagytam.

Frc12 2016.06.09. 22:45:30

@stoilt: velem pont hogy Bp-n nem tortent semmi hasonlo, pedig azert voltam par erdekes helyen, hazban, fesztivalokon.De nalunk tuti az ertekekre mentek. Lengyel Magyar ket jo barat, egyutt harcol es ad neked ginat.. :D szerencsere mar tul vagyunk rajta, de hianyzo papirok miatt nem tudtunk vissza utazni 1 hetig. Az elso par napban feltem az utcara meni, es nem tudtam mrgmagyarazni miert, plusz a taskamat vmi miatt nem voltam hajlando hordani, egyszeruen ha meglattam szabalyosan undorodtam tole-azota sem tudom miert.

Szerda Úr · http://vendeghanyas.blog.hu 2016.06.13. 08:54:54

@Frc12:
teljesen hihető és életszagú sztori, sajnos vannak ilyenek. remélem azért kihevertétek.

Szerda Úr · http://vendeghanyas.blog.hu 2016.06.13. 08:56:12

@stoilt:
igen, ilyen nálam is történt sokszor, a nem evés és alváshiány azért para, mert az első pohár után nem érzed, hogy mennyire éhes és fáradt vagy. még durvább ha az ember cigizik is mellé, mert akkor tényleg kibír napokat kaja nélkül, átpiálva.

d_zoltan 2016.06.20. 21:02:32

nem tudom ki az az Emese és mi volt a sztorija de férfiként mélységesen szégyellem magamat a hozzáállásotok miatt, netto bagatellizálás amit műveltek, lányokat akik szeretnek szopni és élvezettel teszik akár hobbiból akár nem, nem lehet megerőszakolni? vagy az az erőszak nem erőszak? mert Ő ugyis szeret szopni? okádnom kell tőletek Szerda Úr

jodajozsef 2016.09.17. 21:31:09

Na ginát próbáltam, haverokkal teljesen biztonságos körülmények között. A hatás kb mint amikor leiszod magad és filmszakadás van. Nekem is voltak képek és homályos részek, de azért elég sok mindenre emlékszem. Amúgy szórakozóhelyen még soha nem kaptam semmit az italomba. Ez a begináztak és azérz volt ez nekem kicsit kamugyanús. Érekes módon én emlékszem, hogy azon az éjszakán ki dugott meg és arra is, hogy elég gyengén teljesített.
süti beállítások módosítása