Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szíveslátás, vendéghányás...

Szíveslátás, vendéghányás...

Panaszkönyves morzsák..

2012. március 01. - Szerda Úr

Tegnap takarítottam a gépemen a sok felesleges holmit, töröltem a torrent mappában pihenő sok pornót, aztán az archív mappámban találtam egy képsorozatot. Vásárlók könyvéből lekapott bejegyzések. Ütni fognak vigyázz!

"Az étel hideg volt, a pincér meleg." (ezt nem rám értették. remélem..)

"Ma már a harmadik étterembe jöttem be, hogy végre marhapörköltet egyek, de sehol nem akarnak adni nokedlit. Mindenhol csak galuska van és azt akarják hazudni nekem a pincérek, hogy az ugyanaz. Hát az apjuk faszát!"

"Ma (2001.07.16) a férjemmel betértünk az Önök éttermébe ebédelni, de a pincérek be vannak baszva. Kérem a felszolgálás minőségének emelését."

"Tisztelt Étteremvezető! Tályékoztatnám, hogy az éttermében, a mosdók állapota több mint felháborító. Az ülőkék konkrétan le vannak kenve szarral. Mind a négy fülkében."

"Húslevest kértem májgombóccal, a pincér meg hozott valami szart egy csészében."

"A pincértől kólát rendeltem de ő véletlenül ananászlevet hozott. Allergiás vagyok az ananászra, ha valami bajom lesz tőle, perelni fogok.

Válasz:
Tisztelt Hölgyem, a tévedésből elcserélt italt nagyon sajnáljuk, mindazonáltal nem értjük, hogy amennyiben valóban allergiás rá, miért itta azt meg?

Mert finom az íze és szeretem."

"Távozáskor a felszolgálójuk indulatosan szólt hozzám és megfenyegetett, hogy rendőrt hív. Igaz, hogy véletlenül elfelejtettem fizetni, de akkor sem kéne így viselkedni."

"A pincérek bunkók és szerintem fanszőr volt a rizsben."

"A felszolgáló lekurvázott, kérem azonnali kirúgását."

"A vécében nem volt kéztörlő, de hajszárító meg igen. Szerintem át kéne gondolni a mi a fontosabb.."

"Illedelmesen megkértem a pincért, hogy nem e lehetne csinálni egy kis grízes tésztát, amire ő bement a konyhára és még itt az étteremben is hallottam ahogy röhögnek és gúnyolódnak rajtam. Nem mindenki gazdag ám."

"Felháborító, hogy a fél adagot hetven százalékos áron számítanak fel, ha a felét eszem meg, akkor a felét fizetem csak ki seggfejek. Cserébe lenyúltam a borsszórót."

"Az önök szakácsa túl ronda és egyáltalán nem olyan mint a laci bácsi a tvből. Szerintem magukat átverte, kérem a saját érdekükben vizsgálják ki az ügyet."

"A pincérek mikor azt hitték nem hallom őket, arról beszéltek, hogy hogyan dugnának meg. Javaslom az elküldésüket."

"Halászlét rendeltem és spagetti volt benne és még kenyeret se adtak. Hát hülyék maguk?" (megjegyzés: egy bajai étteremben)

"A megrendelt lucifer sertésszelet, ehetetlenül csípős volt. Jó mondta a pincér, hogy bazierős, de azt nem, hogy ennyire. SZAR."

"Sziasztok Anna vagyok anya küldött ide hogy írjambe azt hogy hogyan ízlett az ebéd. Hát a leves az nagyon finom volt mert nem volt mert nem szeretem és inkabb nem kértem a második abban finom volt a hasábkrumpli csak kevés kecsöpöt adtak hozzá fagyi vagy csoki meg nincs. Mire legközelebb jövünk anyáékkal lécci hozzatok apu kifizeti"

"A vécébe menet kezemben maradt a kilincs."

"A kis felszolgálóhölgy pofánöntött egy korsó sörrel. Pedig csak azt mondtam neki, hogy szép kerek picsája van. Felháborító"

"Szerintem a felszolgálójuk lopja magukat, a saját szememmel láttam amint pénzt vesz ki a kasszából."

"A felszolgáló olyan részeg, hogy a pulton fekszik és hány. Szerintem kéne neki hívni egy mentőt mert már egy órája ott van és felháborító, hogy minket meg ki se szolgál senki."

"Szőrt találtam a kajámban. Mivel a szakács kopasz ezért a legrosszabra gondolok. Kérem azonnali intézkedésüket."

"A vécében nem volt vécekefe, úgyhagytam."

"Mikor a pincértől fogpiszkálót kértem, azt mondta, hogy tud ajánlani egy jó fogorvost. Követelem, hogy rúgják ki."

"A fröccs kurvadrága."

"Igazából nekem nincs panaszom, mert az étel meg az ital jó volt, csak arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy a konyháról fura nyögések hallatszottak ki, aztán a felszolgáló kisasszonynak meg lisztes kéznyomok voltak a fenekén."

"Nem kéne feltenni az étlapra valami olyan kaját is amit szeretek?"

