Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szíveslátás, vendéghányás...

Szíveslátás, vendéghányás...

Gyökér taxisok

2016. március 10. - Szerda Úr

Megint megbénítják a fél várost, ezek a semmihez nem értő, munkásosztály legalja, tahó paraszt népség. Elmesélem röviden mi ezzel a bajom.

_nbb5651_taxis_tuntetes.jpgkép: mno.hu

Egy menő budai szállodában dolgoztam még régen, amikor mesélte a recepciós csávó, hogy a 34-es szobából lejövő úr, kérni fogja a telefonkönyvet, de nehogy az aranyoldalakat vigyem oda, mert csipőből pofánbasz, hanem a piroskártét, amit tőle kérjek el. A Victoria's Secretnél is alaposabb, részletekbemenőbb katalógusról volt szó, ahol a szolgáltató lányok, minden paramétert megadva magukról, kínálták bájaikat. A dolog egyszerű volt, 50 rongyot adott a fickó a portásnak, a portás 35-öt a csajnak, amiből a csaj lejattolt a taxisnak egy ötöst, a maradék 15-ötből pedig 5 az övé, 2 a londineré (aki majd felkíséri a kurvát) és három a takarítónőé és öt az enyém. A taxisok intézték a dolgot, ők szórják ki a katalógusokat a reciseknek. Olajozott egy gépi működésről beszélünk, csak akkor van homokszem a fogaskerekek között, ha a kurva éppen nem ér rá és egy barátnőjét küldi maga helyett. Legtöbb esetben a fasziknak tökmindegy, de néha kikéri a magáét és nem fizet, hiszen nem azt a ribancot rendelte meg. Mondjuk én se fizetnék tökfőzelékért, ha egyszer steaket kértem baszki. 

A lényeg az egészben a taxismafia jelenléte. Írhatnak a honatyáink bármilyen törvényi szabályozást, mindig lesznek helyek ahol a kereslet és a kínálat találkozik, ez pedig elit helyeken, legalább a recepciós és egy taxis közbenjárásával történik. Mivel kisebb helyeken sokszor a felszolgáló a recepciós egyben, így sikerült megismerkednem ezekkel a szánalmas teremtményekkel, akik a mai napon, megint hülyét csinálnak magukból.

A taxis; most éppen azon balhézik, hogy az általa kikönyörgött magasabb és fix tarifa mellett megjelent egy alternatív utasszállító, amit rengeteg ember megszeretett és használ. Ez nyilván kiesés a taxisoknak, morcik is rendesen, csak éppen hülyék ahhoz, hogy felfogják a miérteket és háttérhatalmat, zsidókat, gyíkembereket meg szabadkőműveseket hibáztatnak a saját baromságaik miatt.

Mi a baj a taxival? Hogy drága? Nem. Az, hogy bunkók, lekezelőek, hülyének néznek, átvernek, vagy ha éppen fesztiválról akarsz hazamenni, ki kell sétálnod, mert akik bent vannak azok magyarral szóba se állnak. Ha te teszed szóvá, hogy itt tegyen ki, mert nem akarsz azért fizetni azért, hogy megkerülje a fél kerületet azért, hogy az utca túloldalán tegyen ki, akkor ő van felháborodva és örülhetsz ha nem köp le. Részegen egyedül taxizni? Előbb ülnék be Caitlyn Jenner mellé, mert ő csak megerőszakol seggbe, elüt aztán elhajt, de a taxis még előtte szívélyesen el is veszi tárcád tartalmát, megkímél a mobiltelefonod súlya alól és elköszönésképp lepedékes nyálmintát küld arcodra, sárgásan világító, hiányos fogazata közül. 

A taxisok a munkásosztály legaljai, a legutolsó putriban takarító emberek is produktívabb munkát végeznek mint ezek a nyolc általánost kijárni nem tudó, csimpánz intelligenciáját nem elért, kölnitől bűzlő, józsefvárosról turizott adidas melegítős köcsögök. A taxisnak a munkája az, hogy embereket vigyen a-ból b-be, de ezalatt az általánosságban 10 perces aktusok alatt annyit nem bírnak megtenni, hogy tisztelettel beszélnek a vendégükkel, nem pofáznak baromságot, nem viszik el direkt hosszabb útvonalon, a gyanútlan öreglányt, nem basszák át a külföldit. 

Nem mondom, hogy használjatok Ubert, mert nem érdekel. Engem csak szórakoztat, hogy az összes analfabéta, hígagyú, látens buzi taxis, éppen vergődik a saját hígra fosott ürülékében. Amúgy meg az öreg Gyula mindig azt mondta, hogy a legszebb öröm a káröröm, mert nincsen benne irigység. 

ui.: Tibor, ez rád nem vonatkozik mert, a kivétel erősíti a szabályt, félek tőled!

A bejegyzés trackback címe:

https://vendeghanyas.blog.hu/api/trackback/id/tr198459760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. félázsiai bóvli 2016.03.10. 11:45:22

Nem jön ki a matek, baszod (tudom, én vagyok a hülye hozzá:
"50 rongyot adott a fickó a portásnak, a portás 35-öt a csajnak, amiből a csaj lejattolt a taxisnak egy ötöst, a maradék 15-ötből"
Tehát 35-öt kap a csaj, abból 5-öt lepasszol a fuvarért, a maradék az 30, nem? Vagy ez valami unortodox téma? Ahhoz én alulképzett vagyok, tetsziktudni...

Szerda Úr · http://vendeghanyas.blog.hu 2016.03.10. 12:15:52

@dr. félázsiai bóvli:
50-35(kurvának)=15
35-5(taxis)=30
15-5(portás)-5(én)-2(londíner)-3(takinéni)=0

2016.03.10. 13:10:01

@Szerda Úr:
De rosszul fogalmaztál, mert úgy jön le, mint ha a csaj pénze lenne szétosztva, csak persze a matek nem jön ki úgy.

Szerda Úr · http://vendeghanyas.blog.hu 2016.03.10. 13:21:37

@nagybalfasz:
akkor sorry, a lényeg az, hogy 35 kerül a csajhoz, 15 marad a recepciósnál és mindketten lejattolnak a náluk maradt pénzből.

Jossarian 2016.05.19. 23:10:34

Most olvasom vissza a blogodat, tetszik. Ez a poszt kulonosen. Ennel szebben es lenyegretorobben meg senki sem foglalta ossze a taxis esemenyeket. Ha a vendeglatast is azon a szinvonalon uzod mint a blogolast akkor duplan gratula! Jo vagy.

vittore 2016.07.12. 15:46:41

Szerda Úr!

Egy darabig szüneteltetted a blogodat, de most rád találtam. Emlékszem, anno még köny kiadásáról is szó volt. Felüdülés olvasni téged. A taxisokrol szemét és lealacsonyító módon beszélsz. Rohadtul igazad van. :) Üzleti kapcsolatban voltam velük (új autókat vettek tőlünk). Igazolhatom, hogy nem tartoznak az emberi fajhoz. A legalja féreg népség. Tisztelet a kivételnek (már ha van)

Szerda Úr · http://vendeghanyas.blog.hu 2016.07.13. 08:19:51

@vittore:

Örülök, hogy a visszataláltál, mindig jó olvasni a régi vendégek bejegyzéseit. :)
Úgy néz ki lesz könyv, kis türelmet kérek, de legalább tele lesz új sztorikkal, kronológialiag kiegészítve a blogot. :)
süti beállítások módosítása