Panaszkönyves morzsák..

Tegnap takarítottam a gépemen a sok felesleges holmit, töröltem a torrent mappában pihenő sok pornót, aztán az archív mappámban találtam egy képsorozatot. Vásárlók könyvéből lekapott bejegyzések. Ütni fognak vigyázz!

"Az étel hideg volt, a pincér meleg." (ezt nem rám értették. remélem..)

"Ma már a harmadik étterembe jöttem be, hogy végre marhapörköltet egyek, de sehol nem akarnak adni nokedlit. Mindenhol csak galuska van és azt akarják hazudni nekem a pincérek, hogy az ugyanaz. Hát az apjuk faszát!"

"Ma (2001.07.16) a férjemmel betértünk az Önök éttermébe ebédelni, de a pincérek be vannak baszva. Kérem a felszolgálás minőségének emelését."

"Tisztelt Étteremvezető! Tályékoztatnám, hogy az éttermében, a mosdók állapota több mint felháborító. Az ülőkék konkrétan le vannak kenve szarral. Mind a négy fülkében."

"Húslevest kértem májgombóccal, a pincér meg hozott valami szart egy csészében."

"A pincértől kólát rendeltem de ő véletlenül ananászlevet hozott. Allergiás vagyok az ananászra, ha valami bajom lesz tőle, perelni fogok.

Válasz:
Tisztelt Hölgyem, a tévedésből elcserélt italt nagyon sajnáljuk, mindazonáltal nem értjük, hogy amennyiben valóban allergiás rá, miért itta azt meg?

Mert finom az íze és szeretem."

"Távozáskor a felszolgálójuk indulatosan szólt hozzám és megfenyegetett, hogy rendőrt hív. Igaz, hogy véletlenül elfelejtettem fizetni, de akkor sem kéne így viselkedni."

"A pincérek bunkók és szerintem fanszőr volt a rizsben."

"A felszolgáló lekurvázott, kérem azonnali kirúgását."

"A vécében nem volt kéztörlő, de hajszárító meg igen. Szerintem át kéne gondolni a mi a fontosabb.."

"Illedelmesen megkértem a pincért, hogy nem e lehetne csinálni egy kis grízes tésztát, amire ő bement a konyhára és még itt az étteremben is hallottam ahogy röhögnek és gúnyolódnak rajtam. Nem mindenki gazdag ám."

"Felháborító, hogy a fél adagot hetven százalékos áron számítanak fel, ha a felét eszem meg, akkor a felét fizetem csak ki seggfejek. Cserébe lenyúltam a borsszórót."

"Az önök szakácsa túl ronda és egyáltalán nem olyan mint a laci bácsi a tvből. Szerintem magukat átverte, kérem a saját érdekükben vizsgálják ki az ügyet."

"A pincérek mikor azt hitték nem hallom őket, arról beszéltek, hogy hogyan dugnának meg. Javaslom az elküldésüket."

"Halászlét rendeltem és spagetti volt benne és még kenyeret se adtak. Hát hülyék maguk?" (megjegyzés: egy bajai étteremben)

"A megrendelt lucifer sertésszelet, ehetetlenül csípős volt. Jó mondta a pincér, hogy bazierős, de azt nem, hogy ennyire. SZAR."

"Sziasztok Anna vagyok anya küldött ide hogy írjambe azt hogy hogyan ízlett az ebéd. Hát a leves az nagyon finom volt mert nem volt mert nem szeretem és inkabb nem kértem a második abban finom volt a hasábkrumpli csak kevés kecsöpöt adtak hozzá fagyi vagy csoki meg nincs. Mire legközelebb jövünk anyáékkal lécci hozzatok apu kifizeti"

"A vécébe menet kezemben maradt a kilincs."

"A kis felszolgálóhölgy pofánöntött egy korsó sörrel. Pedig csak azt mondtam neki, hogy szép kerek picsája van. Felháborító"

"Szerintem a felszolgálójuk lopja magukat, a saját szememmel láttam amint pénzt vesz ki a kasszából."