"A felszolgáló csajnak túl mély a dekoltázsa, minden pasi őt nézi! Ez nem zavarja az étterem vezetését?"

"A fűszervajba találtunk egy kindertojás játékot."

"Akartam cigit venni, de maguk nem tartanak. A pincérek meg nem adnak a sajátjukból. Igazi vendégszeretet mondhatom. Pedig kifizettem volna."

"Panaszt szeretnék tenni, ugyanis a húslevesben nem volt hús."

"Tisztelt étterem! Professzionális késeket árulok, illetve műköszörűsként az összes létező vágóeszközt meg tudom köszörülni, csiszolni. Ha érdekli önöket hívjanak fel az alábbi telefonszámon."

"Felháborító, hogy azt a szaros egy tányér ételt csak a rohadt termékbemutató után hajlandóak felszolgálni. Smucig népség."

"A pincér leöntött egy korsó sörrel, utána meg rám borított egy tányér pacalt."

"Tisztelt vezetőség. A sonkával sajttal töltött pulyka szerintem macskahúsból van. Kérem változtassák meg az étlapon."

"Pizzát szerettünk volna vacsorázni a családommal, de a pincér azt hajtogatja, hogy nincs olyan az étlapon. Mi ezt értjük, de attól még miért nem tudnak csinálni? Liszt meg víz az egész.."

"A köretként felszolgált burgonya nem volt megpucolva, rajta volt a héja. A húst azért megsütik?" (megjegyzés: héjas sztékburi)

És végül a kedvencem, amit konkrétan nekem írtak be:

"Tisztelt XY Étterem! A mai napon (2006.08.19) vacsorázni jöttünk a családommal, majd miután [Szerda Úr] nevű pincér fogadott minket és kihozta a megrendelt italokat, váratott minket az étel megrendelésével. Miután méltóztatott felvenni a kívánalmainkat, leült dohányozni és megivott egy pohár sört is. Ezekután az ételünk, ami megjegyzem elég lassan készült el, ehetetlenül forrón érkezett meg, legalább 5 percet kellett várni, mire a levesek ehető állapotra hűltek, viszont ami a biztosítékot kiverte nálam és a családomnál, az [Szerda Úr] nevű pincér viselkedése, ugyanis míg étkeztünk, obszcén szavakkal és trágár jelzőkkel illetett italokat készített, amit egy rendes katolikus ember soha nem ejt ki a száján. A teljesség igénye nélkül felsorolnám azt a pár szót amit hallottam tőle: sex on the beach, orgazmus, knock me down and fuck me. Ezek a hiába csak fantázia nevek, kulturált ember, étkezésre szánt helyiségekben ilyet nem, hogy nem említ, de az, hogy ilyenekt árul és azt reklámozza is, az már több mint erkölcstelen. Szeméremsértésért feljelentést fogok tenni, ugyanis kiskorú gyerekeim is hallották ezt.
Tisztelettel [Dr. Kovács Géza]"

 

Megosztani ér!

vendeghanyas_patreon_big.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://vendeghanyas.blog.hu/api/trackback/id/tr624272733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Advanced Flight 2012.03.01. 20:54:50

"Cserébe lenyúltam a borsszórót."

LOL XD

hunmaster 2012.03.01. 21:11:06

A legutolsót olvasva elernyedtek a záróizmaim, és beszartam a röhögéstől :(((

leha 2012.03.01. 21:24:52

egy technikai részt érintő építő kritika (hehe, stílszerűen a panaszkönyves részhez):
ha tiltod a jobbklikket, akkor tessék szíves defaultra állítani, hogy a linkek új ablakban (vagy lapon) nyíljanak meg!
mert leszarom a wécédeszkát, vagy elviszem a borsszórót :D

Szerda Úr · http://vendeghanyas.blog.hu 2012.03.01. 21:28:04

@leha:

jogos, majd a következőkben úgy csinálom, visszamenőleg meg valamikor átírom.

[c] 2012.03.01. 21:49:44

A "sex on the beach" meg "orgazmus" szavakban mi a jóég az obszcén? Jaj.

Lacusru 2012.03.01. 22:03:54

Nálunk egyszer egy csoport fiatal az összes asztali patikát elcsomagolta. Kénytelen voltam utánuk menni... Egy lánnyal sikerült beszélnem az utcán, szépen megkértem, hogy szóljon a többieknek, hogy nálunk ezt nem illik!
Poén: másnap is nálunk vacsoráztak, és ünnepélyesen vissza hoztak mindent, még az evőeszközöket is + 2db tányért (amit észre sem vettünk, hogy elvittek)

Picsasereghajtó 2012.03.01. 22:45:18

"Halászlét rendeltem és spagetti volt benne és még kenyeret se adtak. Hát hülyék maguk?" (megjegyzés: egy bajai étteremben)"

Miért, arrafelé ez normális? De most tényleg...?

qwertzu 2012.03.01. 22:51:55

@Dönekszt sztop iz nyugati rélvély sztésön: Hát ha gyufatészta helyett spagetti volt, az tényleg gáz.

Szerda Úr · http://vendeghanyas.blog.hu 2012.03.01. 23:18:53

@Dönekszt sztop iz nyugati rélvély sztésön:

a bajai halászlét ellenben a szegeditől, nem kell passzírozni, hanem a felvágott halakat gyors forrásban megfőződ. tulajdonképpen egy, a szegedinél hígabb, de nagyon finom halászlé a végeredmény. tradicionálisan gyufatésztával, rövidmetélttel szolgálják fel, ezzel a kenyeret pótolva. néhol a gyufatésztát rövidre tördelt makaróni tésztával helyettesítik.

egyszer kóstold meg, fincsi

frikazojd · http://kocs.ma 2012.03.01. 23:41:40

azon túl hogy beszartam ezeken, a nokedli meg a galuska valóban kurvára nem ugyanaz, és ezen én is csak lelki törés és könnyek árán teszem túl magam minden alkalommal.

Szerda Úr · http://vendeghanyas.blog.hu 2012.03.01. 23:42:46

@frikazojd:

Komoly? Ismertesd már plíz, had tanuljak én is valamit.

leningrad · http://malackacico.blog.hu/ 2012.03.02. 00:07:47

"A pincértől kólát rendeltem de ő véletlenül ananászlevet hozott. Allergiás vagyok az ananászra, ha valami bajom lesz tőle, perelni fogok.

Válasz:
Tisztelt Hölgyem, a tévedésből elcserélt italt nagyon sajnáljuk, mindazonáltal nem értjük, hogy amennyiben valóban allergiás rá, miért itta azt meg?

Mert finom az íze és szeretem."

Erről, bevallom, a Kidobós c. film jutott az eszembe :)

"Peter La Fleur: Patches, muszáj ilyen keményen hajtanod minket?
Patches O'Houlihan: Hogy muszáj-e!? Talán muszáj reggelente meginnom a saját vizeletemet?
Peter La Fleur: Nem hiszem.
Patches O'Houlihan: Naugye. De én mégis lehajtom, mert egészséges, és szeretem az ízét!"

frikazojd · http://kocs.ma 2012.03.02. 00:09:53

erm. a galuska grízből van és sárgalevesbe kell tenni nyersen, ahol megnő, és úgy néz ki kb. mint az ikra.

a nokedli meg nokedli, pörköltbe való vizeslisz+tojás, külön vízben főződik készre, és aztán _kell_ összekeverni a pörkölttel.

van még a csipetke, ami kb. nokedli piroslevesbe belefőzve, csak kisebb.

(némely alantas suttyó helyen van a nokedli meg van a pörkölt, így külön teszik a tányérra. az ilyen helyeknek nyilvánvalóan semmi keresnivalója ebben a világegyetemben)

leningrad · http://malackacico.blog.hu/ 2012.03.02. 00:19:53

@frikazojd: amirol beszelsz, az a grizgaluska :)

A csipetke viz nelkul keszul (mifelenk), csak liszt-tojas-soval, a nokedli es a galuska egyarant liszt-tojas-so-vizes, a kulonbseg h kezzel szaggatod-e (pl kiskanallal)- ez a galuska. Ha szaggatoval szaggatod, akkor picit higabbra hagyod, elvileg ez a nokedli.

Szoval -szerintem- a galuska es a nokedli ugyanabbol van, csak a galuska "kezmivesebb", es igy szabalytalanabb, nagyobb is.

Szerda Úr · http://vendeghanyas.blog.hu 2012.03.02. 00:20:46

@frikazojd:

hmm, ezt értem, meg a grízgaluskát ismerem is, de azt vágod, hogy ezermillió helyen a galuska az nokedliként szerepel? mondjuk ahány szokás annyi megnevezés, mert mifelénk van a tócsi, ami máshol meg cicige, meg a tökömtudja mi.

frikazojd · http://kocs.ma 2012.03.02. 00:35:54

@Leningrad: nem kötekszik.

@Szerda Úr: igen, vágom, ezermillió helyet kell ez esetben lenapalmozni, mert az egész koncepciójuk HIBÁS.

a tócsi véletlen mifelénk is tócsi, ellenben pl. a cibere mifelénk cukrosecetes víz kenyérrel. de ezek néprajzi dolgok, míg a galuskát nokedlinek hívni alkotmány- és nemzetellenes.

Szerda Úr · http://vendeghanyas.blog.hu 2012.03.02. 00:45:57

@frikazojd:

szerintem nem kötekedett, csak vitatkozott, ami a blogon megengedett, sőt én örülök a legjobban a kulturált vitáknak, máskülönben lecsapna a bannhammer

viszont én nem a ciberére gondoltam hanem cicegére, ami a tócsi, de szerintem a napalm az kicsit erős lenne így hirtelen, főleg, hogy nálunk a hortobágyi pali az sima húsos palacsinta tepsiben, a csirkepöri szaftjával megpirítva, aztán mikor Debrecenben voltam meg a Hortobágyon ott meg rántott volt tartárral. Szerintem kár ezt megcáfolni főleg, mert még Turós Emil szakácskönyve se mer száz százalékos kijelentést tenni ezügyben. A lényeg a lényeg, mindegyik finom.