"A felszolgáló olyan részeg, hogy a pulton fekszik és hány. Szerintem kéne neki hívni egy mentőt mert már egy órája ott van és felháborító, hogy minket meg ki se szolgál senki."

"Szőrt találtam a kajámban. Mivel a szakács kopasz ezért a legrosszabra gondolok. Kérem azonnali intézkedésüket."

"A vécében nem volt vécekefe, úgyhagytam."

"Mikor a pincértől fogpiszkálót kértem, azt mondta, hogy tud ajánlani egy jó fogorvost. Követelem, hogy rúgják ki."

"A fröccs kurvadrága."

"Igazából nekem nincs panaszom, mert az étel meg az ital jó volt, csak arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy a konyháról fura nyögések hallatszottak ki, aztán a felszolgáló kisasszonynak meg lisztes kéznyomok voltak a fenekén."

"Nem kéne feltenni az étlapra valami olyan kaját is amit szeretek?"

"A felszolgáló csajnak túl mély a dekoltázsa, minden pasi őt nézi! Ez nem zavarja az étterem vezetését?"

"A fűszervajba találtunk egy kindertojás játékot."

"Akartam cigit venni, de maguk nem tartanak. A pincérek meg nem adnak a sajátjukból. Igazi vendégszeretet mondhatom. Pedig kifizettem volna."

"Panaszt szeretnék tenni, ugyanis a húslevesben nem volt hús."

"Tisztelt étterem! Professzionális késeket árulok, illetve műköszörűsként az összes létező vágóeszközt meg tudom köszörülni, csiszolni. Ha érdekli önöket hívjanak fel az alábbi telefonszámon."

"Felháborító, hogy azt a szaros egy tányér ételt csak a rohadt termékbemutató után hajlandóak felszolgálni. Smucig népség."

"A pincér leöntött egy korsó sörrel, utána meg rám borított egy tányér pacalt."

"Tisztelt vezetőség. A sonkával sajttal töltött pulyka szerintem macskahúsból van. Kérem változtassák meg az étlapon."

"Pizzát szerettünk volna vacsorázni a családommal, de a pincér azt hajtogatja, hogy nincs olyan az étlapon. Mi ezt értjük, de attól még miért nem tudnak csinálni? Liszt meg víz az egész.."

"A köretként felszolgált burgonya nem volt megpucolva, rajta volt a héja. A húst azért megsütik?" (megjegyzés: héjas sztékburi)

És végül a kedvencem, amit konkrétan nekem írtak be:

"Tisztelt XY Étterem! A mai napon (2006.08.19) vacsorázni jöttünk a családommal, majd miután [Szerda Úr] nevű pincér fogadott minket és kihozta a megrendelt italokat, váratott minket az étel megrendelésével. Miután méltóztatott felvenni a kívánalmainkat, leült dohányozni és megivott egy pohár sört is. Ezekután az ételünk, ami megjegyzem elég lassan készült el, ehetetlenül forrón érkezett meg, legalább 5 percet kellett várni, mire a levesek ehető állapotra hűltek, viszont ami a biztosítékot kiverte nálam és a családomnál, az [Szerda Úr] nevű pincér viselkedése, ugyanis míg étkeztünk, obszcén szavakkal és trágár jelzőkkel illetett italokat készített, amit egy rendes katolikus ember soha nem ejt ki a száján. A teljesség igénye nélkül felsorolnám azt a pár szót amit hallottam tőle: sex on the beach, orgazmus, knock me down and fuck me. Ezek a hiába csak fantázia nevek, kulturált ember, étkezésre szánt helyiségekben ilyet nem, hogy nem említ, de az, hogy ilyenekt árul és azt reklámozza is, az már több mint erkölcstelen. Szeméremsértésért feljelentést fogok tenni, ugyanis kiskorú gyerekeim is hallották ezt.
Tisztelettel [Dr. Kovács Géza]"

 

Megosztani ér!