Szerda Úr · http://vendeghanyas.blog.hu 2012.03.02. 00:57:02

@taxi33:

mondjuk úgy, hogy vannak ott érdekeltségeim :)

frikazojd · http://kocs.ma 2012.03.02. 00:59:15

@Szerda Úr: persze nem kötekedett, tudom, nekem ilyen rossz a stílusom, bocs, szóval azt ilyen kedveskedő hangsúllyal kell érteni. illetve bármi amit itt fentebb írtam, direkt túlzó, ironikus akar lenni. ebből is látszik, hogy a gasztronómiához valójában 0 közöm van.

Debrecenből annyi maradt meg, hogy pirospaprikát szórnak (de sokat ám) a hasábburgonyára, ami számomra több mint érdekes.

Hogy legyek ontopik is, olyat láttam szememmel, hogy volt egy erőszakos tahó modorú vendég, sértegette a pincért stb. És mikor az letette elé a tányér leves, a tányér útközben egyszerűen kettétört. Természetesen a java ráfolyt az emberre. Na az teljesen kiakadt, és 12 percig folyamatosan írt a panaszkönyvbe, több oldalt, de tök eláztatta levessel, majd távozott. Olyan ideges volt, hogy beszélni sem tudott, csak vörös fejjel sípolt. Pedig még távozása után is bizonygatta a pincér, hogy nem direkt volt, hibás porcelán, ilyenek, de valójában mindenki csak jól kiröhögte a embert és gratulált a pincérnek.

horowitz 2012.03.02. 01:02:19

@Szerda Úr: annyi a különbség a galuska és a nokedli között mint a burgonya és a krumpli között.:D

Szerda Úr · http://vendeghanyas.blog.hu 2012.03.02. 01:10:16

@frikazojd:

nabazmeg, lehet engem láttál :D párszor eljátszottam ezt én is :D [trollface]

frikazojd · http://kocs.ma 2012.03.02. 01:23:55

@Szerda Úr: NA de most komolyan! tényleg van ilyen, hogy fogsz egy tányért a kezedben, és leválik a fele? mitől van ez? biztos nem hekkelte meg a pincér?

Mike36 2012.03.02. 04:20:43

utolsó is lopta a doktoriját

Mike36 2012.03.02. 04:22:30

jobbklikkre meg bírósági per, hahaha
ember, másolt cuccokat teszel ki a blogodra - lásd ez a poszt, és te izomkodsz bírósággal? egy pert el is kell indítani, szerinted annak nincs költsége?

Mike36 2012.03.02. 04:29:08

nekem is van két blogom, élő élettelen másolhatja, engem nem zavar, azért írom, ha magamnak írnám, nem tenném ki a netre

hajdul (törölt) · http://hajdulaszlo.wordpress.com/ 2012.03.02. 06:20:29

@Szerda Úr: A bajai halászlé szabályos felszolgálása: Külön a lé, külön a tészta, külön a halhús és külön a kenyér. Arrafelé szokás előbb a levet és a tésztát megenni, majd utána a halat a kenyérrel. Ha egy tányérba teszed, az sem baj. (a kenyeret ne!) Van hogy a leszűrt hagymát is külön tálalják annak aki szereti.

PresszósVera 2012.03.02. 06:56:10

mi emberek vannak.... :DDDd

sonance · http://www.sonance.hu 2012.03.02. 07:08:32

CTRL + A CTRL + C , Notepad, CTRL + V - ennyit ér a jobb klikk letiltása ;)

Szerda Úr · http://vendeghanyas.blog.hu 2012.03.02. 07:26:59

@Mike36:

hogyan lenne már lopott ez a poszt, mikor posztírás közbe találtam ki az egészet? :P :P

Szerda Úr · http://vendeghanyas.blog.hu 2012.03.02. 07:28:21

@sonance:

nem az a lényeg, hogy ne másolhassák le hanem, hogy ne mondják el stand up comedy-ben, meg ne kerüljön fel fika meg lájkvadász blogokra. ff alatt tényleg lehet még kijelölni, de kösz, h szóltál mindjárt írunk rá valami scriptet :)

The butcher strikes back 2012.03.02. 08:30:59

Hahahah :D

"Cserébe lenyúltam a borsszórót."

Egyszer egy kocsmában részegen lenyúlta a haver a művirágot vázástól (ne kérdezzétek a miértet, ő sem tudja), jött utánunk a főnök üvöltve, hogy adjuk vissza :D Volt a kocsma előtt egy régi présgép (tulajdonképp a kocsma "cégére"), saccra 120-150 kiló körül, azt mondta a pasas, ha annyira nagy legények vagyunk vigyük el azt. Gyorsan kapcsolt, hogy ezt elbaszta és elég nagy legények vagyunk, 15 másodperc múlva már sírva könyörgött mindhármunknak, hogy rakjuk vissza, inkább odaadja a művirágot :D Fiatalság, bolondság... :)

Kérdés a posztolóhoz: eltekintve az egyértelmű lukrafutásoktól (kézszárítót hajszárítónak nézte pl.) káromkodásoktól, körítésektől, a fenti panaszok mennyiben bizonyultak igaznak (a szarral bekent vécéülőkék, meg a fekve hányó pincér pl. elég durván hangzanak)?

Ahmet · http://www.tinylittlebigthing.blog.hu 2012.03.02. 08:41:34

@leha: Használd a középső gombot (görgőt) nyomjad, akkor új lapon nyitja. És most eridj, takarítsd le az ülőkét! :)

eMJe 2012.03.02. 08:50:35

nagyobbik részét nem értettem, miért került ki, semmi vicces nem volt bennük, így nem tudott beindulni a láncröhögés, ami azért kár, mert most könnyes szemekkel írhatnék:)

galuska nokedlit én sem értettem, most sem értem, pedig barátnőméknél is megvan ez a furcsa keveredés:D

brunya 2012.03.02. 08:55:31

Kamu. Gondolom az ananászleves hölgy 2 hét múlva visszament lecsekkolni, hogy írtak-e választ a vendégkönyvbe...

Szerda Úr · http://vendeghanyas.blog.hu 2012.03.02. 08:57:36

@brunya:

Kedves sokat látott barátom. A vásárlók könyve egy hivatalos papír, amire a választ postai úton illik eljuttatni az érintetthez.

◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ► 2012.03.02. 09:00:04

Az utsó az jogos. Persze ha nem tudsz angolul...

kontrollszerkesztő 2012.03.02. 09:37:41

@Szerda Úr: Re: grízgaluska
nockerln, nockerli (!) (ném) > nok(k)edli,
halušky, halusky, (cseh/szlovák) > galuska,
szokásosan köret, beleértve a burgonyás és juhtúrós változatokat is, a grízgaluska jellemzően levesbetét.

Anteovin 2012.03.02. 10:40:03

@frikazojd: Ez a vita óriási! De tényleg! :-)
Alkotmány és nemzet ellenes... :-)
Eddig én is azt hittem, hogy.. de le sem írom, mert fosok a napalmtól!

Macropus Rufus 2012.03.02. 11:58:00

@frikazojd: A Nagy Levin sem fogalmazhatta volna szebben meg ;)

a zárójeles rész különösen emlékeztett Levinnek a zsemlemorzsás fejtegetésére. (Három testőr Afrikában)

Szántó Gábor · http://choirs.oftheworld.club 2012.03.03. 11:43:33

@Szerda Úr: Ez a jobb klikk tiltás erősen öntökönrúgás, ugyanis kizárólag a jóhiszemű usereket bünteti, mert pl egy hozzászólásból nem lehet idézni.
Tovább rss-ben ott van az egész, vidáman, másolhatóan.
Én megértem, hogy miért nem akarod, hogy stb.. Viszont aki tényleg másolni akarja, annak kb 20mp, hogy ezt megkerülje, aki viszont normálisan használná ezt a funkciót, azt teljesen kinyírod, egy jó példa pl a linkek megnyitása.

Szántó Gábor · http://choirs.oftheworld.club 2012.03.03. 11:51:09

@Szerda Úr: És pl az én személyes kínom a kijelölés tiltással: amúgy is elég kevéssé tagolt a szöveg, kijelöléssel is szoktam segíteni, hogy épp hol járok az olvasásban. A hosszú bekezdések nehezen olvashatók, így azért valamivel kényelmesebb volt..

Lacusru 2012.03.03. 23:00:45

Érdekes, hogy egyesek mennyire furcsán nézik a világot.
Valóban nem néz ki rosszul egy szépen tagolt szöveg, főként nyomtatott formában.
De ha a neten olvasok valamit, majdnem teljesen mindegy hogy van, sőt! Jobb ha egybe van a szöveg, mert akkor több elfér a képernyőn, nem kell annyit koptatni a lefelé nyilat :-)
Problémát igazából pedig még soha nem okozott egyik kinézet sem... a reklámok jobban zavarnak, de azokat ugye le lehet tiltatni.

Jajj, jut eszembe... szoktam látni felnőtt embereket is úgy olvasni, hogy közben vezetik az ujjukkal, hogy hol tartanak :-) nos ez egy monitor esetében valóban kellemetlen, az egérrel vezetni meg ugye fárasztó és pazarló - mármint fárasztó az egérnek - és pazarló ha rádiós egérkét használunk!

kakukkboy 2012.03.04. 09:16:57

"Tisztelt XY Étterem! A mai napon (2006.08.19) vacsorázni jöttünk a családommal, majd miután [Szerda Úr] nevű pincér fogadott minket és kihozta a megrendelt italokat, váratott minket az étel megrendelésével. Miután méltóztatott felvenni a kívánalmainkat, leült dohányozni és megivott egy pohár sört is. Ezekután az ételünk, ami megjegyzem elég lassan készült el, ehetetlenül forrón érkezett meg, legalább 5 percet kellett várni, mire a levesek ehető állapotra hűltek, viszont ami a biztosítékot kiverte nálam és a családomnál, az [Szerda Úr] nevű pincér viselkedése, ugyanis míg étkeztünk, obszcén szavakkal és trágár jelzőkkel illetett italokat készített, amit egy rendes katolikus ember soha nem ejt ki a száján. A teljesség igénye nélkül felsorolnám azt a pár szót amit hallottam tőle: sex on the beach, orgazmus, knock me down and fuck me. Ezek a hiába csak fantázia nevek, kulturált ember, étkezésre szánt helyiségekben ilyet nem, hogy nem említ, de az, hogy ilyenekt árul és azt reklámozza is, az már több mint erkölcstelen. Szeméremsértésért feljelentést fogok tenni, ugyanis kiskorú gyerekeim is hallották ezt. <br />Tisztelettel [Dr. Kovács Géza]"

Büszke_troll 2012.03.04. 15:56:26

Tegnap takarítottam a gépemen a sok felesleges holmit, töröltem a torrent mappában pihenő sok pornót, aztán az archív mappámban találtam egy képsorozatot. Vásárlók könyvéből lekapott bejegyzések. Ütni fognak vigyázz!
"Az étel hideg volt, a pincér meleg." (ezt nem rám értették. remélem..)
"Ma már a harmadik étterembe jöttem be, hogy végre marhapörköltet egyek, de sehol nem akarnak adni nokedlit. Mindenhol csak galuska van és azt akarják hazudni nekem a pincérek, hogy az ugyanaz. Hát az apjuk faszát!"
"Ma (2001.07.16) a férjemmel betértünk az Önök éttermébe ebédelni, de a pincérek be vannak baszva. Kérem a felszolgálás minőségének emelését."
"Tisztelt Étteremvezető! Tályékoztatnám, hogy az éttermében, a mosdók állapota több mint felháborító. Az ülőkék konkrétan le vannak kenve szarral. Mind a négy fülkében."
"Húslevest kértem májgombóccal, a pincér meg hozott valami szart egy csészében."
"A pincértől kólát rendeltem de ő véletlenül ananászlevet hozott. Allergiás vagyok az ananászra, ha valami bajom lesz tőle, perelni fogok.

Válasz:
Tisztelt Hölgyem, a tévedésből elcserélt italt nagyon sajnáljuk, mindazonáltal nem értjük, hogy amennyiben valóban allergiás rá, miért itta azt meg?

Mert finom az íze és szeretem."
"Távozáskor a felszolgálójuk indulatosan szólt hozzám és megfenyegetett, hogy rendőrt hív. Igaz, hogy véletlenül elfelejtettem fizetni, de akkor sem kéne így viselkedni."
"A pincérek bunkók és szerintem fanszőr volt a rizsben."
"A felszolgáló lekurvázott, kérem azonnali kirúgását."
"A vécében nem volt kéztörlő, de hajszárító meg igen. Szerintem át kéne gondolni a mi a fontosabb.."
"Illedelmesen megkértem a pincért, hogy nem e lehetne csinálni egy kis grízes tésztát, amire ő bement a konyhára és még itt az étteremben is hallottam ahogy röhögnek és gúnyolódnak rajtam. Nem mindenki gazdag ám."
"Felháborító, hogy a fél adagot hetven százalékos áron számítanak fel, ha a felét eszem meg, akkor a felét fizetem csak ki seggfejek. Cserébe lenyúltam a borsszórót."
"Az önök szakácsa túl ronda és egyáltalán nem olyan mint a laci bácsi a tvből. Szerintem magukat átverte, kérem a saját érdekükben vizsgálják ki az ügyet."
"A pincérek mikor azt hitték nem hallom őket, arról beszéltek, hogy hogyan dugnának meg. Javaslom az elküldésüket."
"Halászlét rendeltem és spagetti volt benne és még kenyeret se adtak. Hát hülyék maguk?" (megjegyzés: egy bajai étteremben)
"A megrendelt lucifer sertésszelet, ehetetlenül csípős volt. Jó mondta a pincér, hogy bazierős, de azt nem, hogy ennyire. SZAR."
"Sziasztok Anna vagyok anya küldött ide hogy írjambe azt hogy hogyan ízlett az ebéd. Hát a leves az nagyon finom volt mert nem volt mert nem szeretem és inkabb nem kértem a második abban finom volt a hasábkrumpli csak kevés kecsöpöt adtak hozzá fagyi vagy csoki meg nincs. Mire legközelebb jövünk anyáékkal lécci hozzatok apu kifizeti"
"A vécébe menet kezemben maradt a kilincs."
"A kis felszolgálóhölgy pofánöntött egy korsó sörrel. Pedig csak azt mondtam neki, hogy szép kerek picsája van. Felháborító"
"Szerintem a felszolgálójuk lopja magukat, a saját szememmel láttam amint pénzt vesz ki a kasszából."
"A felszolgáló olyan részeg, hogy a pulton fekszik és hány. Szerintem kéne neki hívni egy mentőt mert már egy órája ott van és felháborító, hogy minket meg ki se szolgál senki."
"Szőrt találtam a kajámban. Mivel a szakács kopasz ezért a legrosszabra gondolok. Kérem azonnali intézkedésüket."
"A vécében nem volt vécekefe, úgyhagytam."
"Mikor a pincértől fogpiszkálót kértem, azt mondta, hogy tud ajánlani egy jó fogorvost. Követelem, hogy rúgják ki."
"A fröccs kurvadrága."
"Igazából nekem nincs panaszom, mert az étel meg az ital jó volt, csak arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy a konyháról fura nyögések hallatszottak ki, aztán a felszolgáló kisasszonynak meg lisztes kéznyomok voltak a fenekén."
"Nem kéne feltenni az étlapra valami olyan kaját is amit szeretek?"
"A felszolgáló csajnak túl mély a dekoltázsa, minden pasi őt nézi! Ez nem zavarja az étterem vezetését?"
"A fűszervajba találtunk egy kindertojás játékot."
"Akartam cigit venni, de maguk nem tartanak. A pincérek meg nem adnak a sajátjukból. Igazi vendégszeretet mondhatom. Pedig kifizettem volna."
"Panaszt szeretnék tenni, ugyanis a húslevesben nem volt hús."
"Tisztelt étterem! Professzionális késeket árulok, illetve műköszörűsként az összes létező vágóeszközt meg tudom köszörülni, csiszolni. Ha érdekli önöket hívjanak fel az alábbi telefonszámon."
"Felháborító, hogy azt a szaros egy tányér ételt csak a rohadt termékbemutató után hajlandóak felszolgálni. Smucig népség."
"A pincér leöntött egy korsó sörrel, utána meg rám borított egy tányér pacalt."
"Tisztelt vezetőség. A sonkával sajttal töltött pulyka szerintem macskahúsból van. Kérem változtassák meg az étlapon."
"Pizzát szerettünk volna vacsorázni a családommal, de a pincér azt hajtogatja, hogy nincs olyan az étlapon. Mi ezt értjük, de attól még miért nem tudnak csinálni? Liszt meg víz az egész.."
"A köretként felszolgált burgonya nem volt megpucolva, rajta volt a héja. A húst azért megsütik?" (megjegyzés: héjas sztékburi)
És végül a kedvencem, amit konkrétan nekem írtak be:
"Tisztelt XY Étterem! A mai napon (2006.08.19) vacsorázni jöttünk a családommal, majd miután [Szerda Úr] nevű pincér fogadott minket és kihozta a megrendelt italokat, váratott minket az étel megrendelésével. Miután méltóztatott felvenni a kívánalmainkat, leült dohányozni és megivott egy pohár sört is. Ezekután az ételünk, ami megjegyzem elég lassan készült el, ehetetlenül forrón érkezett meg, legalább 5 percet kellett várni, mire a levesek ehető állapotra hűltek, viszont ami a biztosítékot kiverte nálam és a családomnál, az [Szerda Úr] nevű pincér viselkedése, ugyanis míg étkeztünk, obszcén szavakkal és trágár jelzőkkel illetett italokat készített, amit egy rendes katolikus ember soha nem ejt ki a száján. A teljesség igénye nélkül felsorolnám azt a pár szót amit hallottam tőle: sex on the beach, orgazmus, knock me down and fuck me. Ezek a hiába csak fantázia nevek, kulturált ember, étkezésre szánt helyiségekben ilyet nem, hogy nem említ, de az, hogy ilyenekt árul és azt reklámozza is, az már több mint erkölcstelen. Szeméremsértésért feljelentést fogok tenni, ugyanis kiskorú gyerekeim is hallották ezt.
Tisztelettel [Dr. Kovács Géza]"

Büszke_troll 2012.03.04. 16:01:49

"És pl az én személyes kínom a kijelölés tiltással: amúgy is elég kevéssé tagolt a szöveg, kijelöléssel is szoktam segíteni, hogy épp hol járok az olvasásban. A hosszú bekezdések nehezen olvashatók, így azért valamivel kényelmesebb volt.. "

Na én is így voltam vele. Ráadásul még a saját hozzászólásomat sem tudom menet közben rendesen szerkeszteni.
Másolni az egészet meg 10 másodperc.

Csak a normál felhasználókkal basztál ki, így ez egy szar.

Az első idézet: Szántó Gábor • top-memes.com 2012.03.03. 11:51:09
csak ettől a fasz rendszertől nem tudom utólag betenni az idézet után.

Zabalint (törölt) · http://sznobizmus.blog.hu 2012.03.04. 19:32:26

@Szerda Úr:
Én kezdetek óta olvasom a blogot, és feltételezve, hogy a sztorijaid valós alapokra épülnek, próbálom kitalálni merre volt a Tölgy Büfé meg a többi hely. Nyilván Gyula éttermét leírtad, hogy valahol az északi parton, de már előtte is Leóztál, ezért feltételezem, hogy biztosan nem Fehérvár, hanem inkább Veszprém megye. A Tölgyre a tippem Ajka, bár nem tudom ott meddig volt bányászat.

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2012.03.04. 22:38:50

@Szerda Úr:

Én úgy tudom, főleg méretbeli különbségek (is) vannak.
Legkissebb a csipetke, utána a nokedli, majd a galuska.

Lita 2012.03.10. 01:25:36

Be'szép is a vendéglátás..

Kelletteznekem? 2012.03.20. 18:25:21

Ja, én is kérdeznék. Több vendég is függetlenül panaszkodott fanszőrzetre, ennek van alapja?
Mert nem valószínű, hogy csak úgy kitalálják, és ezzel fárasszák magukat, hogy beírják, ami nem is igaz... persze nem is lehetetlen, de azért nem örülnék, ha egy törzshelyemen sokan ilyeneket írkálnának...

Amúgy én még sosem írtam étterem panaszkönyvbe, pedig egyszer egy agyonsztárolt nem bp-i étterembe úgy "szolgláltak" ki, hogy félórákat vártunk, több dolgot is egyszerűen nem hoztak ki, elfelejtették, amikor szóltunk hogy 20 perce kértük a borlapot, akkor se hozták ki. Családdal, kisgyerekkel voltunk, ki akartuk próbálni a híres nevezetes Kiscsótány éttermet, de én még ilyet sokkal "igénytelenebb" krimókba se tapasztaltam...

Na mindegy, amúgy vendégként nekem az a tapasztalatom, hogy sokkal többsször van, hogy a vendég a bunkó, olyan hangnemben beszél a pincérrel, amit ingelligens ember nem engedhetne meg magának. Nekem ez mindig rosszul esik, szerintem attól , hogy az a munkája hogy minket kiszolgáljon még nem rabszolga, nincs senkinek semmi alapja bunkóskodni. A jogos reklamálásnak viszont néha van helye, mert azért ha az ember odaviszi a pénzét valahova, azt elvárhatja hogy azért a pincér se legyen flegma vagy bunkó, meg ne kelljen várni félórákat, mert az azért kellemetlen...

Kelletteznekem? 2012.03.20. 18:35:35

Ja, az utolsó kommenthez csak annyit, hogy sokan nem gondolnak rá, hogy milyen kellemetlen kisgyerekkel együtt "elszenvedni" káromkodásokat. Bár én is katolikus vagyok, nem tartom magamat álszentnek, velem is előfordul (sajnos) hogy káromkodok, de hogy ez mindenenekfeletti pozitív értéknek van beállítva az kicsit furcsa. Pl a trolin kis gimis lányok a mi a f*sz, geci, meg hasonló szavakat mondatonként 5ször belefűzik a mondanivalójukba, az tényleg zavaró. És nem azért, mert még nem hallottam ilyet, és bevallom mondtam is, de a kisgyerekem előtt nem mondok, és nagyon ne örülök ha hallaniuk kell, mert nem akarom hogy ezt tanulják. Ezért nem nézünk VV-t sem :)
Persze a bácsi kicsit túl konzervatívnak tünik, de ha tényleg van knock me down and fuck me koktél, az szerintem trágár, ha lefordítjuk magyarra.
Nem tudom, szerintem ez nem gyereknek való (más kérdés hogy egy kis gyerek mennyit ért beőle)

Persze azon se lennék meglepve, ha kamu lenne, nincs sikeres poszt katolikus alázás nélkül, hiszen ők olyan gyökerek hogy a kisgyerekeküket nem bszásra meg orgazmusra akarjál megtanítani, khh... és igen, lehet hogy huhpgásnak tünik, de maja amikor a Te gyerkeket jön haza, hogy neki is vegyél táncosrudat, mert a Szamanta anyukája azt vett, akkor talán Te is elgondolkodsz, mennyire jó ez a mai tipikus hozzáállás. Mert szerintem nem jó, a kisgyereknek, meg a tininek nem a szex módozatatit, meg a kurválkodást kellene elsősorban megtanulni...
Na lehet alázni, hogy mekkora álszent gyökér vagyok, haha.

altona 2017.01.02. 07:42:53

@Picsasereghajtó: állítólag igen. Győrben tartottunk halléfőzőversenyt, voltak bajai 'vendégfellépők' is, gyufatésztával elbaszott hallevüket mindenki kiröhögte.
Monnyuk, én értem, hogy ahány ház, annyi házmester, de mi gusztustalan, az gusztustalan, leszarom, hogy a bajai hallének ez a specialítása. ennyi eróvel tehetnének bele csirkefejet is, nem?

altona 2017.01.02. 07:44:59

@Szerda Úr: konkrétan a kibaszott gyufatészta bassza el a zegészet....

altona 2017.01.02. 07:48:23

@frikazojd: a cibere Karcag környékén a vörösboros kóla.... ami Győrben Vadász...

altona 2017.01.02. 07:51:08

@frikazojd: simán... Az elém tett gőzolgő töltöttkápos tánxért magamfelé akartam húzni kicsit, és a tányér fele a kezemben maradt. Vicces vót....

altona 2017.01.02. 07:53:41

@hajdul (törölt): nomst ha ezt romániában követnék el aszondom, nem érdekes, azok állatok. Node Mária Országában ilyen gyalázatos gusztustalanságot elkövetni?!?!?! Kérem Trianon AZONNALI felülvizsgálatát!!!!
süti beállítások módosítása